בארסה חלשה-רונאלדיניו ענק ; ריאל חוזרת לנצח

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Dec 9, 2005.

1. Bensh Member

מי היה חסר לסביליה חוץ מדניאל אלבס?

2. Barcik Member

מה זה רך מדי? כולם אומרים את זה, אבל אי-שם איבדתי את המשמעות? האם הכוונה היא שהוא קורס תחת שמירות לוחצות? והרי שאבי פשוט נעלם מהמגרש מול כאלה. או שהכוונה היא שהוא נמושה? אבל כזה הוא גם מסי.

אם מהלכים גאוניים זה סלאלומים של ראש בקיר ו- 5 מסירות בכל המשחק, אז אולי.

3. Mourinho Member

לפי ההתרשמות שלי- אתה לא מת על מסי.

בוא נגיד ככה, הוא עדין לא הוכיח את עצמו, הוא נחשב לכשרון נדיר של הכדורגל הספרדי, ומהכשרון הזה לא ראינו הרבה.

4. Cristiano7Ronaldo Member

מסי לדעתי שחקן מצויין והוא לא יכול להבריק בכל משחק, הוא שחקן מעולה ותנו לא עוד שנתיים שלוש הוא יהיה אחד השחקנים הכי טובים בעולם. בכל משחק של בארסה יש לרונאלדיניו הברקות ותמיד זה עוזר, פשוט שחקן מעולה וללא שום עוררין השחקן הכי טוב בעולם!

5. Raulito Madridista

טוב, הנה התגובה שלי למחזור שהיה בליגה הספרדית::

אני מאוד מרוצה מהמאמן החדש של ריאל. אני ראיתי את התקציר של המשחק לפני דקות אחדות. הקבוצה נראתה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר בעידן לושמבורגו. זיזו ורוביניו היו טובים באגפים וככה אני רציתי לראות את ריאל מדריד מבחינת הקיצוניים. אם רוביניו ימשיך להציג יכולת טובה, ויהיה כמו לואיס פיגו בשיאו, זה יהיה מצויין. טוב מאוד שדיויד בקהאם לא שיחק, כי אם הוא לא היה מושעה, אני לא יודע אם קארו היה נותן לרוביניו לשחק באגף. התאכזבתי מבפטיסטה שנתן משחק חלש ועונה לא טובה יש לבחור למרות שהוא היה פצוע הרבה זמן. עוד אחד שאיכזב הוא רונאלדו שנתן משחק רע, אבל לא נורא. ריאל חייבת ליצור רצף, והיריבה הבאה היא יריבה קשה- אוססונה. אני רוצה המשכיות, ולא שנגד יריבה יותר קשה נחזור לשחק גרוע.

בקשר לברצלונה, כל הכבוד על השיא(11 נצחונות רצופים בכל המסגרות לא? כולל ליגת האלופות וגביע קטלוניה). אתמול היא לא הציגה כדורגל טוב, אבל ההבדל בינה לבין הקבוצות הטובות הוא רונאלדיניו. אני שמעתי שהוא הבקיע שער ענק, לא יצא לי לראות אותו, אבל אני בטוח שהוא מסחרר. כל הכבוד על היציאה מפיגור במשחק קשה נגד סביליה הלוחמנית, וברצלונה בצדק מוליכה את הטבלה.

אוססונה ממשיכה להראות שהיא קבוצה טובה מאוד, אבל אני בספק אם היא תוכל להיות כמו סוסיאדד של עונת 03\2002 שנתנה פייט ענק על האליפות(הפסידה אותה רק במחזור ה-37 אחרי הפסד לסלטה ויגו שרצתה ליגת האלופות).

אתלטיקו ממשיכה להיות עלובה, וגם את אלאבס שהיא אחת החלשות בליגה היא לא מנצחת.

בטיס בבית הייתה צריכה לנצח את אספניול יריבתה לתחתית, אבל סיימה ב0-0 וחבל. שחואקין יעזוב אותה כבר!

*איזה משתמש אני גם ביום ההולדת שלי אני מגיב!

6. El Conejito Member

סלחו לי על התגובה המאוחרת.

