באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. aloneli Member

היינקס לא הביא את נוייר וואן חאל לא הביא את גומז.גומז כבר סגר עוד לפני שואן חאל הגיע ונוייר כבר כמה חודשים לפני היה סגור במינכן.שניהם גם שחקנים שדרכם הייתה סלולה להגיע לבאיירן כבר מהתקשורת שקישרה אותם לשם.לא משנה אם זה היינקס היה המאמן או ואן חאל או פפ שניהם בכל זאת היו מגיעים.
    לא רק זה גם את אמרה צ'אן לא היינקס העלה מהנוער.צ'אן עלה בגלל לחץ גדול של ההנהלה שהוא חייב לעות לשחק בבוגרים.רואים שהיינקס לא החזיק ממנו לרגע ושבוע אחרי שהוא עלה לבוגרים היינקס ניסה בכל הכוח להחתים את מארטינז ב40 מיליון וזה עוד שיש כבר שני שחקנים טובים בעמדה הזאת.

אני לא מכיר את כל מה שהולך מאחורי הקלעים ואולי אתה יודע יותר טוב מי מחליט מה.אבל לפחות לי זה נראה שלא הכול עובר דרך המאמן.בטח שאם זה היינקס שנותן יותר חופש להנהלה לקבל החלטות לעומת ואן חאל שלא הסכים שההנהלה תגיד לו מה לעשות.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גומז היה סגור בבאיירן אחרי שואן חאל היה סגור בבאיירן. ואותו הדבר גם לגבי נוייר והיינקס. זה שואן חאל חתם בתחילת מאי לא אומר שבאותו היום פנו אליו אמרו לו אולי תבוא לאמן אותנו הוא ענה מתאים לי וחתם. בדיוק כמו שגומז שחתם בסוף מאי לא באו אליו אמרו לו בוא אלינו הוא אמר מתאים ובא לחתום. זה תהליכים שלוקחים זמן.
    אין שום שחקן שבא לקבוצה בלי אישור קודם של המאמן.

ודווקא אמרה צ'אן זה בדיוק הדוגמא למה התאוריה שלך לא נכונה. נגיד שההנהלה הכריחה את המאמן להעלות אותו לבוגרים והוא עלה. ומה קרה? הוא חזר לקבוצה השניה. מי החזיר אותו? המאמן. תאר לך שההנהלה מביאה שחקן ב - 30 מליון יורו בלי לשאול את המאמן. המאמן לא רוצה אותו כי הוא לא מתאים לו. אז הוא קונה שחקן שהוא כן רוצה ב - 40 מליון יורו ואת ההוא שההנהלה הביאה ב - 30 הוא זורק לקבוצת המילואים. נראה לך הגיוני?

שום שחקן לא מגיע לקבוצה בלי אישור של המאמן. בדיוק כמו שחוץ ממקרה בודד אחד שלא היתה הרבה ברירה (והוא גרם לנו לנזק גדול ובנתיים נפתר), המאמן לבדו קובע את ההרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/13
  3. aloneli Member

איזה מקרה?

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווצקה מדוטרמונד טוען שבאיירן לא פנו אליהם בעניין לבנדובסקי ומצד שני רומינגה אומר אתמול גם הוא כי הקבוצה לא תפנה לדורטמונד בעניין.

5. Civil Anti Madridista

מאז החתימה של גווארדיולה בקבוצה מתפרסמות עוד ועוד ידיעות לגבי שחקני רכש מפוצצים לעונה הבאה
    נעזוב את הנקודה אם הם אמיתיות או לא, אבל ראבק איזה סיבה יש לו להביא חלוצים כמו סוארז, פלקאו או לבנדובסקי כשיש לו כבר את גומז ומנדזוקיץ?
    סביר להניח שבורסת השמות תגדל עוד יותר עם הזמן, אבל אני לא מבין למה שהיו שינויים כאלה גדולים כמו שמפרסמים בתקשורת
    באיירן עד עכשיו עוברת עונה פנטסטית בבונדסליגה ובצ'מפיונס, אין סיבה לשנות מה שדופק חלק

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אז מה יכתבו העיתונים?

7. dudi Member

עם יד על הלב אני לא רואה את מי יש סיבה מקצועית להחליף מה 13 הראשונים לפחות ה 13.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אנשים רק שוכחים שחלוצים כמו מריו גומז, איברהימוביץ' וכו לא מתאימים לשיטה של פפ.
    אותי זה לא יפתיע אם מריו יעזוב

9. Der Rotbart Member

השאלה היחידה היא מה היא השיטה של פפ? אני חושב שיותר מדי אנשים מניחים מראש שגווארדיולה ינחיל שיטה שדומה לברצלונה אבל בעיניי זו ממש לא ברירת המחדל, ואם זה מה שהוא ינסה לעשות זה יהיה סימן לא טוב להמשך הקריירה שלו. אני לא חושב שהוא יעבור לשחק כדורגל פיזי שמתבסס על הגבהות אבל יש הרבה אופציות לשחק כדורגל טכני-התקפי המתבסס על החזקת כדור, ובכלל זה שימוש בחלוץ רחבה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לכל מאמן יש את סימן ההיכר שלו, בדיוק כמו שמכירים את השיטה של מוריניו לא משנה באיזה קבוצה הוא מאמן, ככה גם לדעתי יהיה עם פפ, מההיבט הזה לבנדובסקי, ניימאר ושות מתאימים יותר מגומז, מבלי להוריד ביכולתו של מריו שהוא חלוץ עצום.

