http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/...r-schlecht.html באמת קרל היינץ? אז אתה לא הולך לתת אור ירוק להבערת 26 מליון יורו על השחקן של בילבאו נכון? אפשר להסתדר(ללכת על הכל) עם מה שיש נכון בוס מוערך?!
עזוב אחי, זו מלחמה אבודה. רק פה עושים משחקנים אנמיים כמו קרוס ושויינשטייגר וורלד-קלאס. אתה עוד מחמיא להם כשאתה אומר ששיחקו ברמה של ליגה למקומות עבודה בגמר, גם בליגה למקומות עבודה תראה יותר תשוקה מאשר שני אלו נתנו בגמר והם עוד שחקני בית שצריכים היו להתאבד על המגרש. גם בגמר ב-2010 שווינשטייגר היה בחזקת נוכח-נפקד, כרגיל אצלו במשחקים גדולים (העיקר ששם הפנדל המכריע מול ריאל...לא שמעתי שמחמאות מגיעות לשחקן בגלל ששם פנדל, דבר מובן מאליו. בגמר הוא כבר בעט "יופי" של פנדל שהצדיק את קריסתו ברגעי האמת, כרגיל). גם גומז קורץ מאותה הסחורה: שם פנדל מול ריאל אך בדקה ה-88 בברנבאו החמיץ ברשלנות מחמישה מטר כדור זהב שרובן הכניס לו אבל רובן הרי לא שווה כלום... באים בטענות להולנדי על ההפסד בדורטמונד עם ההחמצה ממטר והחמצת הפנדל אבל לא ראיתי ששואלים פה איפה היו השאר באותו המשחק? מה עשה שווינשטייגר במשחק שאמור לקבוע האליפות? וקרוס? וריברי? וגומז? כולם היו גרועים אך רק שזה שניסה להעיז יותר חוטף את כל חיצי הביקורת. מי שלא עושה לא טועה וזה עדיף בעיניי מכאלו שלא מנסים ולא טועים.
והדבר הכי מעורר גיחוך,יש כאן אנשים שמשווים את טימושצוק וגוסטבו לחאבי מרטינס, מרטינס תוך שנה שנתיים שחקן הרכב בברצלונה ובנבחרת, הלוואי ויגיע
אני לא יודע איך אתם ממשיכים לכתוב כמה עמודים על שחקן שבחיים לא ראיתם אותו משחק כנראה שצריך כשרון בשביל זה. באיירן הגישה הצעה ואז גם הצעה משופרת ובילבאו ביקשה מחיר שהוא לפחות כפול ממה שהוא שווה.לא סתם גם ריאל ובארסה שמוכנים לשלם כסף על שחקן שהם רוצים ירדו מהעניין כל כך מהר.בקיצור באיירן רצתה ונתנה מחיר טוב(יותר מרובן וריברי) אבל בילבאו לא רוצה למכור.
ההבדל הוא קטן אך משמעותי: כששחקן נותן משחק חלש זה לא בולט כמו החמצה ממטר, וכשזה מגיע גם עם החמצת פנדל, ועוד במשחק מכריע על האליפות, זו כבר לא רק חולשה. מישהו צריך למלא את תפקיד הלוזר, כי בלי הלוזר אין טרגדיה (או קומדיה, תלוי את מי שואלים), ובשנים האחרונות אין אדם מתאים לתפקיד (ברמות הגבוהות של הכדורגל האירופי) מאשר אריאן רובן. חבל לי, בניגוד להרבה אנשים כאן בפורום אני אוהב לצפות בשחקן וביכולות שלו, אבל הגדולה של כוכב כדורגל היא לעמוד בכל הציפיות, לא רק המקצועיות אלא גם החברתיות, וכשאת אלה מעצבת התקשורת קשה מאוד להשוות משחק חלש להחמצה ממטר. על שחקן חלש לא יספרו יותר מדי, בעיקר עם עוד כמה שחקנים חוו משחק חלש באותו יום, על שחקן שמחמיץ ממטר יספרו שהוא לוזר.
ההחמצות שלו שוליות לעומת היחס עם שאר החברים, הנפות הידיים לגומז, המתיחות החמה עם אהוב השחקנים ריברי(והריב המתוקשר איתו), האגרוף לקרוס ו.. שכחתי מישהו...? שטויות בטח מסי עושה ככה לאלאבס, ופדרו אה כפיר?
ההחמצות שלו שוליות לעומת היחס עם שאר החברים, הנפות הידיים לגומז, המתיחות החמה עם אהוב השחקנים ריברי(והריב המתוקשר איתו), האגרוף למולר ו.. שכחתי מישהו...? שטויות בטח מסי עושה ככה לאלאבס, ופדרו אה כפיר?
