בארסה וריאל מנצחות, ולנסיה מאבדת גבוה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Mar 3, 2006.

1. Engel Del Madrid Member

תעשה לי טובה, רונאלדו היה מפציץ כשהוא רצ(ה) .
    ביכולת הנוכחית חמוד קסאנו/סולדאדו וכמובן ראול יפיקו לנו יותר תועלת..

Last edited by a moderator: Mar 4, 2006
  2. EL Capitan Member

ראינו את רונאלדו מעביר את הדכאון שלו מהמצב שלו בריאל למגרש, אז סביר להניח שזה היה קורה גם היום. זאת החלטה מקצועית נכונה, ודווקא שחקן כמו ראול, שאמנם גדל באתלטי אבל הפך לסמל של ריאל, ילחם במשחק הזה ויכול לעשות הרבה יותר מרונאלדו. וגם אם קארו היה מעלה את רונאלדו מהספסל, רונאלדו שוב היה נראה מדוכא על המגרש ולא היה תורם כלום לריאל. קארו צריך לדבר עם רונאלדו ב4 עיניים ולראות מה קורה איתו.

3. Spanish Weapon Member

משחק יותר מקשה היום נגד דפורטיבו.
    אני זוכר טוב מאוד את המשחק העונה בריאזור , השער הזה של מוניטיס שלקח לנו 2 נק' , דפורטיבו יודעת את המלאכה נגד הגדולות וגם בקמפ נואו זה לא יהיה קל.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובינתיים , אלאבס הולכת לעשות את הפתעת המחזור ?

עשר דקות להפסקה וויאריאל מוצאת את עצמה בפיגור ביתי מול אלבס 2-1.
    אלויסי כבש את הראשון כבר אחרי 10 דקות , 9 דק' לאחר מכן חואן רומן ריקלמה היישר מהקרן כובש שער
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/4/1.Xxx
    בדקה ה34 אנריקה דה לוקס מחזיר את היתרון לקבוצתו של דימיטרי פיטרמן.

במשחק נוסף , קאדיז ואספניול בתיקו מאופס.

5. EL Capitan Member

2-1 לריאל במחצית. קסאנו עם הראשון כבר בדקה 4, עם שער מוקדם ששינה את מהלך המשחק. אתלטי רצתה להשוות והצליחה, עם שער גדול של קז'מן, שנתן קטנה עם העקב בין הרגליים של קסיאס. וריאל עם התקפה מתפרצת מצוינת, כובשת שער גדול, שמסיים בפטיסטה ברשת וזה 2-1.

במשחקים שנערכו מוקדם יותר היום, ויאריאל הפכה את התוצאה ל3-2, כשגיז'רמו פרנקו כובש במשחקו הראשון וריקלמה מוסיף צמד. וקאדיז הייתה נואשת לניצחון והשיגה אותו (2-0) מול אספניול, שרק במחזור השעבר ניצחה 5-0, אבל ההפסד הזה אולי יראה לה שה5-0 במחזור הקודם היו בסך הכל 3 נקודות ויש לה עוד הרבה עבודה.

Last edited: Mar 4, 2006
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיה אם אתלטיקו האלה , הם רואים את ריאל הם נבהלים .
    הם יכולים לעשות הרבה יותר מול ריאל של היום במיוחד כשההגנה שלה כל כך מפקששת.

איזה בישול של רוברטו קרלוס לקאסנו בגול הראשון , תענוג .

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורסמו ההרכבים לברצלונה -דפור.

אולגר ממשיך לנוח , לארסון ואינייסטה בהרכב

ואלדס.
    בלאטי, פויול, מרקז, סילביניו.
    אדמילסון, דקו, אינייסטה.
    אטו, לארסון, רונאלדיניו.

וזה של דפור:
    מולינה.
    מנואל פבלו,אנדרדה,חואנמה וקאפדווילייה.
    ויקטור,סרחיו,דושר ורומרו.
    מוניטיס ואריזמנדי.

בעעעע מה עמיחי שפיגלר ! ?! ?! !?!? !? מה יש לנדב יעקובי ?!

8. Yeste Member

בא לי להקיא. אתלטיקו לא הייתה ראויה להפסד הזה ! הקולוצ'ונרוס החזיקו בכדור יותר מריאל, בעטו 26 פעמים לשער של קסייאס לעומת 10 בלבד של ריאל, ולמרות זאת ועם זאת, לא הצליחו לצאת עם נק' מהמשחק הזה. היחסרון של מקסי היה עוד יותר משמעותי משחשבתי בתחילה - קז'מן, חוץ משער הדרדלה שלו, לא עשה שום דבר, חוץ מלאבד כדורים, לא למסור בזמן לטורס ולהחמיץ לבד מול קסייאס מ5 מטר. השחקן הגרוע במגרש. טורס ניסה, אבל כרגיל לא הצליח לכבוש מול המנדרילים. גם פטרוב היה חלש מאוד מול סלאגדו, שלטעמי היה הטוב בריאל. לסיכום - עוד משחק איום ונורא של ריאל שבו הם מנצחים. שאפו.