11. Der Rotbart Member

לירו, אני מבין את מה שאתה אומר ויכול להיות שאתה צודק, אבל לעומת מוריניו שאימן כבר במספר מקומות במקרה של גווארדיולה מדובר רק בקבוצה השנייה אז קשה לדעתי להסיק מסקנות לגבי סגנון - נחיה ונראה.

12. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

נכון וזה דווקא לא דבר טוב להיות מקובע על שיטה במקום להיות חכם ומגוון ולהתאים את עצמך לחומר השחקנים הקיים.

גם לא נכון לגבי מוריניו כי הוא לא מאמן לפי סיגנון אחד. צ'לסי שלו שיחקה 4-3-3 עם קיצוניים ואחר כך עברה לשחק 4-4-2 עוד בקדנציה שלו. ריאל מדריד משחקת הרבה יותר התקפי מצ'לסי וגם היא קבוצה של מוריניו. מאמן טוב חייב לדעת להשתמש במה שיש לו ולא להיות מקובע לשיטה.

הגדולה של פפ תבחן בכך.

13. aloneli Member

סוף סוף נצחון של באיירן באנגליה והכי טוב שזה בלונדון.כמה שרציתי שנתפוס כבר קבוצה אנגלית ונפרק אותה,האמת שלארסנל יש לי יותר חיבה אבל גם תופס.
    ההגנה כרגיל נהדרת.עד שהשופט נתן לארסנל מתנה בגול הראשון היא לא הצליחה להגיע למצב אחד וזה בבית שלה.סה"כ היא בעטה 3 בעיטות למסגרת שזה נתון נהדר למשחק חוץ.לא ברור לאן נוייר יצא ודווקא חבל כי הוא נתן המון שקט והיה טוב חוץ מאותה קרן.
    לאם ודנטה מעולים,ואן בוייטן לדעתי איש המשחק והיה כמה רמות מעל כולם.לקח את ההזדמנות בשתי ידיים.
    שוויני וחאבי עם עבודה מצויינת.איזו עבודה טקטית עם עשו היום,ארטטה וסנטי לה הצליחו להתחיל התקפה אחת והצלחנו לבטל את הקישור של ארסנל לגמרי.
    מולר עם בישול ושער.כנראה האיש שעשה את ההבדל שהמשחק עוד היה פתוח.הבישול שלו והביצוע של קרוס זה קלאסה.
    ריברי ביום סולידי,אלאבה ביום בינוני ובעצם האגף השמאלי לא הבריק במיוחד היום.

סה"כ אפשר להיות מרוצים מהתוצאה,3 שערי חוץ נגד ארסנל זה הישג לא קטן.טוב לראות שבאיירן מצליחה גם לשחק טקטי שזה חשוב מאוד במשחק חוץ קשה כמו שהיה הערב.גם סגרנו טוב בהתקפה וגם הגענו להרבה מצבים.

14. aloneli Member

אה ושכחתי להוסיף מילה טובה על קהל החוץ מספר 1 באירופה לטעמי שתמיד מקשים על ההחלטה מי נתן את ההצגה הם או השחקנים.

15. dudi Member

משחק חוץ מושלם!

ערב שאנחנו מציגים מחצית ראשונה במשחק חוץ לא קל למרות הכל משחק מושלם אין מילים במחצית הראשונה!
    שליטה מלאה בנעשה, כדור ברגליים שלנו ביותר מרוב הזמן, ומשחק הגנה חכם נוקשה ומסודר.

לא אעבור שחקן שחקן כמו באותו לילה בברנבאו אשתקד אבל יש לי בפנים להוציא על 3 שחקנים -

*-חאבי מארטינז הבחור מתעצם ממשחק למשחק שולט במרכז השדה, מתקל נהדר, ושולט במשחק הגובה בגדול גורם ליריב לחשוב פעמיים עד שמונה אם לעבור דרך מרכז המגרש, ענק חאבי!

*-שווייני ואוו איזה משחק להוציא לו כדור זה משימה בלתי אפשרית ענה למקרים 50 50 הטוב בעולם ביחד עם המקביל בברצלונה.

*-פרנק ריברי-קיבל את החילוף כמו מי שבאמת אוהב את הקבוצה ערב סולדי עדיין חלק בלתי נפרד מיתרון 2 השערים המוקדמים.
    יש לוודאות שהבחור ייפרוש רק אצלינו כמו סניול רק בבריאות מלאה.

קדימה עם הפנים לברמן בשבת עונה ארוכה ומרגשת לפנינו.

תודה לבחורים על ערב ענק!