באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. aloneli Member

עזוב אותך ממסי...אם כבר הבאת דוגמה מבארסה אז גם שם יש רוטציה עם פדרו/אלכסיס/וויה/אינייסטה/טייו.
    אז כן לא הייתי מתבאס לראות את פדרו במקום אלכסיס סתם לצורך הדוגמה.

בדיוק כמו שגם אתה רשמת יש כמה מחליפים ששווים הרכב ראשון.זאת הבעיה של היינקס שיש לו יותר מ11 שחקנים ששווים הרכב ראשון והוא צריך לעשות את הרוטציה הנכונה.גומז לא יהיה שחקן ספסל להרבה זמן וגם כנראה שלא רובן ושאר החבר'ה.

היינקס נכשל ברוטציה בעונה הקודמת ואז התירוץ היה שלא היה לו ספסל טוב.עכשיו יש לו את הספסל מהטובים ביבשת(לדעתי הכי טוב) והוא יהיה חייב לדעת לחלק את הדקות בין השחקנים.אנחנו מדברים עכשיו רק על שני משחקים שהוא לא עשה רוטציה ותראה כבר איך התקשורת קפצה ואיך האוהדים והשחקנים שואלים שאלות.מה נראה לך יהיה המצב אם זה ימשיך ככה בעוד חודש?

2. dudi Member

רובן יבין שהוא הולך הביתה, גומז הוא החלוץ הטוב שיש לטעמי ביבשת ולא יקח זמן עד שיחזור להיות בהרכב הראשון, בואטנג יחזור להרכב כבר בין ארסנל לארסנל, ושאקירי ילקט כל הזדמנות.

שאלת את דעתי, עניתי...

3. Der Rotbart Member

אפרופו רובן, אף אחד עוד לא החליט שהוא הולך הביתה ולך תדע אולי גווארדיולה יחליט שהוא רוצה להמציא אותו מחדש (לא שאני בעד הכיוון הזה, אבל הוא אפשרי...).

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלון, אני לא מבין. איך בדיוק אתה רוצה שתהיה רוטציה?

כפיר. עדיין מחכים לתשובות.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/13
  5. aloneli Member

קודם כל בעמדת החלוץ קשה לי להאמין ששחקן כמו גומז יישב על הספסל עד סוף העונה.במקרה הזה אני לא אתנגד לחלק את המשחקים ביניהם כמו במקרה של היגואיין ובנזמה בריאל.כנ"ל גוסטבו ומארטינז.
    שאקירי ורובן נכנסים כמחליפים על 3 עמדות.בואטנג גם יצטרך לשחק מתישהו.
    נוסיף לכך גם את המחליפים דייגו,ראפיניה,טימו,פיזארו שגם יכולים לקבל דקות במשחקים פחות חשובים או במשחקים גמורים.

העניין פה הוא לא לגרום לכולם להיות מרוצים(מה שגם חשוב) אלא לדעת להשתמש בספסל כמו שצריך ולדעת שהספסל יהיה מוכן בכל שלב של העונה.כמו שאמרתי אצל באיירן לפחות 5 שחקני ספסל הם לא באמת שחקני ספסל ולכן להיינקס תהיה בעיה להמשיך כך.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מצפה שגומז יפתח משחק אחד/שניים מנדזוקיץ' יפתח משחק שניים? (וכנ"ל מרטינז וגוסטבו)?

עם הכנסת רובן/שאקירי כמחליף בדקה 70 (פלוס מינוס) רק כרוטציה או קצת קודם לכן אם המשחק תקוע אני מסכים. וכנ"ל לגבי כל שחקן.

בואטנג יחזור לשחק ברגע שתיגמר ההרחקה שלו. בנתיים חייבים לתת לואן בויטן שפילפראקסיס. כדי שיבוא בכושר משחק טוב לארסנל.

7. Der Rotbart Member

נדב, גם אני מחכה לתשובה...

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר ל?

9. dudi Member

איך לאלף נמר...

10. aloneli Member

כן,זה הכיוון.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין איפה ראית דבר כזה קורה.

12. Der Rotbart Member

בנוגע לדואו הקאמרי המאופק והשקט שווינשטייגר את מרטינז מול שטוטגרט...

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי. הגנתית לא הייתה להם יותר מידי עבודה. אז החלק הזה שאנחנו רגילים לראות מהם לא ראינו. ופה זה יותר החלק של מרטינז.
    התקפית, גם כאן אמרתי, הייתה צפיפות נוראית. החלק הנהדר של שוויני בעבודה הוא הכניסות לשטח המת קדימה כשקרוס טיפל'ה מאחור. אבל היה כל כך צפוף שגם אם הוא נכנס (וזה קרה) לא ראינו את זה ממש ולא יצא מזה יותר מידי. פשוט יותר מידי אנשים על שטח קטן ועל זה להוסיף את שוויני? לדעתי היה לו מספיק שכל לא לכפות את עצמו על המשחק.
    מעבר לזה, לטעמי, לפחות עד עכשיו, השילוב בין שוויני לגוסטבו עדיף על השילוב בין שוויני למרטינז.

ככה או ככה, את העבודה שלהם הם עשו. כמעט 0 התקפות של שטוטגרט ומנגד שני שערים שלנו, פנדל ברור שלא נפסק לטובתנו ועוד גול מנבדל שחבר שלי טוען שממש ממש לא היה (לטעמי גבולי, אבל לא ממש ראיתי מספיק הילוכים חוזרים) ועוד כמה מצבים. כך שגם התקפית עשינו את שלנו (וגם לשוויני ומרטינז חלק בזה). אז אין לי יותר מידי טענות. לצורך הגילוי הנאות אני חייב לציין שאני לא מצפה מכל שחקן שיעשה מעשי ריברי (או רובן, כביכול). כל שחקן אמור לעשות את הדברים שלו. שוויני ומרטינז לא אמורים לעשות מעשי ריברי. אז האכזבה שלי היא מינורית.

14. aloneli Member

לדעתי שוויני נתן משחק סולידי ועשה עבודה טובה בסך הכול.הבעיה היא שמצפים משוויני שיוביל את הקבוצה וינהל את המשחק ואת זה הוא ממש לא עשה במשחק.הוא כן עשה המון עבודה שחורה,כמעט ולא איבד כדורים ונתן משחק לא רע.

מבחינת יכולת שוויני היה בשיא שלו ב2010 ואחרי הפציעה הקשה שעבר קצת יותר קשה לו לשחזר את היכולת שלו ויש ירידה מסויימת יחסית לציפיות.עדיין באיירן בלי שוויני זאת קבוצה אחרת לגמרי ובקטע שלילי לגמרי(גם ביכולת שלו כרגע)...

15. dudi Member

לאחרונה יותר, ויותר ניכר שריברי תמיד דואג לצחוק, לחבק אפילו פיזית את חבריו לקבוצה, ולדאוג למורל אדיר בקבוצה יותר ממה שנחוץ בקבוצת כדורגל.

כל זה קצת לפני שהוא מציב את עצמו בטופ העולמי הבחור יישב בבטחה בהיכל התהילה של הקבוצה גם אם חלילה לא יביא את הכתר הביתה(עשה הכל שנה שעבר שכן נכון אריאן?!).

http://img715.imageshack.us/img715/4397/ddddddddddz.Xxx