באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. אפנברג Member

שוב משחק שנקלעים לפיגור ולא מצליחים לנצח: כך היה מול לברקוזן, מול ולנסיה ומול בוריסוב. קשה לנו מול קבוצות שמובילות ואז מתגוננות מולנו וזו בעיה. המחצית השנייה היתה מאוד קצבית (שאקירי אנרג'ייזר) וטר-שטגן פשוט שוער מעולה. הוא היה מצוין גם אשתקד כשגלאדבך הגיעה למינכן. שוער נמדד לא רק בכמות הספיגות אלא גם בכמות ההצלות. יכול להיות שוער עם 20 ספיגות שיהיה טוב יותר ויציל יותר כדורים משוער שספג 8 שערים כי מיעטו להגיע להזדמנויות מולו. ואפרופו שוערים, לנויר היתה יציאה הזויה במשחק שבנס לא נגמרה בגול. כמאמר שלמה שרף הגדול: "יצא לקטוף כלניות"...

2. dudi Member

קודם כל ברכות לשופט המשחק שהצליח לגרד נקודה. המשחק היה חייב חוקית להיגמר דקה 60-70 בלחץ שהופעל הנבדל שנשרק לא בדרך ארץ לריברי, והפנדל 700% על סופר מריו זה גולים בטוחים לא 1 אלא 2!

אלון-שאקירי נייד אבל חסר ליטוש אם כתבת עליו כל כך הרבה אז אתה יכול ומוזמן לכתוב על ריברי מכאן ועד אין סוף!

כפיר-שוער של קבוצה קטנה תמיד יתבלט יותר משוער של קבוצה גדולה אני בטוח שאתה יודע את זה, אבל אתה לא מפספס הזדמנות לזרוע ארס רע מאחל לחברך להמשיך לשבת ביציע עוד זמן מה(ובאמת מאחל לו רק ביאות ושיקבל חוזה חיים בסיטי or so).

הכי הצחיק אותי זו ביקורת על בואטנג..

פגרה מגיעה מקווה שנשחרר שחקן אחד ולא נצרף אף אחד הכל טוב(אולי נזכה לנס שיופ יחתום לעוד שנתיים +).

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/12
  3. aloneli Member

מגיע לשאקירי כל המחמאות הוא היה לפחות רמה מעל כולם והוא עשה את השינוי אז עם כל הכבוד לריברי שאני רושם עליו לפחות כמה משפטים אחרי כמעט כל משחק שלו,הוא היה בינוני מינוס ושאקירי היה המצטיין בלי ספק.
    אני מאוד אוהב שהוא משחק במרכז כמחליף של קרוס.כבר מהמשחק אימון הראשון שלו ראיתי שהוא הרבה יותר טוב שם מאשר באגף והרבה יותר מעורב במשחק.

4. Der Rotbart Member

כמו שכתב אלון מולר לא ממש משחק כשחקן כנף אלא כחלוץ שני שמצטרף מימין, והחילוף בינו לבין פיזארו סימל זאת באופן מצויין. כל זה גורם לאגף הימני שלנו להראות מדולדל (בפועל לאהם משחק שם די לבד), למעט בזמנים שריברי, או מאוחר במשחק שאקירי, הופיעו שם. גם בואטנג לא חיזק את הרושם בצד הזה של המגרש ויותר מדי פעמים, במיוחד במחצית הראשונה, חלפו על פניו בדהרה.

לעצם העניין, המשחק לא היה כזה רע, אמנם הרבה מהשחקנים היו ביום חלש אבל אלמלא טר-סטגן סביר להניח שהיה מסתיים בנצחון.

5. dudi Member

ביקורת שמעוררת את איכות הפורום שלנו כאן, אם השופט\קוון לא מחוקקים את חוקת הנבדל מחדש היינו מרימים לחיים עם בירה נכון? הלו פרופורציות לא קרה שום דבר ההרכב שפתח כמובן בשינוי של גומז מספיק להביא הכל כולל הכל אז בואו נרד מהעץ.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את המשחק כולו, כמובן ואז שוב את התקציר של ARD בשבת. גלדבאך בעטו פעמיים. בפעם הראשונה פנדל ובפעם השניה בערך בדקה ה - 85 ממרחק של רבע דונם ולגובה של 1,500 רגל (בעיטה שכמובן לא נכנסה לתקציר של ARD). מנגד חוץ מהגול ונגיחה של דאנטה שחלפה סנטימטרים מעל למשקוף מבלי שטר סטגן יצליח לגעת בה, טר סטגן עוד מנה 7 שערים בטוחים.
    אז עם כל הביקורת על כמה שחקנים שהיו קצת פחות טובים (בעיקר קרוס עד שהחליף את מרטינז שאז כבר זה לא באמת העמדה הטבעית שלו עם שוויני ביחד, ושוויני) עדיין היה צריך להיגמר בתבוסה לטובתנו.
    אז בואו לא נהיה חזירים. אי אפשר לנצח את כל המשחקים.
    בסה"כ סיבוב נהדר שלנו. להזכיר לכולם שגם בעונה שעברה היינו נהדרים עד מחזור 13 שממנו התחילה הדרדרות. הפעם זה לא קרה.

ושוב אני מרגיש צורך לחזור. עם כל הכבוד למנדזוקיץ' הוא לא גומז. נכון שגומז לא היה מעורב בשער אבל רק שתי דקות אחרי שהוא נכנס הבקענו. הגיע הזמן להחזיר את גומז להרכב הראשון.

