רק בוא נראה מה תגיד כשהשם שלו (של מוריניו) יצוץ. דרך אגב, במסגרת הביקורת על פפ לעומת, נגיד פרגוסון, שכחת גם את התסרוקת של פפ שבבירור מראה שהוא לא מהשורה הראשונה וגם בחירת העניבות שלו. להבדיל כמובן מפרגוסון ו... (באמת מעניין. חוץ ממוריניו מי כן היית שמח שיבוא לקבוצה ושיש לו קבלות ובכמה מועדונים והוא מאמן הרבה שנים והוא לא חבר של ההנהלה והוא עולה הרבה).
יש כאן כמה אנשים לדעתי לא שפויים,עוד לא ראיתי שאוהדי קבוצה רוצים שאחד השחקנים הכי טובים ילך מהקבוצה,שכחתי יש את טוני קרוס ושוויני שממש היו בגמר ברמה לליגה למקומות עבודה,תפסיקו להתלהב מכל פלצן שנותן מסירה והוא שחקן בית,הלוואי שרובן יישאר וייתן השנה את העונה הכי טובה,אמן
תמשיך לזלזל בשחקנים שכל ה 9(המקומיים + אלאבה) מקבלים אתמול לא היום הצעה ממורניו בכל אשר יהיה בסכומים לא מבוטלים, אם רק היה יודע שיש להם סיכוי לא ללבוש אדום עד סוף הקריירה שלהם. לגבי רובן עד שהוא חזר דרסנו את "בית המוות" נראינו מפחידים לקרוא תיגר על היבשת, והובלנו על אותה דורטמונד הדורסנית כן כן ב 8 הפרש! יש לנו את שאקירי,ריברי,מולר,ואופציה אלאבה לעמדות שרובן מאייש(במקרה של מייאש) זה מקצועית חברתית אני לא הבוס אבל ממזמן הייתי שולח אותו החוצה לאור הנסיבות שלא נלעס אותן שוב.
כבר חשבתי שמיצינו את סוגיית רובן... רובן נתן עונה חלשה וחלק מהביקורות מוצדקות,בכל מקרה מה שהיה היה.העונה רובן פותח דף חדש ואני מאמין שנקבל שחקן אחר לגמרי. אני מאוד שמח שהוא נשאר למרות הבעיות המקצועיות והחברתיות שלו.כמה שהתקשורת שלא מכירה אותו בשיט מנסה להציג אותו כלוזר רובן הוא אחד השחקנים הכי ווינרים שאני מכיר.יש בו משהו שדוחף את הקבוצה קדימה ותמיד רוצה עוד,וכמובן שמקצועית הוא יכול לתרום עוד המון.
בבאיירן טוענים שהם לא מעוניינים בדה יונג בכלל. וע"פ פרסומים באיירן הציעה על מרטינז 26 מליון יורו. יותר מאשר על ריברי יותר מאשר על רובן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
גם אם נעזוב את עליית המחירים זה פשוט לא מובן.למה לחפש שחקן בסכום כזה שיש לך 2 שחקנים טובים בעמדה ועוד שחקן נוער שבונים עליו שיפרוץ העונה? לי נראה שזה פשוט זאמר מנסה לעשות רושם בתחילת דרכו ומנסה לעשות החתמה גדולה.
עם החלק הראשון, אני מסכים לחלוטין. לגבי החלק השני, לדעתי ההתעניינות במרטינז הייתה עוד לפני שזאמר הגיע לקבוצה. בנתיים ובעניין העמדה הזו, בנדר אומר שהוא מאוד רוצה לעבור לבאיירן (למי שהיו תהיות לאור המקום בו הוא גדל - דבר שמזכיר לי שחקן אחר שהיה נהדר אצלנו - ינס ירמיס) ורק לברקוזן עומדת בדרכו. בכלל, לברקוזן בבעיה, יש הצעות עם כסף גדול על שני שחקנים שלה (שורלה ובנדר) והם בהתלבטות האם אפשר לוותר על כל כך הרבה כסף. לפי הלך הרוח בגרמניה, המילה האחרונה עוד לא נאמרה בעניין ובבאיירן אומרים שיש להם סבלנות.
בנדר לא יעבור לבאיירן, כך ע"פ האתר של באייר לברקוזן. נדב, איפה שמעת שהוא רוצה לעבור? It is crystal clear: Germany international Lars Bender has announced his clear rejection of any approach from Bayern Munich.
לא זוכר איפה אבל ראיתי גם שהוא אמר שלברקוזן מונעים ממנו את המעבר וגם רומיניגה מצוטט היום (גם לא זוכר איפה) שבנדר מעוניין לעבור לבאיירן.