הניצחון של בארסה משאיר הרבה מקום לאופטימיות. סופסוף משחק רציני, מול קבוצה טובה, שבארסה מציגה בו יכולת טובה, כובשת שערים, וגם בסופו של דבר מנצחת ואוספת את שלוש הנקודות. אני לא הייתי מדבר על אליפות בכלל, הדבר הראשון שרוצים הוא המקום הרביעי שמוביל לליגת האלופות, ואת זה יותר מצריכה להשיג, ואני גם מאמין שתשיג את זה. בקשר לריאל, גועל נפש. איזה החלטה, פשוט בושה. אין מילים.
יש לי פלאשבאק לשער הנצחון הפסול והחוקי של ריבאלדו בברנבאו לפני כמה שנים. שופטים מחורבנים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx
זה לא חדש שהשופטים מפחדים מריאל בבית. כאילו יקרה אסון אם ריאל תפסיד בבית ויש המון מצבים שהשופטים מצילים אותה והיה מצב במחצית הראשונה שהגיע לסלגאדו אדום כאשר עשה עבירה על איימאר אחרי שכבר עבר אותו ועשה את דרכו לקאסיאס.וכמובן אתמול שזה בחיים לא פנדל.די זה כל כך שקוף שזה מגע עם היד אפילו לא תפיסה בחולצה ! ולנסיה יכולה להיות מרוצה מזה שלא הפסידה , אם וכאש ר יסיימו את הליגה שתי הקבוצות אם אותן מספר נקודות,ולנסיה תצא מעודדת כשהיא תוכתר כאלפופפה מכיוון שניצחה את המשחק הראשון. אבל אני לא מאמין שאליפות יכולה להסתיים אם אותם מספר נקודות ,אבל בכל זאת קצת תקווה,והלוואי שזה מה שיכריע את האליפות,הניצחון 2-1 במסאטיהה,כי לא מגיע להם. אגב,כל כך יפה זה שדווקא מי שכבש לולנסיה זה אז'אלה שדיברו שיעבור לריאל.
קודם ולנסיה ניצחה את ריאל 2-0 במסטאייה. לגבי המשחק אתמול, לפי המשחק עצמו תיקו היא תוצאה משקפת, אולי אפילו ניצחון של ריאל היה משקף את המשחק אבל הייתי מעדיף להפסיד מאשר לעשות תיקו בצורה כזו, פנדל לא היה במקרה הזה, אני לא יודע עד כמה זה קשור לשחיטויות או מה שזה לא יהיה, השופט היה פחות או יותר אובייקטיבי במשך כל המשחק, הוא החמיר לפעמים יתר על המידה עם ולנסיה אבל גם עם ריאל. הצהוב של סלגאדו לא היה צריך להיות אדום, נו באמת, ראול בראבו היה אולי ס"מ מאחוריו וגם רוברטו קרלוס עקף אותו והוא לא היה אחרון לשער, צהוב היה בהחלט מוצדק אבל לא אדום. השחקנים של ריאל לא אמרו שזה היה פנדל, בקהאם אמר שהוא לא יודע אם היה או לא וראול אמר רק שהוא לא זרק את עצמו, והוא באמת לא זרק את עצמו, השאלה היא האם היד הקטנה הזו שמרצ'נה שם עליו באמת מחייבת שריקה לכדור עונשין, לדעתי לא. חסרונו של זידאן הורגש מאוד, סולארי הסתבך יותר מדי באגף שמאל ולא נכנס מספיק לאמצע, ההתקפה של ריאל נתקעה עוד בקישור, הכדור לא זרם, ולנסיה שיחקה רק על מתפרצות, ההגנה של ריאל עשתה הרבה מאוד טעויות שלמזלה לא עלו לה בשער, רונאלדו היה חלש, ראול דווקא הראה משחק לא רע אבל היה מאוד חסר לו הדיוק בסוף. היה משחק די שקול, תיקו באמת משקף את התוצאה אבל באופן שהתיקו הזה הושג הייתי מעדיף להפסיד, עכשיו גם אם זו היתה טעות שיפוט רגילה ישר ידברו כמה שהשופטים אוהבים את ריאל מדריד וגם משחק הבא כל שריקה מוטעית ייחסו לשחיטויות וילחיצו את השופט מאוד. גם האופן שבו הושגה הנקודה הזו ממש לא מכובדת לדעתי וזה מבאס ומדכא אותי שריאל פשוט לא שיחקה טוב, אחד המשחקים הבודדים שלא נהניתי לראות את ריאל משחקת. וניב, אמרתי לך שנאבד נקודות במפגש הזה...
לא ראיתי את העבירה אבל כרגע יש שידור חוזר של המשחק ומתי שיהיה הפנדל אני אגיד את דעתי. בארסה נראית (לפחות ע"פ מבחן התוצאה) טוב. ניצחונות על אוסאסונה ואתלטיקו מדריד זה מצויין ואני מאוד מקווה גם בשבילי וגם בשביל הכדורגל שנראה שנה הבאה את בארסה חוזרת לליגת האלופות, שם מקומה. נראה שברצלונה יוצאת לדרך חדשה וכמו שאין סימן שאלה על המקומות 1-3 אני גם מקווה שלא יהיו סימני שאלה על המקום הרביעי.
די די די..... זה בחיים לא פנדל. זה אחיזה לגיטימית לחלוטין שיש בכל קרן, בכל הגבהה לרחבה ששופט שורק בדקה ה-91, במשחק כזה על עבירה כזאת זה מראה את רצונותיו, השופט לא רצה שריאל תפסיד. זה בחיים לא פנדל. איזה גועל נפש אלוהים.
קצת באיחור,ראיתי את "ההכשלה" על ראול,ולדעתי בכלל לא היה פנדל, ברור לחלוטין שראול מפיל את עצמו ולא נתפס ומופל..
אני לא חושב שראול הפיל את עצמו, הוא נפל אבל זה בהחלט לא פנדל, אבל במקרה הזה אני לא בטוח שצריך להאשים את השופט, הוא התמהמה, הסתכל על הקוון והקוון אישר שהיה פנדל ולכן השופט פעל לפי החלטת הקוון.
אני חושב שעם כבר היה פנדל אז זה היה בזמן התפיסה (מן הסתם) אבל למי מיבינכם ששם לב ראול נפל אחרי שהבלם שיחרר אותו וזה באמת עיצבן אותי,היום ראיתי את תחילת המשחק בשידור חוזר ושמעתי שנדב יעקובי אמר עוד בתילת המשחק שכל שנה נותנים לריאל מתנות מול ולנסיה ושלא נראה לו שזה יקרה הערב , נו.... אז הוא אמר ומה קרה בסוף, איכס!!!!!!
כולם מסכימים (כולל אוהד מדריד אחד) פה שפנדל לריאל לא היה, ולא היה צריך להיות. בארסה כנראה חוזרת לעצמה, מנצחת 2 משחקי ליגה ברצף (משהו שלא קרה הרבה בזמן האחרון...) ושומרת על המקום הרביעי שמוליך לליגת האלופות בעונה הבאה.