מסכים עם TRANDO זה הרבה הרבה מעבר לכדורגל, וטוב שכך, וזה הייחודיות שלנו כאוהדים של הקבוצה. מה גם שהחתימה שלך אופיר באמת לא עושה טוב לשום עין. בקשר לפנדל של רובן חוץ ממנו לא שמעתי מי ביקש לא לבעוט?
טוב, אז אחרי האבל על הגמר אפשר לסכם ולהגיד מה היה לו ב עונת 11\12 : נתחיל מהדברים הטובים: ההתקדמות יפה של אלבה שלאט לאט הופך לדמות יותר ויותר מרכזית בקבוצה,הציג הרבה כישרון והמון ביטחון גם בשלבים הגבוהים יותר ולא נשכח שהוא עדיין "ילד", בדרך להיות שחקן מרכזי וחשוב. העבודה הפנטסטית של קרוס בקישור, הניהול שלו,החוכמה שלו מי שבעצם הופך את הקישור שלנו לגרזן. רברי בעונה טובה מוכיח שתקופת השפל שלו היה משהו זמני בלבד ומציג לנו כדורגל ומהלכים של "רברי" שלו חכינו. לאהם, כל מילה מיותרת.צריך להגיד תודה לאלוהים שיש לנו שחקן כזה. הדברים הפחות טובים: לדעתי האישית נוייר הציג העונה יכולת מאוד בינונית אם הוא לא היה עולה 20 מליון יורו לא הייתי גם מתלונן, אבל חוץ מהפנדלים מול ריאל הוא לא כיכב יותר מידי. כל שאר השחקנים גילו חוסר יציבות עם המון עליות וירידות בגלל זה גם העונה היינו מאוד לא יציבים בליגה. וחוסר יציבות זה ההפך מבאיירן. בגדול : אפשר להגדיר את העונה ככישלון, כי פשוט מאוד - לא זכינו בשום תואר. והפרש של 8 נקודות מהמקום הראשון קצת מוגזם הייתי אומר,5-2 בגמר הגביע והפסד מול צלסי בבית. אחחחח חבל שפשוט אי אפשר להרים טלפון להיטצפלד לבקש שיעשה לנו טובה ויבוא לביקור בעונה הבאה.
האם מישהו יודע מה קורה לגבי המאמן לעונה הבאה? אני מאוד מקווה שהאדונים הונס ורומינגה יבינו שהיינקס עם כל הכבוד לא מתאים לנו, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx חייבים מאמן,ודחוף שעה אחת יותר מוקדם
למה לא מגיע?לא עבר זמן רב משהעונה נגמרה וממה שזכור לי היינקס לקח את באיירן עד למשחק אליפות מכריע במחזורים האחרונים ולקח אותה לשני גמרים. העונה הזאת היא עונה מאכזבת אבל היא בהחלט לא כשלון.על כך לא מגיע למאמן ללכת הביתה.וזה עוד מבלי לומר שלהיינקס יש קשר טוב עם כולם במועדון ואין מאמן אחר פנוי יותר ראוי ממנו. היינקס ימשיך!
aloneli, פעם ראשונה נראה לי שאני ואתה באותה חשיבה על אותו נושא. אני לא מבין למה ישר לחפש להעיף מאמן ולא לתת להיינקס את הקרדיט להמשיך ולבנות את מה שהוא בנה, איזה מאמן הצליח להגיע עם קבוצה בגרמניה לשני גמרים ונגיעה מהאליפות בעונה אחת. אני אישית חושב שההחלטה של באיירן להשאיר את היינקס היא נכונה מאוד וראוי שהיינקס יקבל את המושכות להוביל את הבאוורים בעונה הבאה.
אם 8 נקודות מהמקום הראשון זה לא כישלון אז מה כן? 15 נקודות? אנחנו לא משחקים בפריימרליג אלה בבונדסליגה ובאיירן אמורה לקחת את הליגה הזאת בהליכה עם ההרכב שיש לה. כמו שהיא תמיד עשתה בעבר. הייתי שמח אם היה מגיע מאמן מהדור החדש (למרות שבעיה למצוא משהוא כזה כרגע)
כשלעצמי הייתי מעריך מאוד את היינקס אם היה מחזיר את המפתחות לאחר הכשלון המשולש השנה (בנוסף לעונה הקודמת), אבל אני לא חושב שלהנהלה יש סיבה מספקת לפטר אותו, מה גם שמאמנים אחרים העונים למה שמחפשים אין. אבל הייתי רוצה להעלות שאלה בעניין הזה - האם באמת צריך להתעקש שמאמן הקבוצה ידבר גרמנית, בתור תנאי מוקדם? אני לא בטוח מה התשובה שלי לכך.
