באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. aloneli Member

מתי הפעם האחרונה שבאיירן הבקיעה 9 שערים זה מעניין ועוד נגד קבוצה כמו המבורג?
    וואלה הפגרה באמת עשתה לנו טוב.ראינו שהשחקנים רעבים והמשחק העלה להם את הבטחון.גם הצלחנו לתת מנוחה להמון שחקנים.

פיזארו ביום גדול.בדיק כמו שחלוץ רחבה צריך לשחק.כמה שמנדזו' מעולה חסר לו התכונות של חלוץ 9 אמיתי ולפיזארו בדיוק יש את זה.מגיע לו לצאת עם רביעייה משלו.
    רובן ושאקירי היו צריכים את זה אולי יותר מכולם,איזו הצגה שלהם.הגיע הזמן שרובן כבר יבקיע ועוד איזה שער ענק.הטאצ' של פיזארו עם הגב ורובן מחכה בדיוק לרגע הנכון.נהדר!
    גונדגון אחלה שחקן אבל שוויני מהגדולים ביותר.ללא ספק השחקן הכי חשוב בקבוצה.

ההגנה סגרה נהדר וכמעט ולא איבדה כדורים.גם נוייר עמד יפה במבחנים שהיו לו.לגבי המצבים הנייחים זה ברור שיש בעיה.באיירן אולי הבקיעה היום משתי קרנות אבל גם ספגה משתי קרנות.רואים על השחקנים שהם עצבניים כנראה בגלל שהם עובדים על זה ועדיין זה לא מצליח כל כך.

2. Raulito Madridista

המספרים של באיירן מינכן העונה בליגה:

27 משחקים - 23 נצחונות, 3 תוצאות תיקו והפסד אחד - 72 נק'.
    יחס שערים: 78-13 - ממוצע של כמעט שלושה שערים למשחק וגול חובה בשני משחקים.

ניצחון במשחק הבא=אליפות ובלי שום קשר לתוצאה של דורטמונד ואחרות, אשכרה כבר בחודש אפריל.

מה שמדהים היום בתשיעייה של באיירן הוא שעוד ראינו את גוסטבו נדמה לי כמגן שמאלי, ריברי שהוא תותח-על פתח על הספסל ואת מולר הראו מטריף את הקהל אחרי השער השישי של אריאן רובן(חוזר לו הצבע בזמן האחרון, כובש ומבשל, אבל כנראה שזו לא חוכמה גדולה. מעניין מה יהיה איתו בשלבי ההכרעה של העונה ואיך גוארדיולה ישתמש בו, אם בכלל.

באיירן מינכן יודעת שהמשחק מול יובנטוס הוא אופרה אחרת לגמריי, אני בספק אם היא תכבוש שלושה שערים אפילו. כל-כך מתאים לפי מרפי לראות באיירן אימפוטנטית מול השער במשחק מול יובה ומנצחת איזה 1:0 דלוח או אפילו לא כובשת. למרות אלף-אלפי הבדלות: אני זוכר את ריאל מפרקת 6:1 את בטיס בליגה כשכל מטאטא יורה - ראול כבש צמד, הונטלאר, היגואין ומי לא - ואז משחקת נורא נגד ליברפול.

מאוד מפתה לומר 'זו באיירן הגדולה בהיסטוריה' אבל כמובן שהמדד הכי גדול הוא ליגת האלופות. באיירן צריכה העונה לעשות קפיצה של מדרגה אחת ולקחת את הגביע עם האזניים הגדולות. ואז היא תזכה בטרבל מדהים.

3. בונקר מפואר Member

9 שערים, תצוגה התקפית גדולה, רביעייה מרגשת של פיזא, משחק מצויין של רובן...ועדיין-לא יכולתי שלא להתעצבן משני השערים שספגנו. כמעט בכל כדור קרן לזכות היריבה נוייר מתלבט אם לצאת או לא ונראה שאין ממש תיאום בינו לבין שאר השחקנים בכדורי הקרן.

אני כבר רואה תסריט שבו יובה גונבים שער חוץ מקרן...

