באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. Andrei Kanchelskis Member

באיירן תהיה בסוף העונה אלופה אני מרגיש את זה ובטוח בזה, דורטמונד תאבד גובה ובאיירן לא תעצור תרשמו לעצמכם כולכם 22.5.2011- באיירן מינכן א ל ו פ ה !

2. דנידין Member

או שזאת בדיחה או שזה ניסיון ניחוס. בשני המקרים, אהבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

באיירן ישארו השנה בלי כלום. בלי אליפות ובלי גביע שילך לארון שלנו. במינכן תשאר השנה רק הבירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

3. 100%Bayern Member

דנידין אתה יכול להיות שמח לפחות שהאליפות תגיע לעמר הרואר... אבל לא אלכם אלא לשכנה שלכם דורטמונד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה שגם לעניין הקפטן זה היה מאוד צפוי שלאם היה הראשון ושוויני המשני ממש כמו בנבחרת או למעשה מה שהיה עד עכשיו.

לגבי הביקורת של ואן חאל על קראפט... ואל חאל אף פעם לא מהלל או משבח שחקנים כי הוא מאמין וחושב שאין מושלם ותמיד אפשר רק להתקדם וזה מה שהוא משדבר להם.. נכון שקראפט נתן הצגה טובה אבל הוא מזכיר לו שלצד כמה הצלות גם היו לו כמה טעויות שיכולו לגמור את המשחק, ואת ההצלה של הנגיחה קרתה מקרן שהייתה נטו אשמו של קראפט, חוץ מזה ככה הוא גם אמר על מולר ועוד כמה.. ובכלל לא החשיב את ריבירי שחקן מהשורה הראשונה ממש כמו את גומז.. אין אצלך ואן חאל יוצא דופן כולם שווים ואם מישהו רוצה להיות חלק מההרכב הוא צריך להוכיח את עצמו גם באימונים וגם על המגרש.. אפילו את רובן הוא הזכיר לו שהוא עוד שחקן כמו כולם ושאם המאמן אומר לו להתחלף הוא מתחלף ולא משנה מה.

4. aloneli Member

עם הבירה והגביע הגרמני!!,וגם אני חושב שהליגה עוד לא גמורה בטח שזאת דורטמונד ולא יונייטד או בארסה(בלי לזלזל)...

5. aloneli Member

מעניין אותי אם יש לנו שחקן בסגל שעוד לא נפצע העונה??כרגע אני יכול לחשוב רק על לאם(שיהיה בריא)-חוץ ממנו ואולי עוד אחד או שניים כל שחקן היה פצוע לפחות פעם אחת.
    מכת פציעות שעוד לא ראיתי אולי חוץ מיובה של שנה שעברה ששם זה כבר היה סיוט..

6. yocki land Member

הלו לא להתחזר. דבר ראשון לחשוב על לברקוזן כי היא שש נקודות מעלינו (אנחנו עם משחק חסר כמובן) ואם אנחנו לא מצחים את ברמן היום (כי ידוע שבמשחקי חוץ אנחנו לא הכי מצטיינים השנה) אז הם גם מתחילים לברוח.
    פרה פרה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק דיברנו על גומז השבוע והנה מגיע משחק חשוב והוא כבר עם 3 החמצות גדולות במחצית וכל מיני מהלכים מגושמים מול השער. מזל שיש רובן ומולר.

אומנם ספגנו, אבל זה היה די מקרי. ההגנה בגדול נראת טובה ויציבה עם הצמד בקישור האחורי וטימושצ'וק ובאשטובר בהגנה. גם גוסטבו היה נקי מטעויות (אולי למעט נגיעת היד שספק עד כמה אפשר להגיד זאת טעות, כי לא ברור אם זה היה בכוונה או לא).

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/11
  8. aloneli Member

אני מבין שיש פה דעה של לא מעט אנשים שגומז לא מגיע למשחקים גדולים..

אני דווקא חושב לגמרי הפוך,בדקות הלחץ גומז הוא היחיד שהגיע למצבים והיחיד שלא קיבל פיק ברכיים מול השער.
    מולר,פראניץ' שוויני ואפילו רובן הגיעו למצב אחד לפחות שבו היה צריך לחורר את הרשת אבל הם העדיפו לא לבעוט ולמסור ולמסור..
    אז וואלה גומז לא הבקיע,למרות שאפשר להגיד שהשער השני בזכותו הבלעדית,אבל שהוא הגיע למצב הוא לא שקשק כמו חבריו לקבוצה.

גומז לא הגיע למשחק??אז מי כן הגיע?שוויני?אולי מולר?

עוד משהו,ואן חאל חייב להרגיע את גוסטבו וללמד אותו לא לעשות פעולים מיותרים ליד הרחבה,ובמיוחד לא לעשות שטויות ברחבה-למזלו שני פנדלים(אחד לאאכן ואחד לברמן) נפסלו..

קראפט איש המשחק,הלוואי ובסיום העונה אני אוכל להגיד בלב שלם שנוייר ילך לחפש את החברים שלוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שוויני לא הגיע, אבל מולר בהחלט הגיע למשחק. הוא היה מאוד אקטיבי בהולכת ההתקפות. הוא בכלל בתקופה האחרונה השחקן הכי טוב שלנו בקבוצה. נראה שצד שמאל מתלבש עליו בול.

10. aloneli Member

מולר הגיע למשחק רק לאחר שהבקענו וירד קצת הלחץ,איפה הוא היה לפני?לכמה מצבים הוא הגיע??
    אותו סיפור בגביע מול אאכן..

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שחקן לא נמדד בכמות המצבים אליו הגיע, הוא לא חלוץ, אבל תבדוק כמה מצבים הוא יצר וכמה התקפות הוא בנה.
    מול אאכן הוא היה רוצח, על מה אתה מדבר.

12. דנידין Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

אין לך מה לחפש בכדורגל, עזוב, לא בשבילך.

13. aloneli Member

ואת זה אומר לי אוהד שאלקה....

התכוונתי שמולר נכנס למשחק באאכן רק אחרי שהמשחק היה ביידים שלנו,לפני זה הוא קצת נעלם לי ללא קשר לכמות מצבים שהוא הגיע ואפילו שהוא כבש צמד...

14. דנידין Member

אילו טענות סרק, לא יאמן. השער הראשון של באיירן מול אאכן הגיע כולה אחרי 24 דקות. מישהו הספיק בכלל להתבלט? וגם עד אז הוא היה מצויין. מולר ורובן בונים לכם את כל המשחק.

תפסיק לבלבל בשכל תעשה לי טובה ולך תראה אילו ציונים נותנים לו באתרי הספורט בגרמניה.

זה כבר מתחיל להעליב בחיי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/11
  15. אפנברג Member

איפה אחי: בדקה הראשונה כולם נמנמו כשברמן בכמה מסירות חתכה לנו ההגנה ומזל שקראפט לקח הכדור (וגם מזל שהשחקן של ברמן לא העביר רוחב לשחקן אחר שלהם שהיה לגמרי לבד). בגול של מרטסקר הוא היה כ"כ חופשי ומאושר בפינת הרחבה שהוא יכל גם לשתות בירה עם נקניקיה לפני שהחליט לאן לבעוט. עוד לא הגענו למנוחה ולנחלה בכל הקשור להגנה.