גם הנס, כמוני, לא עושה מגומז אימת היבשת אלא אומר שהוא "טוב, אך לא טוב מאוד" ויש לאן להשתפר: http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-m...94776.bild.html בין היתר אומר הנס את הדברים הבאים (בתרגום לאנגלית): Towards Gomez says Hoeness critical: "Mario Gomez is good but not great. He may even be better. We may not always grab the players in cotton wool. If you knock players only on the shoulder, they are no better. But life involves some constructive criticism. Those who can not handle it, has a problem. " אני חושב שהבאת מנדוקיץ' ופיזארו תיצור תחרות בריאה בחוד, מה גם שהיינקס מהרהר באפשרות לשחק 2-4-4 במקום ה-1-3-2-4 ששוחק העונה. אני חושב ששני חלוצים זה המערך המועדף. גומז לא ברמה של להיות החלוץ היחיד ואם הוא נסגר הרמטית אנו בבעיה. עוד חלוץ לידו שימשוך תשומת לב מההגנה יכול לעשות רק טוב.
כנראה ש 12 שנים רצופות ללא זכיה,זה לא מספיק בכדי להוכיח שאין ארוחות חינם. ומי שרוצה לאכול ארוחת גורמה צריך לשלם כסף. ואני חושב שהבאת מנדוקיץ' ופיזארו וגם שאקירי זה כמו לתת למישהו לשתות תרכיז סירופ פטל ולהגיד לו שזה טרי סחוט במקום.
הנס כמוך, אבל הוא לא אלוקים וטוב שכך ותמשיך כפיר לפי האינטרסים שלך לזגזג בין הנהלה טובה שהוצא מהקשרה בביטוי בצהובון, לבין איפה מסי ורונאלדו בתמונה הקבוצתית ל 2012/13. שפיזארו ישחק מצידי כל העונה רק חלאס לגנוב פה דעת, שיביאו לך איזה בנזמה, או וייה רק שנפסיק לראות את גנבות הדעת חוגגת... אהה ואגב ראז בן ענקום הכי טוב בעולם סופר מריו הוכיח את זה. גנב דעת.
באיירן ניצחה את לאורטן 3-2 במשחק אימון שנערך הערב.הכובשים הם מולר,קאן,שאקירי.ומהצד של לאורטן דיק ושכטר הבקיעו. זה דווקא הרגיש סוף סוף קצת יותר דומה למשחק ליגה והיה משחק הכנה טוב, בטח לעומת המשחקים מול ביג'ינג ופאולנר. שאקירי נראה כמו אחד שמנסה לבלוט ויש לו המון בטחון,קצת חסר לי אצלו יותר פיסיות במשחק.בכל מקרה גם באגף וגם כמספר 10 הוא עשה עבודה טובה. אמרה קאן הוא חתיכת סוס.קצת צריך יותר שכל במשחק שלו ומקבלים קשר אחורי לא פחות טוב ממה שיש לנו כרגע(כן לפעמים לא צריך לחפש רחוק ב40 מיליון יורו). מנדג'וקיץ הוא אחלה רכישה.אחרי המשחקים אפשר לומר שהוא לא ישחק ביחד עם גומז ויהיה בספסל.באיירן תמשיך במערך הקיים 4-2-3-1. דנטה מכל הרכישות היחיד שאני באמת יכול להגיד שהוא שווה הרכב ראשון.הוא מהיר יחסית לבלם ויש לו אחלה מסירה שזה חשוב לבלם בבאיירן שמניעה את הכדור מהבלמים.הוא לפחות באותה רמה של ואן בוייטן ובואטנג ואפילו טוב יותר.באדשטובר כמובן באנקר וכאן הבעיה של דנטה כבלם ימני עם רגל שמאל למרות שזה גם אפשרי. אלאבה שנפצע כנראה לא יהיה כשיר למשחק נגד דורטמונד.הערב היינקס ניסה את גוסטבו כמגן שמאלי אבל זה לא הלך משהו ואני מקווה שדייגו יקבל את הצ'אנס.או שתמיד אפשר פיליפ בשמאל ובואטנג/וויסר/ראפיניה בימין.
בנתיים קונטנטו נפצע ומושבת לפחות לעשרה ימים; מכיוון שלדעתי גם ראפיניה לא ממש כשיר האופציה הסבירה ביותר היא בואטנג-לאהם. לא משעמם פה לרגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
וזה ממש לא אסון.בואטנג בימין ולאם בשמאל ממש כמו בנבחרת וכמו בתחילת העונה שעברה,שום דבר לא חדש. נגד לאורטן היינקס ניסה את גוסטבו כמגן שמאלי והוא היה חלש.גם בעבר הוא לא מצא את עצמו כמגן שמאלי ואני מקווה שהיינקס לא ינסה פה משהו מיוחד.
מה נסגר אופיר? בואטנג(ימין), ולהאם(שמאלי) זו אחת האופציות הטובות שיש לעולם המגינים להציע, אז בטח שאצלינו בקבוצה עם כל האהבה שלי לסופר כישרון המדהים האוסטרי בואטנג ולהאם הם הצמד מגינים הכי טוב שיכולנו לחלום עליו כרגע, בטח אחרי הטורניר המעולה שבואטנג נתן ביורו האחרון.
הבעיה שלי, דודי, היא לא עם השילוב הזה, שהוא באמת הכי טוב כרגע בכל מקרה, אלא עם העובדה שמגיעים למצב שבו שני המחליפים הראשונים בעמדה מסוימת נפצעים ולא לזמן קצר. לא ככה אתה רוצה לפתוח עונה...