באיירן מינכן 2011/2012

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 8, 2011.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אבא של רובן התראיין ואמר שהוא עוזב את באיירן מינכן, וזה סופי. זה לא מפתיע וכל עוד רובן תחת חוזה כאמור, גם ינסו להוציא שחקן מהקבוצה שתחשוק בו או לפחות כמה מיליונים. הרי למה חתמו איתו חוזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Jun 25, 2012
  2. Basti Member

אז למה הוא חתם על חוזה?...מובן שלבאיירן היה אינטרס להחתים אותו אבל אם רובן כבר ידע בלב שהוא לא ימשיך אז הוא יכל פשוט לסרב ולחפש לו קבוצה כשחקן חופשי.

אלה אם כן זו החלטה טריה שהוא קבל רק אחרי שהוא חתם.שזה קצת מוזר הזיגזג הזה.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יכול להיות שבזמן החתימה הוא האמין שבאיירן זה המקום הטוב ביותר עבורו, לא באמת מעניין אותי מה הוא חשב. אותי מעניין המועדון ומנקודת המבט של הונס ורומניגה זה היה מהלך נכון, כי במקום לאבד אותו ללא תמורה, יש סיכוי שנקבל שחקן מהשורה הראשונה בדמות דז'קו למשל.

4. Basti Member

מה שבטוח שמולר יהיה בעד.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מנדזוקיץ' במקום דז'קו...
    שמועות חזקות שאתם רוכשים את מריו מנדזוקיץ' עבור10 עד 15 מיליון יורו.

בכל אופן איתות חזק שבאיירן הולכת לשחק בעונה הבאה עם שני חלוצים.

6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהנחה ששינוי המערך המדובר אכן ייצא לפועל - נשגב מבינתי מדוע באיירן אינה שמה את יהבה על "סקנד סטרייקרים" מהירים וניידים במיוחד, ומעדיפה על פניהם שמות כמו מנדזוקיץ' ודז'קו. אחרי הכל, במקום לחפש שחקן נוסף מהסוג של מאריו גומז, לא עדיף לרכוש חלוץ שישלים אותו?

7. aloneli Member

כי באיירן מחפשת מחליף לגומז שיכול לשחק כחלוץ מטרה אמיתי ולא אחד בסגנון של אוליץ' שלא מתאים לעמדה הזאת.
    יש המון שמועות על מעבר לשני חלוצים כמו שהיינקס אוהב ושקרוס יהיה המחליף שלו שוויני,אני פחות מאמין לכך וחושב שנמשיך במערך הקיים.לחשוב שבאיירן יכולה לפתוח את העונה הבאה עם פיזה ומנדקוזיץ' במקום פיטרסן ואוליץ' זה עולם אחר.
    פירסמו שמנדזוקיץ' סירב להאריך את החוזה שלו בוולפסבורג ואחרי הטורניר המוצלח שלו הוא מנסה למצוא קבוצה חדשה.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שיציעו למגאת' את רובן, הוא בטוח יחשוב שתפס דג שמן ברשת. יהיה שמח שם בוולפסבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל זה לא מנדזוקיץ' שסירב להארכת חוזה, אלא מגאת שממשיך לקנות כל שני וחמישי סחורה חדשה ובדרך נפטר משחקנים טובים שיש לו בקאדר. מגאת סירב להאריך לו את החוזה.

ואם מנדזוקיץ' מגיע, זה אומר לדעתי שבאיירן עוברת לשיטה של רוטציה בין שני מערכים, שהמערך הנוכחי פלוס מערך של שני חלוצים יהיה האלטרנטיבה.
    בכל אופן יש דיווחים שמגאת רוצה 20 מיליון יורו על מנדזוקיץ', אם זה ככה אז אני הייתי מוסיף 10 ומביא את דז'קו במקומו.

10. aloneli Member

איך שטורניר(3 משחקים בלבד) טוב מקפיץ עלות של שחקן פי 2 ממה שהוא היה שווה.בדיוק בשביל זה באיירן עושה את רוב ההחתמות שלה עוד לפני הטורנירים האלו.
    דז'קו יקר מאוד אני לא רואה אותו מגיע כדי לשבת בספסל של באיירן ואני גם לא חושב שנעבור לשני חלוצים.מנדזקויץ' יסכים לשבת על הספסל ורק נשאר להוריד את מגאת' לקרקע כי שהוא שומע שבאיירן רוצה שחקן שלו הוא יעשה הכל כדי שזה לא יקרה,גם עבור שחקן שהוא לא רוצה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אלוני, מנדזוקיץ' לא יגיע לשבת על הספסל. מה שעוד שיש גם את פיזארו.
    ההערכה שלי זה שרובן יעזוב, מולר ישחק לעיתים כחלוץ או כקשר ימני ובכך יהיה לבאיירן את הלוקסוס של 4 חלוצים (גם אם מולר לא חלוץ טבעי) וכמו כן יהיה לה גם מספיק אלטרנטיבות למערך של 5 קשרים. בואו לא נשכח שלאט לאט ינסו לשלב גם את "כישרון המאה" אמרה קאן.

12. aloneli Member

Last edited: Jun 26, 2012
  13. BayernFan Member

מעניין כמה זמן יקח לONE לעשות את הלוח משחקים של הליגה הגרמנית. אני מאוד אוהב את הסידור שלהם אני כל שנה מדפיס, תולה בחדר ומעדכן את התוצאות. יש לי הרגשה שהם עסוקים מדי ביורו אז יקח להם הרבה זמן.
    באיירן פותחת אצל העולה החדשה שזה תמיד מסוכן. לא רוצים לפתוח את השנה בהפסד כמו שנה שעברה. אין אפשרות אחרת לאימפריה הבווארית, האליפות הזו חייבת לחזור למינכן.

14. dudi Member

משחק בית ראשון מול רוזנר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה שאומר שכדי לפתוח טוב את העונה אתם רק צריכים לנצח את המשחק הראשון בפירת ואז יהיה לכם 6 מ6 במחזור השני...