אני לא רוצה כרגע שהדיון כאן יהפוך גם לדיון על השחקן הכי שנוא בבונדסליגה, אבל שי, זה היה במקום. לא יודע אם אלו היו אוהדי באיירן או אוהדים של קבוצות אחרות, אבל הבן אדם הוא פוץ ממדרגה ראשונה. תעזוב את האגואיסטיות ואת הרצון לראות את ההצלחה האישית לפני הכל וזה שפוגע במועדון, תעזוב את זה, הבן אדם הוא מניפולטור. אולי היום אנשים מבינים את השמחה לאיד של סובוטיץ' אחרי ההחטאה של הפנדל המפורסם, את האגרוף שריברי נתן לו ואת הרצון של מולינארו משטוטגארט לראות את רובן מחוץ לכדורגל. אני יכול לכתוב שני עמודים על רובן, חצי עמוד על היתרונות שלו כשחקן ועוד עמוד וחצי למה אני לעולם לא הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי, לעולם. לא נגד נבחרת הולנד חלילה, יש שמה הרבה שחקנים שאני מאד מעריך כמו ואן בומל למשל (מסוג השחקנים שהיו חסרים לבאיירן השנה לדעתי...ה"רוע" שלו זה מה שבאיירן היתה צריכה. אבל אם אני ואן מרוויק אני מוציא את רובן מהקאדר, הסיכויים שלך יזנקו בעייני באופן ישיר (נבחרת טובה יש גם בלי רובן). אבל זה לא יקרה. ולמרות שאני לא יודע אם אלו אוהדי באיירן אמיתיים, אחרי שהוא החריב להם במו רגליו שני תארים, אפשר גם להבין אותם. לא ברור לי למה האריכו איתו את החוזה...
יש כאן אנשים שיכולים אישהו לברר אם בחוזה החדש יש סעיף שמאפשר לו תמיד לעלות בהרכב הפותח? כמו בחוזה הקודם.
אין דרך לברר זאת. החוזים לא מתפרסמים. הדרך היחידה לגלות דברים כאלו היא מהדברים שיוצאים לכל מיני גורמים מהפה וכך היה נדמה לי המקרה בחוזה הקודם.
בואו נעשה קצת סדר אז ככה - לרובן לא הגיעו שריקות בוז בגלל החמצה כזאת או אחרת, או בגלל משחק כזה או אחר אם כבר בגלל שכל השנה לרובן יש מראה כל כך גדולה משחקן טוב ממנו וכוכב לא פחות גדול ממנו שמראה לו איך כל כל כולו זה החברים בקבוצה, המשחק הקבוצתי שלו שבכל מחיר מחפש טובת החברים והקבוצה והתמיכה בפרנקי הבווארי לא פחות מכך הגיעה ביג טיימ מהקהל, לרובן יש לציין היה גם מספיק זמן ביציע לראות מה שלא רואים על הדשא. עכשיו לקהל שלנו באוקטובר נאמר חד משמעית שיש לנו קבוצה ששווה לא פחות מאלופת אירופה דורסנית כמובן בלי רובן(היה פצוע), כרובן חזר הבעיות ממנו היו כל כך משמעותיות שהפסקנו לשחק 11 שחקנים ואפילו ברצלונה וריאל לא היו מגיעות להישגים שלנו עם עשרה שחקנים בכל משחק. שמה אחי משחק הבית עם דורטמונד יכלו לשרוק בוז, אתמול כמובן היה מאוחר מדי. ההגעה הוכיחה שנדב צדק אם הקבוצה של אוקטובר היתה ממשיכה ביחד ביחד ביחד ביחד ביחד היתה לנו טריפליסטית גאה!
אשרי המאמין. בכל מקרה הנהלת הקבוצה הוציאה היום הודעה בו היא מתנצלת בשם האוהדים בפני רובן על שריקות הבוז, ואף מגדילה לפרש שהשריקות באו בשל כך שרובן שיחק עם הולנד ולא עם באיירן (את זה שבמחלקת המדיה של באיירן עובדים אנשים יצירתיים אנחנו כבר יודעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx). לפחות למדנו מהידיעה שהאליאנץ ארינה היה חצי ריק אתמול; אם אתם שואלים אותי זה המדד המשמעותי יותר ויש לציין שבימים האחרונים חתכו את מחירי הכרטיסים (שממילא לא היו גבוהים) בחצי. טוב שהקיץ מגיע; ובנצחון ביורו נתנחם. FC Bayern Website
אני לא יכול לשפוט אתכם למה יש פה שנאה כה קשה לכיוונו של רובן, אבל כנראה שהשריקות באו בגלל שההולנדי לא שיחק עם ביירן...קרל היינץ' רומינגה כבר פרסם התנצלות רשמית על מה שקרה אתמול שמגנה את אלה ששרקו. העניין כנראה לא קשור לאופי ולצורת משחקו של רובן, אלא לעובדה שהוא שיחק רק במדי הולנד...
כפי שכתבתי למעלה קשה לקבל את ההסבר הספקולטיבי והמפותל הזה; חוץ מזה שתי הקבוצות שחקו במדי הולנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
שום דבר לא אישי. אופיר אשרי המאמין? קח אוויר תראה את התרומה של עשרת השחקנים בשנה כולה, תוסיף להם שחקן בדמות מולר or so.. תגיד לי אז מה קיבלת?! רמז - 10+1 = 11.
רק עכשיו אני קולט ששיחקנו בעשרה שחקנים מאז ש'אתה יודע מי' חזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx דודי, יאללה די עם הפוסט-מורטם ועם ה-אמרנו לכם; comes august כמו שאומרים באנגלית ונתמודד עם מה שיהיה; עד אז אלוהי הכדורגל גדול.
אם הייתי אוהד באיירן, הייתי מקווה שמה שרובן ייקח ברצינות את מה שואן בומל אמר ויעזוב. אבל אני לא אוהד באיירן...
וואלה תאמינו לי לא הגזמתם בכלל.אולי כדאי שהוא ישקול לפרוש מכדורגל כי הקהל הצלחות של באיירן שרקו לו בוז. אפשר לחשוב מה כבר קרה.גם לרונלדו אחרי התקרית נגד אנגליה אוהדי יונייטד שרקו בוז אחרי היורו ותוך חודש הוא חזר להיות השחקן הכי אהוב בקבוצה. תתקדמו...
אפשר להתקדם.. לבישול של ריברי לגומז במשחק ההזוי מול הולנד סתם זיק של תזכורת אוקטובר אוקטובר... אגב רישמית מוצ"ש היה הרבה יותר כואב מ-99 בשבילי לפחות.
FC Bayern forever number one, you can call us the champions of the world FC Bayern forever number one, were much better than the rest :aaarse: :aaarse: :aaarse: אל תדאגו אנחנו עוד נחזור ובגדול,אנחנו אלופים בזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx