ריברי יצא טמבל בכך שהוא נגרר אחרי קבוצה שרק חיפשה את זה מהדקה הראשונה והשאיר את החברים שלו כמעט מחצית שלמה ב10 שחקנים במשחק חוץ בשמינית גמר גביע. השופט צדק בכך שנתן לריברי אדום אך היה צריך לתת גם לקו באותה מידה,סטירה זו תגובה חריפה ושווה אדום.
עוד הפעם טמבל וואלק אתם.. תגיד שהוא אולי טיפה נסחף בלהט היצירים(הבנאדם כבר שנתיים רצוף מקבל מכות מכל "טוב") והגיב יחסית לטעמי בצורה מאופקת משהו יחסית למה שעבר עליו, שוב אני לא מצדיק דווקא ריברי צריך לקחת דוגמא ממסי למשל כשניים הטובים שיש שחוטפים מכות וצריכים להיות שפויי דעת למרות שיש להם הרבה סיבות מצדיקות למה לא(בל נישכח שהם 2 אישיות שונה לחלוטין). הכינוי טמבל לא מקובל לא ממך, ולא מנדב וואלה לא מקובל! איכזבתם במיוחד שניכם.
נו אופיר אולי אתה? ריברי - טמבל או להט יצרים של דריבליסט שאוכל מכות, ולא מהמשחק אמש?! זרקו פה פצצה\סיסמא וזהו.. לא יאומן עשו ממנו רובן. *-ארסנל קבוצת צמרת חלשה, ארסנל לוזרית, ארסנל לא נושכת עם הגנה הזוייה, ובכל זאת מול באיירן תיתן 190% ולכן כדי להביא את הבדלי הרמות הגדולים לידי הביטוי נצטרך לקחת את ארסנל כאילו היו יונייטד. (וכן הרבה תלוי ?בטמבל?).
אין לי בעיה שירחיקו אותו גם ל3 משחקים על התנהגות לא ספורטיבית,וכן דודי על סטירה לשחקן יריב צריך לתת אדום.לא יודע למה נתפסת על זה אבל אני ממש לא חושב שריברי הוא טמבל אלא רק במקרה הזה הוא טעה לגמרי שנגרר אחרי קו שהוא שחקן פח אשפה. העניין שלי בסיפור פה זה שבאמת אין בעיה שריברי יורחק לשני משחקים אבל איך זה עובר כך בשתיקה שקו היה צריך לקבל אדום ואפילו עונש גדול מריברי כי הוא נתן שתי סטירות והוא זה שקפץ עליו.ההתייחסות לקו במקרה הזה היא גרועה ולא נכונה.
הגרלה לא קלה לבאיירן.הכי קשה שהיה אפשר לקבל חוץ מריאל ואולי מילאן תלוי באיזה כושר היא.בכל מקרה זה נשמע כמו משחק מעניין מאוד וזה גם נחמד שיש גיוון קצת במשחקים בין הקבוצות הקבועות בשלבים האלו כי זה נמאס לראות את אותן קבוצות נפגשות. אני בכלל לא אוהב לקבל קבוצות מאנגליה אבל אני מאמין שנשחק טוב ונצליח לנצח.
:aa1: לוח הזמנים של באיירן מינכן בפגרת החורף: 19.12: יציאה לחופשת חג המולד 2-9.1.2013: מחנה אימונים חורפי בדוחא, קטאר 5.1.2013: משחק ידידות 8.1.2013: משחק ידידות מול שאלקה 04 12.1.2013: משחק ידידות מול פ.צ באזל 13.1.2013: משחק ידידות מול אונטרהאכינג 19.1.2013: משחק ליגה, מחזור 18 - מארחת את גרויתר פירת' 20.1.2013: משחק ידידות מול אלמניה אאכן :aa1: באיירן הציעה לבאדשטובר חוזה חדש קרל היינץ רומניגה אמר כי המועדון מוכן להאריך לבלם את חוזהו. הגרמני הבין-לאומי, שחוזהו יפוג ביוני 2014, סובל כרגע מפציעה בברכו שספג במשחק מול בורוסיה דורטמונד. המנהל בן ה57 הראה את נכונותו לדון על חוזה חדש עם השחקן. "על אף הפציעה, הצענו לו חוזה חדש. זה לא משנה לנו שהוא פצוע. אם הוא רוצה להאריך את החוזה, דלת המשרד שלי פתוחה בשבילו כל הזמן".
במצב הדברים הנוכחי צריך כבר באמירויות במשחק הראשון להוציא לארסנל הרוח מהמפרשים. מצד שני לך תדע איך חוזרים מפגרה: אני זוכר שבעונת 2005/6 חזרנו מפגרה לשמינית גמר מול מילאן מנומנמים לגמרי אחרי מחצית עונה ראשונה טובה מאוד ועפנו. בליגת האלופות אסור לתפוס יום רע (כמו שקרה לארסנל אשתקד מול מילאן בחוץ עם ה-4:0 ואז 0:3 בגומלין לא הספיק לה) כך שצריך לבוא דרוכים, ואם נשחק כפי שאנו משחקים בחצי הראשון של העונה אנו ברבע הגמר-אין תירוצים.
אגב זאמר התייחס לשיפוט הזוועתי שהיה במשחק הגביע נגד אוגסבורג ובעיקר לאדום של ריברי.הוא טוען שהוא קיבל אדום לא בצדק וגם קו עשה בדיוק את אותו הדבר כמו ריברי ולכן העונש שלהם צריך להיות זהה.חוץ מזה הוא טוען שהשופט היה ביום רע ועשה המון טעויות. אחרי השבוע האחרון אני שמח ששומעים גם את באיירן בעניין הזה וזה לא רע שיש במועדון אחד כמו זאמר שיודע לפתוח את הפה שצריך.אני נגד התבכיינות סטייל קלופ אבל לפעמים זה טוב לא לקבל כל החלטה שהיא ולנסות להגיב לכך.
אלון, ברור שלקבל את ארסנל זה לא קל אבל לדעתי ממש לא הקבוצה הכי קשה חוץ מריאל ומילאן. ארסנל משחקת התקפי ופתוח ואין מצב שיתבנקרו, ולכן עם כל האיכות שלהם זה סוג המשחק שמתאים לנו. סביר ביותר שכל הקבוצות האחרות היו משחקות מאוד מאוד זהיר והגנתי ודווקא במצבים כאלו אנחנו מתקשים. אבל כאמור, קל זה לא הולך להיות...
אולי זה לא הולך להיות קל כמו איזה משחק נגד גרויתר פירת', אבל על איזו איכות אתם מדברים? זו כבר לא הקבוצה של פבריגאס ונאסרי, וגם לא של ואן פרסי. מאמן שאיבד את זה לגמרי, שניים שלושה שחקנים טובים מאוד (ווילשר, קאזורלה,נגיד שגם וולקוט נכנס פה..) וזהו. אם אתם לא עוברים, בטח כשהמשחק השני הוא בגרמניה, זה ביזיון.
יש לנו יותר מדי מה להפסיד גם אפועל ניקוסיה\סלטיק יקבלו כבוד הגביע יקר מפז וכל יריבה נחשבת לברצלונה (לא מסתיר את העדיפות המטורפת ב 5 דרגות בין בווארייה ללונדון אדום).
צודק במאת האחוזים - ארסנל זו הגרלה מצויינת עבורנו. על המגרש לא משחקים שמות (כי "ארסנל" זה אכן שם גדול) אלא קבוצה ספציפית וכרגע ארסנל בעידן רע מאוד, עם מאמן שחי על ענן ואוהדים שמזמן איבדו האמון בו. שום סיבה בעולם שארסנל לא תעוף עונה שלישית ברציפות בשמינית, היא בכ"ז הוגרלה מול סגנית אלופת אירופה שנראית טוב יותר מאשתקד! שום תירוץ לא מתקבל!
יופי כפיר אנחנו לא בפלייסטיישן נכון שעם ריברי,קרוס,גומז,ונוייר האדירים אנחנו עדיפים ב 5 דרגות לפחות, ועדיין יש להזהר ויש לארסנל סיכוי, והכי הרבה יש לנו מה להפסיד ביחד עם ברצלונה אולי הכי הרבה ביבשת!