באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

דורטמונד - דאבל
    באיירן - 0 תארים

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך זה קשור לפרפורים וכל מיני כאלה?

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בדיוק כמו על התוצאות שאתה מדבר עליהן.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז קודם כל בשום משחק חוץ מהגמר לא הבסתם אותנו. ואם כבר אז במשחק האחרון רובן לבדו לקח לנו ניצחון עם החמצה ממטר והחמצה של פנדל. גם בשאר המשחק המשחק היה צמוד. אף שחקן של דורטמונד לא עשה צחוק מאף שחקן של באיירן. לראיה, אם מישהו עשה ממישהו צחוק אז מארסי ופיראוס עשו מהשחקנים שלכם.
    זה שניצחתם זה יפה אבל עדיין זה לא עושה את בואטנג ושות' לזבל. צריך לזכור שבכל זאת בואטנג ושות הגיעו לגמר ליגת האלופות תוך שניצחו בין השאר את אותה מארסיי בלי לספוג גול בשני משחקים, את ריאל מדריד, היו טובים באותו הגמר ועוד כל מיני.
    זה שהצלחתם לזכות בשתי אליפויות זה יפה, אבל קצת צניעות לא תזיק לאף אחד.
    אחרי ההיבריס בא הנמסיס ומהר מאוד שוכחים איך היינו לפני פשיטת רגל.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ב5-2 אני חושב שזה היה ברור לכולם ששחקניו של יורגן קלופ עשו צחוק מבאיירן בדיוק כמו שמארסי ופיראוס עשו צחוק מאיתנו. אני לא אמרתי לו לרגע שבואטנג ושות' זבל. יש הרבה דברים בבאיירן שמתבססים על שני שחקנים שבוא נגיד ככה לא הועילו בטובם להראות את הכישרון שלהם ואפילו הרסו במאניי טים במיוחד כמו אריאן רובן. אני מכבד את הדרך שבאיירן עשתה העונה אבל זילזול לא היה אצלי ואתה יכול לראות את זה בהודעות שכתבתי.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה זלזול ועוד איך. אבל אני מקבל את החזרה מהזלזול.

מה שכן, אני מבקש שלא לכתוב/להגיד את השמות רובן וריברי באותה נשימה. ריברי היה ענק השנה. הן מבחינת רמת המשחק, הן מבחינת המחוייבות והן מבחינת ההרגשה שהקבוצה חשובה לו.
    ומי שלא מאמין, שיקח את המשחק השני נגד ריאל. בתחילת ההארכה ריברי סימן להיינקס שנגמר לו הכוח והוא מבקש להתחלף. עוד לא הספיקו להחליף אותו ורונאלדו (אחד שהוא לא פראייר) יצא למתפרצת וריברי בכל שארית כוחותיו רדף אחריו עד שעצר אותו ואת המתפרצת מספיק רחוק מהשער.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדב, אני אגיד לך את האמת, אני חושב ששחקן כמו ריברי יש לו את אחד הכישרונות אולי הגדולים בעולם ומשתייך מבחינתי ללא ספק לחמישייה הטובה בעולם בתפקידו יכול לעשות הרבה הרבה יותר ממה שהוא נתן לבאיירן העונה. נכון ששהגנות בגרמניה התרגלו אליו ולמדו אותו בא' ועד ת' ורק ככה הם עוצרים אותו, אבל מכישרון כזה הייתי מצפה להרבה יותר. לגבי רובן, אין לי מה להוסיף יותר מידי, אני לא יודע אם לקרוא לזה חוסר מזל או לוזר. לגבי העניין שהקבוצה חשובה לכל אחד מהם בצורה שונה, לא אני ולא אתה יכולים לדעת את זה, מה שמתפרסם בתקשורת מי כמוך יודע שהוא לאו דווקא נכון.

