תמורת פאקינג 13 מיליון יורו. סכום עתק לדעתי, קצת יותר מדי. קיבל חוזה עד 2015. נראה לי שזו החתמה שמחייבת את באיירן לעבור לשחק עם שני חלוצים.
עדיף מאשר ללכת על דז'קו ב40 מיליון ו13 מיליון זה לא מחיר מטורף עבורו.שוב אני לא יודע מאיפה הבטחון שבגלל שמנדזקויץ' הגיע באיירן תעבור לשני חלוצים זה שלא שואן פרסי הגיע ובינתיים הכל יכול להיות. זה נראה שבאיירן סיימה את ההעברות שלה לקיץ הקרוב פחות או יותר והיא עשתה יופי של עבודה.כל השחקנים הלא מתאימים עזבו ובמקומם הגיעו שחקנים מעולים לעמדות שבהן היה צריך לתת את החיזוק.
אני חושב שהוא מגיע להיות מחליף ראוי לגומז. יש את העניין של מרטינז..אבל לא נראה לי שבאיירן תוציא 40 מליון. אותי אישית מאוד מעניין לדעת מה יהיה בעגף ימין רובן\מולר\שאקירי. אם מולר יסיים את היורו ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אני לא רואה איך הוא נשאר על הספסל עוד עונה.
אף אחד לא יודע בוודאות, אבל לא מביאים שחקן ב 13 מיליון יורו בשביל להיות מחליף מהספסל. מה עוד שיש את פיזארו, תקראו בין השורות. אם היו מביאים מחליף בן 20 ומשלמים עליו סכום כזה עוד אפשר היה להגיד שבאיירן בונים אותו, אבל מנדזוקיץ' לא כזה. וקשה לי להאמין אחרי היורו הטוב שMM, שידוע כשאפתן, הסכים לשחק כינור שני ל MG מהספסל. באיירן תשחק ועוד איך עם שני חלוצים
שיהיה בהצלחה למנז'וקיץ' הרבה שערים שלו נכבשים בנגיחות מקרוב(ממש מתיבת החמש!) קשה היה להתרשם מקטעי וידאו למי שלא מכיר מקרוב. הרבה פחות מדזקו שבו לא היה צורך לטעמי(אין מקום ל 2 חלוצים וורלד קלאס שמחקים עם 1 ויש כל כך הרבה קשרים וורלד קלאס בקבוצה שמשחק 5 בקישור). *-לגבי סיום הרכש הקיץ, אז בראיון סוף עונה(TZ) עם היינקס הוא דיבר על קשר וורלד קלאס שיצטרף לקבוצה בוודאות - מרטינז? אני לא מכיר, אולי מישהו אחד? אופציה. שיהיה בהצלחה!
אז אני מניח שלפי ההגיון הזה דנטה ושאקירי יהיו שחקני הרכב בעונה הבאה.אפשר לחשוב שואן פרסי הגיע ב40 מיליון כדי לשבת על הספסל. בעונה הראשונה של ואן חאל באיירן פתחה את העונה עם 5 חלוצים:גומז שרק הגיע ב30 מיליון יורו,קלוסה וטוני מלך השערים היו בספסל.ומולר שעלה מהנוער ואוליץ' שהגיע בהעברה חופשית שיחקו. אגב אם חושבים קדימה למה באיירן החתימה שני שחקנים שהם בדיוק בעמדה של גומז ושאף אחד מהשניים לא חלוץ שני שיכול לשחק עם גומז ולהשלים אותו. שום דבר לא סגור.
בטח שלא סגור, אלא רק מקנה אופציה לקבוצה לעבור לערך של 4-4-2 רק במקרה הצורך ויש כאלה, וכמובן לקבל חלופה ראויה לגומז מהספסל ברגעי הצורך אם יש כאלה. בוא נחדד שלפני שדיברנו על תוספת של רכש לפי הייניקס לקישור המצבת כרגע - גוסטאבו(טימו),שווייני,קרוס,ריברי,מולר(שאקירי) 6 וחצי שחקנים(וורלד קלאס) על 5 עמדות. לא הגיוני שמראש נהפוך את המצבת ל 4 עמדות(במקרה של 4 4 2).
