באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. Basti Member

מבחינתי האישית זאת בדיוק הבעיה,שהוא ירצה לבנות קבוצה כמו שהוא רוצה= כדורגל בסגנון
    ספרדי טוטל פוטבול,טיקי טקה.
    אבל אני אוהד באיירן! ולא ברצלונה, אני לא רוצה את סגנון הטיקי טקה של פפ,
    אני רוצה כדורגל גרמני עם אופי גרמני ממושמע,מתוכנן שלפעמים גם משחקת כדורגל הגנתי.
    בקיצור מה שנקרא "מכונה גרמנית".
    זה באופי של השחקנים בוגרים\נוער. ובגלל זה אני אוהד באיירן.
    ואני לא צריך שיבוא לי עכשיו ספרדי ויתכיל לעשות לי מקבוצה גרמנית ברצלונה 2.
    גם אם זה יבוא על חשבון תארים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יקירי. גם בנבחרת הוא לא הוכיח כלום.

אני מסכים עם לירן במליון אחוז בכל מה שהוא אמר. הן בחלק הציני ועוד יותר בחלק הרציני.

3. Der Rotbart Member

יקירי. גם בנבחרת הוא לא הוכיח כלום.
    [/quote]
    פה אנחנו חלוקים; לא על זה שהוא עוד לא זכה בתואר אבל על העובדה שעד כה הוא בנה נבחרת מצויינת. היורו הנוכחי עוד לא נגמר כזכור ואני אחליט שהוא נכשל רק אם הוא לא יביא שום תואר (חלילה) עד אחרי המונדיאל בברזיל.

4. Der Rotbart Member

סלע, מאחוריך; בקנבאואר הגיע לטוויטר:

Beckenbauer#

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  5. אפנברג Member

אחי, כרגע זה אבד. גם בבאיירן וגם בנבחרת. מילא ההתקפיות היתה מביאה תארים אך יצאנו קרחים מכאן ומכאן: גם התקפי ולא מה שהיה פעם וגם בלי תארים (אני מקווה שהנבחרת תזכה ביורו הקרוב ואז לפחות נזכה בזה). לגבי פפ: הבעיה שעדיין חובת ההוכחה עליו, האם יצליח גם בקבוצה שבה אין לו את מסי, צ'אבי, אינייסטה וכו'. שלא יתגלח עלינו. בנוסף, בברצלונה נהגו בו בכפפות של משי בהיותו שחקן בית. בבאיירן ההנהלה מלחיצה מאוד ולא יהיו הנחות. מינוי שלו יעשה באזז מטורף סביב הקבוצה, השאלה מה יצא לנו האוהדים בסוף, אלו שנשארים שנה אחרי שנה עם לב שבור, לפחות בכל הקשור לצ'מפיונס.

6. aloneli Member

באיירן לא צריכה מאמן שיבנה את הקבוצה מחדש כי היא כבר קבוצה מוכנה ורק צריך לקחת אותה קדימה כמו שניסו לעשות עם היינקס.הסגל כבר רץ כמה שנים וכל מה שצריך זה תוספות סביב השחקנים המובילים וכמובן להעלות עוד שחקני נוער.

גם אם פפ יגיע או כל אחד אחר כמובן שלא צריך לשנות כלום.שקלינסמן הגיע הוא החליט שהוא צריך לשנות הכל גם מחוץ למגרש וראינו איך זה נגמר.שהיינקס הגיע הוא פשוט החליט לקחת את מה שיש לו ולעשות מהקבוצה קבוצה אדירה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כזאת אדירה, שבסוף העונה שקלו לפטר אותו ובסופו של דבר התפשרו על עוד עונה איתו...

8. aloneli Member

מעניין מה מוריניו מנצ'יני ושאר החבר'ה חושבים על באיירן..

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון.

10. Basti Member

תכלס ההשגים היחידים שהיו העונה זה רק מנ' סיטי וריאל.

העונה הבאה תהיה קרטית מאוד,אם לא נביא אליפות בפעם השלישית
    ברציפות.......יהיה מאוד חם! במשרדים של באיירן שיוביל לשינויים.

מצפה לנו עונה מרטקת במיוחד.

