לעבור הלאה לא קל יש לנו חתיכת הרגשת מועקה נראה לי לפחות עד שנסגור מעגל על אפם וחמתם של היריבות ביבשת. עכשיו אופיר רוב השחקנים שלנו גרמנים תוצרת בית אפילו האנגלית רואים בהרבה ראיונות כבדה מאד עליהם אז come on.. בוא נרד מהעץ ידידי. אגב גם אחרי יופ(שאין מתאים ממנו לבאיירן לעונה הקרובה) יש עתיד(יוגי - משאלת לב). לי אישית עדיין קשה לדבר מקצועית על העונה הבאה ייקח לי יורו שלם להתאושש מקווה שעם פיצוי לפחות בזירה הבינלאומית ושמה נזכה לכתר היבשת לפחות. מה שכן הייתי נוגע זה אריאן רובן זה לא אישי, ובחודש האחרון שמנו הכל בצד מלפני ריאל כל כדור שהגיע אליך אריאן אני אישית הרעתי ותמכתי אבל דוגרי זה לא זה לא מקצועית ולא מנטלית. באיירן לא מקבלת מרובן את מה שהיא נותנת לו, אפילו לא פחות מזה הוא מקבל מקום של קבע בהרכב ככוכב הגדול של הקבוצה ולא מחזיר שום שער שדה משמעותי אפילו פחות מכך לצערי(כן מהאשמים הבולטים מחוסר הניצחון בשבת).
נשבע לך דודי שאני לא מבין מה אתה רוצה, איזה עץ, איזה מגדל בבל וכו' - מה הבעיה? בעניין רובן דעתי התחדדה יותר והיא כשלך; העתיד לא שייך לו וכן שייך למולר (שצריך לשחק באגף) ולקרוס (10) ויש לקוות גם לשאקירי; אין לי בעיה שישאר אבל לא בתור ברירת מחדל אלא כשחקן ברוטציה שמוערך לפי היכולת שלו ולא לפי כל מיני פרמטרים אחרים ולא עניינים. אם יש לי תקווה אחת לגבי השנה הבאה היא שהיינקס וההנהלה לא יעגלו פינות בעניין הזה - הוא קיבל מספיק הזדמנויות להוכיח את עצמו ונכשל כמעט בכולן.
דווקה ראיתי אותו על הספסל יושב עם חיוך חח....נתן לי הרגשה טובה. מצד שני כל פעם שהמצלמה מתמקדת על רובן אני מקבל חום..מקווה שזה יעבור לי
כל הכבוד לדיבילים הגרמנים ששרקו בוז לרובן. אני באמת לא מבין מה רוצים מהבחור. בעיניי אלה לא אוהדי ביירן האמיתיים. מרק ואן בומל שחקן שגם שיחק בבירן היה נסער מאד אחרי המשחק. הוא הציע לא לחזור לקבוצה הגרמנית. בינינו אני באמת לא מבין את השריקות ההזויות. לגבי המשחק. מיותר לגמרי.
הסבר: זה שחקן עם אגו מנופח בטירוף,אגואיסט,חושב שהוא יותר חכם מכולם ובמקום לעשות מהלכים קבוצתיים הוא בונה על הדריבל והיכולת האישית שלו עם הראש בקיר. כי מה שמעניין אותו זה אריין רובן ולא באיירן מינכן. הגמר רק חיזק זאת אבל הרושם הזה נבנה עליו לאט לאט כבר מתחילת דרכו בבאיירן. אם הייתי שם הייתי מצטרף אליהם.
שמע אם זה דעתך, אז זו דעתך. עם דיעה קיצונית כזאת אני לא יכול להתווכח. כאילו שלריברי אין אגו מנופח... אני מקווה לשמוע עוד דיעות קצת יותר מתונות.
כולם חכמים אחרי המשחק בשבת ממש פרופסורים. נדב כמדומני באוקטובר לכל המאוחר פתח כל קלף אפשרי שהתפוצץ לכולם בפרצוף במאי... ועכשיו שורקים בוז? למי זה עוזר? ככה מפחדים שיישאר? לא הספיקה לו עין אחת? אין קונים? מפחד להתדרדר למועדונים דרג B? הכל בדיעבד.
שום דבר כאן לא בדיעבד, הרושם השלילי הזה עליו התחיל כבר מתחלת דרכו בבאיירן ולא נבנה בבום ביום בהיר אחד. פשוט בשבת הגיעו מים עד נפש והאוהדים אומרים די! עד לכאן! (וזה לא בגלל החמצת הפנדל)