באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. אפנברג Member

אתה בטוח אחי ששנה הבאה אתה לוקח כל קבוצה למעט הספרדיות בנוקאאוט? אתה בטוח שאנו נהיה פייבוריטים מבחינת הרכב מול היונייטד או הסיטי או יובנטוס? צריך שילוב של שחקנים טובים, מאמן טוב ומנטליות חזקה. השאלה האם היינקס יצליח בעונה הזו להחזיר לקבוצה מנטליות ווינרית. שכירי חרב או לא מוריניו יודע איך להפוך קבוצות לווינריות: לא סתם הוא לקח אליפות בפורטוגל, באנגליה, באיטליה ובספרד וגם 2 גביעי אלופות עם שתי קבוצות שונות (האחת לא מאריות היבשת, פורטו, והשנייה קבוצה שסחבה שנים תיק של לוזריות על הגב, אינטר). זה לא אומר שמביאים 11 שכירי חרב אך אפשר להפגש איתו ולבדוק תאום ציפיות.

לגבי הסופרקאפ: מנדוקיץ' היה מצוין. גם שער בסיומת נהדרת וגם החל המהלך לשער השני. החסרון היחיד זה המון דיבורים עם השופט ובסוף זה עלה לו בצהוב. מיותר לגמרי ונקווה שייגמל מזה. כ"כ רציתי שרובן יבקיע אבל ווידנפלר לקח לו 2 כדורים קשים. היה חשוב מאוד לנצח את המשחק הזה מבחינה מנטלית. רק חבל שאחרי ה-0:2 נעלמנו לגמרי ולא היה רחוק שנצטער על זה. נקווה שזה סינדרום של תחילת עונה כי כדי להגיע רחוק נצטרך לשמור על הקצב והדומיננטיות למשך הרבה יותר זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/12
  2. dudi Member

כפיר אני לא מבטיח שננצח הכל בעצימת עיניים, אבל הלו כן אנחנו פייבוריטים בכל משחק חוץ מנגד 2 הספרדיות(יתרון קליל להן.. אולי).

רצית כל כך שרובן יבקיע, מה עם מילה טובה לסיבה שלך לשמור על אופטימיות לכרטיס ללונדון?! איזה בישול אהה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx פעם בדור!

3. yossi170271 Member

תגידו ברוך הבא לחאבי מרטינז
    איזה יהלום שייך לנו
    אני מקווה שכל הפירסומים נכונים

4. Der Rotbart Member

אם אתה מתכוון הפרסומים באתרים ישראליים (וואלה ספורט, למשל) אז כדאי להחזיק לפי שעה את השמפניה במקרר. אכן היה אתמול גל פרסומים נוסף בעניין בגרמניה וספרד (שדיבר על סיכום על 33 מיליון) אבל קשה מאוד לדעת מה יתפתח. אני אישית חושב שיש דברים בגו ומאוד אשמח אם האדון מרטינז יגיע (לי אין מושג אם הוא יהלום, אבל בעניין הזה סומך על ההנהלה ומחלקת הסקאוטינג).

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/12
  5. BayernFan Member

איזה ברוך הבא ואיזה נעליים? עדיין יש פער יחסית גדול בסכום שבאיירן מוכנה לשלם לסכום שבילבאו דורשים. צריך עוד לחכות לראות האם הם יגיעו לעמק השווה או שהעסקה תתפוצץ.

6. dudi Member

כן יאללה תביאו יהלום הספיק לי גוסטאבו מול ריאל החלשה בברנבאו כדי להראות שהוא לא מתאים. רצוי שנתנהג כמו סיוע ופריז. ערכים עלאק...

לואיס העם איתך!

7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

מרטינז נתן עונה מדהימה בשנה שעברה בליגה האירופאית, שם ראיתי לא מעט משחקים של בילבאו. אני חושב שהסכום המדובר, 33 מיליון יורו, הוא עדיין מעט גבוה עבורו. הייתי מעריך אותו כשחקן ששווה 20-25 מיליון. אבל אין ספק שהגעה שלו לבאיירן תשדרג בצורה משמעותית את ההגנה הבווארית, תעבה אותה ותביא הרבה שקט לקו האחורי של הקבוצה. עם שלושה בלמים בסגל כמו דאנטה, באדשטובר ומרטינז (שיכול לשחק גם כקשר אחורי), אתם יכולים להיות רגועים.

8. Red47 Member

תגידו מה התפקיד של מרטינז בקישור האחורי? הוא קשר אחורי בסגנון של גוסטבו או שהוא יכול להכנס גם לעמדה של שווינשטייגר? אני לא מכיר את הבחור אבל הוא נשמע מבטיח.
    אבל אני ממש לא חושב שהוא מגיע בשביל לשחק בלם, יש לנו את באדשטובר, דנטה, בואטנג (שהיינקס מאוד מתעקש משום מה להשאיר אותו במרכז ההגנה ולא להזיז אותו לעמדת המגן הימני גם עם כל הפציעות) וואן בוייטן. זה די מספיק, לעומת הקישור האחורי שחסר שם שחקן בגלל ששוויני נפצע המון, אני לא בטוח עד כמה אמרה קאן מסוגל להכנס לנעליים האלה כבר עכשיו וקרוס צריך לשחק יותר למעלה.

9. aloneli Member

http://sportwitness.ning.com/forum/topics/...r-bayern-munich

מרטינז שחקן באיירן.שיהיה בהצלחה!

מרטינז הוא על המשבצת של גוסטבו/טימו/קאן בקישור האחורי.
    מה שאומר שכנראה טימו או גוסטבו יעזבו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/12
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היינו הקבוצה שהכי התחזקה בגרמניה (ואולי מאלו שהכי התחזקו הקיץ באירופה עם עוד כמה קבוצות בודדות) ובעמדות הכי נכונות. כל זה היה גם נכון אפילו עוד לפני החחתמה הזאת. במידה ואכן מרטינז הוחתם וינחת כאן לפתיחת העונה, אז גם אלו שייחלו להרבה חיזוקים יכולים להיות מאוד מרוצים מהקיץ של הקבוצה בשוק העברות. הגיעו חיזוקים לכל העמדות שצצו בהן בעיות של עומק ואיכות בעונה החולפת (ואפילו כמה שלא באמת עם עדיפות ברורה על מה שיש כרגע בהרכב והגיעו כדי להתחרות על מקום ב-11 הפותחים ולהעמיק את הסגל). אם יש לחבר'ה החדשים את האופי והביצים כדי להכריע משחקים גדולים, זה כבר בידי הגורל. אפשר לקנות שחקן עם כישרון ברגליים ב 40 מיליון ואין לו אופי וחוזק מנטאלי ומנגד לקנות שחקן ב 3 מיליון והוא יהיה פאייטר ולידר לשנים. הגיעו מספיק שחקנים ואפשר רק לקוות שישתלבו טוב והקבוצה תמשיך להתקדם.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/12
  11. South Boy Member

העברת השנה לא פחות.
    שיחקו אותה במינכן, פנטזתי עליו שיגיע לליברפול מאז המשחק של יונייטד מול בילבאו באולד טראפורד, הרווחתם שחקן מדהים שיסדר לכם את הקישור בצורה פנטסטית כי טימושצ'וק ואלאבה עם כל הכבוד לא משתווים לו.

12. AS R Member

לא שהיה לי ספק עוד לפני ההחתמה שלו, אבל באיירן תקח השנה אליפות בפער של 10 נק' לפחות. תזכרו את זה.

13. Der Rotbart Member

ואם כל זה נכון, אני מאוד שמח מזה שמוציאים סכום משמעותי על שחקן הגנה - מראה שמתחילים להבין שמשם מתחילים ההשגים בכדורגל. ובאופן נקודתי, זה בברור החלק החלש ביותר בקבוצה, בטח במצב שבו שוויני מקרטע רפואית כבר יותר מדי זמן.

14. igal Member

חבר'ה מוקדם לפתוח שמפניות....עדיין לא הייתה שום הודעה רשמית או חצי רשמית

15. dudi Member

למי איכפת תן לרקוד על שווייני מקרטע, צבשטובר איטי, ואין מגן.