באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. yossi170271 Member

אי אפשר לקרוא לזה הגנה
    זה מסננת
    כל כדור לכיוון הרחבה ואני בדרך לטיפול נמרץ
    אני מקווה שיהיה טוב

2. dudi Member

ואן חאל עלול ללכת היום הביתה, ולכל המאוחר בסוף העונה ואני מתבוננן על המבטים של המאמן הנהדר הזה בשיא החגיגה של האנובר על ההגנה הקראפטית שלנו, ובסופו של דבר לואיס הביא את "'המוות' הזה על עצמו שהקיף את עצמו בשחקנים שבשיאם שווים ליגה אוסטרית - קראפט,פראניץ',ואן בויטן,ברנו,אוטל,קרוס.. to much

3. Trnado Member

לא חושב שואן חאל יפוטר לפני סוף העונה, אבל העובדות הן קשות ואי אפשר להתעלם.
    הפסד שלישי רצוף בכל המסגרות. האמת, בכלל לא הגיע לנו לנצח היום. חזרנו לימי ההגנה הכי שחורים שהיו בעשור האחרון. לא הגיוני, לא יתכן, לא מציאותי שקבוצות שעושות נגדנו 6 התקפות במשחק כובשות שלישיות. חוץ מלאם ושויינשטייגר מהשישיה האחורית נראה כאילו משחקים שם ברולטה ונסיונות שנראים הזויים יותר ויותר. מה הוא חשב כשהוציא את טימו ובאדשטרובר במחצית והכניס את אוטל וואן בויטן? מה הוא חשב שיקרה? השחקנים בהתקפה לחוצים, רואים את זה. איך הם יהיו רגועים כשכל משחק מתחילים בפיגור? בשלבים כאלה קריטיים בעונה חייבים שקט מההגנה או שכלום לא ילך. אנחנו רחוקים 5 נקודות מהאנובר ונראים רע. אני ממש לא מקנא בהנהלה היום, יש להם כמה החלטות לקבל. לא להגיע לצ'מפיונס תהיה קטסטרופה למועדון. ובכלל, הפסד להמבורג במחזור הבא וכדאי שנבדוק גם מה קורה עם המקום בליגה האירופית.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל דודי,

הציטוט הזה כ"כ מעצבן, כי אתה לוקח טעות אחת תמימה ומכניס אותה לקמפיין שלך להבאת נוייר לבאיירן ופשוט חבל.
    נכון זה היה מעצבן לקבל שער כזה טיפשי במצב של 1-2 שאתה על סף שיוויון, נכון שוער ברמה לא צריך לקבל שער כזה, אבל בסופו של יום כל שוער גם הכי גדול עושה לפעמים שטויות ברגעים מכריעים ואם אתה לא מאמין אז אני מציע לך להסתכל על גמר המונדיאל ב 2002 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

מעבר לזה פיטורי ואן חאל גם במידה ובאיירן לא תהיה באלופות זה צעד מטומטם.
    את מי בדיוק באיירן תביא? יורגן קלופ?
    ונראה לכם שאתם תקבלו שחקנים שהיו מגיעים לשחק עבור ואן חאל כמו רובן?
    ובכלל אני לא בטוח שרובן ירצה להשאר וגם אחרים כמו ריברי שלמדו להעריך את המועדון אולי גם בגלל ואן חאל.
    מעבר לזה הציפיות אחרי העונה שעברה היו בהחלט אוטופיות ואם לא עונה מטורפת של דורטמונד באיירן עוד היתה בסיפור האליפות.
    מעבר לזה שהכל עדיין פתוח ובאיירן עוד יכולה וגם תסגור את הפער.

