באלוטלי מכניע את גרמניה

Discussion in 'פורום יורו 2012' started by Fratelli d'Italia, Jun 27, 2012.

1. JR-Riquelme Member

צפוי משחק מהנה מאוד, קצב מהיר והרבה הזדמנויות, ואני חושב שנראה גם לא מעט שערים, לפחות שלושה.
    לאיטליה האמת אין הגנה בשמיים, ראיתי את ספרד נכנסת לרחבה שלה ומסכנת את השער יותר מדי פעמים ואם אנגליה גם הגיעה לכמה מצבים של שער אין סיבה שגרמניה לא תגיע. מה שטוב שגם לגרמניה אין הגנה חזקה בכלל והיא תספוג שערים לדעתי.
    הלוואי שנקבל חצי מהמשחק ההוא ב2006, אבל אין ספק שיש למשחק היום פוטנציאל להתפתח למשהו מטורף.
    מעדיף את האיטלקים, כי עם כל האהבה לענקיים כמו קלוסה להאם ושויינשטייגר שמגיע להם אני לא סובל את הדור הנוכחי של גרמניה(אוזיל ומולר במיוחד)

Last edited: Jun 28, 2012
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראשית, נהניתי לקרוא את ההודעה שלך.

הנבחרת האיטלקית מספיק מקצוענית כדי להסתדר גם בלו"ז הצפוף והמתיש שפוקד אותה. ההבדל בין ההתקפה האנגלית לגרמנית הוא של שמים וארץ ואין ספק כי הלילה ההגנה תצטרך להיות במיטבה. לשמחתנו, האיטלקים, קייליני שב לכשירות מלאה ויתפקד כמגן שמאלי שיוסיף ביטחון רב בהגנה. עם בופון בין הקורות ושלושת היובנטינים מלפניו אשר הרכיבו העונה את השילוב ההגנתי הטוב ביותר ובתוספת משמעותית של אבאטה, ניתן להיות אופטימיים.

3. סדרו קייטע Member

זה לא ענין של מקצוענות, זה ענין של מציאות. ושוב, הכוונה בעיקר לפירלו.

צריך לזכור שזה המשחק הראשון ביורו (בהנחה שהאיטלקים ישחקו בסגנון הרגיל שלהם ולא יעשו קטנצ'יו) שבו איטליה ממש צריכה להאבק על שליטה באמצע. נגד הספרדים הם די וויתרו עליה מלכתחילה מבחינת סגנון (בקטע של הפוזשן) ונגד נבחרת כמו אנגליה השיגו אותה בלי קרב.

4. Igi Member

עד כה האמצע של גרמניה בכל המשחקים שלהם היה לדעתי נקודת החוזק העיקרית מול היריבות. היום, אני לא בטוח שהיתרון שלהם יהיה כל כך משמעותי ובגלל זה מאד מעניין אותי איך יתנהל המאבק שם. מה שכן, ההתקפה של גרמניה לדעתי הרבה יותר טובה מול ההגנה האיטלקית היותר טובה, כך שבאמת צפוי משחק מסקרן. אני עם האיטלקים.

5. Eric Cantona Member

זה ריסקי להלחם על השליטה במרכז המגרש תוך כדי לחץ ועיבוי של שחקני שדה. מול אנגליה האנמית יש פחות חשש שהם יגרמו לך לשם על זה, אבל מול גרמניה לא יודע אם זה רעיון הכי טוב. הטקטיקה שהצליחה לאיטלקים במשחק מול ספרד, לחזור לבסיס ולשחק קצת יותר הגנתי הוא הסיכוי היותר טוב שלהם לנצח את גרמניה. גרמניה ילכו קדימה ובכך יחשפו מאחור והם לא מגיבים טוב להתקפות מתרפצות. ההגנה שלה מצויינת בעיקר במשחק העומד.

Last edited by a moderator: Jun 28, 2012
  6. JR-Riquelme Member

קבוצה עם קישור יותר טכני תמיד תשלוט במרכז השדה ופה היתרון עם האיטלקים כמובן

7. Eric Cantona Member

אני חושב שגרמניה יותר טכנית ומוכשרת בדור הזה ביחס לקישור האיטלקי לפחות ברמה אחת אם לא יותר.

8. JR-Riquelme Member

דבר ראשון ממש לא, דבר שני איטליה גם משחקת עם יותר שחקנים במרכז השדה ככה שברור שהיתרון יהיה אצלה.

9. Eric Cantona Member

ממש כן, וגם גרמניה משחקת בעיקר עם מרכז שדה מעובה. כשקלוזה על המגרש הוא הולך כל כך הרבה אחורה שזה פרקטית ממש הופך ל 4-6-0.

10. JR-Riquelme Member

חדירה ושוייני - דה רוסי ופירלו... עצוב להשוות

11. Eric Cantona Member

שווינשטייגר זה לא השחקן שרץ 48 ק"מ ב 4 משחקים שזה ממוצע של 12 קילומטר למשחק, יותר מכל שחקן אחר בטורניר? קדירה זה לא ההוא שמוריניו בונה עליו כגרזן שלו? ואלו רק שחקני ההגנה של הקישור ועוד לא דיברנו כאן על הקישור היצירתי והטכני של גרמניה. לא יודע אם פירלו בנוי כבר לריצות האלו וללחץ שיעשו עליו.

אני עדיין חושב שעבור איטליה יהיה נכון לשחק כמו מול ספרד ולא לנסות להראות למי יש זין יותר גדול במשחק מהיר והתקפי. זה לא בשביל האיטלקים, זו קמיקזה.

Last edited by a moderator: Jun 28, 2012
  12. JR-Riquelme Member

היי היי לאן אתה רץ? מה זה הדברים הלא קשורים האלה?
    דיברנו על קישור יותר טכני מה אתה מביא לי את הגרזן של מוריניו ושחקן שרץ בלי הפסקה?

13. Eric Cantona Member

אני לא צריך להגיד לך כמה רוייס, אוזיל, שורלה, פודולסקי, גוצה, מולר, קלוזה וגומז טכניים. חשבתי שזה מיותר וברור מאליו. החוד הגרמני גם לוקח חלק מבבניית התקפות בקישור ולכן חשבתי שגם יהיה ראוי לציון.

14. JR-Riquelme Member

ואני צריך לדבר על מרקיזיו מונטוליבו קסאנו ובאלוטלי?
    תשמע אפשר להתווכח על הרבה דברים אבל איטליה תמיד הייתה וכנראה שגם תשאר נבחרת יותר טכנית מגרמניה

15. Eric Cantona Member

הייתה אולי, כיום? אין סיכוי.

קסאנו, יותר הורס ממועיל. הבנאדם סבא, מגושם ואיטי ואתה רוצה להכניס אותו למשחק ריצות של לרדוף אחרי הגרמנים. אני עדיין משוכנע שהאיטלקים יעשו בשכל אם ישחקו מבוקר ויצאו למתפרצות. זה לא ילך בהחזקת הכדור נגד הגרמנים ומראש כדאי לוותר על ההרפתקה. איטליה לא טיפשים, תסמוך עליהם.