ליוטקי לאנד תסכים איתי שאני אומר שלתת צ'אנס לקראפט לא אומר שצריך לפסול את הגענו של נוייר, לגבי זה שאתם אומרים שאם יש סטאר פנוי ובאיירן לא הביאה אותו אז הינה כמה מהרשימה: נתחיל מדייגו שעוד היה בברמן, נעבור לדזקו (לא שאני חושב שאנחנו צריכים אותו) או אפילו הונטלאר שעדיף לפי דעתי על גומז\אוליץ נמשיך עם אוזיל ונסיים בנוייאר שלפי מה שהרבה מכם אומרים הוא לא צריך לבוא בגלל שיש לנו את קראפט, ובכלל למה אנחנו צריכים להיות קבוצת הפליטים של הקבוצות הגדולות כמו ואן בומל, רובן וכ'ו... למה רק אחרי שקבוצה גדולה לא מעוניינת בשחקן אנחנו קונים אותו ולא לפני? זה נכון ומאוד חשוב ששחקני בית תמיד יהיו עדיפים על שכירי רכב אבל ברגע שאין לך שחקן בית ברמה הכי גבוה ושכיר רכב שכן יכול לבוא בכמה רמות מעל אז למה לעדיף עדיין את השחקן בית? המטרה היא כמה שלהצליח לפעמים גם אם זה יוצר מצב של המטרה מקדשת את האמצעים.. אני מעדיף לראות קבוצה שנותנת פייט ולא מוותרת ולאו דווקא מנצחת העיקר שהחקנים יבינו בשביל מה הם משחקים וזה הסמל והקבוצה והאוהדים בעיקר וזה נכון שאת זה שכירי רכב לא תמיד יבינו אלא רק שחקנים נאמנים וכאלו שגדלו במועדון, בכל אופן אל תצאו מפרופורציות וזה שאני ועוד כמה אומרים שמדי שנה צריך רכש לא אומר שאנחנו מתכוונים שבאותו הרכש אנחנו מצפים שנביא גם את צ'אבי וגם את מסי ורונאלדו.. ממש לא.. מה שאני מתכוון זה להשאיר סוג של איזון בקבוצה כלומר מכרו חלוץ להביא במקומו ובאותו מעמד... אחרי הכל גם השחקנים לא נהיים צעירים עם הזמן ותמיד צריך רענון כל שהוא.. והמצב שנוצר עכשיו בבאיירן הוא לא הכי בריא כלומר לבנות כל כמה עונות קבוצה חדשה לגמרי זה מבטח ופוגע בכימיה ובאיכות של הקבוצה, לשחקן שתיים מדי עונה יהיה קל יותר להשתלב מבלי לבנות הכל מחדש במקום 5-6 שחקני רכש, חוץ מזה רכש מאולץ לא הכי עזר לנו בעונות האחרונות במיוחד שהבאנו את בארפייד, פראייניץ, סוסה ועוד כמה לייצנים שלא עזרו לנו ממש אבל העיקר שיקראו רכש זה לא נכון!! אני לא יודע מה או למה אתם חושבים על הקבוצה באה בשבילי לפני הכל, וכל דבר שאני אומר או כותב גם אם זה סותר אתכם ואת הדעות שלכם עדיין הוא רק לטובת הקבוצה כי באמת בשביל זה זה את הפורום והדיון הזה פה וזה מה שמלכד אותנו שכולנו אוהדי באיירן מינכן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
וואו איזה באלגן נהיה פה בפורום... הדיון הזה קצת יצא מפרופורציה אבל בכל זאת הוא עוסק בנושא מאוד חשוב. אוהדי באיירן הם לא גלורי גלורי,אבל כאשר אתה צריך מגן שמאלי אתה צריך מגן שמאלי.כרגע בסגל(לפני הגעת גוסטבו),באיירן לא הצילחה למצוא מגן שמאלי ראוי אז מצופה מקבוצה ברמה שלה שתמצא שחקן חדש בעמדה הזאת. אני לא תומך בהבאת קונטראו שקבוצתו דורשת פי3 יותר ממה שהוא שווה-תעשו לי טובה הוא לא שווה יותר מ-15 מיליון יורו.אני לא תומך גם בדז'קו בטח בגלל שיש לנו את גומז שבכושר טוב+קלוסה שיכול לספק את הסחורה מהספסל,מה גם שדז'קו שווה מחיר לא נורמלי מה שמנע ממנו להגיע לאיטליה-איפה שהוא באמת רוצה לשחק. הבעייה של באיירן שכבר אמרתי אותה לא מעט פעמים זה שהיא מתחזקת רק לאחר עונת כשלון.זה נראה טבעי שלא צריך להתחזק אחרי העונה המצליחה אשתקד אבל כולנו יודעים שהיו לנו לא מעט עמדות שהיינו חלשים בהם. אם נבדוק את שוק העברות באיירן לא מוציאה כמעט אגורה אחרי עונת הצלחה,ואחרי עונת כשלון מוציאה 70 מיליון יורו על השחקנים הראשונים שהיא מוצאת בשוק. אם לא נתחזק כמעט בכל שנה אנחנו נמשיך עם עונת אליפות-עונת כשלון(מה שמאפיין אותנו בשנים האחורנות),לכן אני מציע שממקום להוציא 70 מיליון בשנתיים להוציא כל שנה 15-30 מיליון(רק במידה וצריך) וכך נוכל לשמור על יציבות ותארים רצופים....
