באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אתה צודק אפנברג. העונה ההיא באמת הייתה גדולה אבל היא הייתה מזמן. מאז הוא בירידה והוא כבר לא ישחזר את השיא ואפילו לא הולך להתקרב לזה כפי הנראה. לקחת אחריות זה נהדר אבל שאתה הרבה מעבר לשיא זה כבר לא שווה הרבה, רק את המחמאות. עם מחמאות אי אפשר ללכת למכולת. היה טוב עם רובן וטוב שהיה. חבל שלא ידעו לסיים את זה בזמן, הקיץ הצדדים היו אמורים להפרד בלחיצת יד. אם טימושצ'וק הוא כבר לא לרמה של באיירן מינכן אז רובן על אותו משקל נכון ליכולת כיום. רק כאלו שטובים מספיק עבור באיירן צריכים להשאר ולכן השניים צריכים למצוא קבוצה וכדאי שזה יעשה כבר בחורף.

2. dudi Member

Javi Martinez, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Pizarro

מה'קיקר' יש למישהו אפשרות לבדות את הבשורות הלא משמחות על ההרכב שיפתח הערב במשחק המגה חשוב מול ליל?

הבנתי שאם היעדרותו של מנדז'ו מולר ישחק חלוץ ואז הסיכון שאגף ימין יאוייש בזה שלא משחק למען הצלחת המועדון, אבל להוריד את השחקן מהטובים שלנו בשנתיים האחרונות למרות שהוא היחיד בעמדה 10? למרות שהוא עוזר להוציא מריברי החוצה את אחד השחקנים הטובים בעולם? למה? הבטחתם בדמעות של השנה שעברה שהשנה הכל יהיה נטו מקצועי, חבל...

3. Der Rotbart Member

איזה תענוג היה בארנה (רק שאלון נעלם לי...). על הכדורגל בהמשך אבל הנה חידה - מי השחקן שבזמן החימום לא התמסר עם אף אחד ורק עשה פעלולים עם הכדור (ההשתתפות לדודי ונדב, אסורה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. dudi Member

רובן לא הועיל, וריברי בלי קרוס באמצע ומולר בימין זה דריבליסט נהדר ותו לא(במקום אחד השחקנים הטובים בעולם ובטח מהשניים בכושר הטוב בעולם כאשר קרוס במרכז ומולר בימין).

בכל זאת מילה טובה ויש עוד המון עבודה עקב ההפסד המפתיע בבולגריה.

*-אגב אם מולר בספסל זה ממש פשע, אז קרוס בספסל זה לסגור ת'כדורגל מקווה שנחזור להרכב הראשון במהרה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/12
  5. אפנברג Member

זה אותו שחקן שנתן מסירת אמן למולר בתחילת המשחק והעמיד אותו מול השוער? או אותו אחד שהרים קרן ישר לרגליים של מולר כמה דק' אח"כ ומולר החמיץ משני מטר?

תגידו, מה היה העניין עם מחאת האוהדים ביציע הדרומי? ראו שבלוקים 112 ו-113 נדמה לי היו ריקים וישר ידעתי שבטח יש מחאה מסויימת כי זה לא קורה. הבנתי שהנס אמר שהם מפירים את תקנון אופ"א כי הם עומדים כל המשחק, משהו כזה?

6. Der Rotbart Member

כפיר, אם לא שמת לב הבנאדם פשוט לא מסוגל להבקיע באופן כרוני (כולל היום; תרשה לי לא לקחת ברצינות יותר מדי את קייזרסלאוטרן). הוא דווקא תורם הרבה בהגנה (ברצינות, לא בציניות) אבל הוא חי לחלוטין על תהילת העבר; אם לא היו קוראים לו רובן הוא היה שלישי ברוטציה.

המחאה קשורה באמת לאי הסכמות עם ההנהלה, כולל בנוגע לזה שחוקי אופ?א מחייבים מושבים במשחקי ליגת האלופות. היו על זה כל מיני כתבות בימים האחרונים. בכל מקרה זה לא היה רק המקומות הריקים בסוד-קורבה אלא גם שביתות עידוד. זה היה מאוד משונה אבל מצד שני שמעו ממש טוב את השחקנים במגרש.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. שתי ההרמות החצי מסוכנות היחידות של פרנקפורט באו מצד ימין שלנו כשלאם נאלץ להתמודד לבד עם שני שחקני פרנקפורט. לא הייתי קורא לזה הגנה משהו.
    מצד שני, בהתקפה, אפס תרומה. כולל החמצה מול שער ריק (שישאל את ריברי איך עושים את זה ואחרי 3 החמצות של אחד מול אחד נגד ליל היום עו אחת).
    השחקן החלש על המגרש ביי פאר.

8. dudi Member

מסכים עם נדב ויש לי כמה נקודות על אחר הצהריים שעבר בשלום באליאנז ארינה -

*-ראשית הפציעה של הבלם מהטובים בעולם\השחקן היציב במועדון היא מחיר יקר מנשוא ג?רום החלמה מהירה!

*-מרטינז-יהיה לו קשיי התאקלמות ארוכים ולא קלים לא מן הנמנע שאפילו שנת התחשלות, אך נראה שריברי בעיקר תמיד מנסה להכניס אותו לעניינים רגשית, ומקצועית זה היתרונות שריברי מביא השנה(החברות עם קרוס,מולר,גומז בעיקר וכו) מעבר ליכולת מקצועית שמציבה אותו אחד משני השחקנים הטובים בענף.

