לפי מה שידוע (לי) אין סעיף כזה. אני בדיוק מוריד את המשחק מאתמול כדי לצפות בו מחר בנסיעה באוטובוס לבאר שבע. פשוט הייתי בערפל תודעתי אתמול בערב, וזה לא היה מהפרנציסקנר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
כל הזמן עובר לי בראש העקב הנפלא של ריברי,ואז רובן עובר את הומלס ומגלגל פנימה.אחרי זה אני חושב על שני ההפסדים בגמרים הקודמים ומרגיש סוג של נחת,כאילו ירדה לי אבן מהלב אחרי שעשינו זאת.רק לחשוב שאחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה הייתה יוצאת בלי תואר אירופי.אז כל הכבוד לבאיירן!
עוד עניין ששכחתי ושמאוד ריגש ושימח אותי. בזמן החגיגות פתאום ראיתי שבואטנג עם החולצה לא הנכונה. זו משנה שעברה. ואז ראיתי שהוא שם על עצמו את החולצה של הולגר באדשטובר. מחווה יפה מאוד. שוב הזדמנות לאחל לבאדשטובר החלמה מהירה. שאל פה מישהו מה הציפיות מפפ. הציפיות הן לשמור על הקיים ואם אפשר טיפה להתקדם. כן, אליפות זה חובה וגם לזכות בגביע שוב זו המטרה. אם כי, כידוע צריך עוד כמה דברים כדי לזכות בגביע הזה ולא תמיד הם בשליטתך. ככה שכמובן כל דבר פחות מזכיה יהיה אכזבה אבל הדחה מול ריאל/ברצלונה/מנצ'סטר בשלב קודם ובהנחה ששיחקנו טוב ועשינו הכל לא תהיה כישלון. קשה לי לראות אותו עושה הרבה שינויים. יש לו את גוצה וקירשהוף ואולי עוד שחקן אחד חדש (כל אלה שחשבו שנקנה חצי אירופה לאט לאט מתפכחים מהאשליה. אין לנו שום צורך). ויעזבו כמה. אבל לא שחקני הרכב. פפ לא יכול לשנות את השיטה ליותר מהירות ופחות פיזיות. הקבצה משחקת גם ככה מספיק מהר ואי אפשר לבקש מחבי או שוויני או אפילו ריברי להיות פחות פיזיים.
אני עדיין באופוריה. איזה ארוע מרגש, תודה להיינקס, תודה לשחקנים ולכל המועדון המדהים הזה. הסבל הכי גדול וההנאה הכי גדולה היא לאהוד אתכם! :aaarse:
הסוכן שלו הודיע לפני כשעה על מעבר שלו לבאיירן בעונה הבאה. פפ אוהב אימפריות, כולי תקווה שזו תיפול מהר.
שאלה כנה: מישהו מסוגל להסביר לי מה הטעם נניח בלזכות באליפות כשיש לך קבוצה אדירה ובנוסף אתה קונה את השחקנים הכי טובים של הקבוצה היחידה שבכלל מסוגלת לאיים על התואר של באיירן? בנוסף, אני מבין שפפ רוצה שחקנים מסויימים, אבל קשה לי לראות איך הוא יוצא אם הישג אמיתי מהקבוצה הזאת. לא רק שהיא בשיא, הוא גם קונה שחקנים כמו גצה ולבנדובסקי. איך אומרים? "לא חוכמה".
כן. זה בדיוק מה שאני רוצה. לזה התכוונתי. נו, אתה רציני? הכוונה הייתה שזה מרגיש לא בסדר מבחינה ספורטיבית. יותר מזה, לא מבין מה הטעם בלגמור את התחרות היחידה שיש לך בליגה, כאשר גם השנה עם גצה ולבנדובסקי דורטמונד הייתה רחוקה מלעצור את באיירן. אפילו אם הייתי אוהד באיירן לא הייתי רוצה שזה יהיה ככה. קשה לי לראות איך דורטמונד מדגדגת את באיירן, בהנחה שהקבוצה של פפ תתחבר.
