למולר יש מקום ב 11 בכל מועדון בעולם כולל באיירן, לאבד אותו בגלל דז'קו\רובן\סתם טמטום הדעת יהיה פגיעה בערכי המועדון. לא צריך להוסיף, ולחזור על עובדות, מאמין באינטיליגנציה הבסיסית של הקברניטים שזה לא יקרה גם לא בתור סימולציה.
האמת אני ממש לא מופתע מהדברים שהוא אומר. כי מולר כמובן זה מלך הקבוצה והוא זה שצריך לקבוע מתי הוא משחק.מולר חייב לשחק 90 דקות בכל משחק גם אם יש שחקן באגף יותר טוב ממנו וגם בעמדה 10 יותר טוב ממנו.את מולר אסור להחליף בשום פנים ואופן ואם כן אז הוא חייב לעשות פרצוף להיינקס וללכת לבכות לעיתונות אחר כך. אולי כדאי שהוא יבקש חוזה חדש עם שכר מוכפל ומקום מובטח בהרכב?אולי נשנה גם את השם של הקבוצה על שמו? אפשר לחשוב שהוא היה ביציע כל העונה והיינקס מירר לו את החיים.סה"כ ירד לספסל בצדק לכמה משחקים אחרי שפתח כמעט בכל משחק העונה.ולחשוב שעם דור כזה רצינו להיות אלופי אירופה, נו באמת....
אל תדאג שרובן יסופסל משחק אחד בטעות ויבקש לעבור קבוצה אני אוכל לעשות העתק הדבק.אפשר לעשות תורות איתו ועם מולר ועוד שחקנים שיבקשו לעזוב אחרי שהחליפו אותם או שסיפסלו אותם לאיזה משחק או שניים ושחושבים שאסור לגעת בהם.
זה בדיוק ההבדל - רובן (כמעט) לעולם לא על הספסל ומולר כן, וכל זאת בלי קשר של ממש ליכולת שלהם. כמו שכתב Basti אין פה רוטציה אמיתית בסגל; עם רוטציה אמיתית אני בטוח שמולר יכול לחיות, אבל עם הידיעה שרובן פותח לפניו בכל מקרה הוא לא יכול/צריך לחיות.
פראניץ' עוד יכול לטעון לחסור רוטציה אבל מולר?הוא פתח בהרכב ברוב המשחקים העונה ובכל משחק שהוא היה על הספסל הוא נכנס כמחליף ראשון.זה חוסר רוטציה?זאת התבכיינות של שחקנים מפונקים שחושבים שהם תמיד צריכים להיות שחקני הרכב. לגבי רובן ברגע שיצא לו לשבת שני משחקים על הספסל הוא כבר הספיק לפתוח את הפה.. חבורה של מפונקים!
אלון עם מולר הצדק אני לא בדיוק למה הביקורת עליו. ואני לא אסביר כי בשביל סלע יש 120 עמודים שמסבירים הכל.
ככלל מולר פתח כשרובן היה פצוע, או ששוויני היה פצוע וקרוס הוסט אחורה. נכון שהוא לא בכושר הכי טוב בחייו אבל הנזכר לעיל גם לא משהו. הטענה שלו מוצדקת מה עוד שהוא אמור (היה) להיות העתיד של המועדון; אז אפשר היה לעשות רוטציה בינו לבין רובן אבל כזו לא הייתה.
יאללה שחררו לנו אותו כבר ונסגור סיפור עם הכאב ראש הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני מנסה להבין אבל באמת שעם כל הרצון הטוב אני לא מצליח... אלון WTF? אתה קראת את הדברים שנרשמו כאן או שיצאת על אחד השחקנים הכי מזוהים עם המועדון והכי טובים בקאדר. הנה כמה עובדות בשבילך: 1. רובן חזר מפציעה ואוטמטית זכה להרכב ומולר לספסל 2. מולר כתוצאה מהחילוף ההזוי איבד את הפורמה שלו, בטווח הארוך תומאס לא יכול להרשות לעצמו כזה דבר כמובן 3. באיירן ממשיכה להביא שחקנים לעמדה שלו למרות שיש לה מספיק בקאדר. שאקירי זה דוגמא ועכשיו מדברים על דז'קו או לבנדובסקי 4. למרות מה שרשמת תוכנית הרוטציה לא קיימת בבאיירן, אלא אם רובן או ריברי יפצעו. מולר לא במעמד שלהם, והשאלה היא למה (ודודי בלי שום קשר לריברי שהצטיין העונה, לא יכול להיות ששחקן יהיה מעל הקבוצה) 5. מכל שחקני הנבחרת של באיירן מולר הוא היחידי שאין לו מקום בהרכב הפותח של באיירן וזה למרות שהוא אחד השחקנים הטובים בעולם בעמדה שלו 6. בניגוד לבכיין ההולנדי עם האופי הבעייתי, מולר הוא אישיות ספורט ואיש משפחה אמיתי. עכשיו אם אני אוהד באיירן הייתי דורש ממך לחזור מהדברים שלך, אותי אישית זה עיצבן
לוותר על מולר זה באמת משהו חדש שעוד לא נשמע כאן. מילא לוותר עליו עבור איזה כוכב על טרי עם עתיד ורוד, עוד היה כאן ויכוח ענייני בין אלו שאוהבים שחקני מועדון לכאלו שמאמינים שצריכים לרכוש את השחקנים הכי טובים מבלי להתייחס כלל לרקע. מכיוון שמדובר בסך הכל ברובן, שחקן שעבר את שיאו לפני שנתיים ומצד שני תומאס מולר, אולי הכישרון הגרמני הכי גדול כרגע, אז הבחירה הכי ברורה שיש. מולר אכן ספורטאי גדול כמו שלירן אמר (למרות שזה שהוא איש משפחה זה לא טיעון לכלום, כי יש בעולם כוכבי על גדולים יותר ובעלי אישיות נוחה גם בלי להיות אנשי משפחה) ורק בגלל שעונה אחת הוא לא היה בשיאו (כי הייתה תחרות לא הוגנת על המשבצת), זו לא סיבה לוותר על שחקן. ראינו שהכישרון עדיין מחפש לפרוץ החוצה אם רק נותנים לו בחזרה את הביטחון (כמו בגמר) וזה שחקן שעוד הולך להתקדם המון בשנים הקרובות. לוותר עליו? כדור לרקה.