ותביא את מי? וכ"כ מהר שוכחים ללואיס את העונה שעברה? מה עוד שמאמן כמו ואן חאל גם מושך שחקנים מהשורה הראשונה לשחק עבורו וזה הרי השאיפה של באיירן, לא? איך שאני רואה את זה אם לא VG אז אולי ינסו ללכת על קלופ או אפילו לונגשאט עם רנגניק או מאמן מאירופה כמו בניטס, אבל מי מבטיח שאלו יצליחו בבאיירן?! קיצר, אם אני הונס אני נותן לVG להמשיך. לדעתי עונה הבאה גם ככה באיירן הולכת להתחזק בכל העמדות החלשות שלה בעיקר בשביל אירופה. וסלע התפלא שראשי באיירן רוצים את נוייר ואומרים זאת בפומבי דווקא אחרי משחק טוב של קראפט. הסיבה היא ברורה בבאיירן לא הולכים על ניסויים לעונה הבאה, בשביל זה יש את העונה. קראפט לדעתי יעבור לשאלקה במסגרת העיסקה.
אני מסכים איתך שלא צריך שינוי עמדות כל משחק,והפתרון בקבוצה כמו באיירן הוא לפנות יפה להנס ולהגיד לו אני צריך חיזוק מבלי להתבייש. למה צריך לשים קשר אחורי וקשר התקפי בתפקיד המגן השמאלי ממקום לקנות אחד כזה?כנ"ל לגבי בלם. אנחנו באיירן מינכן זה לא טירוף אם נוציא גם 30 מיליון יורו בחורף. מיד לאחר חלון העברות אני רואה שבאיירן היא מקום 3 בין המרוויחות בכל העולם,גם בהכנסות היא בין הראשונות.כסף יש ויש מספיק שחקנים שניתן להביא. לגבי ואן חאל אני מקווה שהוא כן יישאר איתנו כי אחרי הכל אני אוהב את הסגנון משחק שלו והוא החזיר אותנו להיות מפחידה באירופה,רק צריך שינוי בסגל..
תביא את מי? תביא את המלס שגדל במועדון,תביא את נויר שגם ככה כבר רגל וחצי במינכן וחוץ מהם לא צריך אף אחד. הסגל גם ככה הוא מעל ומעבר רק צריך לדעת להשתמש בו נכון,ולא יכול להיות שהחשקן המצטיין במשחק נגד אינטר פותח בעמדת המגן ועוד מוחלף אחריי זה לטובת קרוס (קרוס ייכנס לאמצע - אז למה לא להעביר כבר את גוסטבו לאמצע? ). ואן חאן מנסה להתחכם,הוא לא מסוגל להריץ הרכב זהה כי כנראה הוא מפחד שיחשבו שאין לו נגיעה בקבוצה ובגלל זה כנראה יש לו אובססיה לעשות כל משחק כמה וכמה שיניים אבל זה פשוט הורס את הקבוצה. גם היום,דורטמונד לדעתי לא ניצחו אלה זה באיירן שהפסידו. תשים את גוסטבו לצד שוויני והמשחק הזה מסתיים אחרת לגמרה.
קודם כל בואו נתחיל שכמו כולם גם אני נהניתי מההצגה ההירואית באינטר, אבל אין שום קשר למראית עין למה שקורה לנו השנה בליגה. שחקנים גדולים שולטים, ועושים תארים דרך הניצחונות על הקטנות, דרך התוויית עלויונות, דבר שעל אף העובדה שיש לנו את חוליית ההתקפה מספר 1 בתבל(תסלח לי הדיקטטורה של פפ בערוצי הספורט) לא קיים במינכן העונה. אז כל הכבוד לשוער שנתן הצגה גדולה במילאנו, וההגנה שנראיתה נהדר לאור הזרקורים, אבל הליגה היא מקור ההצלחה, הלחם והחמאה! ושמה איבדנו שליטה טוטאלית למרות שבצדק שני שחקני האגף שלנו שווים את כל האלופה המיועדת(לצערי). ונרד שורה התחתונה מספיק עם המשחקים, והניסויים למרות דיעות שהורסות את שמו הטוב של המועדון הפעם אני בטוח שההנהלה הטובה בתבל לא תילך שולל, ותחלק משחקים, ותארים ליריבות - נוייר,הומלס\סובוטיץ',בוסינגווה\מישל באסטוס(חלומו הרטוב של כל אוהד\מאמן כדורגל),דומינקו קריטשיקו יש צורך לצרף ללהאם 3 מהרשימה הנ"ל שישלימו איתו חוליית ברזל מלפני נוייר. בקישור לצידו של שווייני מספר 6 בכיר לא פחות מאן בומל - העמדה החשובה ביותר במגרש. משווייני, ועד גומז לא מחליף אף אחד בעד שום הן שבעולם(אפשר לצרף סקורר מחליף ברמה טובה שגומז ייקבל מנוחה בשעת הצורך)!
