נדב מתהפך בכסאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מתגעגעים אליו, רוצים לחזור לשפיות. אולי תעבור להיות אוהד באיירן רוזנר, אתה רואה ומבין לליבי ובכל זאת משאיר אותי לבד. קדימה, קח יוזמה.
התייאשתי קצת מסלע ו 100% BAYERN העמיד אותו במקום ככה שאין מה להוסיף, חוץ מקטנה אליך רוסנר - לא רק גלורי גלורי התכוונתי שלא רכשנו איזה סטאר שיפריד אותנו משאר הבינוניות ואתם בניהם עקיצה לא בעקיפין ישירות אליך כמו שאתה אוהב. אולי אתה דוקטור לכדורגל גרמני, אבל לא צריך לגמור אוניברסיטה לקרוא את התוצאות בשטח!! גלורי גלורי אתה עוקץ אותי כל פעם מחדש בלי להזכיר שברצלונה הורסת את גבול טעם הטוב תוך כדי גלורי גלורי והצבת הטוב בעולם בשפיכת כספים מטורפת בכל עמדה!! מסנוור, ומשועמם זה מה שאתה ולא באשמתך באשמת החבורת כלום שאתה אוהד!! עוד מקפצה בדרך אלי, ותשאל את מריו...
אם אתם כל כך לא רוצים רכש ורוצים שחקני בית סבבה הינה ההרכב שצפוי לכם: קראפט (הקאן החדש שלכם), לאם, ברנו, באדשטובר, קונטנטו, שוייני, אלאבה, מולר, קרוס, ועוד שני חלוצים שאלוהים יודע אם יש בכלל במחלקת הנוער. איזה הרכב... עם ההרכב שלנו בשנה שעברה סגפנו תוך מחצית 3-0 מיונייטד, ולפני שתי עונות ספגנו 5-1 נעים לעיניים מוולפבורג אני לא יודע איך המשחקים היו נגמרים עם הרכב כזה. אתה לא יכול לבנות קבוצה רק משחקני בית ותמיד להעדיף שחקן בית על רכש נוצץ.. אתה יודע מתי כן? שקבוצות אחרות רואות בשחקן הבית שלך רכש נוצץ כמו מולר, שוייני ולאם רק אז! אתה לא יכול להסתפק בבנוניות כאשר מדובר בשחקן הבית. אין מה לעשות במחלקת הנוער הבווארית לא גדלים סטארים כל עונה ובכל העמדות... לומר שלא צריך לעשות רכש זה יותר מטורף מאשר לומר שצריך לעשות רכש רציני... אני בתור אוהד הייתי שמח ואני מצפה מהמועדון שיעשה רכש כל עונה על מנת להתחזק ולרענן את הסגל. אתה יודע מתי לא הייתי מצפה ממנו לעשות רכש? כאשר הקבוצה הייתה שולטת בכדורגל האירופי, כלומר בלי לראות לוקחת אליפות ואולי נאבק רק מול קבוצה אחת אבל ב6 שנים הפסדנו ל3 קבוצות שונות בזמן שעוד הרבה אחרות היו בתחרות, הייתי יושב רגוע בבית מתי שהקבוצה שלי הייתה מגיע בקביעות לחצי או לגמר... אז אתה יכול להיות רגוע כי אתה לא חייב לנצח את כל המשחקים אבל אתה חייב להביא תוצאות... ולרוב בשביל תוצאות אתה צריך להוציא כסף אין מה לעשות תשאל אל פרגוסון תשאל את גראדיולה תשאל את מוריניו תשאל איזה מאמן שאתה רוצה. אגב רכש זה לא אומר שצריך להוציא 100 יורו בעונה, מספיק גם 30 על מנת לחזק ולרענן את הסגל, אתה לא יכול לתת לשחקנים לעזוב ולא להביא להם מחליף כי אתה "בונה על מחלקת הנוער" אתה לא עמישב פ"ת שתגיד את זה... בגלל דברים כאלו לא סופרים אותנו בשוק העברות... אנחנו הבאנו הרבה יותר הישגים מריאל בעונות האחרונות ועדיין מעדיפים ללכת אלייהם למה? כי יודעים שמי שהולך לשם כוכב... יודעים שהסיגוי גבוה יותר לזכות בתארים אם תבוא לקבוצה (שהיא לא באיירן) בגרמניה מאשר ללכת לקבוצה (שהיא לא בארסה\ריאל) בספרד. למה זה קורה? בגלל הכסף וההוצאות של שוק העברות.