*-רובן מקצועית נטו חלש זה לא מילה מאד מאכזב שבאיירן בימיה הזוהרים אלה עם מולר ושאקירי כאופציות שפותחות ב 99% ממועדוני הצמרת בעולם דווקא רובן נבחר כרגע ראוי להתאמן עם הקבוצה ותו לא, אם יהיה טוב נקריב מקום ב 11 במשחקי הגביע.

הגנה אתה אומר אופיר? כמעט ספגנו פעמיים במחצית הראשונה כי הוא לא תרח לרדת לעזור ללהאם, וגרוע מבחינתו של ההולנדי שהוא 90 דקות ללא חצי פעולה התקפית חיובית...

9. אפנברג Member

באמת? דווקא ללא עזיבת הכדור למרטינז לא היה נולד הגול הראשון. שחקן אחר יכל לגעת בכדור ולהרוס ההתקפה על נבדל.
    נכון שבלתי אפשרי להחמיץ כ"כ הרבה ואם היה החלוץ הייתי שולח אותו הביתה אך הוא מגיע לכ"כ הרבה מצבים (אמנם לא מול אריות היבשת אך בכ"ז) כך שאולי כדאי להיינקס לעבוד איתו על בטחון. הבן אדם מהווה איום מתמיד בהתקפה על היריב. כרגע זה איום סרק אך גם להגיע למצבים צריך לדעת ואם יתגבר על זה רק נרוויח.

לגבי ההחמצה ושישאל את ריברי: אני דווקא זוכר אשתקד החמצות כרוניות של ריברי מול השוער נגד באזל המשחק הראשון בשוויץ, חלקן אחרי מסירות נהדרות של ההולנדי. אבל מה זה משנה: הרי גם אם היה שם שלושער נגד ליל היו אומרים שהם חלשים, שלא מוסר וכו' וכו'. אם לא היה נוגע בכדור בכלל ניחא אך כמות המצבים שהגיע אליהם מראה שיכולת יש וזה רק עניין של בטחון ועל זה ניתן לעבוד.

10. Der Rotbart Member

[לא יודע. שתי ההרמות החצי מסוכנות היחידות של פרנקפורט באו מצד ימין שלנו כשלאם נאלץ להתמודד לבד עם שני שחקני פרנקפורט. לא הייתי קורא לזה הגנה משהו.]

נדב, בוא לא נתפס לדוגמאות נקודתיות מדי, וגולים חטפנו בגלל בעיות בעזרה משחקני ההתקפה גם כשהוא לא שיחק. הנקודה שלי היא שהבנאדם עובד קשה אבל ממש לא מביא תוצאות, בטח שלא בהשוואה לחבריו או לאלו שלא משחקים בגלל שהוא על המגרש.

[נכון שבלתי אפשרי להחמיץ כ"כ הרבה ואם היה החלוץ הייתי שולח אותו הביתה אך הוא מגיע לכ"כ הרבה מצבים (אמנם לא מול אריות היבשת אך בכ"ז) כך שאולי כדאי להיינקס לעבוד איתו על בטחון. הבן אדם מהווה איום מתמיד בהתקפה על היריב. כרגע זה איום סרק אך גם להגיע למצבים צריך לדעת ואם יתגבר על זה רק נרוויח.]

כפיר תעשה לי טובה; באיירן מינכן היא לא מוסד שיקומי לשחקנים אחרי השיא; נסיונות עושים במקומות אחרים. חוץ מזה, כבר עובדים איתו על הביטחון המיוחל הזה כבר כמעט שתי עונות - עד מתי?

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא שאני אומר. אולי הוא מנסה ומתאמץ אבל זה עדיין לא מספיק. מה זה עוזר לי עם הוא עושה הכי טוב שלו וזה לא מספיק לקבוצה שלי?

12. dudi Member

כפיר רובן הכי טוב, ומחר באה ריאל או ברצלונה חצי גמר אלופות במקום מי אתה מרכיב את רובן?

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודי. לא נמאס לך? זה דיון של באיירן. בואו נפתח דיון נפרד על רובן ומה הוא ומי הוא ומתי הוא והכל.
    מספיק.

14. dudi Member

תראה הוא מושיב לכבודו לסירוגין את שניים מטוביי השחקנים על הספסל שהם בכושר שיא שמציב אותם כיכולים לפתוח בכל הרכב של כל קבוצה בעולם, בנוסף לפרט "השולי" שהם שחקני בית.

אני לא מקבול הסבר מקצועי עלוב 1 אפילו אז למה שאפסיק? אל תגידו רוטציה כי שאקירי בכושר נהדר אם כבר רוטציה.

*-מה גם שאני מנסה להיכנס לראש של הבנאדם שיקום יגיד מולר קרוס לספסל\ריברי לא מספיק טוב לבדו להביא תארים ואז אני אבין את נקודת המוצא ונוכל להמשיך בדיון.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרנק ריברי אומר "באיירן מינכן יותר חשובה לי מהנבחרת הלאומית"

קרוס ושוויני לא יהיו בסגל למשחק נגד הולנד. נהדר.