באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. dudi Member

יש גם ימים כאלה.. לפחות ניצחון שטוטגארט תוציא מאיתנו יותר בעובדה שתנסה לתקוף ולריברי לא יוצמדו 3.5 שחקנים תודה לאל ממש מזעזע.

2. aloneli Member

נכון אז למה לא לערב את מולר יותר במשחק?דווקא במשחקים כאלו שסוגרים את האגף של ריברי עם הרבה שחקנים אפשר לשחק גם על מולר ובנוסף כמו שראינו היום להשתמש בחילופי מקום עם ריברי.

מולר היום בקושי נגע בכדור ובכל זאת במעט שנגע הוא בישל את הגול הראשון,סידר למנדזוקיץ' מצב בטוח לגול וגם הגיע למצב בטוח לגול בעצמו.שוב הוא מראה למה הוא השחקן הכי יעיל בליגה ואני חושב שאפשר אפילו להוציא ממנו יותר.

3. dudi Member

אלון יש לי טענות לכולם היום שלמעט ריברי ומארטינז אף אחד לא טרח לעשות תנועה מעבר לרגיל, ונגד קבוצה שבאה להפריע כן צריך לעשות מה שריברי עשה אבל לבד.

4. סדרו קייטע Member

5. aloneli Member

נצחון של באיירן 5-2 על אאכן במשחק אימון.כולם שיחקו קצת בנוסף לכמה צעירים מהנוער שהבולטים שקיבלו דקות הם הויברג וצ'אן.
    רובן בלט היה קצת אגואיסט אבל היה לא רע חוץ מזה.צ'אן שיחק בעמדה של שוויני וכרגיל הוא חלש שם מאוד כי הוא לא מתאים לעמדה הזאת לפחות כרגע.הויברג שיחק בעיקר באגף שמאל והיה בסדר אבל הוא הרבה יותר טוב בעמדה של שוויני.
    חוץ מזה משחק סולידי של באיירן.

6. dudi Member

למעט חלוץ שלישי במקום פיזה המתבגר אולי יסביר כתב הדיילי וואטאוור בתמימות הדעת איפה נכנסים 2 חלוצים ברמה גבוהה בבאיירן בנוסף לסופר סטרייקרים המכהנים שמה היום? נגיד ופלקאו(סוארז לא מתאים בקוד האתי, וברמת הכדורגל לממלכת בוואריה מבחינת התאמה) אפילו הוא פלקאו הנהדר איך משחקים איתו בשיטה של חלוץ 1 בלבד שכמובן בצדק לא תשתנה? (הרי יש 6.5 קשרים מגה וורלד קלאס שלא יישבו ובצדק על הספסל)

הייתי מוסיף לתמימות הדעים לא רואה שום צורך ברכישה של שחקנים מהשורה הראשונה כי ה-14-17 הפותחים דיי מספיקים להכל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/13
  7. dudi Member

8. aloneli Member

האמת הוא כבר אמר את זה כמה פעמים בעבר אז האפקט פפ היחיד פה זה שאתר ישראלי פירסם את זה ולא בגלל שריברי השתכנע פתאום.זה מצחיק מכניסים את פפ בכוח לכל כותרת.

בכל מקרה תמיד כיף לשמוע דברים כאלו מריברי וכמובן שזה הדדי.איך אתה אומר דודי...ריברי שחקן בית לכל דבר!
    יש הרגשה מיוחדת סביב ריברי שהתחזקה בעיקר העונה.בשני משחקים שהייתי בהם העונה בארינה הקהל קרא בשמו של ריברי אחרי כל נגיעה שלו בכדור:"ריברי...ריברי...ריברי".
    זה רק הראה כמה הקהל מעריך אותו וכמה ריברי שחקן גדול.חוייה גדולה לצפות בשחקן כזה ולדעתי הוא אחד השחקנים הכי טובים שיצא לי לצפות בהם.

9. aloneli Member

אגב המשחק באאכן ביום ראשון היה רק כדי לעזור כלכלית לאאכן שנמצאת במצב כלכלי לא טוב.כל הרווחים של האיצטדיון הלכו לקבוצה האורחת כדי לעזור לה לחזור לעצמה ולהפסיק את הנפילה הקשה של השנים האחרונות.
    היו גם שלטים במשחק של "תודה לך באיירן"."תודה לך אולי הנס"

10. dudi Member

אלון זה ברור שיש להתעלם מההקשר של פפ סתם יצא טוב בתרגום בעברית בהקשר לריברי.

11. אפנברג Member

המהלך של החתמת פפ מכוון רק לדבר אחד: החזרת גביע האלופות למינכן, אחרי טראומת אשתקד. אצלנו מתעוררים רק אחרי טראומות: גם אחרי 99 המועדון קיבל החלטה אסטרטגית להביא הגביע כדי לכפר וזה אכן קרה שנתיים אחרי. כדי להישאר רק בטופ ולא לעשות הצעד הנוסף לא צריך מאמן ב-17 מליון יורו לעונה + עשרות מליונים נוספים לרכש. עכשיו יש שמועות שמתעניינים בפלקאו: אני בעד: זה שחקן שכבש בשני גמרים ארופאים (אמנם גביע אופ"א ולא האלופות אך בכ"ז) אחד במדי פורטו מול בראגה ושלושער במדי אתלטיקו מול בילבאו. זה שחקן שאני יכול לסמוך עליו שיכבוש במשחק גמר וזה מה שאנו צריכים: גמר עם גביע אצלנו!
    כרגע, וצריך לומר זאת בפה מלא עם כל הכבוד למולר ושווינשטייגר וריברי וכולם אנו עם תדמית של הלוזרית של אירופה. הפסדנו הכי הרבה גמרים בתולדות המפעל (בצוותא עם יובנטוס ובנפיקה) והדרך היחידה לכפר על זה הנה גביע בארון. לא מאזנים כספיים חיוביים ולא כלום, רק זה. ואת זה הבינו עכשיו בהנהלה. אין לי בכלל ספק שאם היינו זוכים אשתקד בגביע לא רק שפפ לא היה מגיע אלא גם לא היו שמים 40 מליון על מרטינז.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם כמה שאלות כפיר.
    לטובת הצעירים כאן. איזה מהפכה בדיוק עשו אחרי הגמר של 99?
    אתה בעד או נגד הבאתו של פפ?
    איזה בדיוק ולמה צריך לעשות מהפכה בקבוצה שהגיעה לגמר? (מבלי להזכיר שהפסידה אותו בגלל שכוכב העל שלה החמיץ פנדל בהארכה שהיה סוגר את המשחק ושאת הגמר עצמו הפסידה בפנדלים והייתה הרבה יותר טובה מהיריב). ואם בקבוצה כזו צריך מהפכה מה צריך בקבוצה שהגיעה רק לחצי גמר או רבע גמר או עפה מול באזל?
    אבל בעיקר מעניינות אותי שתי השאלות הראשונות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/13
  13. dudi Member

לטובת הצעירים נדב? נו שויין מהפכה(לא הייתה) או לא הסגל של 2001 נחות\נוצץ בין 10-456 דרגות תבחר מספר...

לפי מה שכפיר אומר פפ הובא למינכן לעבוד על קרן אחת בעונה שלמה בין הדקות 87-90 זה מה שיעשה אותנו אלופי אירופה..

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

או את כוכב העל שלנו והשחקן הטוב היחידי שלנו לבעוט פנדל בין הדקות 102 עד 106.

15. Der Rotbart Member

כדי לצנן מעט את האווירה בוודאי תשמחו לשמוע שלראשונה זומן דנטה לסגל של נבחרת ברזיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx