מרטינז רוצה להגיע לבוואריה: http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/be...en-2451424.html אין ספק שזאמר לא מוותר בגזרה הזו ואולי מפה תבוא ישועה לחלק האחורי הבינוני שלנו. ד"א: מזכירים פה את חצי הגמר מול ריאל. אנשים יקרים: חצי הגמר הזה ירד לתהום הנשייה ברגע שלא הצלחנו לקחת את הגביע אצלנו בבית, מול קבוצה ששקלה להלביש שחקני נוער כדי להשלים את הקאדר בגלל פצועים ומורחקים, ושמאזן הקרנות היה 20:2 לרעתה. אין מה להיתלות יותר מדי בחצי הגמר הזה, בסופו של דבר הוא לא קבע כלום. בגמר נחשפו כל החולשות שלנו העונה: ההגנה הבינונית, חוסר בחלוץ-על שיכל לסגור עניין, חוסר אופי וחוסר "מנטליות של נצחון". כך הצטרפנו לבנפיקה וליובנטוס כקבוצות שהפסידו הכי הרבה גמרים בגביע/ליגת האלופות בהסטוריה. כבוד גדול זה לא אז נקווה שמהר נחזיר הצבע ללחיים עם זכייה בגביע החשוב באמת. ההפסד הזה היה אסון ספורטיבי נוראי ולא "משחק אחד שלא אומר כלום". פספסנו הזדמנות בלתי חוזרת לגביע אלופות חמישי בתולדותינו. כדי שנבין עד כמה זה חמור נזכיר שב-36 השנים האחרונות זכינו רק פעם אחת בגביע הזה, והיה לנו "הכשרון" להפסיד 5 גמרים בתקופה הזו. לפי זה נקווה שעוד בחיינו נזכה לראות הגביע. התרגלנו לטוב עם 2 גמרי אלופות בשלוש שנים אך בקלות אפשר ליפול ל-15 שנה ללא גמר. לאינטר לקח 40 שנה להחזיר אליה הגביע כך שלא פלא שאני כועס ולא מצליח להתאושש מהפספוס הזה.
בינתיים זה נראה טוב ואם גומז יחמיץ 2-3 מחזורים בליגה זה לא סוף העולם.עכשיו להיינקס יש שני שחקנים בעמדה שהוא סומך עליהם לעומת אפס שחקנים בעמדה שהוא סמך עליהם בעונה שעברה. אני מקווה לפחות שפיזה יחזור למצב תקין בקרוב.
כפיר, כמה גמרים יש לריאל בעשור האחרון? כמה מאז רונאלדו? כמה מאז מוריניו? כמה מאז אלונסו,ראמוס,ק'דירה,קאקא,רוביניו וכו? כמה?
איך אתם כאוהדים מתייחסים לסופר-קאפ הקרוב מול דורטמונד? אני יודע שזה חצי משחק ידידות בין כה וכה, אבל זה בטח משונה להגיע לשם כשלא זכית בליגה ולא בגביע בשנה שחלפה.
קודם כל זה מבחן ראשון אמיתי לקראת העונה הקרובה וחשוב לראות איך באיירן תתפקד מול קבוצה שהיא מתקשה לשחק נגדה את הכדורגל שלה. כמובן ששנתיים של הפסדים לדורטמונד ושנתיים ללא תואר מעלים את החשיבות של המשחק ליותר מסתם משחק. באיירן מגיעה עם מורל נמוך אחרי הסיום המאכזב בעונה שעברה,ריברי בעצמו אמר שהשחקנים עדיין לא התאוששו מהגמר.נצחון על דורטמונד בתחילת העונה יכול לתת דחיפה מוראלית ולתת בטחון לשחקנים לקראת העונה הקרובה.במצב שבאיירן נמצאת בו עכשיו נצחון על דורטמונד גם במשחק שאמור להיות לא משמעותי יכול לשנות כל כך הרבה.
קשה לי לראות אותנו מנצחים את דורטמונד בראשון. אם באמת אנחנו באים בלי גומז ובלי פיזארו ובלי שוויני זה יהיה כמעט בלתי אפשרי. דורטמונד עדיין מעולים ולא השתנה להם יותר מדי הסגל מהעונה הקודמת כך שהם יודעים בדיוק איך לנצח אותנו כמו שהם עשו בשתי העונות האחרונות. באמת שניצחון פה יתן דחיפה ומורל שבאיירן זקוקה להם בדחיפות אבל זה פשוט נראה לא אפשרי במצב הנוכחי, דורטמונד יותר טובים ואני לא חושב שמישהו פה יתווכח איתי. אני לא אופתע לראות אותם חוגגים אליפות שלישית ודאבל שני ברצף.
צריך גם לזכור שהמשחק נערך באליאנץ ארנה, מה שמוסיף הרבה לחץ על באיירן. לטעמי דורטמונד מגיעה מוכנה יותר למשחק הזה (בטח מבחינת הסגל) ואין לה הרבה מה להפסיד.
