באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: ה"קיקר" מדווח כי באיירן מתעניינת בלארס בנדר, הקשר האחורי של באייר לברקוזן. רומניגה אישר את הדיווח הזה, אבל הוא "ממליץ להירגע בעניין הזה". שמו של בנדר עולה, כאמור, לאחר שחאבי מרטינז מאתלטיק בילבאו ירד מהפרק בעקבות המחיר הגבוה שלו (כ-40 מיליון יורו).

בנדר לטעמי הוא רכישה טובה מאוד לכל קבוצה בדרג א' או ב' באירופה. הוא קשר צעיר עם יכולות הגנתיות טובות מאוד, סוג של רכישה שיכולה להתאים לבאיירן כמו כפפה ליד בלי להוציא עשרות מיליוני יורו.

אגב, עוד משהו שקראתי היום זה שבאיירן מתעניינת בנייג'ל דה יונג. יותר מדי מופרך לדעתי, בעיקר בגלל הסכום שלוודאי תדרוש מנצ'סטר סיטי עליו..

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/12
  2. dudi Member

יובל אם כבר נחתם שבהנהלה מבקשים לצרף שחקן, אז בנדר בלבד! שיהיה צעיר, רעב, מוכשר, ומקומי! עדיף מ"כוכב" ב40 מליון בלי זיקה מסויימת לאיזור\מועדון. פה לא אתלונן אם זה יצורף להיפך.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך היו פה פעם שני אנשים שונים בזמנים שונים ואמרו? "הדשא של השכן".
    ומי שרוצה להבין עד כמה זה הדשא של השכן, הוא מופנה לראות את התגובה של כמה אנשים כאן כאשר גווארדיולה היה מועמד לפני כמה חודשים. "גווארדיולה, עם כל הכבוד לו, לא הוכיח את עצמו מחוץ לברצלונה" (לא ציטוט מדוייק, אבל רוח הדברים). אז מי כן הוכיח את עצמו ובכמה קבוצות? ברור שאף אחד. פרגוסון לא עשה כלום בחייו מחוץ למנצ'סטר, אנצ'לוטי לא עשה כלום מחוץ למילאן, ונגר (לא עשה כלום בכלל, אבל נגיד) לא עשה את זה מחוץ לארסנל, רייקארד לא עשה כלום מחוץ לברצלונה וכו'. אז מי נשאר? חוץ ממוריניו (שהוא מוקצה מחמת מיאוס היות והכדורגל שלו לא משהו), אף אחד. אבל מה? לבוא בטענות אפשר. "למה לא הביאו מאמן גדול?" מי המאמן? המאמן שאין. איך פעם חבר אמר לי על אוטו שרציתי לקנות? "אתה מחפש ביצה מרובעת". ככה גם הם. מחפשים את מה שאין או את הדשא של השכן. ואז כשרוצים להביא דשא כזה הביתה הוא לא טוב.
    או איך היה שר לי אבי המנוח - "אני רוצה את מה שאין לי ואת מה שיש לי אני לא רוצה".

לעניין בנדר ודה יונג. נכון להיום יש לנו שניים שבטוח יותר טובים מהם. על דה יונגד שהיה אחד החלשים ביורו האחרון, בכלל חבר לדבר. איך הוא יותר טוב מגוסטבו או טימושצ'וק זה אין לי מושג.
    בנדר עוד יכול להיות קניה חביבה לספסל ולא יותר. לפחות לא כרגע. הוא שחקן טוב. אבל אין לו את הרוע שיש לגרזנים אחרים וגם הוא, עם כל החיבה שלי אליו, לא יותר טוב מטימושצ'וק, בטח לא מגוסטבו.

4. igal Member

נו באמת, אתה מעדיף את בנדר על פני מרטינז....בגלל זיקה לאיזור\מועדון?

נעזוב בצד את זה שמרטינז יעלב אם תשווה אותו עם בנדר...

אבל זיקה?...מה זה כאן צבא שנלחם על המולדת שלו,שאתה מדבר על זיקה לאיזור? בוא לא ניסחף.

לא חסרים במועדון זרים שנותנים יותר מהמקומיים.

5. dudi Member

הזרים בהרכב ריברי\אלאבה\גוסטאבו\ואן בוייטן הם לא פחות מהמקומיים זה בטוח בחיים לא אמרתי אחרת.

פשוט תמיד עדיף מקומי צעיר ורעב על השחקן החלש בהולנד ביורו האחרון, או על שחקן חביב כמו מרטינז שעולה כמו פעמיים ריברי!

*-ואגב מרטינז יעלב? למה ממתי דובר על פטריק ויירה כאן?!

6. aloneli Member

דודי רק פה בפורום שלנו עשו ממרטינז מינימום דה רוסי.

קודם כל הזכירו פעם שהאחים בנדר מגיעים מבית שלא כל כך מחבב את באיירן אז לא יודע אם המונח מקומי באמת מתאים פה.
    לא שאני באמת חושב שמישהו מהם יגיע.אבל זה מאכזב לראות שבאיירן ממשיכה לחפש בעמדה הזאת עוד שחקנים.מה גוסטבו שנתן עונה ענקית אמור לחשוב על זה?או טימו שעשה יופי של עבודה ברוטציה?או קאן שאמור לקבל צ'אנס השנה אבל כל הזמן מנסים להביא עוד שחקן בעמדה שלו.איך בדיוק הוא יקבל צ'אנס ככה?

איפה האמונה של היינקס בשחקני הבית?מעניין שבתקופת היינקס עלה רק שחקן אחד מהנוער(קאן) וגם זה מלחץ של המועדון ועכשיו רק מחפשים עוד ועוד שחקנים בעמדה שלו.

