באיירן מינכן 2016/2017 :: לה פסטה די דון קארלו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏17/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אפנברג Member

אני חם לקראת הסופרקאפ מחר! הגיע הזמן להחזיר התואר למינכן אחרי שלוש שנים רצופות. לקבוצות בסדר גודל של באיירן, ברצלונה, ריאל ויובנטוס אין דבר כזה "תואר לא חשוב" (מזכיר את מכבי כדורסל). עבור אמפריות כל תואר חשוב ובכל תואר הן נאבקות על הצדקת מעמדן. כמה עובדות לקראת המשחק:
    1) 16 פעמים נערך המשחק. ב-9 מתוכם ניצחה האלופה את מחזיקת הגביע/סגנית מחזיקת הגביע.
    2) בחמש הפעמים האחרונות מחזיקת הגביע/סגנית המחזיקה ניצחה.
    3) פעם רביעית בחמש השנים האחרונות שבאיירן ודורטמונד נפגשות במשחק הזה. בשלושת המפגשים הקודמים שני נצחונות לדורטמונד ואחד לבאיירן.
    4) שתי הקבוצות שיאניות הזכייה בתואר: 5 לכל אחת. מי שתנצח תהיה השיאנית הבלעדית.
    5) אם לא תהיה הכרעה אחרי 90 דקות לא תהיה הארכה והולכים לפנדלים.
    6) הגביע גובהו 53 ס"מ ומשקלו 6 ק"ג. עשוי מכסף (שמסמל את צלחת האליפות) ומזהב (שמסמל את הגביע הגרמני). שוויו 40,000 יורו.

שיהיה לנו ולקרלו בהצלחה!!!!!!!!

2. BayernMunchen Member

אחרי כמה שנים שהגביע הזה חמק לנו בין הידיים מקווים מחר להוסיף אותו לארון, אמן! כולי בהתרגשות לקראת מחר, יש לי חיבה מיוחדת למשחקי הסופרקאפ, יאללה תחזיקו אצבעות למחר ושיהיה לנו בהצלחה.

3. אפנברג Member

אחרי שהצעה בסך 50 מליון יורו של ריאל על אלאבה נדחתה, עכשיו הבווארים דחו הצעה נוספת מהבלאנקוס על סך 65 מליון יורו. באיירן העמידה את סעיף השחרור על 80 מליון.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איפה ראית את זה. אני קראתי לא מעט ציטוטים של בכירי המועדון שאלאבה אינו למכירה. וכסף הרי לא חסר לנו.

בעניין אחר, ג'רום בואטנג נבחר לכדורגלן השנה לפי הקיקר.

5. אפנברג Member

כשישימו עליו 80 מליון באיירן תשקול העניין. עם כל הכבוד לו הוא לא מרכזי כמו מולר או נוייר-שהם באמת לא למכירה.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. BayernMunchen Member

אלאבה לא ילך לריאל בשביל להיות גלגל ספייר, יש להם את מרסלו שעובד מצויין בצד שמאל עם רונאלדו, למה בכלל לקלקל את מה שעובד טוב?... וכל הדיון על אלאבה בהנחה שהוא בכלל למכירה. זידאן רוצה מגן שמאלי? אז שיקח את בדשטובר.

7. BayernMunchen Member

מה אומרים על הצבתו של מולר באגף ימין? לדעתי זה יסרס אותו בהמשך למרות שודיאל מאחוריו יכול לגבות אותו יופי מצד שני מבחינה טקתית זה יכול ליצור חור באגף ימין כי שניהם אוהבים לשחק חופשי על כל המגרש...