אני רואה שהעניינים התעוררו כאן. דינו, שוב חזרת להיות כמו לפני שנתיים? חשבתי שהתפתחת קצת מאז. אתה לא סומך קצת יותר על המועדון שלך? טוב שלא ביקשת שהם יביאו את מסי, רונאלדו שניידר ורוני אליכם, וואלה יופי. עלק אתם צריכים חיזוק, וואי וואי אנשים פה חיים בסרט רע. הקבוצה שלכם כמעט וטרפה את כל הקלפים בעונה שעברה, אולי היא צריכה חילוש, לא חיזוק. אתם לא הייתם וגם לא תיהיו בארסה. שתדע שהם לא משקיעים הרבה כסף בסגל, פשוט שחקנים רוצים לבוא אליהם. הגרעין החזק של בארסה הגיע לבארסה בגיל צעיר או גדל בבארסה. עם זה אתם לא יכולים להתחרות. בחיים לא תיהיו ברצלונה ואין משהו שאתם יכולים לקנות וצריכים לקנות כדי לשנות את זה. מה שכן, עם כל הקניות של ריאל מדריד, אתם עדיין קבוצה טובה יותר כיום. אתם גם יותר טוב ממנצ'סטר יונייטד, אבל למה שזה יספיק לכם? אתם הרי אוהדי באיירן חזירים ורוצים להיות "בארסה". המודל שלכם לחיקוי, עלובים. ועכשיו לגאון השני שכבר הרחיקו אותו מהפורום על "יתר גאונות" בעבר: 100% דביליות: יופי שאתה לא מכיר את ההרכב שלכם. חבל שלא העלת את ההרכב של קבוצת המילואים ולא רק הספסל. גאון. ואתה גיבור, שהקבוצה שלך הייתה השניה הכי טובה בעולם בעונה שעברה, מי אתה צריך עכשיו בקבוצה שלך ויסכים להגיע אליכם? תן שמות נרלינגר, קדימה. עוד סקאוט בלי גרוש ללירה.
אם תראה מה שאני כתבתי תראה שאני ממש לא רוצה להיות בארסה (המועדון הכי שונא עליי) ותראה שתמיד משווים כל קבוצה אחרת שרוצה להיות משהו מבארסה, אני לא אומר שצריך לקנות את מסי רונאלדו ושניידר (אגב שניידר יכול להיות אצלנו עוד בעונה שעברה שהציאו לנו אותו את רובן ועוד כסף על ריברי) אבל צריך לעשות רכש.. ויודע מה אתה אמרת שכמעט לקחנו טראבל עונה שעברה.. אבל בגלל הכמעט הזה בדיוק צריך לעשות רכש.. לא לקחת נכון? זאת אומרת שמשהו היה חסר, סבבה תחייה בסגנון של פרגוסון שמאמין שאם הוא לוקח אלופות ואליפות אז זה "אם זה לא שבור אז לא צריך לתקן" ואז תראה מישהי אחרת מניפה את הגביע ואתה יודע (נו טוב אתה לא יודע כי אתה אוהד שלאקה) כמו זה כואב לראות שהקבוצה שלך מפסידה בגמר יותר אפילו מאשר בחצי או ברבע.
אם לא לקחתם זה לא אומר שמשהו חסר, זאת הבנה שגוייה במאוד בכדורגל. זאת אומרת שיש עוד על מה לעבוד עם הקבוצה. קבוצה עם בסיס טוב משדרגת את עצמה בעבודה קשה ואת זה ראינו בעונה שעברה אצלכם כתהליך. כל חודש הפכתם יותר ויותר טובים. התהליך הזה נעצר כי נפצעו לכם שחקנים, אך עכשיו הסגל שלכם שוב בריא ומלא. אין שום קשר לשאלקה, תראה כמה רכש אנחנו עשינו ולאן זה הוביל אותנו. אם תשנו דברים בקבוצה, זה יכול לקלקל לכם. הכי קל להסתכל על אימון קבוצה בצורה שיטחית ולהגיד שכל פעם שלא הולך משהו שצריך רכש. כאילו שהמועדון שלכם לא רכש סגל מלא ומרשים עד עכשיו. העיקר לספר לנו שצריך רכש.. אפילו אוהדי יונייטד מבינים את המשחק יותר מכם, בחיי.
