באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. אפנברג Member

ריברי סוס מת בשוק העולמי היום. עברו הימים שריאל היו מוכנים לשים עליו 80 מליון. הם לא יוותרו על אוזיל. הייתי מוכר להם בכיף את שוויינשטייגר, מוריניו חם עליו ובבאיירן לדעתי כבר אין לו לאן להתקדם. במועדון אחר הוא יצטרך להתאמץ יותר כי לא תהיה לו הפריבילגיה של שחקן בית וזה רק לטובתו.

לגבי מאמן: זאמר ומתיאוס לא אימנו קבוצות גדולות, בטח לא בסדר גודל של באיירן. לקחנו הימור עם קלינסמן וזה נכשל. מה גם שמתיאוס בלגניסט לא קטן ויהיה לנו יופי של "פ.צ הוליווד" איתו ועם אולי הנס...

היינקס נראה לי מינוי מצוין. הוא יצב את הקבוצה בחלק ההגנתי נהדר אחרי שהחליף את קלינסמן ונקווה שיעשה זאת גם עכשיו. אני גם מאמין שההנהלה תתן לו כסף לרכש. אני בזמנו חשבתי שצריך היה להשאיר אותו אך סגרו עם ואן חאל. בסוף האמת יוצאת לאור והוא שוב חוזר אלינו. כל זה מבלי לגרוע מהעונה הנהדרת אשתקד עם ואן חאל אך צריך להודות על האמת: היה יותר מזל משכל, בטח בזירה הארופאית.

2. אפנברג Member

**מחקתי-העלה ההודעה פעמיים**

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/11
  3. aloneli Member

אני לא יכול להסכים עם הטענות שלכם.
    אתם מעדיפים לראות את באיירן משחקת כמו יונייטד?שנחזור להיות קבוצה אפורה שעושה בונקר במשחקי ליגת אלופות?
    כמובן שאני לא רוצה שנהייה כמו ארסנל שמשחקת כדורגל אבל לא זוכה בשום תואר,אבל בתור אוהד קודם כל צריך להנות מהקבוצה אותה אני אוהד.אני אוהד באיירן בגלל הכדורגל שלה ולא בגלל שהיא זוכה בתארים.

השינוי היחיד שצריך לעשות הוא בסגל השחקנים ולא בשיטה,אני מעדיף את באיירן ונבחרת גרמניה של השנים האחרונות,הירידה ביכולת של באיירן השנה היא רק בגלל הסגל הגרוע ביותר בהגנה שזכיתח לראות אצלה ולא בגלל השיטה.

4. dudi Member

"לשחרר את שווייני"

כפירו תחזור בך אם לא אני עם להגיב לך סיימתי, מילא קראפט, אבל שווייני? אתה לא אמיתי.

5. johnnie walker Member

אין כרגע מאמן גרמני פנוי ברמה שבאיירן שואפת אליו, שני המאמנים הגרמנים הבכירים (מאגאת וראנגניק) קיבלו השבוע קבוצה ולדעתי אחד כמו בניטז יכול להתאים לכם כמו כפפה ליד, מאמן עם אוריינטציה הגנתית מובהקת וחיבה למתפרצות ממש כמו שאתם מבקשים, רפא הוא האיש שלכם.

6. yossi170271 Member

עם כל הכבוד לכם אתם קצת מגזימים,
    להעיף את זה ולהעיף את ההוא
    בכל מועדון בטופ של אירופה יש עונות לא טובות
    יש לבאיירן אנשים מעולים שיודעים מה זה
    כדורגל
    לדעתי האישית אנחנו צריכים שוער,בלם ומגן
    יש לנו קישור והתקפה מהטובים בעולם ואני לא מגזים
    החלק האחורי צריך תיקון ואני בטוח שהאדונים הונס ורומינגה יעשו את זה
    וקדימה חייבים עוד 7 ניצחונות חברה
    לפחות ניקח את המקום השלישי
    השני מתחיל להיראות קצת רחוק,אבל לא אבוד

7. aloneli Member

שבניטז ילך ליובה או משהו,היינקס מספיק טוב עבורנוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב משהו אומר לי לא לפתח ציפיות על מהפכה בהגנה בקיץ,כל חיזוק אפשרי יתקבל בברכה רק שיגיע כבר!

8. דנידין Member

החיזוק בהגנה שאתם צריכים זה מאמן שחושב הגנה.

9. dudi Member

חושב בסדר זה בטוח(והייניקס חושב נהדר בקטע הנ"ל) לפני הכל, אבל יש בעיה אינדיבידואלית ב 2 3 עמדות מאחורה שחייב לעשות שמה שינוי שכרוך בהוצאה כספית לא מבוטלת(הרי לבזבזב כסף שוב על שחקנים בינוניים שלא מביאים ערך מוסף זה לא מוסיף) שאין ממנה הסתר, או מנוס.