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/13
  4. aloneli Member

אני בטוח שעובדים על הכדורים הנייחים אבל עדיין לא רואים מספיק תיאום שם.נוייר נראה חסר בטחון והוא כמעט ולא יצא לכדורים,אולי הוא עדיין לא התאושש לגמרי מהנבחרת.בשתי הקרנות שמנו את הנוגחים הכי טובים שלנו על מי שהבקיע ועדיין זה לא עזר.גם ביום מטורף כזה באיירן סופגת שני שערים משום מקום.
    אפשר לקחת בחשבון שחקן שיעמוד על קו השער מה שלא רואים כל כך.שני השערים נחתו ליד הקורה הרחוקה ובפעם הראשונה לא היה אף שחקן על הקו ובפעם השניה היה את ריברי אבל בקורה השניה.

מעניין אולי אם היינקס ייקח בחשבון את ואן בוייטן שיכול לתרום לעניין המצבים הנייחים.

5. dudi Member

כל הכבוד לקבוצה שנתנה אחר צהריים אדיר לקהל שקיבל אהבה בחזרה מהקבוצה שכל כך אוהב!

המבורג נתנה ספייס, וככה אם היינו מקבלים את ריאל או ברצלונה היינו מגיעים לקרב התקפות שמה אני מרגיש שהשנה יש לנו יתרון מסויים על כולן.

הבעיה היא ש - יובה לא תתן ספייס, יובה בניגוד לספרדיות תבוא לעלות בכל מחיר ולה בטח שלא משנה מה יאמרו בדרך.
    עם קליפרים נהדרים, ויציאה מהירה ומסודרת להתקפות נגד שהרבה מבוססות על מגע הקסם של פירלו החכם יש לנו ביג ממה להזהר.

בגדול אם מסתכלים על התמונה בכלליותה יובה בבעיה יותר מבאיירן.

שווייני יצטרך להעסיק את הקישור של יובה שתמיד נוכל לראות את ריברי באחד על אחד ולא מקבל טריפל\דאבל אפים וככה ניצור מיסס מאץ' רציני לחובת האיטלקים(כזה שהכניע את ריאל שנה שעברה בצמד המשחקים).
    החיסרון של מארטינז קריטי ואין לו מחליף, אבל גוסטאבו שיכנס לנעליו שמה והוא מגיע למשחקים גדולים בדרך כלל אני סומך על לואיס.

אני אישית בלחץ שלא נפגשנו איתו השנה זה בטוח אולי אפילו הרבה יותר חתיכת משחק יש בשלישי עם הרצון האדיר והבלתי נגמר לראות אותנו לוקחים יתרון מגה משמעותי לגומלין הקשה בטורינו.

6. Der Rotbart Member

מה שהיה לי להגיד על המשחק כתבתי בדיון הצ?מפיונס אבל החדשות בנוגע לקרוס קשות - כפי הנראה הוא גמר את העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. aloneli Member

טוני ככל הנראה גמר את העונה.חבל מאוד מבחינתו וגם מבחינת באיירן אבל אני מאמין שנצליח להסתדר בתקופה הזאת.שאקירי ורובן נכנסו לכושר ועם המנוחה שאפשר לתת בליגה נצליח לחלק את הכוחות.

אפשר להגיד שזה הנצחון הכי מרשים של באיירן העונה.לא רק מבחינת התוצאה אלא גם מבחינת היכולת ואפילו באיירן יכולה להיות מאוכזבת כי היא בכיף הייתה יכולה לצאת עם רבייעיה או חמישייה.
    אני לא זוכר בתקופת קונטה מתי קבוצה הצליחה להלחיץ ככה את יובה.בופון היה בלחץ,בארצלי שמאבד כדור פעם בחצי שנה איבד כמעט כל כדור היום,פירלו היה משותק לגמרי היום והצלחנו לגמרי להפוך קבוצת טופ 5 עולמית להיראות כמו קבוצת מרכז טבלה בגרמניה.
    היינקס שוב מוכיח שהוא המאמן הטוב בעולם כרגע.גם היום וגם נגד ריאל ראו הבדל עצום ברמת האימון של הקבוצות.רואים שהוא למד היטב את יובה לפני המשחק.

