הלך הילד, ועוד השאיר חור של 10 מיליון. האמת כואב לי על גומז, שכנראה לא היה משתלב כראוי במערך שפפ מתכנן לנו. בכל זאת נתן עונה מאוד מוצלחת אשתקד לפני הפציעה שפקדה אותו העונה. למרות שלטעמי ראוי לשחק במועדון גדול יותר מפיורנטינה אנחנו צריכים אותו בכושר שיא לריו. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1013478_694783877204973_2011658139_n.Xxx Servus Super Mario!
לא יודע. למה השאיר חור של 10 מליון? קנינו אותו ב 30 או 33 מליון מכרנו אותו ב - 20. שיחק אצלנו 4 שנים. בשביל 10 - 13 מליון יורו שחקן ברמתו. זה לא הרבה כסף בכלל. שחקן נהדר. אדם סימפטי וחביב. מקצוען אמיתי ואחד האהובים עלי בקבוצה. גם אני חושב שיש לו מקום בקבוצה יותר גדולה מפיורנטינה. הלוואי וזו תהיה בסה"כ עונת מעבר שלו לשוב לקדמת הבמה. נאחל לו הרבה הרבה הרבה בהצלחה.
נדב אתה מסכים עם פפ שהולך על הרכב נמוך עם חלוץ בכיר אחד בסגל? *-אני לא נגד ולא בא בביקורת(באיירן במצב הטוב בעולם בפערים מהשאר כיום) רק מבקש חוות דעת.
מריו גומז הוא הסקורר הטוב בעולם,רק למסי יש ממוצע כיבושים טוב יותר אבל הוא כבר לא מהעולם הזה. זה די ברור שהמחליף של גומז כבר הגיע והוא גצה.רק שגצה כנראה ישחק כחלוץ נסוג או שמולר ישחק כחלוץ וגצה מתחת.המחליף האמיתי יגיע רק בעונה הבאה והוא לבנדובסקי.למרות שאני די מאוכזב מגומז ומכך שהוא לא ניסה להילחם על מקומו כמו סופרסטאר אמיתי הצעד הוא נכון לשני הצדדים.גומז יהיה בהרכב בפיורה וינסה להחזיר לעצמו סיכוי לחזור להרכב הנבחרת במונדיאל,למרות שגם שם די ברור שיוגי לב יעלה בלי חלוץ. האמת גם מבחינת באיירן הצעד נכון כי מה לעשות זה לא באמת אפשרי להשאיר על אותו ספסל את גומז,גצה,קרוס ושאקירי,וגומז הוא הכי פחות מתאים לשיטה של פפ.באיירן לא צריכה להשאיר שחקן כל כך יקר במערך שהוא אנטי חלוצים ושהמאמן לא הכי בונה עליו. חבל לי שנהיה בלי סקורר אמיתי בסגל אבל שוב אם פפ לא הכי בעניין וגומז רצה לעזוב לא משנה מה אז אין מה למשוך את זה. חבל ששחקן כמו גומז עוזב אותנו אבל יותר חבל בשבילו.ללכת לפיורה זה ללכת כמה צעדים אחורה וקשה לי לראות אותו מטפס בחזרה קדימה.גומז הפך בבאיירן לחלוץ על והמשיך את המסורת הנפלאה של החלוצים הנהדרים שהיו אצלנו אבל יותר מזה תפס אצלי מקום בלב כשחקן מאוד אוהב,כבחור מאוד נחמד שתמיד נראה רגוע,כאחד השחקנים הכי ספורטיבים שיש בעולם הכדורגל וכתותח על.
כמה שזה מבאס אותי, עדיף שחקן כמו גומז על 10 גצה. פשוט סקורר אמיתי, אני באמת מאמין שאם לא הפציעה הוא היה נשאר. רק שאני לא חושב שזה כמה צעדים אחורה, פיורנטינה מאוד התחזקה העונה ובהחלט יכולה להתמודד על האליפות. חוץ מזה שלדעתי אחת הסיבות המשמעותיות לעזיבה זה שהוא רצה לשחק לקראת המונדיאל, ובבאיירן של פפ הוא ממש לא היה באנקר בהרכב. 4 שנים מדהימות. תודה על הכל.