9. Engel Del Madrid Member

1:0 לברסה כבר בדקה ה-3 מבעיטה חופשית ע-נ-ק-י-ת של רוני!

10. דוקטור Member

אחחח... איזה משחק מצויין יש עכשיו בקאמפ נואו. שני מהפכים, הרבה שערים והתחושה שכל רגע יכול ליפול שער נוסף.
    אני פשוט מת על משחקים כאלה.

11. Barcik Member

מה זה פה, אנגליה? מה עם קצת שערים ממשחק שוטף? בכל אופן, המשחק אמנם ממש לא היה מענג, אך הוא איננו כה שונה ממרבית משחקינו לאחרונה. אותה תצוגה חצי-עצלה בחמישית יכולת, עם מלוא הנקודות בסיום. 'יאק' צפוי מראש, והעיקר שנקטף הנצחון תוך כדי שמירת כוחות לקראת צ'לסי.

מאוד נהנתי מדקו היום, שנתן הופעה אנרגטית מאוד. הייתה לו בעיית דיוק קשה היום במסירה האחרונה, אך פרט לכך הוא נראה מוכן למפגש מול הקישור המעולה של צ'לסי. רוני היה היום במוזת המבשל שלו, ונתן משחק חביב ומהנה.
    באשר לאטו - הוא חזר לא טוב מאליפות אפריקה. ההשתלבות שלו בתנועה ההתקפית בהחלט לוקה בחסר לאחרונה. לטעמי, הסממנים לא נראים חמורים במיוחד, ומדובר בסתם יכולת חלשה זמנית אשר חולפת מהר עם שער או שלושה.

אני דאגתי תחילה לבטחונו השביר של אינייסטה, אך לאחר דקת מחשבה הגעתי למסקנה שיש גבול. רייקארד עשה ועושה את כל שביכולתו, אבל הגיע הזמן שאינייסטה ייצור את הבטחון לעצמו. כאשר נופל לרגליו כדור במצב אידיאלי 8 מטר מהשער, אסור לו לחשוב על כך שהנה הוא שוב פוגע בקורה. אני טוען זה זמן רב שכל מה שאינייסטה צריך זה כמה שערים מבעיטות נורמליות או בישולים יפים, אך בקצב הזה אני חושש שנצטרך לחכות הרבה מאוד זמן.
    מארק ואן-בומל שנכנס במקומו היה בלתי-נראה ב- 20 דקות הראשונות שלו על המגרש, אך לפחות הפגין נוכחות ולקח חלק פעיל במשחק לאחר מכן (שוב, כשבארסה כבר ביתרון).

ואלדז שוב מאכזב ולא לוקח כדורים אשר נמצאים בהישג ידו. אדמילסון היה סתם רע והותיר חלל של טנק במרכז המגרש. כל השאר, בינוניים פלוס מינוס. לפויול היו כמה מהלכים שאהבתי היום (אני מת על האופן שבו הוא משתחרר מלחץ של חלוץ יריב), גם לרפה מארקז.
    בסך הכל, עוד מסוכה מאחורי ברצלונה, וכעת אפשר להתכונן לדבר האמיתי.

לשם שינוי, אתלטיקו נתנה משחק לא רע. תוצאת הסיום לא משקפת את מה שנראה על המגרש, אבל זוהי בדיוק הסיבה בגללה אני חושש מריאל מדריד ולא מולנסיה.
    אגב, לוסיאנו גאלטי מתחיל ממש להתחבב עליי.

12. מאסי המלך Member

אין לך מה לחשוש מריאל הפער עומד על 10,וגם מלונסיה לא צריך לחשוש הם כנראה יחזירו תפער היום ל-8.צריך לזכור ששבוע הבא ולנסיה וריאל נפגשות אני מקווה שיגמר תיקו ובארסה תגדיל ל-10 נקודות תפער מולנסיה ותסגור ענין בקשר לאליפות.וצריך לזכור שלבארסה נשאר תלוח משחקים עד סוף העונה הכי קל יחסית,בארסה מארחת בבית גם את ויאריאל וגם את ריאל מדריד.ובחוץ הקשים נשאר לה אוססונה.

13. אלי מתחן Member

אני לא הרגשתי שום הבדל, גם הוא כל המשחק התלהב מרונאלדיניו בצורה מוגזמת.

14. EL Capitan Member

מי שרוצה לינקים לסלטה נגד אוסאסונה, שמתחיל ממש עכשיו, בילבאו נגד סביליה (20:00) ומלאגה נגד ולנסיה (22:00)- בפרטי.

15. EL Capitan Member

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/6.Xxx

פאנוביץ' עושה את ה1-0 לחטאפה, אחרי כדור קרן. מחצית בקולוסיאום אלפונסו פרז.

ניהאט חזר, וביחד עם סקובו, בתפקיד המבשל, נותן, קצת שקט לסוסיאדד עם 1-0 במחצית.

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/3.Xxx
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/4.Xxx
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/5.Xxx

פרננדו ביאנו עם גולאסו (!) כבר בדקה החמישית נותן לסלטה ולבליאדוס סיבה לחלום שוב על ליגת האלופות. גם כאן, 1-0 במחצית.
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/1.Xxx
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/marzo/5/2.Xxx