מה שה"גאון" הזה עשה היום זה מאוד פשוט,לעשות ניסויים (שוב) במשחק כל כך חשוב. הוא פשוט הפך לבדיחה,16 נקודות מהמקום הראשון והאשמה היא רק שלו. גם היום,באופן אירוני,הקבוצה לא שיחקה בהרכב החזק ביותר וזה מה שמרגיז. אם הוא היה משחק עם ההרכב החזק ביותר והיינו מפסידים אז ניחא,קורה ואפילו היה מתקבל. אבל להפסיד בגלל הניסויים המפגרים שלו שוב ושוב ושוב ושוב. כמה אפשר?! זה כבר ניהיה בלתי נסבל!
הכעס על ואן חאל לגמרי מובן ולכן לא ארחיב בדבר. כמו כן גם היה ברור (לפחות לי) כבר ממזמן שאנחנו לא במירוץ על האליפות, אלא על מקום לאירופה. בשל כך, אולי המשחק הכי גורלי של העונה הוא לא מול דורטמונד (משחק על כבוד ויוקרה ולא מעבר), לא מול שאלקה בגביע (הגביע יוביל אותנו רק לליגת אירופה ולא יציל לנו את מפעל הצ'מפיונס לעונה הבאה) וגם לא מול אינטר (שמינית או רבע גמר השנה גם לא כזה הבדל גדול ולא יהיה סוף העולם אם נודח), אלא המשחק בהאנובר שבוע הבא כקרב ישיר על המקום השלישי. הפסד שם מול הקבוצה המצויינת שסלומקה בנה ואנחנו נעמוד על 5 נק' מהמקום השלישי. זה המשחק אליו צריך למקד את מירב הכוחות והריכוז, כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד עונה מחוץ לצ'מפיונס.
הכעס על ואן חאל לגמרי מובן ולכן לא ארחיב בדבר. כמו כן גם היה ברור (לפחות לי) כבר ממזמן שאנחנו לא במירוץ על האליפות, אלא על מקום לאירופה. בשל כך, אולי המשחק הכי גורלי של העונה הוא לא מול דורטמונד (משחק על כבוד ויוקרה ולא מעבר), לא מול שאלקה בגביע (הגביע יוביל אותנו רק לליגת אירופה ולא יציל לנו את מפעל הצ'מפיונס לעונה הבאה) וגם לא מול אינטר (שמינית או רבע גמר השנה גם לא כזה הבדל גדול ולא יהיה סוף העולם אם נודח), אלא המשחק בהאנובר שבוע הבא כקרב ישיר על המקום השלישי. הפסד שם מול הקבוצה המצויינת שסלומקה בנה ואנחנו נעמוד על 5 נק' מהמקום השלישי. זה המשחק אליו צריך למקד את מירב הכוחות והריכוז, כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד עונה מחוץ לצ'מפיונס.
למה אתה שובר את הראש מקום שלישי, מקום תשיעי למפעל שאתה ?אוחז עיניים? ואומר שמינית\רבע לא סוף העולם אם נעוף.. כל המלחמת עולם על המקום השלישי מול האמפריה של האנובר בכדי להשתעמם לשווא את שלב הבתים של ליגת האלופות.. לא סוף העולם.
במאה אחוז נכון. לא רוצה לשמוע על "כל הביצים בסל הצ'מפיונס" או שטויות כאלה כרגע. לא להיות בצ'מפיונס שוב זה חתיכת כישלון.