10. אפנברג Member

אם תבדוק בדיונים מעונות קודמות תראה שכל שנה אני בעד להעיף אותו. אם הוא לא היה "כוסית" ואוהב את הקוסקוס של אמא במינכן הוא היה יוצא לקבוצה אחרת ומתפתח בענק אבל במינכן הוא באזור נוחות: שחקן בית שכמעט אף פעם לא מספסלים אז מה רע? מתי ראית ממנו "רוע" חיובי? מתי כשדברים לא הלכו הוא ירד בגליץ' של צהוב על שחקן יריב כדי להעיר את החבר'ה כמו אפנברג או באלאק בזמנו? גורנישט מיט גורנישט. אפילו לאם עם אישיות מנהיגותית של כוס פלסטיק הוקדם על פניו כקפטן.

לגבי כדורגל יפה והתקפי: יסלחו לי כולם אבל את כל התארים של גרמניה ובאיירן לקחנו עם אפרוריות ויעילות. מועדון רציני שואף לגביעים בארון ולא למחמאות בעיתון וללכת לים במרץ. אין לי שום בעיה להיות אפור כמו היונייטד אם זה אומר הופעות בשלבים הגבוהים של הצ'מפיונס. קודם כל הגנה, אח"כ כל השאר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/11
  11. aloneli Member

יש שמועות שבאיירן מוכנה להתפשר בקיץ על מגן ימני ולאהם ישחק בצד שמאל,כאילו שאין מגנים שמאליים מספיק טובים בשוק.

האמת לאהם היה לא פחות טוב בצד שמאל ככה שזה בהחלט אפשרי,רק שיביאו מישהו רציני ולא איזה ברהפייד או שקר כלשהו.

12. dudi Member

בסדר רעיון שלא צריך לשלול, אבל לא בתירוץ שהבאת אלון הנה ציטוט של דברים של מי אם לא שלי לא לפני המון זמן שיסוו את הטענה שחסר מגינים בשוק - "מישל באסטוס(ליון רגע לפני שחוטפים אותו בברנבאו, או בקאמפ נואו),פאביו קונטראו(בנפיקה),חואן מנואל ורגאס(פיורנטינה), ועדיף שאני אעצור סתם בשביל להראות שאם רוצים אז יש מגינים שאפילו במדריד, ברצלונה אין ואם נפנה, וכמובן נשלם הם יגיעו אלינו יותר מהר משחשבנו(כמובן שלומר "אין מספיק שמאליים" מנקה אשמים מאשמה ואחרי העונה הזאת אין מקום לטאטאות יותר מתחת לשולחן). "

**-הורדתי את סרנה מהציטוט כי שלחו אותו לשחק ב Eggs...

**-http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/coentrao-soll-bayern-angebot-vorliegen-haben-meta-1171306.html :aaa021:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/3/11
  13. aloneli Member

לא שולל(חלילה),כל שחקן הגנה טוב שיגיע יתקבל בברכה,זה פשוט נראה כאילו באיירן חיפשה וחיפשה מגן שמאלי-לא מצאה ולכן הלכה על אופציה ב'.
    וכמו שאמרת לא חסרים מגנים שמאליים...

14. dudi Member

בסדר אבל אתה נראה לי אדם חכם שאני מציג את שלושת המגינים השמאליים החמים בשוק, ושלושתם משורת המגינים האיכותיים ביבשת משחקים בבנפיקה,פיורנטינה, וליון אזי החיפוש לא היה קיים ככל הנראה, אולי התעניינות והרתעות מהמחיר(שעלה לנו ביוקר בסופו של דבר).

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במקרה של קואנטראו, אני חייב להגיד שבלי קשר לסכום הלא פרופורציונאלי שבנפיקה ביקשה עליו, כנראה במטרה להשאיר אותו אני מאמין, לא מדובר במגן כל כך טוב. הוא שחקן טוב מאוד, אבל ההסבה מהקישור להגנה לא עשתה לו טוב לדעתי. בעוד ההגנה שלו באחד על אחד לא מרשימה אבל גם לא רעה, הסגירה שלו נוראית. עונה שעברה הוא היה יותר טוב, העונה הוא כבר עולה לבנפיקה בכמות מכובדת מאוד מהגולים שהיא סופגת.

הוא נתן כמה הופעות מרשימות כמגן, בליגה האירופאית עונה שעברה ובנבחרת (גם במונדיאל), אבל לאורך מרבית העונה הוא פשוט לא טוב בעמדה הזו. יכול להיות שבקבוצה עם מערך של שלושה בלמים הוא יתאים יותר, או שבקישור לפניו ישחק שחקן שיסגור עליו (מה שאין בבנפיקה), אבל בגדול אני לא מתלהב ממנו כמגן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/3/11