באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. Basti Member

בכל אופן אני לא יודע עד כמה זה יעשה טוב להיינקס כשהו שומע שמדברי כבר על מחליפו
    בעודו מאמן ועוד לפני שיודעים מה יהיו ההשגים שלו בעונה החדשה וכבר פוסלים אותו מראש.

2. yossi170271 Member

בוקר טוב לכולם,
    אני מתפלל שיש משהו אמיתי בכתבה בקשר לפפ,
    הלוואי ויגיע, :aaa021:

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מתי יחפשו לו מחליף? בסוף העונה הבאה כשהחוזה מסתיים?

4. Basti Member

יחפשו מחליף ברגע שלא יהיו מרוצים מהמאמן הנוכחי ואז מפטרים אותו ומחפשים מאמן חדש.ואם משאירים אותו אז זה אומר שמאמינים בו ולא גוזרים את דינו מראש.

איך היית מרגיש כבן אדם אם במקום העבודה שאתה עובד בו היו מחפשים לך מחליף לשנה הבאה בעודך עובד שם? היה לך שקט נפשי ומוטיבציה לעבוד? אני חושב שלא

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לו חוזה לעוד עונה. וזהו. לא מחפשים לו מחליף באמצע העונה או החוזה, אלא ליום שמסתיים לו החוזה. הוא ידע מראש שהוא בא לשנתיים. מה הבעיה פה?

6. Basti Member

זה שהחוזה שלו לשנתיים זה לא אומר שהוא בא לשנתיים וזהו.
    אם הוא בונה להגיע להשגים העונה ולהשאר עוד במועדון?..אם הוא יזכה בטרבל וירצה להמשיך?
    כל הדבורים האלו על פפ משדרים שלא משנה מה שתעשה ובמה תזכה בעונה הבאה אתה לא תהיה פה.
    שלדעתי זה פוגע במוטיבציה

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  7. Der Rotbart Member

בעולם הכדורגל זה מה שמקובל וגם במקומות אחרים יש תפקידים הקצובים מראש בזמן והעובדה הזו לא מורידה מהמוטיבציה של אף אחד.

8. Der Rotbart Member

דייגו קונטנטו האריך את חוזהו עד 2016 (ברור - מי לא רוצה לשחק תחת גווארדיולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx)

9. dudi Member

פתאום השפה היא לא מכשול? לא מחכים ליוגי(כדי שנמשיך את המסורת לשחק עם 10 שחקנים)? נגמרו המאמנים המקומיים?

10. Der Rotbart Member

לא מספיק מוכשר גווארדיולה כדי ללמוד גרמנית?

11. Basti Member

בשביל לתקשר עם השחקנים ולדעת קצת יותר מלהגיד בוקר טוב,שלום ולהתראות בגרמנית אין סיכוי ששנה תספיק לו.

עזבו שטיות אנחנו צריכים מישהו משלנו עם אופי גרמני שמכיר תמנטליות ואת רוח הקבוצה...
    אנחנו לא צריכים טיקי טקות ואין לנו גם שחקנים לזה,הכי טוב לחכות ללב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

12. Der Rotbart Member

לא גיבשתי דעה לגבי גווארדיולה אבל אם מישהו משקיע מספיק אין בעיה להגיע לרמה סבירה בגרמנית.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעשע לקרוא את הדברים כאן בעניין גווארדיולה.

מה שלא יעשו בבאיירן תהיינה טענות.
    בונים כבר מהיום את הקבוצה לעונה שאחרי הבאה. לא טוב. היינקס ייפגע מזה (למה? רק אלוהים יודע).
    יחכו לסוף העונה שהיינקס יגמור את החוזה. בטח לא טוב. כבר לא נשאר אף מאמן פנוי. מי מחכה לסיום העונה? ובכלל, גם אסור לחכות לרגע האחרון.

מדברים על מאמן מהטובים בעולם? לא טוב. צריך להביא מאמנים בינוניים מקומיים כמו לאוו או אולי הליצן האירופי קלופ.

מדברים על מאמן יקר. לא טוב.
    מביאים מאמן שמשום מה חושבים שהוא זול. לא טוב.

גווארדיולה לא יודע גרמנית. תגידו אתם רציניים? בנאדם פחות מסביר ילמד את השפה על בוריה ויוכל לקרוא גתה ושילר ושופנהאוור בתוך 3 חודשים. אז אדם שהוא מקצוען בכל רמ"ח אבריו והוא כנראה גם קצת יותר מבנאדם ממוצע לא ילמד בתוך שנה? הרי חלק מהחוזה יהיה לימוד השפה, הכנת רשימת דרישות, מטרות ואמצעים לעונת העבודה.

מדברים על מאמן שעשה משהו כמאמן ואתם מדברים על לאוו. זה שלא הגיע לשום מקום עם הדור הגרמני הכי מוכשר מאז 74? או על מאמנים מקומיים אחרים? חוץ מהיינקס מי בכלל מהמאמנים הקיימים היום בגרמניה בכלל מתקרב למשהו בזירה האירופית?

ומי בכלל יודע אם הדיבורים האלה על גווארדיולה אמיתיים או סתם ברווזים. עצם זה שמדברים כבר מראה על הכיוון של ההנהלה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  14. Der Rotbart Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx Guter Beitrag

סימן השאלה הגדול ביותר בנוגע ללאוו מבחינתי הוא שבכלל לא ברור שהוא יהיה מאמן טוב של קבוצה שרצה כל הזמן, ולא של נבחרת שנפגשת לעתים רחוקות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מצטרף לקבוצת התומכים של לאוו כמאמן באיירן החל מ 2013 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    זה יהיה כ"כ קלאסי וכ"כ פאטתי אחרי הניסיון הדומה עם קלינסמן.
    אבל היי מי שלא לומד מטעויות שלא יתפלא שהוא יתעורר עם באייר לברקוזן, שאלקה וכו.

לא יודע אם גווארדיולה ובאיירן זה שילוב טוב, מה שאני כן יודע שמדובר במחשבה להביא את המאמן הכי מצליח היום שהוכיח את עצמו בסיר הלחץ הקטלוני. אין לי ספק שיצטרכו לתת לו אבל שנתיים שלוש בשביל לבנות את הקבוצה כמו שהוא רוצה, אבל זה יכול להיות תחילת תהליך שיעשה את באיירן לקבוצה הכי מפחידה באירופה. המחשבה הזאתי אני בטוח מלווה את כל מקבלי ההחלטות בבאיירן. בשבילכם אני מקווה שיבחרו בפפ, בשבילי בלאוו.