מבין את הטענה שלך, ואני עוד אוהד שאלקה, אז לדגדג את באיירן יכול להיות חלום בשבילנו. אבל ככה זה. באיירן נכנסה לתקופת השיא שלה בתחילת העונה הזו ופפ כנראה רק ימשיך אותה. אבל צריך לזכור שבבונדסליגה הכל יכול לקרות וגם אם באיירן נראית מפחידה ובלתי ניתנת לעצירה, תמיד יש סיכוי שמישהו יעצור אותה. קח כדוגמא את דורטמונד של 2010-2011. וזה נכון שכביכול באיירן 'מחסלת' את היריבה הכי תחרותית שלה בליגה, אבל היא גם מוציאה עליהם הרבה מאוד כסף. בעקבות כך שללבנדובסקי אין סעיף שחרור בחוזה דורטמונד יכולה לדרוש כמה שהיא רוצה ובאיירן תשלם אם היא רוצה אותו. זה יכול להגיע לדעתי ל40 מיליון בקלות. בזה דורטמונד עושה כמעט 80 מיליון יורו על שני שחקנים. לבנות קבוצה עם 80 מיליון יורו לא יהיה לה כל כך קשה, פשוט צריך לדעת על מי לשים יד. זה לא שדורטמונד חלשה, זו באיירן שחזקה מאוד, אבל בפועל הכל יכול לקרות, ועזיבה של שני שחקנים לא תגרום לקריסת מערכות אצל דורטמונד.
אז צודקים בואו נמכור חצי קבוצה בעונה הבאה.אני לא יודע אם זה סתם קנאה או צביעות.באיירן המועדון הגדול בגרמניה ואם יש שחקן שרוצים להביא מקבוצה קטנה יותר והוא מתאים אז אין סיבה שלא נביא אותו.באיירן מחתימה את השחקנים הטובים בגרמניה כמו שבספרד,איטליה ואנגליה יש את הגדולות האחרות שמחתימות את השחקנים מהקבוצות הקטנות יותר.ככה העולם מתנהל. הטענות לפפ בכלל מגוכחות.למה שהמאמן המבוקש באירופה לא יעבור לקבוצה הטובה באירופה.צריך להיות באמת מטומטם כדי לבחור בקבוצה קטנה שאתה במעמד כמו של פפ שרק יכול לבחור לאן הוא יעבור. אולי גם דורטמונד תפסיק לקחת כוכבים מקבוצות קטנות יותר ממנה בליגה.איך ברמן עכשיו תיתן לה פייט שהיא לוקחת לה את השחקנים? מצחיק אותי האלו שרק מחכים שהקבוצות הגדולות יפלו.עצה שלי תחסכו לכם את המאמצים.יש לי חבר שצופה כל שבוע בבארסה ורק רוצה שהם יפסידו בכל משחק כבר כמה שנים.אז אני יכול לתאר לעצמי את תחושת התסכול והאכזבה שיש לו מידי שבוע שבארסה מנצחת.אני מניח באיזשהו שלב שהוא יבין שעדיף להשקיע את הזמן בתמיכה בקבוצה שלך במקום שנאה לקבוצה אחרת.לבאיירן יש המון שונאים ורובם פתאטיים שמחפשים סיבות בכוח.אני לא שמעתי סיבה אמיתית אבל כמובן שכל אחד יכול לעשות מה שבראש שלו,רק תכינו את עצמכם לשנים של תסכול וחוסר הנאה מכדורגל.
