באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. dudi Member

על חשבון?

יש לך 2 טופ קלאס סטרייקרס בגיל נהדר, מולר שיכול לעת נצור תוך כדי משחק לשמש כחלוץ, ופיזארו שאולי בגלל גילו אפשר לשקול חלוץ שלישי אחר - כל אלה על עמדה אחת ויחידה שגם פפ לא יוכל לשנות את השיטה במצבת הקשרים שלו (לפחות עוד שנתיים הקישור שלנו ימנה מרטינז,שווייני,FR7,קרוס,מולר).

עוד לא נכנסתי לכך שיש לו ירידה מסוימת משנה שעברה.

2. aloneli Member

זה נראה שלבנדובסקי עונה הבאה כבר לא יהיה שחקן דורטמונד.לבאיירן הוא לא יגיע אבל בכל זאת מעניין איזו קבוצה תביא אותו.
    אני אשמח מאוד אם פיזארו יאריך את החוזה שלו בעוד עונה.גם בגילו הוא אחד החלוצים הכי טובים בגרמניה ואין לו בעיה לשבת על הספסל בשלב זה של הקריירה.פיטרסן כנראה לא יחזור אז אם לא פיזארו אני לא בטוח שבאיירן תחפש חלוץ שלישי בעונה הבאה.

3. dudi Member

ולענייני היום יום לאחרונה באיירן מוקפת שקט מבחינת לוח המשחקים כזה שנותן לנו משחק ושבוע רגיעה ומנוחה לאחר מכן.

ואולם כדרכה של כל עונה ביום שישי פברואר 15 אנחנו מגיעים למשחק חוץ בוולפסבורג שיפתח שבוע בו נשחק ממש על כל התארים בשבוע אחד בציוות עם משחק העונה נכון לעכשיו באמירויות, המפגש בגביע עם דורטמונד, וברמן שוב בליגה.

אני רוצה לחזק את הצוות המקצועי שיידע לתמרן נכון עם כל שחקן ושחקן המאני טיימ כבר כאן ואנחנו מאחורייכם, אני מתרגש!

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם לדעתי לבנדובסקי יגיע למינכן, מה שמעלה תהיות על:
    1. שיטת המשחק העתידית
    2. עתידם של גומז/מנדזוקיץ' (פיזארו גם ככה רק אלטרנטיבה)
    3. פיטרסן, בכלל פונקציה במינכן?

אני לא אתפלא אגב אם פפ ישחק עם שלושה חלוצים, או עם ריברי ומולר על תקן קיצוניים/חלוצים.
    בשיטה הזאת אני לא רואה יותר מדי מקום לטוני קרוס אגב.

5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אם באיירן תשחק עם קיצוניים אז גם יהיו שלושה שחקני מרכז שדה, כמו היום: קרוס ועוד צמד (שווינשטייגר ומרטינז). אתה מכיר מישהו אחר שמשחק בבאיירן במרכז כיום? לא הרבה הולך להשתנות אם פפ לא יחליט להביא שחקן חדש. כרגע לא עולה לי סיבה לראש למה להשקיע בעמדה הזאת.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40053000/Xxx/_40053455_4_3_3_finale.Xxx
    להמחשה ה- CM זו העמדה של קרוס גם כיום ב 4-5-1 ותשאר אותה עמדה ב 4-3-3.

6. aloneli Member

אהבתי את ההמחשהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

פיטרסן מבחינתו רוצה לעזוב את באיירן ולהישאר בברמן,אני מאמין בסופו של דבר שהוא לא יחזור לבאיירן בתום ההשאלה.
    גם אם הוא ישנה ל4-3-3 מה שאני חושב שלא יקרה,אז עדיין יהיה חלוץ אחד בהרכב במערך הזה.עדיין אני לא מאמין שלבנדובסקי יעבור לבאיירן אלא לקבוצה אחרת.צריך לזכור שיש לו עוד שנה בחוזה אחרי סיום העונה הזאת ולא בטוח שקבוצות ישלמו עכשיו 30 מיליון עליו.

7. dudi Member

אין מקום לקרוס? בלי אינייסטה הגרמני גם חכמים מפפ יודעים שאין סיכוי להצלחה.

מקומו של ריברי זה לא נושא לדיון.