שקירי מגיע להיות שחקן רוטציה והוא יודע את זה. דנטה סביר להניח שיראה הרבה דקות כשחקן הרכב. מנדזוקיץ' לא מגיע לספסל. גומז הגיע בזמנו שהוא ידע שימיו של קלוזה ספורים. אחרי עונת חפיפה זה גם מה שקרה. אוליץ' הגיע בהעברה חופשית, אחרי שקיבל שידרוג עצום בחוזה (ש MM לא קיבל לפי התיקשורת, תנאים דומים למה שהיה לו ב וולפסבורג) ושאפשר היה לשים אותו כקשר בצדדים, וכחלוץ, סקנד סטרייקר וכו. במקרה של מנזזוקיץ' במיוחד אחרי הרכישה של פיזארו מדובר לדעתי במשמעות אחרת. קשה לי להאמין שפיזארו או מנדזוקיץ' יהיו חלוץ מספר שלוש בשיטה שמושתת על MG כחלוץ יחיד, ככה לא פועלת פוליטיקת הרכש של באיירן. מה עוד שמאד לא סביר שהביאו את MM כדי שיהיה אלטרנטיבה ל MG, כי אין אלטרנטיבה, הוא היום באנקר בדיוק כמו ריברי או שוויני. אין לי ספק שהמטרה היא יותר רוטציות, שינוי מערכים וכו, ויכול להיות שכל שני וחמישי נראה מערך אחר, אבל באיירן תשחק גם עם שני חלוצים. חבל שבבאיירן במקום שאקרירי לא הסתכלו קצת על הקבוצה השניה, אמרה קאן פשוט פנטסטי ממה שהספקתי לראות.
קאן הוא קשר אחורי שיכול לשחק גם כבלם ושאקירי שחקן אגף ככה שהוא לא בא על חשבונו.אגב קאן מקבל חוזה בבוגרים העונה ונראה לאן זה יתקדם.
עד שבאמת יש לנו סוג של שחקן שהצליח להתפתח כמספר 10 עוברים לשחק 4-4-2? אני מאוד לא בעד ולא רק בגלל זה. הקישור שלנו לא כזה בטון שאנחנו יכולים לדלל אותו ולשחק עם שחקן פחות. אז קרוס על הספסל? אוקי, אבל הייתי קודם מנסה להמשיך לרוץ בשיטה הנוכחית ולראות איך נשחק בלי רובן ואז בודק אולי כמה מערכים נוספים. זה נראה שנפלה ההחלטה ועכשיו יעשו הכל כדי להמשיך לשחק 4-4-2 גם אם לא ילך. מאיפה הם יודעים שמולר וריברי יספיקו להתקפה גם בלי שחקן באמצע בלי שניסו זאת קודם? מריח קצת כמו הימור. לדעתי לא עוברים בכלל ל 4-4-2.
אני פשוט לא מצליח להבין מה פשר החזרה של פיזארו? חוזרים אחורה במקום לחשוב קדימה... מה צריך את השחקן הכבד והמבוגר הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx
לגבי פיזארו - נראה לי שפשוט באיירן רצתה מישהו כמו אוליץ?- חלוץ מחליף מנוסה. אני חושב שבאיירן צריכה להשאיל את קאן בעונה הקרובה לקבוצה כמו האנובר, המבורג או ברמן כדי שיצבור ניסיון ברמה יחסית גבוהה, אבל יפתח שם בהרכב ויקבל הרבה דקות(בערך מה שהיה עם קרוס), וכשהוא יחזור, הוא יהיה ברוטציה עם גוסטבו.
מחכה מחכה כבר להחתמה משמעותית בבאיירן סטייל ואן דר וארט,טורס,אדיבאיור,דייגו. מנדג'וקיץ לא מספק אותי..