באיירן מינכן 2016/2017 :: לה פסטה די דון קארלו

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 17, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. אפנברג Member

העיקר שלא נראה מטופש לפתוח בלי השחקן הכ"כ חשוב הזה אשתקד במשחק חוץ סופר קשה בקלדרון, בהיותו באותה נקודת זמן מלך שערי הקבוצה בצ'מפיונס.

2. BayernMunchen Member

אני רוצה לשמוע את הדעה הלא צינית שלך לגביי הצבתו של מולר באגף ימין, לדעתי האיזון בקישור השתפר מאז שמולר נכנס לאגף ימין, תיאגו ווידאל בנתיים מסתדרים יופי באמצע המגרש, אני הכי בעד שמולר ישאר באגף גם על ריברי הייתי מוותר לטובת קוסטה בהרכב, כל ויכוח של ריברי נראה כאילו הולך לקבל אדום.

3. אפנברג Member

אין שום סיבה לשנות משהו שעובד. החוכמולוג שרצה להמציא הגלגל מחדש כבר לא פה אז אפשר לחזור לשפיות: מולר צריך להיות שחקן חופשי, לא אגף. כל אירופה לא מצאה פתרון ליכולת שלו לזהות שטחים מתים ברחבת היריב והבן אדם גולר בחסד עליון כך שאין שום סיבה להגביל אותו לתפקיד מוגדר וספציפי. אין סיבה שנעזור ליריבות לפתור את בעיית מולר, שישברו הראש לבד. לגבי ריברי: נכון שהוא נראה עם פתיל קצר אבל עדיין ביכולת מצוינת: בישול נהדר וגול יפה במשחק הפתיחה מקנים לו קרדיט להמשך. זו אחריותו הבלעדית של אנצ'לוטי להרגיע אותו. כרגע נמצא בהרכב בזכות ולא בחסד.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמחזיר אותי לשאלה ששאלתי אותך לפני שבוע ועדיין לא ענית. מי יוצא בשביל שמולר ישחק? או שקיבלנו אישור חריג לשחק עם 12 שחקנים?

דרך אגב, בינתיים גם אנצ'לוטי מתנהג בחכמולוגיות מטופשת. גם אצלו מולר משחק באגף ולא כשחקן חופשי ליד לבנדובסקי.

5. אפנברג Member

לא מבין את השאלה הזו. אפשר לחשוב שעכשיו מולר הגיע וצריך להוציא מישהו בשבילו. כבר שנים הוא אצלנו אז במקום מי שיחק עד עכשיו? מולר באנקר הרכב. ככה הי שנים ולא ראיתי שהיה צריך להטוטים כדי להחליט את מי להוציא.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. אפנברג Member

ואגב אנצלוטי: לפחות אצלו מולר משחק...הוא לא יספסלו במשחק סופר חשוב עד הדקה ה70 כמו האסטרונאוט שהיה פה לפניו.

7. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מאיפה אתה יודע?

ומולר לא היה שחקן אגף אצל פפ, הוא משחק בדיוק איפה שהוא שיחק גם אצל פפ, מאחורי לבנדובסקי.
    אנצ'לוטי לא שינה הרבה כמו שאתה מנסה לשכנע את עצמך. הוא דווקא לקח מפפ את הבסיס המצויין שבנה. גם בגזרת אלונסו, גם בגזרת תיאגו וגם בגיזרת ההצבה של מרטינז כבלם. אני דווקא אוהב את זה אצל אנצ'לוטי, הוא לא בא לעשות מהפכה אלא נותן למה שעובד להמשיך לעבוד.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש פה להבין בשאלה. אתה כועס שנגד אתלטיקו מולר לא פתח. אז אני שואל (שאלתי כבר לפני שבוע) - אם מולר משחק, מישהו מאותם 11 שכן שיחקו/משחקים (נוייר, רובן, לבנדובסקי, בואטנג), צריך לרדת לספסל (כי עד כמה שאני זוכר אופ"א לא אישרה לנו לשחק עם 12 שחקנים ועד כמה שאני זוכר, גם בקלדרון, פפ (למרות שמולר לא פתח) העלה 11 שחקנים). אז מי היה צריך לא לפתוח כדי שמולר כן ישחק ועדיין נהיה רק עם 11 שחקנים?