ומשהו אישי פשוט מהאוהד הפשוט נראה לי שחוץ מפלקאו אין בדיוק חלוץ טוב מגומז בשוק.. בטח שלא חלוצה הנהדר של דורטמונד כי כבר יש מנדזוקיץ.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סופית ורשמית. באדשטובר מאריך את החוזה עד 2017. הנהלה זבל.

אתה מבין את זה לירן? באים לשחקן בית וגם ברגעים הקשים שלו הולכים איתו. ככה לא מפסידים שחקנים עצומים בגרושים ועושים מסורת, בית ורצון.

9. aloneli Member

ניצחון ענק אולי בהתחשב ביריבה אפילו הגדול ביותר שהיה העונה.אני לא זוכר מתי שאלקה הייתה כל כך נחותה מול באיירן ומתי היו פערים גדולים כל כך עד כדי כך שהיא לא מצליחה אפילו להגיע לרחבה של באיירן.האמת מכל החסרים של שאלקה הולטבי היה הכי חסר שם בכל הבלאגן שקלר עשה בהרכב.

אני נהנה העונה רק מלהתסכל על הטבלה ועל המאזן של באיירן העונה ובטח שמכל דקה על המגרש.

היינקס עשה רוטציה נכונה.המשחק הזה היה נהדר בשביל הבטחון של גומז ורובן וגם ב3 החילופים שנתנו עוד קצת זמן לשחקני ספסל.
    שמעתי ראיון אחרי המשחק ששאלו מי היה השחקן המצטיין?התשובה שענו שם היא באיירן.אפשר להגיד אלאבה?אולי ריברי?אולי קרוס?אולי שוויני? אבל התשובה הכי נכונה היא באיירן בלי ספק.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגעים מסויימים, בעצם ברוב המשחק, זה היה מביך. הנגיעות היחידות של שאלקה היו כשהם מונעים בעיטה או מצב מסוכן ואז הכדור מיד חוזר אלינו. ממש כמו משחק אימון.
    קרוס בעוד הצגה. אבל כמו שאמר אלון וכמו שאמרתי בסיכום הסיבוב אין ממש שחקן מצטיין. הקבוצה הצטיינה.
    שוב מחמאות להיינקס. על הכל. וגם על הרוטציה. מישהו זוכר מתי לפניו לאם ירד לספסל. אז היום 3 שחקנים קבועים נחו משחק שלם ועוד 3 קיבלו רבע משחק מנוחה.

11. dudi Member

עוד קונצרט ביתי ואיזה מסכנות היריבות!

ממשחק למשחק אני מתחיל להבין את המספרים ששולמו על חאבי, ומארטינז הבן אדם פשוט ענק תרתי משמע ממש שילמנו על 2 אנשים בתוך אחד גדול, חזק, מפלצתי קיר שבולם את כל חלומות\מחשבות היריב לתקוף אותנו! ממשחק למשחק חלק בלתי נפרד מהנעת הכדור שאפו למי שהחליט החלטה לא קלה להביא את המגה שחקן הצנוע הזה.

ריברי זה הצגה בפני עצמה! מולר לעומת היה מאד חסר אבל רובן במשחק לא רע אבל לא טוב היום זה לא היה נורא.

שער, ובישול ויותר חשוב תנועה וכימיה טובה יותר! סופר מריו!

12. aloneli Member

מה שגם חשוב ולא אמרתי זה שזה בטוח המשחק הכי טוב של באיירן העונה נגד בונקר.בדרך כלל היא מתקשה להגיע למצבים שמשחקים נגדה הגנתי כל כך אבל היום התגברנו על זה לגמרי.מה גם שהבקענו את שני השערים הראשונים ממצבים נייחים וזה בעצם אולי הנשק הכי חזק נגד בונקר.
    גם בלי קשר למצבים הנייחים באיירן הצליחה להגיע להמון מצבים גם שהיו לשאלקה 10 שחקנים מסביב לרחבה ובתוכה.

13. dudi Member

אלון ריברי בסטייל פנדל כמו בגמר שלא ברור איך לא יצאנו עם כתר היבשת ממנו פתח את כל הבונקר.

מה שכן באמירויות לא נתמודד מול בונקר, ונצטרך לתרגם מצב או שניים לשערי חוץ ולחזור הביתה רגועים מאד.

14. aloneli Member

לפי המשחקים האחרונים של ארסנל אני לא אתפלא אם נראה בונקר גם באמירויות ויציאה למתפרצות מהירות.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה הרבה בזכות ההגנה (והקישור ההגנתי) החלשים של שאלקה.