מה באמת הולך עם העניין הזה? באיירן יוצאת לעונה בשלוש מסגרות עם חלוץ אחד חצי לגיטימי לאלופות ועוד אחד שנמצא על תקן העזרה לקשיש? (מנדזוקיץ' ופיזארו) לא נשמע לי הגיוני. לדעתי, עם כל הסלידה של פפ מחלוצי מטרה יגיע איזה חלוץ לסגל, הרי צריך שמישהו גם ישים את הכדור ברשת.
גומז כל כך טוב שכל אריות אירופה חיזרו סביבנו עם הצעות של 40 מיליון יורו. חברים אל תגזימו, הוא חלוץ מצויין אבל איפה שהוא נחת זה בערך מה שהוא שווה. לא סתם ויתרנו עליו וכל השערים שהוא דפק בגרבג' טיים הם לא מדד אמיתי לצורת המשחק המגושמת שלו ולכמות איבודי המסירות שהוא עושה בכל ערב. קיבל את ההזדמנויות שלו אבל באיירן הייתה גדולה עליו.
האמת לא מעניין אותי מי הציע עליו ומי לא...שחקן כמו גומז שכובש בשנתיים 80 שערים ובעונה שהוא חזר מפציעה והיה שחקן מחליף הוא כבש 19 שערים אז הוא לגמרי הוכיח שהוא מתאים לבאיירן. האכזבה היחידה שלי ממנו שהוא לא ניסה להישאר להילחם על מקומו וויתר לאחר חצי עונה שישב בספסל וזה עוד אחרי שחזר מפציעה קשה.נגיד את האמת לגומז אין סיכוי לפתוח בהרכב של יוגי כי כולם יודעים שיוגי יעלה בלי חלוץ במונדיאל.אבל כן גומז יכול להוכיח את עצמו כדי לקבל זימון לסגל שגם את זה הוא יכול לפספס.אני דווקא חושב שהוא יכול להישכח מאחור כי אני בדעה שלשחקן ספסל בבאיירן יש הרבה יותר סיכוי להגיע לנבחרת מאשר שחקן הרכב בפיורה. להשאיר על הספסל את גומז,גצה,שאקירי וקרוס זה באמת יותר מידי ולא בריא.עכשיו שגומז עזב הרוטציה תהיה בריאה יותר ומתאימה לשיטה של פפ.ראינו השנה שגם בלי גומז באיירן יודעת לכבוש והרבה אז נראה איך זה יעבוד אצל פפ כי עדיין אין סקורר אמיתי.עכשיו שאקירי יקבל הרבה יותר צ'אנסים וגם קרוס יקבל יותר צ'אנסים כי גצה יכול לעבור גם לאגפים וכך גם מולר.בקיצור זה נראה עכשיו הרבה יותר הגיוני והרבה יותר כמו קבוצה של פפ מאשר קודם.
זאת גם הדיעה שלי. בזמנו שהיה בשטוטגארט חשבתי שהוא יהיה בין הטובים בעולם, במיוחד אחרי המעבר לבאיירן. אבל הוא נשאר פחות או יותר במקום. שיפר את הפיזיות, איבד גמישות ונעשה רשלן אפילו בעונה האחרונה. אהבתי בעבר את גומז, היום אין לי רגש כלפיו ועם זאת כמו שנאמר צריכים אותו ליורו. לאנגליה הוא לא מתאים, בגרמניה אין קבוצה שהיתה יכולה לקלוט אותו (פרט לדורטמונד, אבל הם מחפשים יותר לבנדובסקי מאשר גומז). אין ספק שיש לו מיקום מצויין, הוא סקורר, אבל כמוהו יש הרבה. לעומת זאת שחקנים כמו לבנדובסקי, מסי, רונאלדו ואפילו מנדזוקיץ' מוסיפים אפקטים שלגומז אף פעם לא יהיה. בקבוצה מתפקדת שהוא במרכז בשפיץ הוא תמיד יפרח, בקבוצה לא מתפקדת הוא ישקע איתה, בניגוד לנושים שהזכרתי למעלה. הלך הסופר נשאר רק המריו. ואם כבר סופר מריו יש לבאיירן היום שניים לפניו ברשימה
בדיוק, אנחנו רואים דברים עין בעין. לא מבין איך לא רואים את זה כאן. להסתכל רק בסטטיסטיקה זה השקר הכי גדול. הוא נכנס כל פעם שבאיירן הובילה 0-2 ובאיירן התחילה לרמוס את היריבות המפורקות שלה. אלו הדקות ששקירי, רובן וגומז חגגו, אבל זה לא מעיד על הרבה. כל המאמנים הבכירים והקבוצות הגדולות בעולם (ריאל, צ'לסי, בארסה וכו') לא חשבו לרגע לקחת חלוץ שרק כובש טוב אבל לא מסוגל לעבור שחקן ומאבד כל כך הרבה כדורים. גם לדורטמונד ולשיטת המשחק המהיר שלה הוא בחיים לא היה מתאים, אם כבר יותר ליובנטוס. אולי איטליה תעשה לחלוץ שפיץ כמוהו טוב. שם השליטה בכדור והמשחק על הקרקע לא תמיד הדבר כי חשוב. שם אוהבים חלוצי רחבה שכובשים בנגיעה ולא רוצים מהם יותר. זה בול בשבילו.
