נדב יש לי בעיה עם ההתנהלות עם ה case של רובן כי הבנאדם לא פוגע בשיט ניכר השנתיים האחרונות ובמיוחד שני המשחקים הרישמיים האחרונים הבחור נראה רע. לא הצלחתם למכור? אוקיי no problem, אבל דחילאק למה הוא באנקר בהרכב? על מולר ושאקירי? למה? אני מצפה מההנהלה לדפוק על השולחן ושרובן יהיה סטייל קאקא כוכב בסגל שמשחק פעם באף פעם. לגבי הביקורת על גומז יש דברים שאפשר לומר בחדרי חדרים, ולא לערב את התקשורת לפחות לדאוג לכך. למרות שגם לזה אין הצדק, החלוץ הטוב בתבל! לגבי מרטינז אני מבין שיש בעיות אז נחכה עם התגובות. *-לגבי המחלה של ריברי אני מאד מקווה ששאקירי לא יחליפו בעמדה, כי שאקירי מאד מוכשר מאד מאד, ויש להתחיל במלאכת החשיבה הלא קלה איך משלבים את הילד בהרכב לא על חשבון השחקן שעליו מוטלת בצדק האחריות לקחת אותנו ללונדון FR7!
אוי ואבוי לנו אם ההנהלה היתה דופקת על השולחן ואומרת למאמן להוציא שחקן מההרכב או להכניס שחקן. מספיק מה שהיה בשנה שעברה כשלא הייתה שום ברירה ואסור שזה יקרה שוב. בעניין גומז, זה קודם כל בכלל לא עניין של הנהלה. זו היתה, לכאורה, דעתו הפרטית של אחד מאנשי ההנהלה - אולי הונס. בנוסף הוא גם הסביר למה הוא לכאורה ביקר את גומז. גומז, לטענתו לפעמים קצת "אדיש" וצריך להוציא אותו מהאדישות. נראה לך שהונה היה משלם 30 ומשהו מליון יורו על שחקן שהוא רק טוב?
יותר רישמי מזה אין - באיירן מינכן מודיעה רישמית על המצאת שיטה שתכלול 10(כן כן כולל השוער 10 בלבד!) שחקנים על המגרש, ומתוכם 9(אולי) יבצעו את תפקידם. בסוף נבוא בביקורת לאלה שלא היו, או הוסטו למשימות זדוניות משהו כנגד תפקידם. אחלה, בחלה.
איזה יופי של פתיחת עונה,לא שיחקנו מי יודע מה,אבל העיקר שניצחנו 3-0 קליל,אל לנו לשכוח שבשנה שעברה משחקים כאלה היינו בסוף מפסידים,שיהיה שבוע טוב לכולם :aaa021:
אכן, פתיחה נאה יותר משל העונה שעברה - נקווה שזה אות לבאות. הגול השלישי, אגב, נחשב כעת כגול עצמי של תומס קליינה - החלטה מוצדקת בהחלט.
ממה שאני רואה מחיתולי העונה שמתחילה זה שרובן אחלה פקטור בהתקפה: סחט שתי הצלות גדולות מויידנפלר בסופר קאפ והיום פעולות שלו הובילו בסופו של דבר לשני גולים: של מנדוקיץ מהדיפה לבעיטה שלו והשער העצמי השלישי. לא קל היה עבורו להתחיל העונה הזו אחרי סיום העונה הקודמת, אבל אני רואה שהוא מתפקד יפה מאוד בנתיים. אמנם רק תחילת העונה אך יש למה לצפות. מנדוקיץ בהחלט מראה פוטנציאל להכניס את גומז לבוידעם...הבן אדם כובש כל משחק ואם הוא ימשיך כך תהיה בעיה להיינקס להוריד אותו לספסל כדי להרכיב שוב את גומז, אא"כ יחליט לשחק עם 2 חלוצים, דבר שידרוש התאמות. בנתיים זו נראית החתמה מעולה וטוב מאוד שיש לנו עומק בעמדה הזו בהיעדרו של גומז. גם פיזארו ייתן אני מאמין את ה-10 שערים שלו העונה כשחקן משלים (הרביעי מול רגנסבורג בגביע היה תענוג).
מה עם איזו פינה לאיש המחזור אריאן רובן איך שהוא מגיע להזדמנות אחת לשלושה(ומחמיץ\לא מוסר) משחקים עמוד האש של הבונדסליגה. *-עד מתי גניבות דעת?! פרנקי תחזור פליז!
אם מדברים על אתמול אז שיחק טוב ההולנדי. לא סופרים קשר במספר הכיבושים אלא מסתכלים על כל העבודה שהוא עושה בבניית התקפות. בכמה מהמסוכנות יותר שלנו הוא היה מעורב בצורה משמעותית. גניבת דעת לומר אחרת. מנדוקוביץ' מתקרב להרכב הראשון בצעדי ענק ואם דנטה יצליח במבחנים יותר קשים אז גם הוא הולך להדיח את באדשטובר מההרכב (שלא עמד בלא מעט מבחנים).
נדב אתה חייב להגיב אני מבין שבואטנג ענק ובאמת זה יהיה פשע כל דקה שמקצועית יישב על הספסל, אני מבין שדנטה זה שחקן נשמה ובלם אדיר, ולמרות זאת יש בלם טוב יותר לבאיירן מאשר באדשטובר? המנהיג של החולייה האחורית, חכם, חזק, רגל שמאל אדירה, עם הרבה לב, בלם נבחרת גרמניה ואחד מהטובים בעמדה ביבשת איך מדיחים אותו בדיוק?
בדיוק בגלל זה הוא היה חרא אתמול. עשה בדיוק שתי פעולות חצי חיוביות שלמזלו/מזלנו הסתיימו בגול. (הרי אם מנדזוקיץ' לא עומד במקרה איפה שהוא עמד והמגן שלו לא היה מפסיק לרוץ כמה שניות קודם אז היינו אומרים שהבעיטה של רובן היתה חרא, כי היתה דרדלה שהשוער לקח בקלות ואם בגול העצמי הבלם לא נוגע בכדור זה מסתיים בכלום והיינו אומרים איזה הרמה חרא). מצד שני, אי אפשר להתעלם מהאופי המגעיל של הבחור ואיך בראיון אחרי המשחק במקום לדבר על דברים חיובייים או על המשחק עצמו הוא הזכיר את הבוז שקיבל מהאוהדים בעונה שעברה ועוד עם פרצוף חמוץ ומאשים. עקבתי אחרי מנזדוקיץ בעניין רב ותוך שימת לב מירבית הן אתמול והן במשחק הגביע ולא ראיתי שהוא עשה אפילו פעולה אחת שגומז לא יודע לעשות ועושה. לא ראיתי אותו בונה מצבים לאף אחד ולא ראיתי ממנו כלום כשהיריב עוד עמד וסגר טוב. לא שיש לי טענות כלפיו, אבל מכאן ועד להלל אותו על פני גומז. כשהוא יעשה את מה שגומז עשה ב - 4 שנים האחרונות, כולל בליגת האלופות ולא נגד יאן רגנסבורג או גרוייתר פירת (למי ששכח העולה החדשה לליגה השניה והעולה החדשה לליגה הראשונה וכאן אני מדבר על כל הקבוצה ואיך שנראתה, כולל רובן, ולא רק על מנדזוקיץ'). לגבי אתמול. משחק נורא ואיום שלנו. לפחות עד הדקה ה - 65 או 70. הקישור ההתקפי לא תפקד בכלל. שאקירי עוד ניסה אבל קצת יותר מידי עם הראש בקיר לפעמים. היחידים שאפשר לציין אותם לטובה הם דווקא לואיס גוסטבו שאף אחד לא עבר אותו וטוני קרוס. גם ההגנה והשוער עשו את המעט מאוד שהיה להם בלי להתרגש יותר מידי. מה שכן, המשחק היה תקוע ולצערנו מי שניהל אותו היה דווקא הרביעיה האחורית ולא הקשרים. לא פלא שאת הבעיטה הראשונה למסגרת השגנו רק בדקה ה - 42 ושפירת (שוב, להזכיר, עולה חדשה בעונתה הראשונה אי פעם בליגה). כששוויני נכנס, בין אם הוא היה טוב ובין אם הוא היה חרא, סוף סוף הקישור התחיל לתפקד יותר והוא (שוויני) היה זה שבא אחורה לקחת את הכדור מדנטה ובואטנג וניהל את המשחק.
מבחן בתושב"ע, מבחן באזרחות, והכי גרוע מבחן היסטוריה אצל המורה צילה... וברצינות איפה היה לעזאזל באדשטובר בקרן של צ'לסי שהיה צריך להידבק לדרוגבה? איפה אלון?
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx יותר מזה,דודי עם כל הכבוד לריברי ולגומז הנחמדים שהביאו עונה ענקית בשנה שעברה באדשטובר היה השחקן הכי יציב לאורך כל העונה וזה ממש לא קל מול האריות שהוא התמודד איתם בשנה שעברה.