נוייר ביום טוב.לא רק ההצלות שהוא נתן אלא גם היציאות שלו לכדורים הארוכים שתמיד היו בזמן והתרומה להנעת הכדור כדי להשתחרר מהלחץ של יובה.דנטה וואן בוייטן היו נהדרים,הם הצליחו למנוע את הכדורים הארוכים של יובה בדיוק כמו שצריך.
    גוסטבו השלים את החסרון של חאבי ביעילות.משחק ענק שלו והוא סוף סוף הזכיר את הגוסטבו של העונה שעברה שהיה אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם.מי יודע אולי בגומלין הוא יעלה ביחד עם חאבי ושוויני.
    שוויני לדעתי איש המשחק.לשחק ככה נגד הקשרים הטובים בעולם ולהציג כזאת עליונות זה רק מראה שהוא באמת מהגדולים ביותר בשנים האחרונות.
    ריברי זה קלאסה.הוא מחכה למשחקים האלו כדי לתת הצגה כמו שהוא יודע.אולי בכמה עיתונים יבחרו בו מקום 28 בעולם אבל כל מי שצופה בו יודע שהוא שווה טופ 3.לדעתי הוא לא רחוק מזידאן ואולי תואר אירופי זה מה שיקרב אותו למעמד הזהץ
    רובן דווקא הוסיף המון.יש לו המון ביטחון במשחק ומהרגע שהוא נכנס יובה הפסיקה לשבת עלינו וגם הצלחנו לצאת קדימה.הוא לא סקורר גדול(במילים אחרות מחמיצן) אבל בכושר טוב ועכשיו שטוני בחוץ יהיה לו מה להוכיח.
    מנדזו כרגיל לא הבקיע היום,אבל אחרי שוויני הוא איש המשחק שלי.הוא ומולר חטפו כל כך הרבה כדורים ממשחק הלחץ שלהם ובעצם כל התקפה של באיירן התחילה בחצי של יובה ומשחק הלחץ הנהדר עשה את שלו.כל הכבוד לו שהוא בישל למולר ולא מיהר לבעוט.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/13
  8. dudi Member

שמרנו על הבית, אבל השארנו פצוע שני העונה בשדה הקרב :/

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/13
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלון. אני מסכים איתך על הכל. אבל אני לא מבין למה רובן מקבל אצלך הנחות.
    הוא היה השחקן הכי חלש בבאיירן. ובהרבה. זה לא רק שניים וחצי שערים בטוחים שהוא לא הבקיע (מעניין אם שוויני היא מחטיא אותם). הוא גם כל כך מוגבל במשחק שלו שזה עצוב. הוא לא מסוגל לעקוף מגן במהירות שאין לו (אפילו שוויני, שחקן איטי, הצליח, שלא נדבר על אלאבה או ריברי) והוא כל פעם עם אותו הדבר עובר את השחקן לכיוון קו הרוחב ושם נתקע ובגלל שגם אין לו רגל ימין (חוץ מלדרוך עליה) הוא גם לא יכול להוציא כדור רוחב. פעם אחרי פעם הוא נתקע שם ואנחנו איתו.
    אני חושב שרצוי, וכמה שיותר מהר ששאקירי יקבל את הדקות של רובן. אני כמעט משוכנע שהיינו נראים אפילו יותר טוב עם שאקירי ולא עם רובן.

ועוד דבר. לא יודע, אבל עדיין מרגיש לי ששוויני יותר טוב כשגוסטבו לידו מאשר מרטינז. ואני מת על המשחק של מרטינז.

10. aloneli Member

רובן הוסיף בטחון במשחק של באיירן.מהרגע שהוא נכנס הוא עלה בטירוף והמשחק השתנה לגמרי.הוא לא היה ביום גדול ואפשר להגיד שחוץ מלאם הוא היה הכי חלש אתמול אבל עצם זה שהוא היה על המגרש שינה משהו.מה שהפריע לי בו אתמול שהוא ניסה להוכיח את עצמו יותר מידי והלך יותר מידי עם הראש בקיר במקום להיות חלק מהמשחק.

