באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: אחד על אחד עם מתיאס זאמר

על גמר ליגת האלופות הקרב ובא: "הספירה לאחור יצאה לדרך כבר זמן לא מועט. יש המון דיבורים, אף על פי שאין ממש על מה לדבר. על אף כל זאת, זה יוכרע על כר הדשא. אני מניח שהמאבק המילולי לפני כן הוא חלק מהגמר. אני עדיין מוצא את זה כהישג יוצא מן הכלל שיש שתי קבוצות גרמניות בגמר."

על העבודה שלו ועל הישגי המועדון מאז ההפסד בגמר של 2010: "אני מתנגד לאמירה הזו שאומרת שיש חלק של 3.3% שלי בכל זה. יופ היינקס עבד בצורה קפדנית ומדוייקת בעקבות התוצאות. המשחק שלנו כאשר לא שלטנו בכדור לא היה ממושמע מספיק. עבדנו על זה. לא מעט דברים יכולים לקרות בגמר, אנחנו לא נחזור על הטעויות שעשינו ב2010."

על הקשר עם יופ היינקס: "יופ היינקס הוא המאמן ובעל הסמכות. הוא נתן לי את ההזדמנות לתרום את חלקי ולהיות מי שאני. זה מדהים ואני אסיר תודה על כך. אחת מהתכונות החזקות שלו הן האנושיות והאמינות."

על החגיגות אחרי הזכייה באליפות: "אנחנו אלופים, אבל חייבים שלא להיסגר מנטלית כשאנחנו חוגגים. אנחנו צריכים לשנות את חגיגות האליפות ל"מסיבה ביחד כהכנה לשני גמרים". הביחד הזה יוצר הרגשה ורוח בידיעה שאנחנו אלופים ויש לנו עוד שני גמרים להתמודד בהם, אני חושב שזה נפלא."

על הויכוח הקטן עם יורגן קלופ במהלך המשחק מול דורטמונד בשבת: "מה שקרה עם יורגן לא היה מזיק. זה היה מקרה שהתקשר לכרטיס הצהוב השני ולהרחקה. ראפיניה ירד מהדשא, יורגן קלופ החליף איתו כמה מילים ואני ייעצתי לו שהוא לא צריך לדבר לשחקנים שלנו. היינו צריכים לעזוב את המגרש ממש אחרי המשחק, אבל יורגן קלופ נתן לכולם להבין שהכל בסדר. הטמפרטורה האמוציונלית הייתה גבוהה, אבל מה שנאמר היה בסדר."

:aa1: פרנק ריברי אמר כי הוא רוצה להאריך את החוזה שלו בבאיירן, והוא צפוי לקבל הצעה לחוזה חדש בקרוב.

:aa1: אנטולי טימושצ'יוק אמר כי הוא כבר סגר בקבוצה אחרת, אבל היא תיחשף ככל הנראה רק לאחר גמר הגביע מול שטוטגרט, מה שיהיה משחקו האחרון בקבוצה.

2. OriRR Member

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הגאזטה דלו ספורט נאפולי מתעניינת במריו גומז כמחליף של קוואני והיא אף פנתה לבאיירן בעניין.
    אני הייתי רוצה לראות אותו בדורטמונד.

4. aloneli Member

אני הייתי רוצה לראות אותו בבאיירן.לא אמרתי את זה לפני אבל במשחק נגד דורטמונד ראו על גומז כמה שהוא מתוסכל שהוחלף.
    האמת אני די מאוכזב ממנו.צריך לזכור שהוא היה פצוע חצי שנה והמחליפים שלו עשו עבודה טובה.בכל זאת מאז שהוא חזר הוא משחק כל משחק שני ואפילו לא פחות דקות ממנדזוקיץ'.יש לו מעמד לא רע בכלל בקבוצה וזה נראה שמשום מה הוא לא מרוצה בכלל.אם קשה לו התחרות והוא לא מרוצה ממצב של רוטציה אז אין לו מה לעשות בבאיירן.

5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: קרל היינץ-רומניגה האריך את חוזהו בבאיירן עד יוני 2016. גם סגנו, אנדראס יונג, האריך את חוזהו בהתאם.

:aa1: על אף החשדות נגדו בפרשת המיסים, אולי הונס יישאר בתפקידו כנשיא המועדון, כך נקבע אתמול בתום ישיבת מועצת המנהלים של באיירן.

:aa1: קרל היינץ-רומניגה אמר כי מבחינה כלכלית, העונה הנוכחית צפויה להיות הטובה ביותר של באיירן מינכן. המכירות צפויות להסתכם בכ-400 מיליון אירו, והרווח הנקי צפוי להיות דו-ספרתי במיליונים.

6. OriRR Member

בנוסף יורג וואקר מונה להיות חבר במועצת המנהלים של באיירן.
    וואקר היה בעברו מנהל bwin גרמניה.

7. dudi Member

יופי אם אפשר לקבל הארכה של הונס עד 2020 לפני שיאריך שוב אז דיינו והרגיש ביטחון.

ההנהלה הטובה בעולם!

8. OriRR Member

ב'דיילי מירור' מדווחים כי ווין רוני עשוי לעבור הקיץ לאלופת הבונדסליגה באיירן מינכן תמורת 30 מיליון ליש"ט שאותם הסכימה לשלם כבר בשבועות הקרובים.
    כבר לפני חודשיים שמו של רוני נקשר גם לפ.ס.ז, אבל נכון לעכשיו נראה כי השחקן יעדיף בסופו של דבר לחבור לפרויקט המסקרן של פפ גווארדיולה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/13
  9. OriRR Member

ראפיניה הושעה לשני משחקים ונקנס ב-15 אלף יורו אחרי העימות שהיה לו עם קובה בשבת מול דורטמונד.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שזה דבר מגוחך כי הרי זה היה צהוב שני ולא אדום ישיר. אבל התרגלנו כבר.

בשבת משחק בית אחרון ליופ היינקס. ואני מתאר לעצמי שגם תוצג התלבושת החדשה לעונה הבאה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

איי איי, איך אתם אוהבים לסלף דברים...
    נכון זה היה צהוב שני, אבל ההרחקה הגיעה ממה שקלטו אותו עושה אחרי.
    רודיגר משטוטגארט הושעה לשלוש משחקים על משהו הרבה פחות חמור, רק בגלל שקיבל אדום ישיר, אז...?

12. aloneli Member

לראפיניה היה מגיע אדום ישיר ואפילו הרחקה לכמה משחקים.אבל ברגע שהשופט נתן רק צהוב שני ולא אדום ישיר הוא ידע על מה הוא מוציא לו כרטיס ולכן הטעות הייתה כבר שם ובדרך כלל גם לא הולכים נגד החלטת השופט.אלא אם כן כמובן מדובר בבאיירן.

מדברים על כך שהחולצה תראה כך:
    http://albagoal.com/en/clubs/fc-bayern-mun...3-14-home-shirt

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה לא נכון, תעשו שיעורי בית לפני שאתם מסלפים דברים בבקשה!
    היו גם מקרים שלא נשלף אפילו צהוב וההתאחדות הרחיקה שחקנים על סמך ראיות מהטלויזיה.

בחייכם, אתם נותנים עונה של הלייף, תתרכזו בזה...

14. dudi Member

לא במקרה של ריברי בגביע שאני מקווה שאיי פעם יחזור לשחק במפעל.. כמעט שערורייה סטייל ההרחקה נגד אינטר שהרגה אותנו סופית ערב המשחק..

15. בונקר מפואר Member

נחשפה חולצת הבית לעונה הבאה:
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943179_661451353871559_1365043054_n.Xxx

לא יודע אם אני אוהב את החולצה הזאת או לא. אין הרבה שינויים מחולצת הבית הנוכחית חוץ מהמעוינים, אבל בקושי רואים אותם.