באלוטלי מכניע את גרמניה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏27/6/12.

1. 亚历山大帕托 Member

פירלו עורר יותר מדי באז סביבו מול אנגליה וגרם לגרמנים להתרכז רק בלהגביל לו את התנועה וחלוקת הכדורים. הם מצליחים בזה כי אני לא חושב שראיתי הכנסת כדור אחת ממנו לאזור הרחבה של גרמניה. הבעיה היא שהם לא יודעים שמונטוליבו זה פירלו משופר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. ASROMA Member

הכל תלוי כמה הרגליים בחלק האחורי יחזיקו
    לדעתי הגרמנים לא אמרו את המילה האחרונה במשחק הזה.

אחד המשחקים היותר טובים ביורו עד כה

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שלגבי הנושא הזה לא יהיה לנו ויכוח. בכל זאת שאלה, ראיתי עכשיו בתקציר איך פירלו מנע שער גרמני. האם שופט אחר היה שורק אולי לפנדל? לדעתי מקרה מאד גבולי, אבל בסופו של דבר אין לי בעיה עם החלטת השופט כי במקרה של פנדל פירלו גם היה מורחק וזה היה עונש מוגזם מדי.

4. Rossolevy Member

איזה משחק של האצורי היום פשוט לא יאומן. אני מוריד את הכובע בפני באלוטלי. פשוט נהדר היום וצריך לשים לב להשפעה של הביקורת עליו. הוא יכול להביא משחק מלא בהחמצות כמו מול אנגליה ובעקבות ביקורת והידיעה שהחמיץ כמו טמבל הוא מתעשת על עצמו ולוקח אחריות. מתמודד עם הביקורת בצורה הטובה ביותר וטוב שכך. רק חבל שהוא לא מבין שעליו להתמיד ביכולת הזאת ולא לחכות שכולם יבקרו אותו. מעצבן שאחרי כל משחק נהדר שלו הוא חייב להרוס את זה בפעולה מטומטמת (במקרה זה הכרטיס הצהוב). הוא חייב להתבגר כבר ולפתח שכל כי הטמטום שלו הורס לו את המשחק הרבה פעמים אבל היום אין משהו רע לומר עליו.

בקשר לקסאנו, בלעדיו היום באלוטלי לא היה מגיע להזדמנות לדעתי. פשוט נהדר ולא פחות טוב מבאלוטלי. אם זה בהשתחררות הנהדרת שלו באגף שמאל מול שלושה גרמנים והכדור הנהדר לראש של מריו או האחד על אחד שבו הוא סיפק כדור נהדר למונטי שהיה פשוט לבד והחליט לבזבז הזדמנות כזו גדולה לעשות 3-0. אם נצליח לשמור על אותה יכולת במחצית השניה הרי מקומנו בגמר בטוח. כל מה שצריך זה שבאלוטלי וקסאנו ישמרו על היכולת מהמשחק הזה.

בקשר לכל השאר מה כבר יש להגיד. נהדרים כרגיל ומספקים שמירה על הגנה יציבה, החזקה טובה של הכדור בקישור והספקת כדורים לחלוצים. בופון פשוט הציל אותנו מספר פעמים ויכולתו בולטת מאוד לצד נוייר שאפילו לא זז למראה הבעיטה של באלוטלי. מה שמטריד אותי הוא פירלו. נראה כאילו הוא קיבל תחושה של אובר בטחון והוא מחליט לשחק בשחקנים הגרמנים. אם הוא ימשיך ככה זה יעלה לנו בשלב כלשהו אבל בסך הכל הוא נהדר כרגיל.

FORZA :aaa15:

5. 亚历山大帕托 Member

שכחת להזכיר את מרקיזיו, אבל אני לא מאשים אותך - הוא לא קיים. דה רוסי לפחות נלחם ומתקל, אבל הוא פשוט בזבוז מקום. נוצ'רינו חייב להחליף אותו לאור הלחץ המתגבר של גרמניה.

6. skyday20 Member

אני לא יודע מה הלך במשחק, כי הייתי רדום והתעוררתי עכשיו.
    אבל,אם גרמניה הייתה מובילה 2-0 זה היה מפתיע וחדש תחת השמש.?
    לאור היכולת המצוינת שלהם בטורניר, לא.
    ואם גם איטליה הייתה מחזיקה את התוצאה על 0-0 גם, לא.
    מסקנה, זה קלישאה ריקה, כי היא מתאימה לכל תוצאה.

7. Rossolevy Member

כבר אמרתי לפני כמה ימים שמרקיזיו סחוט לגמרי. הוא עוד מסוגל להתעלף היום ממה שפראנדלי עשה לו בטורניר. בהחלט עם הלחץ המתגבר של הגרמנים הייתי רוצה לראות מישהו עם כוחות מחודשים ולתת למרקיזיו מנוחה שמגיעה לו.

8. 亚历山大帕托 Member

בנוסף, קייליני זקוק לעזרה בצד השמאלי כי עוברים אותו כמו מים והוא לא מצליח לעצור אף שחקן.

9. 亚历山大帕托 Member

מולר רק אחרי 70 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

http://i49.tinypic.com/3097w3m.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי לחשוב שגרמניה עוד משווה, אבל אם זה פנדל (וזה פנדל) למה יוון לא קיבלה פנדל במשחק הראשון בטורניר ויום אחרי זה הולנד נדפקה באותה צורה מול דנמרק? הגיע הזמן שבפיפ"א גם ישנו את העניין עם נגיעת יד ברחבה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/12
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נבחרת מיוחדת איטליה. לא משנה כמה החליפו וכמה תקפו, קשה להוציא מהם טעויות בהגנה. כל הכבוד.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגיל מלוכלך של קלוסה. דחף את בלזארטי על הכדור ובזווית שזה היה הנגיעה הייתה בלתי נמנעת, לצידי הגוף, אבל זה לפחות לא השפיע על התוצאה הסופית. לא מאשים את קלוסה, הדרך היחידה שהוא יכול לזכות במשהו בשארית הקריירה שלו היא ככה.

פורצה איטליה! משחק ענק! :aaa15:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/12
  13. Muurad Member

מכתבי התנצלות רשמיים ליותם ולמאריו יוגשו כאן הערב לא יאוחר מהשעה 00:00 שעון ישראל. תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/12
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי זה שנתן את הפס ממש לפני שריקת הסיום? אם אני גרמני אני מוציא חוזה על הראש שלו. איזה טיפשות.

בסופו של דבר גרמניה הייתה אוזיל וחבורה של שחקנים שרעדו להם הביצים היום, קרוס ושווישטייגר במיוחד היו בדיחה היום. אוזיל רמה מעל כמעט כל מי שהיה על המגרש היום, שחקן מדהים שהיה לבד. שבופון טעה גרמניה פיקששה בעצמה ולא ניצלה. באלוטלי ניצל את ההזדמנויות שלו כדי לעלות איטליה, שבנס זה לא נגמר 4-5.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אם יש באירופה נבחרת אחת שמסוגלת למנטליות הגרמנית זו איטליה. זו לא הפתעה שגרמניה התקשתה הערב. באמת כל הכבוד לאיטליה. עכשיו אני גם בעדה מול ספרד שחוץ ממשחק אחד מול אירלנד החלשה פשוט לא הבריקה במהלך הטורניר הזה.