לקחת תקופה רעה כדי ללנעוץ בה סכין במאמן הכי טוב שנחת בבאיירן בשנים האחרונות זה פשוט הזוי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/11
  5. אפנברג Member

צודק במאה אחוז לגבי קראפט: לא נכון להיתלות בטעות הזו, יש שוערים מנוסים ממנו שעשו טעויות כאלו. הוא שוער נהדר ואני מקווה שישאר מספר 1 שלנו. לגבי ואן חאל: אני לא בטוח שהוא כ"כ גדול: ראשית, אשתקד הטקטיקה שלו מול פיורנטינה ומול היונייטד היתה בושה וללא אלילת המזל ואריאן רובן היינו בשקט יכולים ללכת הביתה כבר בשמינית הגמר. בגמר מוריניו קירקס אותו וואן חאל לא הביא שום דבר מפתיע לאותו משחק, רק את אותה הנעת כדור אינסופית שלא הובילה לכלום. נכון שאחרי עונות שיא יש ירידת מתח אבל זה בדיוק תפקידו של ואן חאל: לשמור על טונוס גבוה ולהמשיך לצקת רעב בשחקנים. קבוצות למדו לשחק מולנו ודורטמונד ממש עשתה לנו בי"ס כשהבינה שרק צריך ללחוץ קצת על השחקנים מאחור שמתמסרים לרוחב ואז אפשר לחטוף כדור ולשים גול. היתה מכת פציעות שמאוד הקשתה זה נכון וכמעט בכלל לא זכינו לראות העונה את רובן וריברי משחקים יחד אבל ואן חאל אמור היה למצוא פתרונות והוא לא מצא. לזכותו יאמר שבאירופה תיפקדנו טוב מאוד והמשחק במילאנו מול אינטר היה משחק טוב מאוד שלנו. הצרה שלו ושלנו היא שהוא לא הצליח למנף את הנצחון הנהדר הזה על אלופת אירופה לנצחונות על דורטמונד ושאלקה וכך תוך שבוע 2 תארים הלכו לפח סופית, האליפות והגביע. כמובן שגם לשחקנים יש אשמה: מישהו מוכן לספר לי איפה ה"כשרון הגדול" שווינשטייגר? זה שאף פעם לא נפלתי מהכסא בגללו? לא מתפקד בעשרה גרוש. למה שיתפקד? האריך החוזה עד 2016 אז אפשר לשחק בהילוך שני, הפרנסה מובטחת.

6. johnnie walker Member

מדברים על זאמר או הייצפלד כמועמדים אפשרים,
    לדעתי באיירן מתכוונת לשבור את הבנק בקיץ ולהחזיר אליה את המאמן הגרמני מספר 1 כיום,
    פליקס מגאת, הוא היחיד שיכול להחזיר אותם לשלוט בבונדסליגה ביד רמה ( 2 דאבלים רצופים איתם).

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם רואים את המצב בשאלקה ואיך יתסיים קדנציית האימון של מגאת בשאלקה המהלך נראה לא סביר.

מעבר לזה מפתיע אותי מאד לשמוע כרגע ב DSF שהונס דורש את פיטורי VG בעוד רומינגה עדיין מתלבט. תמיד חשבתי שזה הפוך.
    בכל אופן VG הגיע לקראת 09:30 לסבנר שטרסה, בקרוב מסיבת עיתונאים שבד"כ נחשבת כשיגרה, אבל לא שבאיירן מדגישים את קיומה. זה מעיד שמשהו הולך לקרות.

אולי הידניק? רלף רניגניק (מבחינת מחיר ופוטנצייאל נראה לי המועמד ההולם ביותר)?
    אבל לפני שנכנסים לספקולציות, האם מהלך כזה לפני משחק העונה של באיירן נגד אינטר יהיה חכם?

8. 100%Bayern Member

אל תשכחו שגם את מגאת' העיפו לפני משחקי הגומלין נגד ריאל וזה דווקא הלך לא רע אז, המאמן החדש אם יהיה רק צריך לשמור על שער נקי במשחק הזה והוא קנה את עולמו עם העפלה לרבע גמר.
    למרות שככה או ככה אני רואה את העונה גמורה והמטרה העקרית היא להגיע למקומות 3-2.
    לא גביע, לא ליגה ולא אלופות נקח אז הכי כדאי אולי רק להתמקד במשחקי הליגה ולשמור את כולם כשירים ורעננים לשאר משחקי הליגה.. ולקוות לנפילות של לברקוזן והאנובר.