כמובן שמקום 2-3 זאת המטרה העיקרית כעת,אבל שאנו בחצי גמר בבית מול שאלקה ואנו ביתרון 1-0 על אינטר בשמינית העונה הזאת רחוקה מלהיות גמורה. המשחקים נגד אינטר ושאלקה הם הכי חשובים עבורנו,כן זכייה בגביע חשובה מאוד ללא קשר לשנה הבאה,ויש הבדל גדול מתי אתה מודח מליגת אלופות,סלע אתה מדבר כאילו הודחנו מכל מפעל ונשאר רק להתחרות על מקום בליגת האלופות לעונה הבאה-העונה הזאת רחוקה מלהיות גמורהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איזה משחק מתסכל. המחצית הראשונה היתה לבטח המחצית הכי מעניינת שראיתי בליגה כלשהי באירופה. לא ידעתי שאפשר לשחק בקצב כזה, באמת משהו יוצא דופן. יחד עם זאת, כמה חוצפה היתה לקוון החרטטן הזה לפסול שער חוקי, ולשופט לא לשרוק לפנדל. המשחק הזה מרכז את כל העונה שלנו בליגה גם יחד. ניסויים מיותרים של המאמן, במיוחד אחרי התצוגה מעוררת הכבוד של גוסטבו בקישור רק 3 ימים לפני כן, וחוסר מזל משווע. אם תשאלו אותי לא היינו צריכים להפסיד לדורטמונד אתמול. גם לא היינו צריכים לסיים בתיקו מול גלדבאך לפני כמה חודשים. גם לא היינו צריכים להפסיד לשאלקה. כנראה שזה מה שיש השנה בליגה. נאחס אחד גדול. ברכות לדורטמונד שבאמת ראויים. לבוא ולשחק כמו שהם שיחקו במינכן... באמת להוריד את הכובע. הפרצוף של האיש מספר אחת שלנו (כן, שוב שווינשטייגר) בסיום תיאר לדעתי את ההרגשה הכוללת במועדון בשריקת הסיום. גועל, כעס, אכזבה. עכשיו שיוציאו את זה על שאלקה.
זה ידוע שגארפה הוא שופט גרוע שתמיד משנה משחקים,אפילו בארץ הוא הרס פה משחק ששפט. בכל מקרה אין מה להתעצבן על השופט (אם כבר אז על הקוון), היה לבאיירן מספיק זמן וכלים כדי לחזור למשחק ולא עשינו את זה כמה שרצינו לכבוש. הטעויות בהגנה הרסו לנו את המשחק,ורובן וריברי היו תקועים באגפים ככה שהיה קל מאוד לשמור על שחקני באיירן שאתה מגיע מוכן ומתגונן עם כל הקבוצה כמו שדורטמנוד עשתה.
כמה מילים בנושא הישארותו של קראפט(שוער נהדר!) לאחרונה מתפרסמות יותר מדי כתבות במדיה על רוחו משל נוייר(השוער מספר 2 בעולם, ומספר 1 המיועד) מעל האליאנז ארינה רוחות שבמקרה הישארות של קראפט טוב ככל שיהיה פשוט אחרי כל ספיגה שגם לא באשמתו שמו של נוייר יעלה חזק חזק במדיה, ובכלל במקרה של אי הצלחה הכי קלה שבדרך תרחף חזק חזק העננה של באיירן לא עשתה את המקסימום שלה בעמדה הכי יוצאת דופן על המגרש. לכן להימנע ממקרה רנסינג 2 בואו נברך את הילד בברכת הצלחה(כי הוא יכול להצליח ובגדול!), וחתים את הערובה להצלחה מנואל נוייר!
אמממ אני חושב שאתם יותר מדי מתייחסים ברצינות לאם וכאשר תודחו בליגת האלופות, לא שאני מאמין שעם איך שאנחנו נראים, אנחנו מסוגלים לעשות את זה למרות שבכדורגל הכל יכול לקרות. זה עדיין שמינית הגמר ואתם עדיין משחקים מול אינטר, לא מול שחטיור דונייצק או קופנהאגן, וזה עדיין גם לא שלב הבתים. סך הכל האפשרות להימנע מקבוצה קשה בנוק אאוט הוא יחסית קטן והדחה מול קבוצה קשה בשלב שמינית הגמר היא מתקבלת על הדעת, להבדיל מהדחה בשלב בתים או הפסד בנוק אאוט לסינדרלה, כי אז אני יכול להבין אתכם. גם אם באיירן תעבור את אינטר, עדיין יהיו לה 7 קבוצות קשות שגם אותן היא תצטרך לעבור. אבל אם אתם כבר נכנסתם לזה, עדיף לעוף בשמינית/רבע/חצי גמר ולא להפסיד