עזוב, אלון. זה פשוט מצחיק. הרי את גוצה קנינו עוד לפני שבכלל הגענו לגמר ובטח ובטח לפני שלקחנו אותו. אז אם לא היינו עושים את זה או את זה אז כן היה מותר לנו לקנות אותו? בשביל מה ברצלונה קונה את ניימאר? הרי היא אלופה ב - 22 הפרש ויש עוד כאלה (במיוחד בארץ) שחושבים שהיא הקבוצה הטובה בעולם. ולמה לדורטמונד מותר לקנות את הכוכב הכי גדול של גלדבאך באמצע העונה כשגלדבאך עדיין נאבקת על התואר עם דורטמונד ודורטמונד היא בכלל האלופה המכהנת גם ככה. כלומר כבר ממילא הכי טובה בגרמניה. ולמה לדורטמונד מותר לקנות את גונדוגאן (שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה) רק כדי ששנה ראשונה בקושי יראה דשא ולבאיירן אסור לעשות את זה? עזוב. חבל על השטויות. בעניין אחר. כשפפ חתם בקבוצה אמרו (אני זוכר חכמולוג אחד במיוחד שראיתי במקרה בטלביזיה) שהוא עשה את הבחירה הכי קלה. בא לקבוצה טובה קבוצה בנויה. והנה מה לעשות, פפ עשה את הבחירה הכי קשה. איזה לחץ ענק יש עליו כשהוא מקבל את הקבוצה הכי טובה באירופה שגם אלופת בגרמניה הכי קלה שהייתה פעם ואלופת אירופה. מצד אחד ישאיר הכל כמו שהוא, אז זה לא הקבוצה שלו זו הקבוצה של היינקס. ואם הוא יצליח. יגידו נו אז מה. גם ככה היה לו את הקבוצה הכי טובה. אם הוא יכשל אז בכלל. פפ עשה את הבחירה הכי נכונה מבחינתו והכי קשה. הוא גם צריך להראות את טביעת היד שלו וגם לשמור על קבוצה שתהיה לא פחות טובה מהקבוצה הכי טובה באירופה. וכל זה במדינה חדשה, מזג אוויר חדש, מנטליות חדשה ובעונה ראשונה שכמו שאנחנו יודעים קשה מאוד להצליח בעונה ראשונה.
הופה אלון, אתה מראה לנו צדדים שעד היום עוד לא ראינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx סתם. בתכלס אני מסכים עם ההודעה שלך. לבאיירן יש את המשאבים לשים יד על מי שהיא רוצה ואין שום דבר שמונע את זה. לא ספורטיבי? אולי, תלוי את מי שואלים. לי אין בעיה שבאיירן תתחזק ותקנה שחקנים של היריבות (חוץ מדרקסלר, כן?), מהסיבה הפשוטה שהיא לא קונה אותם בחינם, ולא מדובר פה בסכומים של 10,000 יורו אלא פי אלף ואף יותר. לצערנו היום אין הרבה שחקנים שנשארים כל הקריירה במועדון אחד וככה זה, שחקנים באים ושחקנים הולכים, אז אם כסף זה שם המשחק, צריך לשחק איתו ולעשות מה שאפשר כדי להביא תחליפים טובים. 37 מיליון יורו קיבלה דורטמונד על גצה, מישהו באמת חושב שזה לא מספיק כסף כדי לשים יד על שחקן שייכנס לנעליים שלו בצורה מספיק טובה? קיצור, הכל שטויות. שבאיירן תעשה מה שבא לה בשוק ההעברות, מתוקף תפקידן של הקבוצות האחרות לדעת להביא שחקנים טובים במקום. אין מה לעשות, באיירן היום זה המועדון הכי טוב בעולם, ואין הרבה שחקנים שלא היו רוצים לעבור לבוואריה.
מסכים איתך.באיירן זאת הבחירה הכי קשה שהוא יכל לעשות כי זה מקום מאוד לחוץ.מי שלא מתאים לו באופי לשאוף תמיד יותר גבוה ולהתמודד עם הלחץ חבל לו על הזמן מוכשר ככל שיהיה.אם מישהו חושב שקל יותר לאמן בבאיירן במקום לאמן באברטון או ליברפול למשל הוא חי בסרט.אגב לדעתי זה המקום הכי דורש בעולם אחרי ריאל מדריד. אם אני הייתי המאמן המבוקש באירופה הייתי הולך על באיירן,יונייטד,צ'לסי או משהו בסגנון.אין למאמן ברמה הזאת מה לחפש נמוך יותר.אולי גם מוריניו יחתום באברטון כדי להוכיח את עצמו בקבוצה קטנה מאז שהוא עזב את פורטו. נדב גם לא תשמע מישהו מבקר את דורטמנד על זה שהיא החתימה את רוייס מקבוצה שנלחמת על חייה.או את גונדוגן,שיבר,דה ברוינה,סוקרטיס ועוד.דורטמוד בעצם עושה טובה לקבוצות האלו,באיירן הורסת אותם.