באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. Muurad Member

אתה רואה אותו אבל משחק בלי קשר אחורי פרופר? כלומר כששווינשטייגר הקשר הכי הגנתי? קשה לי להאמין האמת.

לדעתי קשר אחורי מובהק אם זה מארטינז או גוסטבו יהיה באנקר בהרכב.

2. aloneli Member

אני מקווה מאוד כי לא שוויני ולא קרוס יכולים לשחק כקשר אחורי אמיתי.לגבי קרוס גם בעמדה של שוויני הוא לא כל כך טוב יחסית לאיך שהוא משחק מאחורי החלוץ.אני לא הייתי משנה לחאבי עמדה כי הוא הפך לאחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם,רשמתי את זה כך בגלל שפפ אמר שהוא חושב להזיז אותו לעמדת הבלם.גם גוסטבו שחקן ענק אז אין צורך לוותר על קשר אחורי.

למרות כל השמועות אני לא חושב שיהיו שינויים בהרכב אולי מלבד גצה במקום מנדזוקיץ'.מולר ריברי ורובן ימשיכו בהרכב ומאחור שוויני וחאבי.

3. JohnTerry26 Member

אני די משוכנע שמוראד צודק ותשחקו 4-3-3.
    לא מביאים שחקנים כמו גצה וטיאגו על עמדות שבמילא כ"כ עמוסות באיכות כדי להמשיך באותו הרכב. לי זה די ברור שפפ רוצה מהפכה או לפחות מיני מהפכה אבל בטח לא להמשיך באותה דרך. הוא לא הגיע בשביל זה.

שאקירי כבר התאבד אגב?

4. aloneli Member

שאקירי יהיה מחליף ראשון לשחקני האגף במידה ומולר וגצה כבר על המגרש,לא משנה באיזה מערך.לא קרוס,מנדזוקיץ' או גוסטבו יפלו על המשבצת שלו כך שאני לא רואה בעיה גדולה אצלו.

אם פפ רוצה לשחק 4-3-3 הוא חייב להביא שחקן כמו טיאגו כי הוא חשוב מאוד לסגנון הזה ואחרת לא תהיה רוטציה למערך הזה.
    זה יהיה משהו כמו שמוארד רשם עם המחליף לכל שחקן:

מאטרינז(גוסטבו)
    שוויני(קאן) קרוס(טיאגו)

ריברי(שאקירי) רובן(גצה)
    מולר(מנדזוקיץ')

5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

גם בעונה שעברה שיחקנו עם קיצוניים לכן 4-5-1 הוא בדיוק כמו 4-3-3. רק הצגת הדברים משתנה אבל המהות היא אותה מהות. נשחק עם 2 קשרים אחוריים, קשר מרכזי, 2 קיצוניים וחלוץ אחד. כך היה וכנראה כך ישאר.

רק הסגנון של פפ להתקיף הוא אחר. החזקה ממושכת יותר בכדור, משחק לעומק מהמרכז וכו' יאפיין יותר את הסגנון שלנו בעונה הקרובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/13
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גצה חלוץ?

הלוואי, ככה יש עוד סיכוי שיהיה תחרות בליגה.

ושוב אני שואל את השאלה שנדב אוהב, עם כמה כדורים אתם הולכים לשחק?

7. BvB Member

זה ההרכב שבגרמניה אומרים שיהיה הראשון בשנה הבאה,רמז חפשו את החלוץ.. עם גצה לא תגיעו רחוק...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/179110_10152085559584899_45400435_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/13
  8. פול סקולס Member

כמה שתיאגו אמור להיות טוב, הגעה שלו לבאיירן לא שווה את זה שמרטינז יפסיק להיות קשר אחורי. הוא פשוט חיה, שני רק לבוסקטס ואולי גם זה לא...

9. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אם אכן כך ירשם במערך על הנייר לפני כל משחק, אז אנחנו באמת הולכים לשחק בלי חלוץ ועם 6 קשרים. גוצה כנראה יהיה שחקן חופשי שילך הרבה אחורה ולאגפים והרבה שחקנים יכנסו לרחבה ויחליפו איתו מקומות. סוג של התקפה ברסאית מורכבת וקטלנית מנסה פפ אצלנו בקבוצה. תנו לו את הקרדיט ותשפטו בסוף.