11. dudi Member

תראה בלי הנגיחה ההזויה של דרוגבה הוא היה עושה מלכות הצ'מפיונס ב 10 איש מנובמבר! אהה נדב תגיד להם - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. yossi170271 Member

אני מבין שיש כאו כמה אנשים הזויים,אתם עוד תומכים בהיינקס?הבנאדם גם ייקח בשנה הבאה דאבל,זה לא יינחם אף אחד,הבושה השנה בליגה הייתה שיא של הרבה שנים,בושה איך שנראינו במשחקי החוץ מול קבוצות דרג ז חטפנו תבוסות,נהיינו קבוצה בינונית פלוס,איך אתם בכלל משווים את פפ עם היינקס?תתחילו להפנים את העובדה שיש דור חדש צעיר וקצת יותר מתוחכם מהיינקס,שכחתם איך הוא שיחק כל השנה עם 13 שחקנים בלי רוטציה?אני לא מבין איך בכלל השאירו מאמן אחרי עונה כזו כושלת?אין אליפות. אין גביע, ואין ליגת אלופות,ותפסיקו להגיד שחזרנו לטופ,זה שטויות,אף אחד לא זוכר מי הפסיד בגמר,זוכרים את המנצחת.

13. aloneli Member

יוסי אתה קצת מגזים.היינקס עשה עבודה טובה עם הסגל שהיה לו ורק חוסר מזל בגמר וקבוצה ששברה שיא נקודות בליגה מנעו תואר.
    טעויות כולם עושים וגם הוא עשה טעות בבחירת כמה שחקנים שלא שיחקו כמו:אוסמי,פיטרסן ועוד.מה שכן מגיע לו להמשיך לעונה נוספת ולחזק את הספסל בשחקנים שהוא רוצה ולא שחקנים שהיו כבר תקועים אצלו בסגל מלפני שהגיע.
    חוץ מזה כמו שנדב אמר הרבה פעמים אני לא רואה מאמין פנוי יותר מתאים ממנו לתפקיד.

14. אפנברג Member

אמנם היינקס מסיים חוזהו בתום העונה אך אין לדעת: תארו לכם שמחזור 7 הקבוצה מקום שישי, נראה לכם שלא ייתכן מצב בו הוא לא מסיים העונה? לדעתי הוא נשאר הרבה בגלל החברות עם הנס אך גם לסנטימנטים יש גבול. מה יהיה שונה מול דורטמונד לעומת שתי העונות האחרונות? אינני יודע. ההנהלה, כדרכה בקודש, תשים את כל יהבה על האליפות. השאלה מה דעתה לגבי ליגת האלופות. הפכנו ללעג וקלס ביבשת, דווקא אחרי שהגענו לשני גמרים בשלוש שנים, ונדבקה לנו תווית לוזרית נוראית. תמיד אפשר לומר מה אכפת לי מה חושבים עלינו אך זה לא בדיוק ככה: בספורט יש חשיבות גדולה לתדמית של קבוצה (למנצ'סטר תדמית של ווינרית ולכן פחות מבקרים אותה על כך שסיימה עונה ללא כל תואר, בדיוק כמונו, ושמטה יתרון 8 נק' בראש הטבלה בישורת האחרונה של העונה). כמו אחרי 1999: את החזה נוכל לזקוף שוב כשגביע האלופות ינחת אצלנו. נצחונות על דורטמונד או צלחת הסלט של האליפות לא יעשו את זה. כנראה זה גורלנו: כל פעם יש לנו קוף חדש להוריד מהגב: פעם שעברה עשינו זאת אחרי שנתיים עם הזכייה מול ולנסיה. נראה כמה זמן יקח הפעם.

15. dudi Member

כפיר אל תזלזל באליפות הליגה המקומית הבריאה היחידה ביבשת! בייחוד כלכלית, שים לב לדבריך האליפות הגרמנית עוד תהיה הליגה הבחירה היחידה שיש..

חוץ מזה עשינו הכל נכון העונה חוץ מרובן, והפציעה הלא צפוייה של ואן בוייטן שגם לה נתנו מענה, ונגיחה של 1 מ 10 לא תשנה זאת, גם לא שחקן שגנב את בעיטות 11 המטר מסופר מריו גם לא ישנה זאת.. מספיק לראות את מולר בנבחרת ואני חותם לך as is יש לנו את ה 11 הכי טובים שיש אין מה להוסיף, ובטח לא לדחוק מישהו החוצה שמולר בימין(ראיות הנבחרת, ובאיירן אוגוסט נובמבר).

מקווה שלא נהיה כמו השאר ונאבד זהות עם רכש לא מקומי(לא כל יום נרכוש נאמנים לסמל כמו נוייר וגומז שמתנהלים כשחקני בית לא פחות מאף שחקן).