במה הונטלאר עדיף על גומז ואוליץ'? הוא משחק אצלנו ואני אומר לכם, הוא אנוכי ולא כזה מדהים בכלל. קטן על באיירן מינכן שחקן כזה. הלאה, דייגו? זה שכולם מנסים להפטר ממנו? עוד שנתיים הוא ימצא את עצמו אפילו בקבוצה יותר קטנה מוולפסבורג. לא כל עונה חייבים להתחזק בשחקנים מסוג כזה, אפשר כמו שיונייטד ואינטר עשו, להתחזק באיזה מגן טוב או חלוץ מחליף צעיר. גם באיירן החזירה את קרוס ואוטל מהשאלה והביאו את גוסטבו. חסר לכם רק מגן שמאלי ומעבר לזה כלום, אין לכם שום סיבה להשתולל. תרדו לקרקע.
לא יודע על מה אתה מדבר הונטלאר חלוץ מצוין , חלוץ לא צריך לפרגן חלוץ צריך לספק שערים והונטלאר יודע לעשות את זה מצוין. ממשחקים שראיתי אותו לא סתם הוא סומן כבר בהיותו באייאקס כשחקן העתיד, השחקן הזה מאוד מסוכן והוא עדיף על גומז ואוליץ'.
הונטלאר צריך אחרי מנוע דוחף ופעיל כדי לכבוש בצרורות ואני בטוח שאם הוא היה מגיע לחצי מהמצבים של גומז הוא היה מכניס לפחות 70% ממה שגומז החמיץ (אבל הדיון לא עוסק במי יותר טוב גומז או הונטלאר אז נתקדם..) אלונלי אמר פה מה שאני שאני אומר כבר כמה ימים ואין לי כוח להכנס לזה.. ניהיה פה בדיחון סטיגמה שנדבקה אליי ואלי דודי שאנחנו אוהדי באיירן הגלורי גלורי.. שאנחנו "אוהדי ריאל שטעו בדרך" או כל מיני דברים כאלו וזה ממה לא נכון.. לא אני לא חושב שהיינו צריכים להביא את דזקו כמו שאני לא חושב שהיינו צריכים להביא את גומז ב3ם מיליון יורו, לפני הכל ולפני הכל כדורגל זה הגנה אתה לא יכול לבנות קבוצה על התקפה ולשכוח את ההגנה כדורגל משחקים קודם כל בהגנה גול כל אחד יכול לשים אפילו בלם מקרן... חלוץ לא יכול לעשות הגנה כי הוא לא יודע. וזה מישהו שפה מהפורום אמר שמשחק כדורגל יפה הוא לא חייב להיות ה4-4 בין צ'לסי לליברפול אלא שכדורגל זה קודם כל הגנה ואני תמיד אמרתי שהגנה כבר כמה שנים אין לנו. אז כשאני אומר שגם אחרי עונה מוצלחת צריך לחזק את החלק החלש שלנו שהוא ההגנה (מגן שמאלי ובלם לפני שגיליני את ברנו) לא אומר שאני מצפה שהקבוצה תצא לרכש מטורף של 70 מיליון יורו. חוץ מזה שאני תמיד בעד להביא שחקן צעיר מבטיח ולתת לו צא'נס בקבוצה ודווקא בבאיירן במיוחד בעונה שעברה זה השתלם. שבת שלום ומבורכת שתיהיה לכולנו (גם אם זה לא לאהודי באיירן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ) :aaa031:
תאורתית כן, מעשית לא. צריך שיקרה משהו קיצוני ביותר לדורטמונד כדי שהם לא יחגגו אליפות כבר בתחילת אפריל. הם נותנים עונה שרואים אחת לדור ולא ריאלי לרדוף אחריהם גם אם ברשותך קבוצה אדירה. זה קצב צבירת נקודת שגם באיירן בשיאה לא הצליחה לחלום לעשות. התחרות היותר ריאלית היא מאבק בין כל שאר קבוצות הליגה ושם באיירן חזק במירוץ.