קצת חבל לי אם נאבד את הדומננטיות של מרטינז במרכז המגרש אבל אני מבין את פפ אם הוא באמת לא סומך על בואטנג וכבר לא בונה להמשך על ואן בוייטן כשחקן מרכזי בגילו המתקדם.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה יש לך נגד בואטנג (המצטיין בגמר ונהדר בחצאי הגמר) ולמה שכחת את דנטה.

אני בכלל לא מבין את כל ההתעסקות הזו. עד עכשיו במשחקי ההכנה שלנו תחת פפ שיחקנו תמיד עם חלוץ. ובסה"כ בשיטה ששיחקנו בעונה שעברה. כל אתר מביא איזה אופציה אחרת למה שיהיה. רק הבוקר קראתי ב TZ על שלוש אופציות במאמר אחד. (מה גם שבפוסט שהובא כאן פתאום אין מולר. מישהו באמת רואה איך מולר עם העונה שעברה, הווינריות התמידית והמספרים הופך לשחקן ספסל?)
    בואו נשב, נחכה ונראה מה קורה במשחקי האימון הקרובים ובמשחקי הליגה הראשונים (כן, גם אתה רוזנר שכל מה שייעשה בבאיירן זה לא טוב).

בעניין אחר. לא יודע, משום מה אתמול נזכרתי בכפיר ידידנו. שכבר כמה שנים בא להנהלה בטענות וטוען שבגללה לא זכינו בליגת האלופות כבר כל כך הרבה זמן. עדיין לא ראיתי ממנו שום מילה טובה על ההנהלה (וגם לא על המאמן שבא בשני גרוש כי הוא חבר של ההנהלה הקמצנית). לא הגיע הזמן לאיזו מילה כפיר?

11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לא ציינתי את דנטה כי הוא הבלם הכיר. כל השאר מתחרים על המקום השני בהרכב (כמו שזה נראה כרגע).

אין ספק שצריך לחכות ולראות גם לגבי שאר העמדות.

12. Der Rotbart Member

אני מסכים עם נדב שכל הברברת הזאת מוקדמת מדי; אף אחד לא יודע איך פפ הולך לשחק (אולי גם הוא עצמו). מה שברור זה שהסגל עומד להיות עמוס, ושהרוטציה השנה תהיה עוד יותר גדולה מלפני שנה. זה דווקא מסתדר יפה עם המשימות שעומדות לפנינו השנה, או ליתר דיוק עם המשימה הגדולה באמת - זכייה שנייה ברציפות בליגת האלופות...

הדבר היחיד המעניין אותי בנוגע לרכישה האפשרית של טיאגו היא האם הרכישה של גוצה באמת היתה הרעיון של פפ? לא שזה משנה - וברור שהוא לא התנגד - אבל אני כבר לא בטוח. ואם כבר טיאגו אז הנה קישור לשני השערים שהבקיע מולנו בגמר גביע אודי לפני שנתיים:

13. dudi Member

בואטנג בלם מספר 1 ביבשת לא מחליף אותו בשום סכום, ותמורת שום שחקן! Jerome http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

ובאמת אני גם מבין שבוער, אבל בואו נחכה עם שרטוטים בדיוניים שמולר בספסל ושאר ירקות.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט שכן. פפ רצה את ניימאר או גוצה. ובשוויץ הובהר והודגם לו למה הקבוצה מעדיפה את גוצה. מיד הוא הבין למה והסכים. הבאתי את העניין לפני כמה ימים.
    בוא לא נשכח שרובן לא היה אמור להישאר בקבוצה כשדובר על גוצה. הוא היה בסה"כ שחקן מחליף (ממורמר) וגם גומז לא. גומז כבר הלך ועדיין לא בטוח שרובן יישאר איתנו גם בראשון לספטמבר. ואם כן, הוא יעשה את זה כשחקן ספסל. כמעט בטוח. עם כל הכבוד לשער שלו בגמר, בוא לא נשכח מה עשה מולר כל העונה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רישמי. טיאגו אלקנטרה חתם על חוזה ל - 4 שנים.
    (טוב או לא. אבל עוד אמירה של המועדון. אנחנו בטופ של הטופ. לקחת שחקן מברצלונה. לא אחד שבסוף הקריירה).