הפסד אולי משאיר אותנו על הקרקע, אבל לחטוף חמישייה זה קצת יותר מידי. הקבוצה הנוכחית היא לא כזו שנשברת מהר ולכן הצלחנו לחזור למשחק עם מחצית ראשונה טובה, אבל הטעויות שהיו על המגרש (לא בראש) הפסידו לנו את המשחק. הייתי יותר מודאג מהיכולת של בואטנג למשל או חוסר התעוזה של קונטנטו בהתקפה מאשר ההבט המנטאלי.
אין לי מושג מה לחשוב: אולי המכה הזו תאפס אותנו לקראת הצ'מפיונס, אולי הראש של השחקנים היה בשבוע הבא, אולי ואולי ואולי. לפי המשחק הערב צריך לשלוח פרחים לשופט שהוציא צהובים לבאדשטובר, אלאבה וגוסטבו בחצי הגמר מול ריאל, שלושתם היו מחפירים היום. גוסטבו פשוט מגוחך, לא מבין מה מוצאים בו, שחקן שטוב להופנהיים-לא לנו. לא יכול לציין שחקן אחד ששיחק טוב היום (למרות שריברי נתן גול יפהפה), זכייה בצ'מפיונס תשכיח את הכאב. אין לי ספק שהיינקס לא צריך להשאר גם אם נזכה בצ'מפיונס. לא ייתכן שכל משחק נכונה לנו הפתעה ואין מושג איזו באיירן נקבל: זו של ה-1:0 בבאזל או של ה-0:7 במינכן. שיחקנו גרוע מול דורטמונד בליגה וארבעה ימים אח"כ נתנו משחק הרואי מול ריאל. כך זה לא יכול להמשך. הדבר היחיד שאפשר לומר זה שבכל הקשור לצ'מפיונס, למעט החרפה מול הסיטי בחוץ, באיירן היתה מחוייבת בצורה בלתי רגילה ולא בכדי הצליחה להגיע לגמר שנערך אצלה בבית, דבר שאף קבוצה לא עשתה כבר 30 שנה בערך. אי אפשר להפריז בחשיבות המשחק בשבוע הבא-באיירן חייבת לזכות בליגת האלופות כדי להוציא משהו מהעונה הזו. בעיניי זה התואר החשוב מכולם שהאושר אחרי זכייה בו לא משתווה לשום תואר אחר והלוואי ונפגש בו בפורום בשבוע הבא בשעה הזו ונחלוק האושר הזה.
כפיר, אני לא יודע עד כמה היינקס הוא האשם המרכזי (ואני לא מתכוון לתיאוריות 'הקבוצה באדום'); העונה הזו היתה כולה בסימן רכבת הרים וכנראה שהבמאי החליט שזה ישאר כך עד הרגע האחרון.
אני מבין שהיינקס החליט להתעייץ בקלינסמן באיך לנצח את דורטמונד. באמת שהכל הלך גרוע הערב.דורטמונד עוד לא התחילה לשחק וכבר נתנה גול משטות של באיירן.אחרי זה השופט ריחם על ווידנפלר משום מה והוציא לו צהוב בלבד על הצלה של שער בטוח. גם המשחק הגרוע של בואטנג,גם השטויות של נוייר,החורים של אלאבה,שוויני וקרוס אפילו נעלמו,ואפילו באדשטובר השחקן הכי בטוח של באיירן עושה מלא מלא טעויות. זה כמובן שיותר מידי למשחק אחד בטח שלמשחק גמר.דורטמונד ניצלה פשוט כל טעות של באיירן וצחקה לה בפנים.היא הראתה איך נותנים 5 גולים לבאיירן הגדולה מבלי לעשות כמעט מהלך מיוחד אחד בהתקפה,אלא רק להמתין בסבלנות ולעקוץ כמו שצריך. מולר שוב פעם משחק כמספר 10 וכולם רואים איך זה נגמר.כמה פעמים עוד צריך לשחק כדי להבין שהוא צריך להיות באגף? אפשר לציין לטובה את רובן שעבד הרבה רק היה חסר קצת הבעיטות שלו לשער.
רק שאת מפסידה אנחנו מבינים את הכח לעמוד לצידך, עם דגל אדום! רק שאת עצובה ובודדה אנחנו נמשכים עם המון רגש, ולב אדום! לא עוד מועדון אלא אידואולוגיה לחיים! לא עוד אהדה לספורט אלא אהבת אמת! נעמוד מאחורייך בשמחה(כמה קל), וגם אם צריך בדמעות(כאוהדייך המסורים) כדי להגן עליך, ולעודד תמיד, תמיד, תמיד! שבוע טוב בווארים תרימו את הראש על מנת הכתרת קבוצתינו האהובה למלכת היבשת בעזרת השם!
