באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. aloneli Member

ואן בומל כבר הספיק לקבל אדום במשחק החוץ של מילאן נגד קטאניה..
    שהוא רגוע הוא אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם,אבל בשניה אחת שהוא מתעצבן הוא מוריד את כל מה שזז..

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תראה כפיר, אין קבוצה שלא מגיעים מולה בכלל להזדמנויות. לא אינטר וגם לא ברצלונה. אם אתה חושב שיום יבוא ונצליח לסגור את הרחבה בלי שיגיעו אלינו למצבים, אז צר לי לאכזב, זה לא יקרה. גם באיירן של מתיאוס וקופור הייתה חוטפת שערים מביכים מידי פעם. ככל שבאדשטובר וטימושצ'וק ימשיכו לשחק יחד והקישור האחורי יתפקד טוב, כך המגמה תמשיך. זאת לא אותה הגנה של המחצית הראשונה של העונה, תסכים איתי. יש שיפור רב ויש גם מגן שמאלי טוב. פרסונלית אני מאוד שבע רצון מהקאדר ההגנתי שלנו ועכשיו השמיים הם הגבול. ניתן לזמן להראות לנו מה נבנה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/11
  3. Trnado Member

אתם אמיתיים שאתם מבקרים את מולר וגומז? תשמחו על נצחון חוץ שלישי בליגה העונה במקום להתעסק בשטויות.
    שווייני לא היה טוב היום. לא הבנתי אם בגלל זה הוא הוחלף, אבל ניחא. הפסדנו כבר לשאלקה בתקופה שהייתה שק החבטות של הליגה. אחלה שהפעם זה לא קרה עם ברמן.

4. 100%Bayern Member

כמה התייחסויות לשמחק היום,
    קודם כל שאפו לנו על הנצחון בסופר קלאסיקו הגרמני... לא קל לנצח בווסר שטדיון את ברמן אף פעם ובטח לא העונה, ולנצח במשחק חוץ שם זה פשוט לא דבר שהולך ברגל.
    הגול שספגנו לא גול שלא סופגים בדרך כלל טעות של המגן שצריך לקחת את פר מצר אבל גול כזה סופגים רק פעם ב... גוסטבו עד היום באיזה 3-4 משחקים גרם יכל לגרום ל3-4 פנדים רק עם קצת מזל לא שרקו מולנו אף אחד מהם אבל אם זה ימשיך ככה באלופות זה יכול לגמור עלינו.
    רובן 4 משחקים 3 שערים... רק שימשיך ככה.
    מולר כמו תמיד הדובדבן שבקצפת... מי שאומר עליו דברים רעים אין לו מושג מכדורגל והוא מדבר רק לפי תוצאות, כדורגל זה לא רק סטיסטיקה זה הרבה מעבר.
    השער השני כל כולו של גומז (זה לא עצמי ראשון זהה כזה של פר מצר).. השער השלישי הוא כל כולו של מולר וכל הכבוד לבחור שיודע לפרגן, פשוט שחקן מדהים.

5. aloneli Member

באמת כיף לראות פרגון בין החלוצים שלנו ועוד יותר כיף לראות את קלוסה כובש(נראה לי שזה שער ראשון שלו נגד ברמן)..

6. dudi Member

בואו ניקח את הדברים הטובים מהמשחק אמש-

*-רובן נאמבר 1!! ושיסלחו לי פרשני הדיקטוטורה בערוץ הספורט!

*-מולר, ופראניץ' היו נהדרים מהבקעת שער השוויון.

*-והכי חשוב קראפט בתצוגת ביטחון שמקרבת את השוער מספר 2 בעולם למינכן!!

7. דנידין Member

מסכים איתך לגבי רובן, מולר ופראניץ', אבל מה קראפט עשה לא בסדר?

8. dudi Member

הבחור משרה ביטחון של שקל שיבעים, מה גם שהמשחק רגל שלו לא הרשים אותי, ויותר מכך לא סוד שאני תומך עיוור מהאופוזיציה של הכפפה מס' 2 בעולם!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. aloneli Member

חח פתאום אתה מסכים איתו לגבי מולר??
    רק אתמול אמרתי שמולר נכנס למשחק אחרי השוויון וכולם קפצו עליי,אז אני לא מבין על מה היה הדיון אתמול,או שלא הבנת את הכוונה שלי או ששינת את הדעה שלך מהר מאודhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לגבי קראפט הוא היה הכי טוב אתמול ואין יותר מה להוסיף...

10. דנידין Member

אני מסכים שהם היו טובים, אבל לא לפני השער הראשון כמו שגם אתה אמרת. מולר טוב ואפילו מדהים מאז החזרה מהפגרה. סיפרת שגם מולר מול אאכן הוא לא היה משהו בזמן שהוא לפי העיתונות הגרמנית השחקן הכי טוב בבאיירן באותו המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/11
  11. 100%Bayern Member

השחקן הכי טוב שלנו בעונה שעברה מול השחקן הכי טוב שלנו העונה?
    http://one.co.il/Article/173505.html

מקווה שהכל הסתדר בנייהם כי הקבוצה בנוייהם על שנייהם יחד שקטים ורגועים ולא צריכים בלאגן בחדר ההלבשה.

12. aloneli Member

פעם שעברה שהייתה לרובן תקרית זה היה עם לאם ומאז התקרית השילוב ביניהם פירק את אגף שמאל של כל יריביה ששיחקה נגדנו,אולי גם עכשיו לאחר התקרית נראה שילוב מיוחד ביניהם,אחרי הכל הם שני הכוכבים שלנו ואנחנו חייבים אותם בכושר..

לגבי התקרית דברים כאלו קרו ועוד יקרו לנו זה חלק מהעצבים שיש תוך כדי משחק,באיירן מומחית בלפתור בעיות כאלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. dudi Member

גוסטאבו כל כך מוצא חן בעיניי באגף השמאלי, וטימו שקט,ויציב יחסית לואן בוייטן במרכז ההגנה ככה שיש סיכוי שנקבל מחליף(בשעות הקרובות) ברמה לואן בומל, או שמסתערים על אינטר עם אוטל??

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/11
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

על מי חשבת? שלח להונס מייל ותגיד לו שהוא עצלן ולא יודע לנהל מועדון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. dudi Member

סלע עד שהוא יגיד את מילת הקסם דניאלה דה רוסי(או קליבר בסגנון כראוי לאמפריה ארופאית)ת(נדב מתהפך עלי אם הוא רואה) מועד העברות ייסגר..

חוץ מזה את העזרה שלי הבחור בטח שלא צריך.. אבל מה אתה חושב סלע אל תהיה פוליטיקאי ותדבר שאוטל נחמד לך..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/11