את הגמר שזה הכי כואב שיש. באיירן תסיים במקומות של אירופה, 1-5 בוודאות, כמובן ש-1 כבר סגור מבחינתה אז יש לה 4 מקומות, ואני די מאמין שהיא תסיים שלישית או שנייה כי היריבות שלה על המאבק, מיינץ והאנובר הן קבוצות הרבה יותר חלשות ממנה ולא רק זה, אולי אף חשוב מזה, לא יציבות, ועל כל משחק אחד טוב, הם נותנים שניים-שלוש בינוניים ומאבדים נקודות בסיטונאות. עובדה שמיינץ הובילה על באיירן בלמעלה מ-10 והיום באיירן מסתכלת עליה מלמעלה, אם למיינץ היה את היציבות גם היום היא היתה מעל באיירן בהפרש לא קטן... סך הכל באיירן בשנה שעברה די הפתיעה כשהיא הגיעה לגמר, בדיוק כמו אינטר, אחרי הכל היא כבשה פעמיים בדקה 90 (פעם אחת מאופסייד ברור) כדי לנצח את פיורנטינה ואת יונייטד, וגם בגומלין יהא חזרה פעמיים מפיגור מול פיורנטינה ועדיין הפסידה באיטליה וגם מול יונייטד לחזור מ-3:0 הודות לאיזה טמבל שב-1:3 גמר את האנגלים עם אדום מטופש. בחצי הגמר ליון היתה לא פחות טובה מבאיירן באליאנץ אבל הגול המהיר בגומלין גמר אותה. אם באיירן תגיע גם השנה לגמר, זו גם תהיה הפתעה בעיניי, למרות שהיא הוכיחה שהיא מסוגלת לשחק נהדר עם פרנק, מולר ואריאן, מה גם שההגנה שלה הרבה יותר חלשה, ואם לאינטר היתה התקפה (מיליטו פצוע, פאציני לא רשאי לשחק) אז הייתם מפסידים בסאן סירו. בסופו של דבר אני די בספק אם באיירן מסוגלת להתמודד השנה בעיקר בגלל החסרונות ההגנתיים (ואני די בספק כמעט לכל קבוצה בצ'מפיונס) אם היא מסוגלת להתחרות השנה עם ריאל וברצלונה. גביע גרמני? גביע של לוזרים, עם כל הכבוד, אם באיירן מסמנת את זה כהצלחה בעונה שהיא לא פקטור על האליפות וכנראה שגם לא תהיה קרובה לזכייה בצ'מפיונס השנה, אז אין הרבה מה להגיד על העונה הזאת. בכלל העובדה שבאיירן השנה היתה כל כך קיצונית מזו של שנה שעברה, הרבה בגלל רובן, מראה הרבה על התלות שלה בשחקן, ולדעתי זה דבר שבבאיירן צריכים לפתור ומהר, כי בעתיד הרחוק, התלות בו רק תפגע בבאיירן. מה שכן, יש לה מאסטרו על הקווים, מאמן נהדר, שעם כל האכזבה השנה בליגה, אם יש מישהו שבטווח הקצר מסוגל להרים אותה למעלה, זה הוא, יורגן קלופ עם כל הכבוד, יצטרך להמתין לתורו, קודם שיוכיח את עצמו עם דורטמונד במסגרת ליגה וצ'מפיונס אחרי זה שיגיע לבווארים האמיתיים. ובנוגע לקראפט, לפני שאתם הופכים אותו לרנסינג 2, תנו לו את הזמן, הוא ילד, עתידו לפניו, ואני מקווה שבבאיירן לא יעשו לו פרצוף על כל טעות קטנה (כי הוא צעיר והוא יעשה כמה...) כי אז ירוויחו שוער גדול ואם לא, אז יגמרו לילד את הקריירה. אבל עזבו אתכם שטויות, יוחזר לאלתר אוליבר קהאן, אפילו בובת שעווה שלו, רק שתעמוד בשער! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אכזבה ענקית. משחק בית נגד קבוצה שעושה הגנה מדקה 30 ובאיירן מגיעה למצב וחצי,כנראה שלא מגיע לנו לעלות. הייתי מרשה לעצמי להתבכיין על השיפוט אבל אם איך שבאיירן שיחקה אין מה להגיד על זה. המשחק היה ברמה של ליגה לאומית ואולי היו איזה 2 מצבים לכל קבוצה. מה שהכי הפריע לי זה שאני חושב אם למשל הייתי אחד המגנים של באיירן,הדקה היא 70+ ואני בבפיגור 1-0 בבית,הייתי גם עושה 1000 מסירות בהגנה ועוד שהקבוצה היריבה לא לוחצת עלייך ואומרת בוא תבקיע כבר גול. אפשר ללכת לים....