8. dudi Member

את המחוייבות של ריברי בשנה וחצי האחרונות מאז הכרטיס האדום מול ליון אין לאף שחקן רכש של אף קבוצה בעולם, בתוספת לדוגמאות של נדב נוסיף את ההתחברות המדהימה שלו עם חבריו לקבוצה, בניגוד ל...
    לריברי אין סעיף בחוזה שהורג את הקבוצה ומחייב להרכיב אותו ב-11 הוא מורכב בזכוצ, לריברי אין חוזה בקבוצה שמותיר לו לדחוק את אחד מבועטי הפנדלים הטובים בעולם(גומז) ולקחת את הבעיטות למען טובה אישית שחיסלה את החלומות של המועדון כולו - אנא לא לדבר על ריברי ו-* באותו משפט.

ועוד משהו בואטנג(הציג בית ספר למגינים הטובים בעולם ביורו איך עושים זאת נכון הגנתית והתקפית) זבל? נכון מקווה שיביאו את מאיקון, או את קאפו נשמע טוב יותר.

*-ונסיים במילה על הסגל עמוס כישרון ושחקנים לטעמי יש לשחרר שחקן או שניים בחלק הקידמי.

9. Herrmann Member

מעניין מי מהחלק ההתקפי הכי היית רוצה שיעזוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. dudi Member

רובן! בעיקר מהסיבה החברתית מצידי שיהיה מסי או רונאלדו ברגע שאתה לא אהוב חברתית, מתלונן ותוקף את חברייך לקבוצה, וחושב רק על עצמך אתה עלול להביא הרס למועדון שלך והתוצאות בשנה האחרונה אומרות הכל בדרך לכישלון.

אבל עזוב את רובן יש שלושה חלוצים וחצי על עמדה אחת יציבה, 5 קיצוניים על 2 עמדות, אני חושב שיש פה עומס טיפה מעבר לבריא.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתה קצת שוכח מה עשה ריברי השנה. גם בליגה וגם בליגת האלופות. כמויות הבישולים שלו היו מהסרטים. נכון, כשרובן חזר הוא קיבל הרבה פחות כדורים ולכן גם הצליח בפחות מקרים (וזה כי הפעולות שהוא עושה הן פעולות מסובכות עם אחוזי הצלחה פחותים מאשר נגיד המסירות של שוויני). וזה מבלי לדבר על המלחמה והדם שהוא נתן. זכורות לי כניסות שלו, גם על הקרקע וגם באוויר כדי לזכות בכדור, שהוא בחיים לא עשה עד העונה הזו ושהרבה שחקן מהסוג שלו לא יעשו לעולם.

ורובן? עזוב. לא לוזר ולא נעליים הוא פשוט לא שחקן ברמה שהוא ואחרים מחזיקים ממנו. הוא היה ועודנו בלון מנופח מעבר לכל פרופורציה. (וזה מבלי לדבר על סטירה למולר, ריב עם ריברי ועוד).

12. Raulito Madridista

לא שאני תוקף כאן מישהו חלילה - אבל מעניין אם הדיבורים על רובן היו זהים גם אחרי שהוא לקח את הכדור מול פיורנטינה כשהמצב בקאנטים ובעט לחיבור - שער חוץ חשוב; כשהוא כבש באולד-טראפורד מהאוויר שער מהסרטים; הבקיע מול ליון בחצי הגמר באליאנז ארינה; הביא לבאיירן את הגביע הגרמני; מנגד, באותה עונה(2009-10) מה שיזכרו מריברי זה בעיקר את הכרטיס האדום שמנע ממנו לשחק בגמר מול אינטר. עבור רובן זו הייתה אולי העונה הכי חלשה בקריירה(וגם בה הוא כבש 19 שערים), היחידה לא בגלל פציעות.
    ריברי שחקן עצום והוא יותר מגוון מרובן(הזוי ששחקן בקנה מידה כזה ממש לא יודע לעשות שום פעולה עם הרגל החלשה), אבל הביקורת עבור ההולנדי מוגזמת. האופי המעצבן שלו אולי גורם לכך(אגב - בריאל מדריד לא הייתה לו אף תקרית כזו עם שחקן מסוים), אבל גם ביורו כולם נפלו עליו כשואן-פרסי לא היה יותר טוב, או סניידר. רובן עוד יתן הרבה אבל מצד שני לא יקרה כלום אם יפתח על הספסל משחק-שניים. בריאל זה קרה לכולם, בערך, חוץ מכריסטיאנו.