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שגמרנו לחגוג את הזכיה בתואר השני הכי חשוב שיש בעונת כדורגל (אחרי ליגת האלופות כמובן) ובהתייחס לעובדה שמולר ולבנדובסקי בקושי הספיקו להתאמן עם הקבוצה ועוד כמה חוסרים אחרים יש כמה נקודות שבכל זאת כדאי לשים לב.
    בדקה ה - 40 מצב הבעיטות היה 9:0 לטובת דורטמונד. מתוך זה 3 היו מתוך רחבת החמש במצב של אחד על אחד. בכל 5 העונות האחרונות הגענו לכמויות כאלה ב 6 משחקים בממוצע. אני לא זוכר את נוייר בכל כך הרבה הצלות במשחק אחד. למעשה לא זוכר שהוא עבד כל כך קשה גם ב - 5 משחקים.
    היו תלונות על יותר מידי מתפרצות ואחד על אחד בעונות האחרונות. ואתמול חווינו במחצית אחת 3 כאלה.
    צד ימין של ההתקפה שלנו לא היה כמעט בכלל. רק במחצית השניה כשלאם התחיל קצת לעלות התחיל איזשהו משחק התקפה גם מהצד השני.
    לטעמי החלש ביותר היה אלונסו והוא גם היה מיותר. במקומו צריך לשחק קיצוני על קו ימין ומולר באמצע.
    מה שמצליח לריברי נגד קבוצות חובבים או ההרכב השלישי של אינטר לא מספיק כבר נגד קבוצות קצת יותר טובות.

אני לא מודאג ולא מוטרד (למרות שהיה לנו המון מזל לזכות בתואר החשוב הזה). אני סומך על אנצ'לוטי שראה יתקן ושעם הזמן הדברים יעבדו יותר טוב. גם חלוף הזמן והאימונים וגם החזרה של החסרים.

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  9. Roma מנהלים

לפי הדיווחים ריאל מעוניינת בו בתור קשר אחרי שהפסידה את פול פוגבה, בנוסף לכך אם איני טועה אלאבה עצמו הצהיר שהוא מעדיף לשחק בקישור, התפקיד שהוא ממלא בנבחרת אוסטריה.

10. אפנברג Member

אני דווקא זוכר את נוייר עובד קשה מאוד בלא מעט משחקים: בארסנל אשתקד היה ענק עד הגול של ז'ירו, עם הצלה שתהיה אולי הצלת השנה, בקאמפ נואו בחצי הגמר ב2015 60 דקות עצר את כל הנסיונות של ברצלונה כולל אחד על אחד מול סוארז, מול רומא לפני שהתחילה גאלה של שביעיה לקח שלושה גולים בטוחים ובגומלין במינכן נתן הצלה שהגיעה למקום השני בהצלות השנה אחרי טר-שטגן. שלא לדבר על המחצית הראשונה בגמר האלופות נגד דורטמונד. עם ההגנה שהיתה לנו בשנים האחרונות תאמין לי שהוא עבד קשה...

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל משחק שציינת הייתה לו הצלה אחת. אתמול היו לו 4 גדולות ועוד שתיים בינוניות. יחי ההבדל הקטן. או שבעצם אתה אומר שאתה מרוצה ממשחק ההגנה שלנו אתמול?

12. אפנברג Member

בברצלונה היו לו שלוש. ברומא שתיים. בארסנל שתיים. בגמר האלופות שלוש. אין הבדל. משחק ההגנה לא היה טוב אבל זו פעם ראשונה שלרשות קרלו הרכב מלא ודורטמונד מהירה אש מקדימה. נראה מה יהיה בהמשך. בנתיים שנה שנייה רצוף שער השנה באירופה כנראה על הראש שלנו בלי קשר לאנצלוטי (סאול) אז נתן לו זמן. הוא מאמין בהגנה.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אתה לא מרוצה ממשחק ההגנה שלנו בסופר קאפ?

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  14. floxx Member

הוא מרוצה מכך שלאחר שלוש שנים שהטמבל הקטלוני שהרס את הקבוצה האדירה שבנה ואן חאל והגיעה לשיאה תחת יופ הפסיד את התואר הזה שלוש פעמים ברצף ,הגיע קרלו ולקח אותו ,והוא כמובן מקווה שזה מעיד על הבאות בגזרה אחרת שנקראת ליגת האלופות .

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מה ששאלתי.

מצב נושא:
הנושא נעול.