קרוס אומנם בכושר לא טוב בתקופה האחרונה אבל זאת בעיה גדולה שהוא סייים את העונה.בעיקר בגלל שאין מישהו אחר שיכול לעשות את העבודה שלו בקישור ובחילופי המקומות עם שוויני.שאקירי הוא כנראה האופציה הכי טובה לעמדה הזאת אבל אין סיכוי שרובן עכשיו לא יעלה בהרכב שקרוס בחוץ.טוב עכשיו שהליגה גמורה אפשר לתת אפילו לפיזארו לשחק בעמדה של קרוס כדי לחלק את הדקות.

11. Der Rotbart Member

הוא הכניס התלהבות וחידוש בעיקר כי יובנטוס לא ידעו איך לאכול את השינוי הזה, וזה אגב אחת הגדולות הטקטיות שלנו - שהיציאה של שחקן כל כך משמעותי לא פגמה במשחק. אבל החידושים שלו תמו אחרי כעשר דקות ונותרו עם מה שיש לו להציע, וזה לא כל כך הרבה. מבחינתי צריך לפתוח עם מולר בימין וריברי בשמאל, ורובן כמחליף לשלבים מאוחרים. השאלה האם שאקירי, או מישהו אחר (שוויני?) יכולים למלא את התפקיד של קרוס זה כבר כאב ראש אחר.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים במאה אחוז.
    לדעתי לגומלין צריך לעלות עם גוסטבו ומרטינז ושוויני לפניהם. בכל זאת, צריך לשים עין על ההגנה. אם לא, אז שאקירי צריך להחליף את קרוס.

עוד דבר שצריך לציין זה שמולר קיבל מאיתנו המון ביקורת כמס' 10 בשנה שעברה. אתמול הוא עשה גם את התפקיד הזה מצויין. ובכלל, הבחור, כל מה שעושה הוא עושה מצויין. שיפור שכזה לא ראיתי אצל שחקן כבר הרבה זמן. וזה עוד משחקן שגם ככה היה כבר ברמה עולמית.

13. aloneli Member

האמת שאני כבר לא כל כך מודאג ממולר כי השנה באמת בכל עמדה הוא נראה טוב.בשנה שעברה שהוא היה מאחורי החלוץ או באגף שמאל הוא היה לא מספיק טוב אבל השנה הוא נהדר בכל מקום.גם אם רובן יעלה בהרכב מה שכנראה יקרה אני מאמין שמולר ימצא את מקומו על המגרש.זה גם תלוי בחילופי מקום שיהיו.

שוויני יכול לעשות מעולה את התפקיד של קרוס אבל אז אין מי שיעשה את התפקיד שלו.במשחק החוץ בטורינו זה יכול לעבוד ואולי שווה לנסות את זה לפני כמו במשחק נגד לברקוזן בחוץ.כמובן ששאקירי עכשיו נכנס לתמונה חזק כמחליף ראשון ואולי אפילו שחקן הרכב.

14. aloneli Member

אגב מה הקטע של אפנברג על כך שהוא אומר תמיד שלבאיירן אין מנהיג?הוא מנסה כמעט בכל ראיון להכניס את זה ובכל משחק חשוב הוא טוען שבאיירן תפסיד כי אין לה מנהיג,ממש כמו תקליט שבור.אולי זה קטע שלו כדי שבטעות אף אחד לא ינסה להשוות איזה שחקן של באיירן אליו או למנהיגות שהייתה לו על הדשא.

15. dudi Member

הוצאת לי את המילים מהפה זה הדבר הראשון שעלה לי שאני חושב על הגומלין, ובע"ה גם מעבר(קאמפ נואו ברנבאו וכאלה).

נשמע מרענן וכוחני מאד.

*-עדיין כאוב את הפציעה של אחד מהטובים שבבחורינו.