באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

Grussgott http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    לפחות להתחנף הוא יודע

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

באיירן היא לא אתגר. הקבוצה המצליחה ביותר באירופה בשנה החולפת עם חומר שחקנים שכזה ותקציב שחקנים ורכש מהטופ של אירופה אינה אתגר. הערסיידה של מילאן זה כן אתגר, לאמן את ולנסיה זה אתגר.

אין ספק לגבי יוקרת המועדון והלחץ והציפיות הנלוות אבל...טוב..כנראה שנסכים שלא להסכים.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל קבוצה צריכה להגדיר את עצמה ואז להגדיר לעצמה אתגרים. לכל קבוצה יש אתגר. המטרה של מילאן היא להגיע למקום שני או לקחת אליפות איטליה. האתגר של פפ בבאיירן הוא להביא גביע אלופות שני בזמן שכולם יודעים שלקחת 2 ברציפות זה אתגר אדיר. מעטים עשו זאת ואפילו הוא עצמו לא הצליח. לא בעיה לחפש אתגרים גם אם נניח אתה הקבוצה "הכי טובה". לשמור על הרעב של השחקנים זה אתגר, לשחק טוב יותר או אחרת לגמרי ועדיין להצליח יהיה אתגר. תלוי איך אתה רוצה לאתגר את עצמך. האתגרים שלנו אכן שונים משל ולנסיה, אבל כל אחד והאתגרים שתואמים את הכלים שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/13
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא בהכרח יניב ופה אני רוצה להביא לך את הציטוט מדבריו של הונס היום:" להגיע למעלה זה אפשרי, להשאר שם זה המשימה הקשה"
    יש לו וואחד אתגר, כי כל תואר שהוא לא ישיג בעונה הבאה והביקורות יאכלו אותו, במיוחד בקבוצה מפונקת כמו באיירן.
    אני לא מכיר הרבה מאמנים שהיום מגיעים לבאיירן אחרי עונה של טראבל שכל אירופה רוצה אותם ומוכנה להשקיע הרבה.
    הוא הלך לדעתי על המשימה הקשה ביותר, השאלה המרכזית פה כמה סבלנות יהיה לראשי באיירן.

מה שכן הגרמנית שלו הפתיעה מאד, זה עדיין לא זה, אבל יש אנשים שגם אחרי 10 שנים בגרמניה לא מדברים ככה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/13
  5. aloneli Member

6. dudi Member

ברוך הבא פפ!

#תעשה\נעשה ונצליח!

*-ככה מי אני שאלמד אותך בכל הקשור לכדורגל, אבל בכל זאת קטנה מכל הלב לך למס' 7 ומס' 31 תבנה לך שמה סוכת שלום.

Mia San Mia!

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוני קרוס כבר מתאמן ומריו גוצה יהיה כשיר למשחק פתיחת העונה.
    אי אפשר כבר לחכות...

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שרציתי מאוד לראות את פפ גווארדיולה מגיע לכדורגל האנגלי, אבל הבחירה בבאיירן מינכן היא לא פחות מפנטסטית לטעמי. על הנייר זה נראה כמו זיווג מושלם. אפשר לדבר על אתגרים עד מחר אבל מאמן בקליבר של הספרדי צריך לאמן בקבוצות הטובות ביותר ואני חושב שההיסטוריה של באיירן מינכן כמועדון וההצלחה הנוכחית האדירה שלה ביחד עם עתיד מזהיר במיוחד ותנאים אישיים מושלמים לעבוד בהם לא יכלו לגרום לגווארדיולה שלא להגיע. בכלל, מעניין אותי מה ההגעה שלו תעשה בשביל הכדורגל הגרמני שגם כך התקדם בצורה מטאורית בשנים האחרונות. אני מעלה זאת כי לטעמי לגווארדיולה יש אחריות גדולה על כל מה שקרה בכדורגל הספרדי וההצלחה הבלתי נתפסת שלו בכל רמת הנבחרות שמשחקות את הכדורגל על-פי האידיאולוגיה שלו.

אגב, חלק יגידו שאני מגזים, אבל עצם המהירות בה גווארדיולה למד לדבר גרמנית רק מעידה עד כמה האיש הזה הוא פרפקטציוניסט טהור.

9. Der Rotbart Member

זה בהחלט מעיד על פרפקציוניזם אבל גם על הרבה מאוד פרגמטיות (וביטחון עצמי). תכל'ס הגרמנית שלו מאוד חלשה אבל ברור שהוא החליט שהוא מדבר גרמנית ויהי מה. האמת היא שהוא צודק, רק ככה לומדים שפה אבל מעטים מאוד היו מתיישבים במסיבת עיתונאים בסדר הגדול הזה ובוחרים לדבר שפה שהם בקושי שולטים בה. אותי באופן אישי זה תסכל, כי היה ברור שהבחירה הזאת הפכה את התשובות בגרמנית לפשטניות, אבל כאמור כל הכבוד.

10. בונקר מפואר Member

הרבה דיווחים ברשת על כך שריברי סיפר ל"לאקיפ" -לא מצאתי על זה כלום באתר שלהם- על כך שגווארדיולה שוקל להציב אותו מאחורי החלוץ בעונה הבאה.
    המממממממ...

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/13
  11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1004585_394131204025381_1626505343_n.Xxx

SUPER MARIO! SUPER MARIO! HEY HEY!

12. aloneli Member

קודם כל ברוכים הבאים מריו גצה ויאן קירכהוף.מאחל להם המון הצלחה בדרך החדשה!

דבר נוסף הוא שגומז יעזוב בסופו של דבר בקיץ הזה ולבה אם יגיע זה יהיה רק בעונה הבאה.מה שאומר שבאיירן תהיה בלי סקורר אמיתי בעונה הבאה.
    ההגעה של גצה לא משאירה לגומז מקום בסגל כי קשה להאמין שגם גצה גם קרוס וגם שאקירי יהיו על הספסל.לפחות אחד מהם חייב לפתוח בהרכב.

לכן אני מאמין שנראה הרכב דומה לעונה שעברה רק שהחלק ההתקפי ישתנה קצת ויהיה משהו בסגנון של:רובן-גצה-ריברי ומולר מעל כחלוץ חוד.קרוס יהיה המחליף של שוויני ושל גצה,שאקירי של שחקני האגף וגם גצה יכול לשחק באגף ולפנות מקום לקרוס ברוטציה ככה שהם יכולים לשחק ביחד.

13. אפנברג Member

גם אני כבר לא יכול לחכות לזה שהחליף את קרוס בגלל פציעתו והביא לנו את גביע האלופות עם שער ובישול בגמר:)

14. aloneli Member

הוא לא הביא לנו כלום,הוא כן היה חלק משמעותי בכך ולקח את הצ'אנס בשתי ידיים.זה לא סותר שקרוס היה ענק השנה ועשה את השדרוג בקריירה שלו לסופרסטאר.
    הכי מעניין מן הסתם זה לראות איך גצה ישתלב בקבוצה.אני כבר חושב על הדאבל פאסים שלו עם ריברי וטוניhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא צריך שני כדורים נדב?
    רובן, ריברי, קרוס, שוויני, גוצה...
    את מולר אני בכוונה לא הכללתי, הוא לא צריך את הכדור, הוא פשוט יהיה שם במקום הנכון בזמן הנכון