9. dudi Member

לירן קראפט שוער נהדר פוטנציאלית, אבל כמוני בגדול יותר התקשורת לא תיתן מנוח לשום שוער פרט לנויר בבוואריה, בכל טעות תחכה לו בסיבוב ולקבוצה זה מאד לא תורם לכן אני בקמפיין להבאת השוער מספר 2, ובקרוב 1 בעולם(קראפט כמו רנזינג אולי יש בו משהו אבל בארמון המלוכה הבווארי אין מקום לכרות פחם כדי למצוא זהב שזה מתדפק על דלתינו.

בקשר לואן חאל אני כועס עליו אולי, אבל אמרתי\הסכמתי עם נדב שאם לא אנצ?לוטי(וכנראה לא אנצ?לוטי) אז אין באמת טעם לחפש טוב יותר כי ואן חאל טוב יותר!

10. aloneli Member

הפגם העיקרי בואן חאל זה שבשנתיים שלו במינכן הוא לא הביא שחקן אחד נורמלי פרט לרובן שלא היה בתכנון והגיע כשארית מריאל בשנייה האחרונה.
    פראניץ',ברהפייד,גוסטבו כולם נכשלו,אוליץ' וגומז הגיעו לפני ואן חאל.
    גם בחלון העברות בחורף דיברו ודיברו אבל באיירן לא הצליחה למצוא שחקן אחד נורמלי וממקום להתחזק התחלשנו ואיבדנו אן ואן בומל וכך הרסנו את הקישור שלנו בנוסף להגנה..

אני מאמין שבאיירן בעידן ואן חאל לא הצליחו להנחית שחקן נורמלי בעמדה שרצו,ולכן אנו רואים קשר אחורי שמשחק בלם,וקשר התפקי שמשחק מגן שמאלי.

אפשר להאשים את ואן חאל,אפשר את מחלקת הסקאוט-הגיע הזמן להביא שחקנים ולהוציא אותם כוכבים כמו שהיצפלד ידע לעשות...

11. eran levy Member

אחד הבודדים שמראה יכולת טכנית גבוהה למרות התקופה הרעה של באיירן זה דווקא גוסטבו. גם בלי שיטה רואים שיש לו כדורגל, הוא רק לא מאומן כמו שצריך וזו פשלה של ואן חאל ללא ספק. גוסטבו מאומן זה צרה רצינית לכל קבוצה.

12. dudi Member

גוסטאבו באמת לא רע, וכמו שערן אומר מאומן הוא אפילו צרה לכל יריב.

13. aloneli Member

המשחק היחיד שגוסטבו היה טוב בו זה נגד אינטר בסן סירו שהוא שיחק בעמדה האמיתית שלו.
    כל המשחקים שלו בעמדת המגן השמאלי היו על הפנים,לא תרם בהתפקה כלום,ובהגנה היה עושה עבירות טיפשיות.
    בכל מקרה כרגע הוא לא סיפור הצלחה,אני רק מקווה שנמשיך לראות אותו פותח ביחד עם שוויני בקישור כי הוא אחלה באמצע,באגף לא כל כך..

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה משחקים נשארו לכם עד למשחק נגדנו?

15. dudi Member

5 שעות של מיטינג ואן חאל מקבל צ'אנס מחודש.. בצדק, או שלא הזמן יגיד אני לפחות בסדר עם ההחלטה גם אם יישאר עוד כמה שנים טובות רק שיבין לואיס שהוא גאון, אבל יש לנו שחקנים בסגל שיכולים להרוס כל חלקה טובה, וההוכחה מצב ההתקפה הטובה בעולם איי שם במקום הרביעי בבונדסליגה.

בהצלחה לואיס!