7. Raulito Madridista

ממתי טורניר יורו או מונדיאל שנמשך חודש במקרה הטוב מצביע באופן כל-כך נחרץ על שחקן מסוים? רוני היה השחקן הכי גרוע של אנגליה במונדיאל 2010(איך קאפלו אמר עליו לא מזמן? - "כנראה שרוני מבין רק סקוטית) - מישהו באמת מערער על כך שהוא שחקן מהרמה הגבוהה ביותר?

דה-יונג הציג יורו לא טוב ונדחק הצידה במדי מנצ'סטר סיטי אבל מדובר בשחקן טוב שקבוצות רבות היו חפצות בו למרות משחקו האלים. הוא אולי יותר מתאים לסגנון של באיירן מאשר טימושצ'וק שהוא צב ובאיירן נפגעת מכך בהתקפות מתפרצות מולה, מה גם שהאוקראיני שיחק בעיקר כבלם בזמן האחרון(מודה - אין לי נתונים מדויקים).
    מה לגבי חאבי מארטינז? לא שווה 40 מיליון יורו ואני לא יודע עד כמה באיירן מינכן צריכה אותו.

מסכים לגבי שוונשטייגר - מדובר חד וחלק ב'הדשא של השכן ירוק יותר' - הוא לא צ'אבי, לא פירלו, גם לא פטריק ויירה. אבל הוא שחקן טוב מאוד, פשוט לא מנהיג. סיים את העונה חלש וזהו.

מריו גומז הוא ממש לא הבעייה של באיירן מינכן וקשה לבוא בטענות לשחקן שמבקיע בכל עונה 40 גולים, הכי הרבה חוץ ממסי ורונאלדו שהם פשוט מפלצות של כדורגל. אבל שוב, הדיון לגביו בהחלט פתוח ויש הסולדים מסגנון המשחק שלו. אולי קבוצה כמו באיירן מינכן ששואפת להיות כמו ריאל מדריד וברצלונה - צריכה חלוץ שיכול לתת גול מכלום באמת ולא גול מכלום מתוך הרחבה.

רוח הדיבור על אריאן רובן מאוד מוגזמת ולא שווה להרחיב את הדיבור עלייה. הרבה שחקנים היו מתחלפים עם הכדורגל והרזומה שלו.

8. dudi Member

Raulito (שם?)

9. skyday20 Member

זה דור. : )

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הבילד לברקוזן רוצה 25 מליון יורו עבור לארס בנדר. מישהו עדיין חושב שצריך לקנות אותו?

11. aloneli Member

לא צריך אותו גם תמורת 10 מיליון והמלחמה של לברקוזן נגד באיירן היא מטופשת ופתטית.די מזכיר את סיפור וידאל שנמכר ליובה בהרבה פחות כסף ממה שבאיירן הציעה.בין 10 ל15 מיליון מקבוצה אחרת והוא בחוץ בלי לחשוב פעמיים.

12. yossi170271 Member

בנדר לא שווה את הסכום,בסך הכל שחקן בינוני,

13. dudi Member

נדב למה לא?! גם אם ק?דירה היה מגיע היו מתבייכנים פה למה לא הבאנו את מב?ילה או whatever יש לנו את אחד משני ההרכבים הטובים בעולם עם 8 מקומיים מתוכם 6 שחקני בית ויש פה כאלה שלא ראויים לפריבילגייה הנהדרת הזאת. מעניין מתי השכן עושה שיזרוע...

14. yossi170271 Member

תפסיקו להתלהב מהשחקנים הגרמנים הצעירים,אולי הם טובים לבונדסליגה,אבל בטח לא לרמות הגבוהות של אירופה,

15. אפנברג Member

איך אפשר בכלל להשוות את פפ לפרגוסון או אנצ'לוטי? הרי כל הספק לגביו נובע מכך שהוא לא אימן קבוצה בוגרת לפני כן ושהוא קבל דור בלתי נתפש בדמות אינייסטה, מסי, צ'אבי, פויול וכו'. לכן נשאלת השאלה האם יצליח במקום אחר עם שחקנים פחות טובים. כמה פעמים שמענו אנשים שאומרים שעם שחקנים כאלו גם הם יכלו לעמוד על הקווים כי אין לפפ הרבה מה לעשות, רק לתת להם להנות. זה לא אומר שזה נכון אך הספק בהחלט קיים. לגבי מוריניו: אני לא חושב שהוא מוקצה. הוא מאמן שיודע להעמיד קבוצה, השחקנים אוהבים אותו (סניידר אמר שהיה מוכן למות עבורו...) ואין לו פחד מהיריבה, מי שלא תהיה. הוא בהחלט יכול להיות המאמן הראשון שלוקח צ'מפיונס עם 3 קבוצות שונות. הוא איש למשימות מיוחדות: הביאו אותו לאינטר להביא גביע אלופות אחרי 40 שנה וזה הצליח והביאו אותו לריאל לשבור ההגמוניה של ברצלונה וזה הצליח. הוא גם בהחלט יכול להביא לריאל גביע אלופות עשירי. לא הייתי פוסל אפשרות להנחיתו אצלנו בעתיד ולתת לו משימה להחזיר גם אלינו את הגביע עם האזניים הגדולות. אין לי בעיה שישחקו מבוקר והגנתי, אפשר לחשוב מה יצא לקבוצה ולנבחרת עם כל ההתקפיות של השנים האחרונות: אפס תארים בינלאומיים.