אחי, אני לא בעניין של במאים... להיינקס הרכב מצוין, בטח במונחי הליגה הגרמנית, שהיה צריך לקחת אליפות השנה ובטח לא להפסיד 5 פעמים בעונה לשתי יריבות לצמרת (גלאדבך ודורטמונד). עוד מעט יתחילו לדבר על אפקט פסיכולוגי מול הצהובים-שחורים שגורם לנו לפחד מראש. דורטמונד שיחקה בכל הנצחונות שלה עלינו בשנתיים האחרונות אותו הדבר: לחץ בשטח שלנו. שום נסיון לפצח את זה לא היה מצידו של היינקס. לא ייתכן שאחרי שהקבוצה בקושי מחברת 2 פסים מול דורטמונד בהפסד 0:1 בליגה היא מראה לריאל מדריד הגדולה מי בעל הבית. זה מעולה שהפקנו מעצמנו 110 אחוז בזירה החשובה באמת, ליגת האלופות, אך השאלה מדוע זה לא בא לידי ביטוי בליגה. להיינקס יש אחריות מלאה על רכבת ההרים הזו, וכמובן גם לחלק מהשחקנים. אני חושב שלליגת האלופות יש מקום בחוסר היציבות הזה: לא במובן שאנו לא יכולים לרוץ בכמה מפעלים, בוודאי שכן, אלא שהעונה יש מחויבות שונה לצ'מפיונס מאשר בדר"כ כיוון שהגמר אצלנו. אולי בשלב הבתים זה נראה רחוק אך ככל שעבר הזמן זה התחיל להיות אפשרי וזה מקרין על כל המערכת. תמיד טענתי: כדי לזכות בצ'מפיונס צריך מחוייבות מנטלית למטרה מההתחלה, ולא להגיע בסבבה ונראה מה יהיה בהגרלות. השנה היתה המחויבות הזו והיא התחזקה מאוד בחודש האחרון. הגביע והאליפות פחות מעיינים אותי, תנו לי צ'מפיונס!
קודם כל אני בהחלט חושב שהתפתחה בעיה פסיכולוגית מול דורטמונד, וזה בסדר גמור ומבחינת הליגה זה אפילו מוצלח. אני גם מסכים לגבי השפעת הצ'מפיונס השנה ובאופן מסויים זה גם פעל הפוך אצל דורטמונד, ולא מקרה הוא לדעתי שהם שעטו קדימה במחצית השנייה של הליגה, כאשר אירופה כבר הייתה הרחק מאחוריהם. השאלה המעניינת היא מה יקרה בשנה שבה הם יחליטו לקחת את ליגת האלופות יותר ברצינות - מי יודע אולי בשנה הבאה נקבל תשובה. בכל מקרה את גמר הצ'מפיונס חייבים לקחת; את הטיפול בדורטמונד נשאיר לשנה הבאה...
היי אנשים, אני יודע שבגמר אוהדי באיירן יישבו בצד הדרומי בארנה ואוהדי צ'לסי בצפוני. מישהו יודע איך אפשר לדעת בדיוק את מספרי הבלוקים?
כמה נקודות - *-נתחיל ביריבה לגמר הגדול בשבת יש עלינו להפריד בין היריבות, וסגנון המשחק שלהן כי אם דורטמונד משרה טירוף, התלהבות, סופר מהירות, ומשחק קטלני(כן לבעוט ברצינות פעמיים שלוש לשער ולכבוש חמישייה זה אדיר) נטול אגו, אזי הכחולים מלונדון משחק מעט יותר רגוע\שבלוני, לא מהיר, הרבה יותר פיזי, ועם המון היררכיה\אגו. *-מבחינת באיירן מאד פשוט איך סלע אמר וצדק "באיירן של אירופה היא חיה אחרת לגמרי.." ואני מוסיף חיה טורפת עם קבלות. מה גם שדי להיות מבוסס מינימלית עם תא חשיבה במח להבין כמה גדול המשחק בשבת הבאה גם לא 2 דאבליםן מקומיים לא יוכלו לתאר. *מיקום - מינכן\אליאנז ארינה\הבית זה לא ברלין! *-עוד נקודה זה ההרכב אמש אז אם היינו שולחים למערכה את - נוייר:ראפיניה,באדשטובר,טימו,קונטנטו;גוסטאבו,טימו,קרוס,מולר,רובן;גומז(אוליץ'). אז אולי היינו מרוויחים יותר, הרי תוצאה גרועה יותר לא היינו מוציאים.. ובטח שהריבה הייתה מתייחסת שונה להרכב משני שאולי היה משחק לטובתינו. *-משחק האגפים בקצרה זה מאד בולט שלהאם, ואלאבה עסוקים בנסיונות חפיפה, ושחרור של רובן וריברי מהשמירות דאבל אפ ואפילו יותר שהסטארים זוכים להן, וכאן נכנסת הנקודה של ירידה שערורייתית להגנה לפעמים אין מה לעשות לא באשמתם. יש לי עוד אבל זהו לבנתיים.