אני אגיד שוב שלטעמי ריברי ורובן צריכים להחליף אגפים מידי פעם מה שיקשה עוד יותר על ההגנות. רובן יכול לעשות פריצת סולו מצד שמאל ולהרים לרחבה או ליישר כדור רוחב.

לגבי ריברי - אולי היה חסר משהו בגמר הצ'מפיונס, נניח איזה בישול(לגומז) או בעיטה שהייתה נכנסת במקום שחומקת החוצה. בגדול לטעמי זה קצת 'מוגזם' להגיד שהוא יכל לתת יותר. הוא הכי קרוב לרונאלדו ומסי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/12
  13. אפנברג Member

ריברי עבד השנה, לפחות בכל הקשור לצ'מפיונס, בקבלנות. מה הוא עשה חוץ מאותו משחק מול ריאל? מה הוא עשה במשחק הראשון מול באזל חוץ מלהחמיץ בלי הכרה, כולל מצב נפלא שרובן הכניס לו מעל ההגנה כדור של אומן? בגומלין הוא התחיל לבשל רק אחרי שרובן דאג לשים את ה-0:1 ולבשל את ה-0:2, דבר ששחרר לחץ. ראינו ממנו משהו דומיננטי בגמר עד הפנדל שעשו עליו בהארכה? מאז העונה הראשונה אצלנו, ב-2007/8, אז זכה בשחקן השנה בגרמניה, הוא אכזבה גדולה, בטח בהתחשב בכך שהקבוצה רדפה אחריו והנס טס במיוחד למארסיי לשכנע אותו. הוא יותר מדי נוטה למצבי רוח ולא יודעים מה נקבל ממנו בערב נתון. אם הוא היה כזה ענק בוא נראה אם ריאל מוכנה להשכיב עליו את ה-80 מליון יורו שהציעה בזמנו. גם חצי מזה לא.

ד"א: זאמר מתראיין ואומר את הדבר שכה חסר לנו כעת: "Wir brauchen Siegermentalität":

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/ma...rn-2406794.html

ופה באנגלית מתוך אתר הקבוצה. זה מראה שזאמר מבין עניין כשהוא מדבר על הדרדרות הכדורגל הגרמני (עם כל הכבוד לחארטות של הכדורגל ההתקפי):

…German football:
    “We've lost our winning mentality, because we’re no longer prepared to focus totally on the matter at hand. There’s a sickness in German football, we often focus on personal matters, interests, image and branding more than simple results. And to get those results, you often need discomfort, conflict, a less sympathetic approach. We've not won an international trophy since 2001. We need to review what they did so well back then. The generations are different, but I believe the recipe for success is the same."

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/12
  14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחנו. רובן הרים לעצמו את הקרן לגול ההוא מול יונייטד. אה ורובן גם זה שסחט את הצהוב השני מרפאל באותו משחק שרק בזכותו בכלל יכולנו לחשוב על לעבור אותם.

15. igal Member

שוב הבעיה איתו זה לא היכולת שלו! זה לא משנה איזה גולים הוא מבקיע באיזה משחקים.
    את אריין רובן פשוט לא אוהבים כבן אדם,כחבר לקבוצה. הוא לא נחמד הוא לא סימפטי לא מפרגן הוא מעצבן!

התקרית האלימה שלו עם מולר לפני כשנתיים במשחק ליגה מי שזוכר,האגרוף מרברי,ציטוטים ושמעות שליליות סביבו רק מוכיח שיש דברים בגו.
    הגמר היה רק הקש ששבר את גב הגמל אבל הבעיה הייתה קיימת עוד מזמן...

אז מצידי שיהיה גם מסי אבל עדיין האופי המעצבן שלו ישאר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/12