9. אפנברג Member

כל העונה מולר משחק ופתאום דיוני קבינט במקום מי להכניס אותו. ממש מגוחך. זה כמו שתשאלו פתאום "במקום מי ישחק בייל בריאל או אוזיל בארסנל". הם כבר שם אז מה העניין? אנצלוטי בניגוד לקוסמונאוט לפניו לא ממציא הגלגל ואתם תראו שאין מצב שהוא מפרק הצמד מולר-לבה במשחק קריטי אם זה עובד כל השנה.

10. אפנברג Member

במשחק בקלדרון טיאגו שיחק במקומו. על זה נאמר "יצא שכרו בהפסדו". וככה עם הגאונות הזו תוך 12 דקות חטפנו גול, מרוב שהגאון "עיבה את האמצע". בניגוד למה שחושבים את ההתמודדות הפסדנו לא בהחמצת הפנדל במינכן אלא בתוצאה הגרועה איתה חזרנו מספרד. ככה זה כשמספסלים את אחד משני מלכח השערים שלך במפעל.

11. BayernMunchen Member

אתה שוכח שמולר היה חלק מהקישור אצל פפ? (מולר, תיאגו, אלוסו)
    הוא לא ויתר על הוינגרים ומולר היה משחק כמו 9 מזוייף או 10 מזוייף איך שקוראים לזה, זה היה יוצר לנו קישור לא מאוזן, תסלח לי אבל הקישור החדש הרבה יותר אפקטיבי ממה שהיה אצל פפ.

12. אפנברג Member

אפקטיבי זה מולר שחקן חופשי ובטח מולר משחק. אתם תראו שבאיירן של אנצלוטי תהחה הרבה יותר טובה משל פפ, בלי פוזות על הקווים ובלי התחכמויות. והוא גם יצליח יותר ממנו באירופה בלי מזל עם כל מיני שחטאר ובנפיקה ויונייטד של מויס בהגרלות.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בקיצור היינו צריכים לשחק עם פחות שחקנים הגנתיים. ספגנו גול וזה קטסטרופה, אם היינו משחקים עם פחות שחקנים הגנתיים מה היה קורה?

14. אפנברג Member

אם היית משחק תשעים דקות עם אחד משני מלכח השערים שלך במפעל יש מצב שהיית כובש שער חוץ יקר. ההגנה של פפ היתה בדיחה באירופה אז לחשוב שלהוסיף שחקן ע"ח מתקיף ישנה העניין זו ממש בדיחה. רבע שעה ראשונה לא ראינו כדור מרוב שאתלטיקו לחצה והשיגה בדיוק מה שרצתה עם גול מהיר אז מה עשית בזה? מי ישמע הכנסנו את מלדיני בשיאו להגנה...כולה טיאגו.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה לעשות, למרות שתמשיך להגיד כמה שאתה רוצה, עד עכשיו בשניים וחצי משחקים רשמיים של אנצ'לוטי הוא שיחק עם מולר קיצוני ולא שחקן חופשי ליד לבנדובסקי והוא גם שיחק עם קישור אחורי מעובה של 3 קשרים (בדיוק כמו שפפ שיחק בקלדרון) וזה עוד במשחקים עם קבוצה מליגה רביעית, קבוצה ליצנית כמו ברמן ובמשחק חצי רשמי שנקרא הסופר קאפ. אל תבנה על זה שנגד ריאל או ברצלונה וכו' (בטח בחוץ) הוא יוותר על קשר אחורי ישחק עם שני קיצונים ועם מולר ליד לבנדובסקי.
    אבל אתה תמשיך להתעקש שהוא עושה בסדר ושפפ עשה לא בסדר.

BayernMunchen likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.