באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. Der Rotbart Member

מאופקים ושקטים? נדב, הם שחקני כדורגל או נגנים בפילהרמונית של ברלין? לא היתה לי שום טענה בנוגע למשחק ההגנה שלהם אבל שוויני הוא גם עושה משחק וחשיבותו, בדיוק מול קבוצה שמצטופפת ומתגוננת, גדולה מאוד.

אבל את שלנו עשינו, אין ספק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. aloneli Member

למה גוסטבו לא היה בסגל?לא ראיתי איזה כתבה על כך שהוא פצוע או חולה..

3. Der Rotbart Member

בינתיים ראפיניה ושאקירי נפצעו באימון היום. הראשון בספק למשחק מול מיינץ השני בחוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. aloneli Member

הפציעות לא חמורות וכמו שאמרת שאקירי יחמיץ משחק אחד בלבד וראפיניה יהיה כשיר כבר למיינץ'.

5. אפנברג Member

לפי פרסומים פפ יקבל תקציב אסטרונומי לרכש:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=136658&Lang=he

כפי שטענתי: הכל מכוון לזכייה בצ'מפיונס. באיירן, כמועדון שפוי כלכלית, לעולם לא היה מדבר בסכומים כאלו כדי לזכות באליפות מקומית ולהגיע לפחות לרבע גמר הצ'מפיונס, מה שהיה המטרה שנים. לולא ההפסד לצ'לסי לא היה עשירית מזה. באיירן הולכת על גביע האלופות נקודה!

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

והשנה על מה הולכים?

7. Der Rotbart Member

התקציב הזה מלמד שבמינכן החליטו ללכת על הסופרבול, סן פרנסיסקו הנה אנחנו באים...

הדיווח הזה הוא בדיחה לתפארת העיתונות האיכותית של ערוץ הספורט. במיוחד אהבתי את ההערה שאולי פפ יחליט בסופו של דבר לא להשתמש בכל התקציב. נראה לי שערוץ הספורט כבר מתחיל בקמפיין אנטי באיירן שמוצגים כאן כסיטי/פ.ס.ז? החדשים. פשוט פתטי.

8. סדרו קייטע Member

זה לא ערוץ הספורט, אלו ידיעות שמוקרן באתרים / עיתונים בחו"ל.

וברור שזה קישקוש. כתבתי לכם שההגעה של גוואדיולה הכניסה את באיירן לסבב הידיעות ההזויות שבדרך כלל מתייחסות רק לברצלונה, ריאל וקבוצות הנפט למינהן. אין לכם מה להתייחס לזה.

9. dudi Member

או באינטליגנטיות מאיפה המידע? אולי האנס במאיירפלאנץ זעק מבזבזים 280 מליון?

פעם אחרונה שזכינו בצ?מפיונס כל הסגל היה בשווי הכספי של ריברי,קרוס,והשרוך של גומז..

עכשיו חדל ספאם לעניינו הרגילים בשנים האחרונות הנסיונות להביא את הטרבל המיוחל הביתה.

10. Der Rotbart Member

אני יודע אבל זה בדיוק העניין; עיתון/אתר אינטרנט רציני לא מפרסם כל ידיעה רק בגלל שקרא אותה במקום אחר ובגלל שהיא סנסציונית. לא שיש לי ציפיות מערוץ הספורט אבל זה באמת כבר עלבון לאינטליגנציה.

11. aloneli Member

מצחיק שהם רושמים שעם ההחתמות האלו באיירן תהפוך להיות מועדון על.כאילו ששכחו מהר מי סגנית אלופת אירופה פעמיים בשלוש שנים אחרונות או שכל שחקן הרכב הוא מה-5 הטובים בעולם בעמדה שלו.
    כן כי נייאמר או פאלאקו הם אלו שיהפכו את באיירן למועדון על.מה נגיד אולי עכשיו אפשר לדבר על לעבור את שלב הבתים באלופות אם הם יגיעו.

קייטע ברור שאתה צודק,הידיעות האלו ימשיכו לבוא כל שני וחמישי וגם לפני פפ היו מקשרים את באיירן לכל שחקן שני.אני לפחות לא מתייחס ברצינות לשום דבר עד שיש חתימה רשמית.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם בשביל השעשוע. תנסו לראות איך בדיוק אפשר להוציא 280 מליון יורו בבאיירן. מעשית.

13. dudi Member

חוץ ממסי אין שום סיבה מקצועית להחתים שום שחקן ל 11 הראשונים, וזה לפני שאני מציין את הספסל שיש לו בסיס לאלופת אירופה בפני עצמו.

ונלך צעד קדימה לשחקן הכי טוב בעולם מסי אז מה באים לריברי אהלן מספר 2(או 3) קנינו את מספר 1 אז.. יאללה ביי? לא מקצועי נכון?!

*-בשאר העמדות כמובן שאין גם טובים יותר, היפך יש ים מועדונים בטופ שהיו חולמים נוייר,קרוס,גומז וכו.

14. aloneli Member

ומה אז רובן יגיד?
    רק היום באימון הוא בעט כדור לחלונות המשרדים במתחם האימונים וצעק על פיטר הרמן שניגש לדבר איתו.אפשר להיות מתוסכל אבל התגובה של רובן לא מקצועית והיחס שלו גם לא יפה.מעניין אם הוא יקבל עונש על כך...

צריך ללמוד מאנשים כמו גומז ובואטנג על מקצועיות וכבוד.

15. Der Rotbart Member

אגב, הדבר היחיד שאני לקוח מהכתבה המהוללת על תקציב הרכש של גווארדיולה זה שרובן עשוי להיות בדרך החוצה.