העיקר שאתם אופטימיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מקווה שהפעם נראה את לאם בשמאל ואת בואטנג בימין ולא ניסיונות בכוח של שחקנים שאף פעם לא שיחקו בעמדת המגן השמאלי.במרכז באדשטובר ודאנטה. בקישור קרוס וגוסטבו.ורביעיה קדמית של רובן,שאקירי,ריברי ומנדוקיץ'.
סופר קלאסיקו לכל דבר חוץ משני מפגשים שיוצרים 50 50 עם 2 הספרדיות באיירן פייבוריטית לכל משחק שיעמוד מולה וכל תוצאה פרט לתואר ראשון אדום היא כישלון!
דודי מזל שאתה פה כבר לרגע חשבתי שהגעתי לפורום של קבוצה אחרת בטעות ואז שראיתי את ההודעה שלך נרגעתי. עלק בלתי אפשרי...
אחי, אין לנו מספר הגביעים של ריאל: לה יש 9 גביעי אלופות ולנו 4. ריאל ניצחה את כל שלושת הגמרים בהם השתתפה מאז שליגת האלופות נוסדה ואנו ניצחנו 1מ-4 בלבד בתקופה הזו. ואם גם לקבוצה כמו ריאל יש תקופות כאלו שלא רואים גמר שנים אז מה נאמר? מי מבטיח לנו גמר נוסף לבווארים ב-10 השנים הקרובות? אני אומר שאם מוריניו מביא את ריאל לגמר בסוף הקדנציה שלו שם יש להנחיתו אצלנו, לתת לו פרוייקט של תוך שלוש שנים להביא אותנו לגמר, כמו שעשה עם אינטר, ולהחזיר לעצמנו הצבע ללחיים. הפכנו לקבוצה הטרגית בתולדות המפעל, אולי צריך להביא מאמן ווינר עם קבלות שישנה את זה. גם כשניצחנו ב-2001 זה היה אחרי 700 בעיטות 11 מטר וארבעה התקפי לב. אולי שיבוא מישהו שיצעיד אותנו לגמר בו בדקה ה-70 אפשר יהיה להתרווח עם כוס בירה ביד כי אנו מובילים בביטחה?
כפיר זה באיירן מינכן, אסור שמוריניו ותרבות שכירי החרב תתפשט אלינו גם אנחנו בטופ עם 8 שחקני הרכב נבחרת(משהתיים הטובות בעולם!) מקומית, שמתוכם 5 שחקני בית, שחקן נבחרת הצעירה, שחקן בית מנבחרת אוסטריה, וכמובן צרפתי וברזילאי שנאמנים ואמינים כשחקני בית. עדיין הנקודה שלי אליך לא קיבלה תשובה ריאל הביאה את השחקן הטוב בעולם אין ספק ב-100 מליון וחיברה לו את הסגל הנוצץ בעולם זה לא הביא לה אפילו לא גמר אחד, ושהיתה הכי קרובה נחש מה קרה?! ונחזור למרטינז שמדברים עליו יותר מאקטואליה כזאת או אחרת למה צריך לשרוף 40 מליון על שחקן זר שלא מכירים(ההנהלה רוצה גם את אלונסו,וחדירה נו אז?) שיש לנו שחקן זר כבר בעמדה שבטח לא באשמתו את לא מלך היבשת. תתעודד יש לך את ה-11 הפותחים משלושת ההרכבים הטובים בעולם אפשר להפסיד, אפשר לנצח כל משחק אבל פרט לשיוויון עם הספרדיות יש לך יתרון על כל שאר היבשת וזה המון המון מאד! אל תזלזל. שנה בווארית בוהקת! נתחיל מחר לצבוע הכל באדום מהסופר קאפ, עד דאבל בגרמניה, ולא נשכח לעשות עוד צעד קטן להחזיר עטרה ליושנה גם בליגת האלופות! יש לנו חומר מספיק לא לפספס שום תואר נעשה ונצליח! בואו נתמוך כאחד!
רציתי לשאול, ואני מקווה שזה הדיון המתאים, אם אפשר להשיג כרטיסים למשחקים של באיירן מינכן בבית במחירים שפויים, באותו יום של המשחק. הסיבה שאני שואל היא כי אני כרגע בגרמניה(ברלין) אבל אני לא בדיוק יודע מתי אני אגיע למינכן(צריך לעבור קודם בפראג, בראטיסלבה, בודפשט ווינה), ואני ממש לא רוצה להתחייב לזה. האם יש אפשרות כזאת? כמה זה עולה? ואיפה אני קונה?
הי אביב, נשמע שאתה ממש סובל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כאן אפשר למצוא כרטיסים למשחקי באיירן (כל משחקי הבית כבר סולד-אאוט אבל זה אתר רשמי המאפשר להשיג כרטיסים): Via-Go-Go