אני צופה לדורטמונד איבוד נק' גם בשבוע הבא בוולפסבורג. אם נשכיל לנצח בברמן (דבר שהוא בהחלט אפשרי, ברמן בעונה איומה) הפער ירד עוד קצת ויתחיל להיות קצת לחץ על דורטמונד. בתכל'ס, רק עלינו דורטמונד מסתכלת, מיינץ והאנובר לא תהיינה אלופות, כך שאם נחבר כמה נצחונות רצופים יש מצב שיהיה מעניין כי כמה דורטמונד תמשיך עם אחוזי ההצלחה המדהימים שלה? הנה, בשלושת המשחקים האחרונים היא לקחה רק 4 מ-9 נק' אבל אין ספק שזה עדיין יהיה קשה מאוד. לגבי המשחק אמש: ראיתי התקציר באתר הקבוצה: כמה טוב לראות את רובן שוב מלהטט. יופי של שלושער ל"פנצר" מריו גומז ורק ההגנה נראתה כמה פעמים לא ממש בטוחה בעצמה, בעיקר כשעוד היה צמוד אבל זה לא חדש לצערנו. ובחצי מבט למפעל החשוב באמת: אינטר הפסידה אמש 3:1 לאודינזה אחרי 4 נצחונות רצופים בעידן לאונרדו. ההגנה שלהם לא בדיוק סטייל מוריניו השנה (כפי שהיה אפשר לראות בתבוסה שלהם לטוטנהאם בצ'מפיונס) , מוכרחים לנצל הצ'אנס הזה ולהכות אותם שוק על ירך! יש לנו כלים התקפיים מצוינים ואפשר לעשות את זה! אני כבר התחלתי לאגור בירות ופיצוחים לקרב הגדול
ד"א אתמול שאלו את מריו האם הוא " one night attentaeter"? ומריו די התחמק מהתשובה. למי שלא מבין האם מריו הוא סוג של שחקן שמופיע למשחק אחד ובאחרים שובת. שאלה טובה, מבט לסטטיסטיקה מלמד שיש למריו משחקים שהוא פשוט נפלא ויש משחקים שהקבוצה צריכה אותו ולא ממש מקבלת אותו. האם מריו טוב שבאיירן טוב ןלא טוב שהקבוצה ממש צריכה אותו?
אכן כל ערב מקבלים מריו אחר. אם הוא רק ישכיל להיות יציב, אפילו ברמה של שער למשחק (לא דורש ממנו שלושער), אז הוא יהיה אחד הגדולים בעולם. הוא לא טוב רק שבאיירן טובה, דווקא מול וולפסבורג נתנו את אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה והוא החמיץ שערים בטוחים והיה כבד. מצד שני במשחק ברומא הקבוצה הייתה רעה אבל הוא כבש שערים שרונאלדו היה מתגאה בהם. עם גומז אין לדעת מתי הוא ביום כיבוש ומתי הוא ביום שיבוש. גומז הוא תעלומה גדולה.
בקצב הזה גומז בדרך לשבירת השלושערים בעונה,לא יודע מי ראשון אבל הוא בהחלט מפציץ העונה.. גומז בבאיירן הוא לא גומז של שטוטגארט,בשטוטגארט כל הקבוצה הייתה בנוייה עליו,וכעת בבאיירן הוא עוד שחקן טוב ליד הרבה שחקנים לא פחות טובים(מה שגם הקשה עליו בהתחלה). גומז של באיירן לא מנצח משחקים בטח שלא לבד,כמו חלוץ מטרה אמיתי הוא צריך שהחבר'ה מאחורה יעשו את העבודה ושהם טובים גם הוא טוב,שבאיירן לא טובה ולא מספקת לו כדורים הוא יכול להמשיך לעמוד כמו עמוד תקוע בהתקפה. בכל מקרה הוא הדבר הכי טוב שיש לנו כרגע בעמדה הזאת,ושיש גם את קלוסה מחליף אפשר להיות רגועים-לפחות בליגה