באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. dudi Member

אני מנחית פה עוד הודעה מכיוון שלא מצאתי פורום דמיונות,חייזרים,והחלטות חייזריות -

*-חאבי מארטינז לא בסגל נבחרת ספרד מהסיבה שלטעמו של דל בוסקה הבחור אבסולוטית לא בטופ form...

2. aloneli Member

הגרלה מעניינת מאוד.יהיה מעניין לראות את באיירן מתמודדת עם ההגנה הטובה בעולם.גם הקישור שלה מעולה ומקשה מאוד ועושה המון הגנה.אני מאמין שההגנה שלנו יכולה להתמודד כמו שצריך עם המתפרצות ועם הכדורים הארוכים.עם משחק קבוצתי של פרנקי וחבריו גם נצליח לעבור את ההגנה שלה.
    הסגנון שלה די מקשה על באיירן אבל בכל מקרה הסיכויים יותר לכיוון של באיירן שנראית טוב יותר השנה.עדיין אני מגיע בראש פתוח שהכל יכול להיות במפגש שכזה.

שיהיה בהצלחה!

3. dudi Member

חאבי מרטינז ייעדר בראשון, ולהאם לא יוכל ?לנקות? את הכרטיס הצהוב שהוא סוחב על הגב.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיירן היום בלי לאם, ריברי, מנדזוקיץ', ומולר.

5. aloneli Member

אני מאמין שאם היה למשחק חשיבות אז גם "הפצועים" היו נכנסים לסגל.במקרה של ריברי שבאמת פצוע אין מה לסכן אותו ועוד משחק חופש יעשה לו טוב.
    מבחינת באיירן ראפיניה ושאקירי שנעלמו קצת מהמפה בהרכב והגיע הזמן לקצת גומז.

6. dudi Member

נדב מה התחושות שלך לגבי ההגרלה באלופות?

7. dudi Member

איזה גועל נפש! אגואיסט מסריח, חסר התחשבות, אנוכי שיגמר המשחק והתקופה המזעזעת הזאת שהוא צריך לשחק.

8. aloneli Member

טוב אז הלך אפילו יותר טוב ממה שחשבתי לפני המשחק.
    מחצית ראשונה באיירן הייתה נראית מדהים ושיחקה נהדר.במחצית השנייה הייתה קצת נפילה והלכנו קצת יותר מידי אחורה.היינקס עשה חילופים לא נכונים בהתחשב בהמלך המשחק ואפילו קצת הרס היום.אבל להבדיל מהמשחק הראשון המזל היה לטובתנו היום.

תכלס גומז היה יכול לצאת אחרי הגול שלו.הוא בעצמו היה מופתע שהוא הצליח לעשות מהלך שכזה.ראיתי בשידור שלי ברשת שעשו ניתוח והראו שבאותה מתפרצת הוא רץ 86 מטרים שהוא עובר שני שחקנים תוך כדי ומסיים כאילו כלום.
    לדעתי המצטיין הוא חאבי,ולא רק היום אלא בכלל בתקופה האחרונה.השנה הוא הפך להיות אחד מ-5 הטובים בעולם בעמדה שלו ועשה התקדמות ענקית.
    גם שוויני במשחק טוב ואפשר להגיד גם שההגנה חזרה לעצמה.ראפיניה עשה עבודה נהדרת גם בהגנה וגם בהתקפה.

בצד הפחות חיובי,רובן ראש בקיר.גוסטבו ממשיך להיות חלש מאוד ואיבד גם את רולפס בגול.ושוב סופגים גול בקרן על כך שאין שחקן ליד הקורה.(דווקא היה אבל לא בצד הנכון).

אגב אם מדברים על גועל נפש אז היה אפשר לראות איך באיירן מוציאה כדור החוצה במתפרצת ששחקן של לברקוזן על הריצפה.אבל מעניין שכמה דקות אחר כך ששחקן של באיירן היה על הריצפה,שחקני לברקוזן המשיכו לשחק כאילו כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/13
  9. אפנברג Member

הגרלה מאוד קשה אך כדי לזכות בגביע מוכרחים לעבור את הטופ בדרך. יובנטוס קבוצה חזקה מאוד ולגרמנים אין מאזן טוב מול האיטלקים: לא בקבוצות ולא בנבחרת (למרות ה-1:4 האחרון של באיירן בטורינו בעונת 2009-10). יובנטוס מאוד מאוזנת, עם שועלים כמו בופון ופירלו והיא תוקפת ללא חלוץ מרכזי, דבר שמקשה על ההתגוננות מולה, כפי שאמר מוריניו. יהיה קשה מאוד אך אם נעבור זה ייתן המון בטחון להמשך. יש לי תחושה שאם נעבור נפגוש את דורטמונד בחצי.

10. aloneli Member

כבר שכחתי לגמרי שיש משחקי נבחרות השבוע.אולי זה מסביר למה הרוטציה של היינקס כללה בעיקר את שחקני הנבחרות שכנראה יפתחו במשחקים שלהם.
    קצת חישובים אם במחזור הבא באיירן תנצח ודורטמונד תאבד נקודות נוכל לחגוג כבר אליפות בארינה.אם לא אז כנראה זה יקרה במחזור שלאחר מכן בפרנקפורט.בכל זאת אני לא זוכר מתי קבוצה יכלה לקחת אליפות בשלב כל כך מוקדם ועוד בעונה שיש יריבות לא קלות כמו דורטמונד ולברקוזן.

11. dudi Member

כן לדוגמא זה ברור שלהאם יסחט 180 דק, ואולי סוף סוף נזכה לנבחרת גרמניה חזקה שקרוס מס 10\אוזיל שמאל\מולר ימין ואז אינייסטה הגרמני יזכה גם הוא ל 180 דק.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלון. אכן יש לנו את האפשרות להיות הזוכה הכי מוקדמת בהיסטוריה. הן מבחינת תאריך מוחלט והן מבחינת מחזור בליגה.

דודי, קרוס לא ישחק בנבחר. פצוע. וטוב שכך. מצידי שאף שחקן באיירן לא ישחק בשני המשחקים האלה.

13. dudi Member

אני לא בדיעה איתך דווקא הוא חייב לבסס את מעמדו כמספר 10 של הנבחרת עד המונדיאל בנשימה אחת עם מסוט, ומולר בכנפיים מתחת לחלוץ הגרמני הטוב ביותר סופר מריו.

אם הוא פצוע זה משהו אחר שאדאג? יובה כבר דופקת בדלת.

14. aloneli Member

אל תבנה על זה.לפי הסגל שיש ליוגי כעת אם קרוס יכנס זה לרוב במקום שוויני/קדירה.יוגי גם צריך להכניס את גצה לעניינים בעמדה של אוזיל.בקיצור זה לא יגיע בקלות.

אני עדיין לא בטוח אם גומז יפתח אבל הגול שלו מול לברקוזן בטוח ידחוף לשם.

15. dudi Member

בסדר אין בעיה גצה או לא רק שיוגי יצהיר מראש שב 2014 מלכתחילה לא מצהירים על כלום כדי שלא נישאר עם נהר של דמעות בגלל שהוא יחליט במצב שיא לשנות הרכבים ברבע\בחצי והעוף בבושת פנים שוב.

טוב זה לא הדיון פה אבל הייתי חייב.