באיירן אף פעם לא לקחה את הליגה בהליכה.תשים לב שבאיירן השיגה 73 נקודות העונה שזה בערך כמו שהיא השיגה באליפויות הטובות ביותר שלה.פשוט העונה יש קבוצה טובה ממנה בליגה ששברה את שיא הנקודות ואת שיא המשחקים ללא הפסד. נכון שנדרש מקבוצה כמו באיירן לזכות בתואר בכל שנה אבל אחרי שהיינו כל כך קרובים בכל המסגרות יש פה יותר הרגשה של אכזבה ופספוס ולא של כשלון. היינקס מספיק מתאים בשביל להוביל אותנו שנה הבאה ולזכות בתואר או יותר.
אופיר די מגדל בבל לא לא אצלינו. כבר עדיף הדיון על עתידו של המאמן הכי בטוח בתפקידו לשנה הבאה ביבשת. קדימה עוד ריברי ורובן באותה שורה, שווייני לא מנהיג, קרוס לא מורגש, גומז אפס לא כבש,אחלה סרוויס לשונאינו תמשיכו עוד עוד. לשטויות יש לאנשים פייסבוק בואו נחזור לרצינות פלוס הפסקת המשטר אנטי באיירן בפורום ואז אולי אולי נדב יחזור אלינו ויהיה פה דיון ולא מיני פייסבוק.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx דודי, אם בקבוצתינו האהובה לא מקבלים מאמן שלא דובר גרמנית, אז אני צריך להפסיק להשתמש בה? ואנגלית יותר טוב? אני מניח שלזה התכוונת ב'מגדל בבל', תקן אותי אם אני טועה.
הגיע הזמן לעבור הלאה לא? קודם כל, כולם כאן יודעים ששוויני שחקן מוביל ותופסים ממנו וחושבים שהיינקס מאמן מחושב שנתן את המקסימום והעמיד קבוצה טובה שמחקה את צ'לסי כמעט לחלוטין ברוב מכריע של המשחק. אם היינו מנצחים את הפנדלים אז כבר היו מדברים עליו כהיצפלד הבא שלנו. זה עניין שברירי וצריך להסתכל על איך שהקבוצה עומדת במהלך העונה ולומר שחל שיפור גדול מאוד בצורת המשחק של הקבוצה ויש קו עבודה שקט וטוב שנראה מבטיח להמשך. כמובן שיש גם בעיות, כמו בכל קבוצה, ונקווה שיטפלו בהן בהקדם. ראשית כל לקבל מחיר טוב על רובן. אם חשבתם שראיתם ירידה הדרגתית ביכולת שלו בשנתיים האחרונות, אז עוד עונה לא תטיב איתו יותר. גם אם נניח הוא לא היה שחקן שנוי במחלוקת בין האוהדים, אז עדין שחקן בגילו ראוי לרענן בשחקן חדש (שכבר הוחתם), זה הזמן להמשיך הלאה. בנוסף, היינקס עשה שינוי גדול בצורת המשחק שהביא לשיפור גדול בהגנה (וזה למרות הרבה בעיות שגם שם ראינו) והמטרה להתחזק עוד בגיזרה. דנטה הוחתם, הוודס על הכוונת. אני אשמח לראות צמד גרמני במרכז ההגנה בדמות הוודס ובאדשטובר, אבל הבעיה היא שאו בואטנג או אלבה יצטרכו לראות ספסל וזה לא פשוט. זאת אומרת שבואטנג יחזור להיות מגן ימני ולאם יעבור שמאלה (ואז אלבה הנהדר יקבר על הספסל) או שלאם ישאר בימין ואלבה בשמאל (ואז בואטנג יעבור להיות שחקן ספסל). לא פשוט.
סלע,זה דווקא פשוט מאוד.לבאיירן יש 4 בלמים שני מגנים שמאליים ושני מגנים ימנים.מה שאומר שאין צורך בשחקן הגנה נוסף כל עוד אף אחד לא עוזב.אתה לא מצפה שואן בוייטן ובואטנג ישבו ביציע כל העונה נכון?5 בלמים זה לא בריא לאף קבוצה.
בואטנג מגן ואולי הוודס מגיע גם על תקן שחקן הגנה שמשחק גם מגן וגם בלם. כל זה על חשבון ראפיניה שלא מרוצים ממנו. לא נכון לפסול את האפשרות, אבל לספסולים של שחקן כמו אלבה יש גם מחיר (כבד לצערי). לא בטוח שאני בעד כל הסיפור אם הוא אכן נכון.