7. dudi Member

נדב מולר גרוע חלש ועושה הגנה למען הקבוצה רוצים סטאר בימין!

נדב לא להיות חזירים אתה אומר? אההה כולה בונדסליגה רוצים 38 נצחונות.

נדב "סיכנו" לנו את השער פעם וחצי אולי? רוצים לשמור את היריב על 0 איומים.

*-בגלל העצירות של טר שטגן הוא נראה עדיף על נוייר(הרי זה מנע 9-11 שערים בטוחים, ונוייר? גורנישט בשפתו של כפיר היקר).

נדב-עשה טובה לך תראה ת'תקציר שוב ידידי.

8. אפנברג Member

מי קבע? קסיאס לא מתבלט שנים בריאל? בופון לא התבלט שנים ביובנטוס? ומה עם קאן בשנותיו הגדולות בבאיירן? וצ'ך בצ'לסי? וואן דר סאר ביונייטד? אין קשר לקבוצה גדולה או קטנה, יש קשר לשוער. אין ספק שנוייר לא מצדיק הכסף ששולם עליו ומיעוט הספיגות נובע יותר מהגנה ומאחזקת כדור רבה יותר של באיירן, שגורמת לכך שפחות מגיעים מולה למצבים. יש לנוייר בעיה בשיקול הדעת וראינו זאת ביציאה אמש שהיתה לא ברורה לחלוטין ורק חילוץ של דנטה מהקו מנע שער. נקווה שנוייר יחזור לימיו הגדולים כי בעונה וחצי האחרונות הוא לא בטופ של הטופ, כפי שבוודאי יש לו פוטנציאל.

9. aloneli Member

אני לא חושב שנוייר היה רע במשחק,האמת בכלל לא הייתה לו עבודה כי הבעיטה היחידה של גלדבאך הייתה בפנדל שהוא גם ספק פנדל ושם כבר קשה להאשים שוער.חוץ מזה מה עוד היה יציאה לא טובה?בטח שקשה לשפוט לפי משחק כזה.
    אם מסתכלים על העונה כולה אני חושב שיש שיפור אצלו מהעונה הקודמת.כנראה שהוא לא יהיה שוער השנה אבל הוא יציב מאוד ומציל המון מצבים.בסה"כ הוא היה טוב ויש לו עוד מה להתשפר.

כמו שאמרתי לדעתי שחקן הסיבוב הוא דאנטה.גוסטבו היה נהדר אבל פצוע כבר הרבה זמן וגם ריברי החסיר כמה משחקים.
    דאנטה בסיבוב ענק.הוא השחקן השדה היחיד ששיחק בכל המשחקים בליגה ובכולם היה נהדר.ההחתמה הכי טובה של באיירן העונה ואולי בשנים האחרונות והיא מוכיחה את עצמה כנכונה בטח גם אחרי הפציעה הקשה של באדשטובר.

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אני דווקא חולק עליך אלון, אני חושב שנוייר יכול היה לשלם ביוקר על היציאות שלו. היו לו שתיים, אולי אפילו שלוש כאלה, ולא הבנתי מה הוא בכלל חשב לעצמו. אלו שטויות שיכולות היו לעלות לבאיירן ביוקר רב.

11. dudi Member

דנטה שחקן הסיבוב? שלישי מהסוף של 3-4 המצטיינים דנטה בצוותא עם מולר מקום 3 וגאווה שיש לנו בלם אדיר כזה, ובכל זאת ריברי וקרוס שניים רק לאינייסטה ומסי ומקווה שבמאי נוכיח אחרת.

12. Der Rotbart Member

ועדת המשמעת של אופ?א החליטה היום שבואטנג יורחק לשני משחקים בליגת האלופות, מה שאומר שהוא לא ישחק בשמינית הגמר בכלל; הקבוצה לא תערער על ההחלטה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/12
  13. dudi Member

במקום שיורידו ראש ויודו שטעו עוד מוסיפים חטא על פשע שמה באופ"א... אין עם מי לדבר עוד מההרחקה של ריברי לפני אותו גמר שהיה בו כל כך חסר נגד אינטר.

14. סדרו קייטע Member

לדנטה יש אזרחות גרמנית?

מסיבות לא מובנות הוא לא מקבל זימון לסגל הברזילאי, אז אולי הגרמנים יכולים לנצל את המצב.

לגבי השחקן מצטיין של באיירן:

אפשר להתווכח על הקריטריונים לבחירה, אבל אם השחקן המצטיין הוא השחקן שחסרונו הכי קריטי, אני חושב שריברי הוא האיש.

וידוי קטן? עד לפני תחילת העונה הקודמת חשבתי שריברי הוא אחד האוברייטדים הגדולים בכדורגל העולמי. לא יודע אם השינוי הוא אצלו או אצלי, אבל מאז תחילת העונה שעברה הוא פשוט מצוין, ללא ספק הווינגר הטוב בעולם היום.

הדבר היחידי שהוא צריך לשפר בשביל להיחשב באמת לאחד הגדולים בעולם, זה את היכולת במשחקים הגדולים.

15. dudi Member

אני איתך בכל מילהת חסר לו הקילר אינסטינקט? אולי כן אולי אבל חסר קצת מזל בגמר אחד נעדר בהרחקה, את השני הכריע פעמיים, ומה לעשות נפצע בכל זאת ונמנעה ממנו האפשרות להכריע בשלישית את היריבה שמשום מה לא נשארה על הרצפה אחרי הנוקאואט שקיבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/12