מסכים עם דנידין. אין מתכון של שני סטארים בשנה=טראבל. חוץ מזה כאילו שזה כ"כ פשוט להביא שני כוכבים בקיץ ועוד חיזוק איזה צ'אבי או מישהו בחורף ככה על הדרך. אם יש מישהו שזה מתאים להביא ובאמת צריך אותו באיירן מביאים אותו נקודה. וזה גם לא מתכון בהכרח להצלחה. אם אתה רוצה באמת להצליח לאורך שנים כמו שבסה"כ אנחנו מצליחים שחקני בית זה דבר חשוב מאוד בכל הקבוצות הגדולות בעולם (ואנחנו צריכים לברך על כך ובטח שלא לבכות!). אתה חושב שלנו זה לא כואב לראות את באיירן מפסידה תואר כלשהוא? אבל תאמין לי שעם קבוצת גלאקטיקוס מן הסוג שאתה מציע, לראות אותנו מפסידים תואר זה יהיה כואב בהרבה. ואף אחד לא אמר שנוייר לא צריך לבוא. תן לקראפט צ'אנס, לפחות צ'אנס... חוץ מזה סוף שבוע טוב לכולם ושנראה ניצחון בווארי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אנחנו לא עובדים בענף ולא אנשי מקצוע. אנחנו פורום שדווקא לרוב מעמיד דיונים מעניינים שמצביעים על קהילה טובה. בחזרה לכדורגל. ריברי כנראה פצוע ליותר מרק שבוע. גם למשחק מול ברמן הוא כנראה בספק.
דודי, על ההודעה הראשונה עוד הבלגתי על השניה אני לא מוכן להבליג. הדיון הזה ירד לזנות, ונדב שלך עזב את הדיון בגלל משתמשים עם אפס מושג כמו שאתה לצערי מראה פה בהודעות האחרונות. אתה לא רוצה לרשום פה? שיבושם לך. איך אפשר לא לקרא לך ולחברים שלך גלורי גלורי שרואים את ההרכב של באיירן. אז מה אם לא כ"כ הולך השנה? זה מדד לכך שהקבוצה לא טובה? זה מדד לכך שיש תקופות, בדיעבד וכמעט בכל מצב באיירן היא מספר אחת ביי פאר בגרמניה, לא רק בכדורגל אלא גם בחשיבה לעתיד (ואני מציע לך לשבת לראות מספר משחקים של קבוצת החובבנים של המועדון, אולי ככה תבין לאן אני חותר). צומח לך שוער נפלא כמו קראפט שגם ואן חאל מוקסם ממנו. ילד תוצרת בווארית, לא עולה לך כלום חוץ מהחוזה שלו ואתה....אתה מציע למכור אותו כדי לראות את נוייר בקבוצה. זה לא גלורי גלורי? גם קסייאס התחיל בדיוק כמו קראפט, גם נוייר התחיל כמו קראפט, למזלם לא הרבה חשבו כמוך ולא, אולי הם לא היו איפה שהם היום נמצאים. לפני שאתה יורד על סלע ומכסח אותי, תעשה שיעורי בית ותשאל את עצמך, למה אתה אוהב את באיירן. אחרי זה תזרוק מבט על הקאדר ותגלה סגל לתפארת. אוקיי בהשוואה לברצלונה לבאיירן יש עוד מה ללמוד ולעשות, אבל בחייך, זאת קבוצה אלוהית עם השחקנים הכי טובים בעולם. וסתם ככה זרוק מבט להרכב הראשון של בארסה ותגלה מספר לא קטן שח שחקני בית , בינהם גם מסי, אולי עכשיו אתה מבין למה באיירן זורקים את הצעירים שלהם למים העמוקים. אם גם אחרי הדברים האלו אתה עדיין חושב שאני טועה, שסלע טועה, שדני טועה, אני אשמח אם תעמיד אותנו במקומנו עם הסבר הגיוני ולא שירבוב של שטויות שמראים שאתה גלורי גלורי, עד אז לצערי אני לא רואה סיבה לקחת את מה שאמרתי בחזרה. חבל שאתה לא לומד מהעבר ...
אם הוא אוהד באיירן אז אני אוהד בית"ר ירושלים.. דינו, אתה אוהד ריאל מדריד שטעה בדרך במקרה הטוב. עלק אוהד באיירן.