באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובאן סוטולמאייר. בן 23 והגיע בהעברה חופשית מיאן רגנסבורג.

2. scholl Member

מסקנות מהמשחק היום :

*מואיז ,הקשר השמאלי הוא שחקן פח ואני לא יודע איך יש לו מקום בכלל גם בבאיירן 2 .
    *דויד אלאבה חייב לקבל קנס על האנוכיות שלו בנוסף לחודש התרעננות ביציע .
    *אנדראס אוטל חיזק את דעתי ,הבחור שחקן נפלא .
    *השוער שעמד היום בשער וחשבתי אתמול אוליי הבחור יכול להתפתח לדבר גדול ,היום הבנתי שזה כנראה לא יקרה .
    * קונטנטו שילם היום על כך ששיחקו לידו ליצנים (במיוחד מואיז ) .
    * האס ,הבלם ששיחק ליד דמיכליס ,איטי וגמלוני .

יאללה שתתחיל העונה כבר .

3. FC_Bayern Member

אלאבה זה שחקן (ואני עושה לו טובה גדולה בכך שאני מכנה אותו "שחקן") שאסור שישחק במדי באיירן. תמיד כשהוא משחק, יש תחושה שמשהו ייהרס במשחק, זה קרה בעונה שעברה, וזה קרה גם היום.

אז נכון שהעמדה הטבעית שלו רחוקה מלהיות חלוץ או קשר התקפי, יחד עם זאת - איך? איך שחקן כדורגל יכול להחמיץ או לטפל בכדור בצורה כ"כ שלומיאלית, ובו זמנית ללבוש את מדי באיירן? לא מובן.

4. scholl Member

עזוב ,נגיד ומהיכולת נעלים רגע עין ונתרץ את זה בגיל ,
    אבל אכן ,התחושה שמלווה אותך לא מלווה רק אותך ,
    אלאבה זה שחקן פחדן ,רואים בעיניים שלו שהוא מפחד ,שהוא משחק ממש בלי בטחון ,עם פחד .

וברוב חוצפתו ,במצב של 2-1 לשאלקה ,הוא עומד בייחד עם אוליץ' מול נוייר ,מסירה קטנה לאוליץ' וזה 2-2 ,אבל לא ,החוצפן מעדיף לנסות את מזלו ומפשל .

פשוט גועל נפש ,ולא מעניין אותי אם הוא בן 17 או 18 ,אני פשוט לא סובל את השחקן הזה .

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אתה מודע לזה שמדובר בילד בן 17 כן?

ילד פלא שהעמדה הכי טובה שלו היא בכלל הקשר האחורי. קיצר אל תמהרו לשפוט, לבטח לא על פי משחקים לא חשובים לאף אחד.

6. scholl Member

----

אבל אף אחד לא דיבר על עמדה כזאת או אחרת ,אפילו לא על טעויות מקצועיות (והיו המון ) ,אלה על אופי,ולא מדובר פה על מסקנות ממשחק אחד אלה גם מתוך העונה שעברה ,והיום באמת באמת שאני עצבני מאוד ,פשוט לא עושים דברים כאלה ,במקום להבטיח שער הוא העדיף להיות אנוכי ,אם אני ואן חאן אני מעלה אותו ליציע לחודש וקונס אותו ב 10 משכורות על מה שהוא עשה היום .

פשוט ליצן ,אוליי כדאי שלפניי שנותנים לו ללבוש את החולצה של באיירן שישלחו אותו לסדנאות חינוך קודם כל .

7. Ze German Member

מי שהרשים אותי, לפחות במחצית הראשונה, היה פרנייץ', הוא צריך לקבל יותר דקות משחק בעונה הזאת.

8. yossi170271 Member

אני רואה שיש כאן כמה גאוני כדורגל.איך זה שאתה מבין ורואה את מה שואן חאל ועוזריו לא רואים?
    בסך הכל משחק אימון, ותקרא לזה טוטאל ליגה ואו כל כינוי אחר,משחק אימון שלא צריך התייחסות,חכה ליום שבת הקרוב זה כבר סיפור אחר ותהיה בטוח שתראה באיירן אחרת,בסך הכל מדובר על ילד בן 17 וחצי שואן חאל יודע מה הוא שווה

9. scholl Member

חבל שאני צריך לחזור על דבריי שוב ושוב .
    איפה אתה רואה ביקורת על יכולתו של אלאבה ? לא שאלתי למה הוא בהרכב מסיבות מקצועיות ,לא ביקרתי את ואן חאן שנתן לבחור לשחק ולא אמרתי שאני רואה דברים שואן חאל לא רואה .

כל מה שאמרתי הוא ,שהשחקן הזה מרגיז אותי מאוד בהתנהלות שלו על המגרש והגיל לא אמור להגן עליו ,האנוכיות שלו עלתה לנו היום במשחק וחבל מאוד על הזלזול ,נכון שזה מפעל שלא שווה הרבה אבל בכל זאת מי שלובש את המדים חייב לתת 100 אחוז לא משנה באיזה מפעל .

יש לי אנטי מאוד גדול לבחור הזה ,פשוט לא סובל אותו כי הוא טרמפיסט ,אם הוא היה בן 22 נניח אף אחד לא היה מחזיק ממנו ,הוא זוכה להתיחסות מיוחדת רק כי הוא בן 17 .

10. Yotam Member

- תן לשחקן להשתפר, לך תדע עוד כמה שנים הוא יהיה מכוכב מוביל בבאירן או שהוא יככב בליגה שבדית שלישית, לך תדע הכל יכול להיות.
    אם הוא כזה גרוע בהתנהלות שלו במגרש אז ילמדו אותו לשחק בסגנון אחר, הכל יכול להיות, אפילו אפשר לשנות את העמדה שלו, הוא עדיין ילד ויש לו את כל הזמן שבעולם להשתפר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. אפנברג Member

התותחים הכבדים שלנו חזרו להתאמן:
    http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...-wm-helden.html

אין לחבר'ה בגלזנקירשן מה להתלהב מהנצחון אמש על הרכב הטלאים שלנו-זו לא היתה דוגמא לכלום. השנה צפוי קרב אדיר בין האדומים לכחולים. אשתקד שאלקה כשלה פעמיים מולנו במשחק על כל הקופה: בחצי גמר הגביע ובמשחק הליגה-שניהם באצטדיון שלה. השנה יש לה ווינר ענק בהרכב, ראול (ושאפו למגאת' שהצליח להביא אותו-רכישה אדירה)-נראה האם הפעם היא תמעד ברגע האמת.

ד"א: מישהו יודע מה נסגר בסוף עם משחק הנבחרת ב-11 באוגוסט בדנמרק? ואן חאל בקש ששחקני באיירן לא יסעו כדי שיוכל להכין אותם לתחילת העונה. יש עם זה התפתחויות?

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/10
  12. yossi170271 Member

מישהו יודע מה קורה לגביי הפציעה של ואן בויטן?

13. אפנברג Member

ממה שהבנתי מאתר הקבוצה הפציעה פחות חמורה ממה שחשבו והמנוחה המדוברת היא 10-14 ימים.

14. Ze German Member

איזה עוד משחקים יש לפני פתיחת העונה?

15. FC_Bayern Member

גמר הסופר-קאפ ביום שבת, 7.8, נגד שאלקה באיצטדיון של אוגסבורג.