מחזור מצויין כרגיל בספרד, שמלווה בדרמות , ואירועים מעניינים.

נתחיל עם ריאל מדריד, כנראה שזריקת לושה מהקבוצה עשתה רק טוב. לופז קארו בהחלט רואה את קריירת האימון בריאל כאתגר ולא נלחץ משטויות קטנות כמו לושמבורגו שממהר להצהיר הצהרות.
    ריאל שיחקה מצויין, ניצלה הזדמנויות במגרש ומול יריבה אנדלוסית קשה - מאלגה. סרחיו ראמוס הוא רכישה ענקית של ריאל , ולדעתי כשהוא עומד על משבצת הקישור האחורי הוא פנטסטי. גם רוביניו מתחיל להחזיר לעצמו את הבטחון , זידאן הבריק כהרגלו , רונאלדו דווקא הרבה להחמיץ ואיקר כמו איקר נאלץ למתוח איברים ברגעים החשובים. ביום ראשון , ריאל תפגוש את אוסאסונה המפתיעה ולדעתי ריאל תנצח ובגדול.

בארסה גם עשתה את שלה מול סביליה העיקשת, חואנדה ראמוס הכין את הקבוצה שלו בצורה מצויינת שתיפקדה כמו גדולה בהגנה. סביולה, אדריאנו וקאנוטה הרבו לעשות די צרות להגנת ברצלונה והצליחו להגניב שער, אבל זה כבר ידוע שנגד רונאלדיניו אטו ומסי זה יגמר אחרת. 2-1 בקאמפ נואו.

אוסאסונה ממשיכה להשתיק את מי שחושב שמקומה בצמרת הוא מקרי בלבד. וובו הבקיע , מילוסביץ לא פגע , אוסאסונה ניצחה 1-0 את מאיורקה ומגיע מוכנה לקרב הגדולים קטנים נגד מדריד בברנבאו.

מה יהיה עם הקולצ'ונרוס?! אף אחד לא יודע. החניכים של קרלוס ביאנצ'י ממשיכים לגמגם , ועד שהם נראים טוב הם גם חוטפים בדקות האחרונות. זה התחיל טוב, אבל משהו בגישה של אתלטיקו מדריד הוא רע. ההנהלה צריכה לעשות חושבים , כי משהו כבר מתחיל לעצבן גם את חובבי הכדורגל הספרדי וגם את אוהדי הקולצ'ונרוס.

אז זהו, נתראה במחזור הבא ורק בשמחות.
    אדיוס לכל חובבי הכדורגל הספרדי.

7. Barcik Member

אני חושב שאחרי המחזור הזה בטיס, אספניול ואתלטיקו מדריד כבר נמצאות בצד הלא נכון של הגבול בין 'אכזבה' לסתם 'חרא'. אפילו כשהן פוגשות קבוצות עלובות בדמותן, הם מצליחות להפגין משחק מזעזע.

8. Mourinho Member

המשפט נכון בנוגע לבטיס ולאספניול, אתלטיקו תמשיך לגמגם, לפחות עד שרוזיצקי וקשר אחורי יגיעו.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שמישהו יספר לזקן שמותר לבצע 3 חילופים במשחק. אולי זה יעזור לשמור על הקצב 90 דקות.

10. M_T_A Member

אני רוצה למחות על הכותרת. בארסה חלשה?! בארסה חלשה?!?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הצירוף הזה אסור מבחינה תחבירית...
    ממתי אומרים על קבוצה שהיא חלשה בגלל שהיא ניצחה קבוצה קשה ועקשנית במשחק שכ"כ הרבה שחקנים היו חסרים לה?... זה רק מראה כמה הקבוצה הזאת גדולה
    ממש לא מבין את הכותרת המוזרה הזאת

11. Waters Member

ברסה לא שיחקה יותר מדי טוב, כמו שהיא רגילה לשחק אלא ניצחה במזל ובעזרה רבה של רונלדיניו.

12. Mourinho Member

היא שיחקה מצויין, סביליה היא קבוצה שגם אם תשחק נגדה מצויין קשה מאוד להביס אותה.