מה עוד שזה לא הוגן ש בכל עונה 20 אחוז מהשערים שלו זה נגד האקסית.. וכמובן שהוא עובר עכשיו לקבוצה שאולי נפגוש בליגת אירופה.. מרפי יא בן של כלבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx
אני לא מאוהדיו הגדולים (למרות שלאחרונה הוא דווקא כן משקיע במדים הלאומיים), אבל גם בגילו המתקדם להגיד על פיסארו "עזרה לקשיש" ושצריך להביא מישהו שיודע לשים את הכדור ברשת זה עוול ועיוות של המציאות. פיסארו כשחקן הרכב בבאיירן יכול להביא +20 שערים בעונה בקלות, הגם שהוא לא מהטיפוסים שנפצעים ולא נראה לי שגם בעונה הקרובה הוא יהיה יותר מדי על מיטת הטיפולים. ברור שהוא לא יהיה שחקן הרכב כי פפ לא מכוון לשם, אבל אני לא רואה סיבה שבאיירן יביאו חלוץ במקום גומס, אחרת גומס עצמו היה נשאר.
קודם כל., שוב, עצוב לי שגומז עוזב. שחקן ענק, אדם סימפטי וספורטאי למופת (מישהו זוכר איזה מילה או פרצוף ממנו על שאיבד את המקום בהרכב?). בינתיים אני מסכים מראש עם כל מה שפפ יעשה. לא סוד שהייתי מתומכיו הגדולים של יופ. לא רק השנה, אלא גם כשקיבל ביקורות קשות. אבל יופ בחר לפרוש והבאנו את המאמן שהכי רצינו בעולם שיבוא במקום יופ. אז לא סתם רצינו אותו, רצינו כי אנחנו מאמינים בו. אז בוא ניתן לו לעשות ואחרי שנראה מה הוא עושה נשפוט אותו. אף אחד עוד לא יודע מה התוכניות שלו, אז איך אפשר לבקר אותו או לחוות דיעה. ניתן לו יד חופשית לעשות מה שהוא חושב שנכון. כי שחקנים מעולים יש לנו ואנחנו מאמינים גם שהוא מאמן גדול. בינתיים, כתבה על הבתנהלות שלו שאולי קצת תרגיע אותך, דודי http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/tr...tz-2993762.html מחר משחק אימון נגד ברשייה בשבע וחצי שעון ישראל. שידור בערוץ 5.
תודה נדב! ורק להדגיש שוב אני תומך בכל צעד של המאמן החדש, יש הרגשה מעולה של מקצוען, פרפקטציוניסט, נטול פוליטיקה.
בינתיים אומר רומינגה בראיון לשפורט בילד שלבנדובסקי יבוא בחינם בקיץ הבא ושבניגוד למה שאמר ווצקה לא באאירן היא האדמה בה שהוא לא עובר כבר הקיץ. באיירן דווקא כן רצו לנהל עליו מו?מ עם דורטמונד. לדעתי, עוד לא סוף פסוק על הגעתו הקיץ. בעניין אחר, רפינייה ורובן התעמתו באימון היום. רפינייה גם היכה קלות את רובן שלא לקח את העניין יפה. סרטון אפשר לראות ב - TZ