באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. aloneli Member

קצת מוזר שרוצים להביא אותו,אלא אם כן משאילים את קונטנטו או מוכרים את פראניץ',גם יכול להיות שואן חאל בונה על פראניץ' בקישור כמחליף ולא כמגן..

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הועלה בקבוצת האוהדים שלנו בפייסבוק. משעשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/11
  3. Interista Member

על פי הגאזטה דלו ספורט האיטלקי, אינטר תחתים את כריסטוף קנאסמולר מהקבוצה הצעירה של באיירן בקיץ בחינם אחרי שהחוזה שלו יגמר. מישהו יכול להרחיב קצת עליו (אם צפיתם בו בעבר..)?

4. aloneli Member

יצא לי לראות את ה20 דקות אחרונות ממחשק האימון של באיירן,קיוותי לראות את רובן וגוסטבו אבל לא יצא לי- האמת אני לא יודע אם הם שיחקו בכלל.
    ב-20 דקות יצא לי לראות את ה"רובן" שלהם עובר את קונטנטו פעם אחר פעם,ואם שם עושים לו בית ספר
    מה יקרה שהוא ישמור על שחקנים כמו אטו ומיליטו,עמדה כל כך בעייתית-מבחינתי שלואיס גוסטבו ישחק כמגן שמאלי כי כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לספק את הסחורה שם...

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רובן שיחק 45 דקות. קונטנטו גם היה חלש בכמה משחקים האחרונים בליגה וכפי הנראה לעמדה הזאת הביאו בשל כך את גוסטבו.

6. dudi Member

סלע יש משהו מתחת לשמיכה של הנס, ורומיניגה בקשר לקריטשקו?

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אף אחד לא יכול לדעת, אבל מניסיון העבר הכל אפשרי בעצם. זה מה שכתבתי לרוזנר: אמרו שלא יהיה רכש בחורף.. אז אמרו. אני זוכר ששאלו את מגאת' במסיבת העיתונאים מה הוא חושב על המעבר של רובן לבאיירן, אז הוא אמר משהו כמו: "לפי ההצהרות הם בכלל אמרו שהם מחפשים מגן. כך עושים מלחמה פסיכולוגית בשוק העברות". לך תדע, אולי מחר גם נוייר חותם. אנחנו לא בפנים ולא יודעים, לכן לפי דוגמאות מהעבר, הכל בעצם אפשרי.

8. dudi Member

הרוח נושבת לכיוון של-

נוייר;להאם,הומלס,גוסטאבו,קריטשקו - קרי ----> הגנת ברזל!!

במצב כזה בקיץ נצטרך להביא קילר לעמדה של ואן בומל(טרש?! או דה רוסי אם אכן מגרד הכיס..) ושיפוצים קלים בסגל המורחב\ספסל ונעמוד עם אחד הסגלים הכי הכי ביבשת(אולי הכי!!).

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה שינוי קיצוני מידי לאמצע העונה, אבל בקיץ יש כנראה כמה שחקנים שיסיימו חוזה וכמה שפשוט יעזבו כמו קלוזה או אולי ואן בוייטן ואז נראה שחקנים חדשים במקומם. באדשטובר הוא העתיד שלנו וכבר בלם ראשון בנבחרת גרמניה, לא רואה איך הוא לא ממשיך אצלנו בהרכב הראשון אלא אם כן יקרה משהו קיצוני.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/11
  10. aloneli Member

הולך להיות חם בקיץ..
    שחקנים כמו ואן-בומל,בוט,ואן בוייטן,בארפהייד,קלוסה קרובים לעזוב בקיץ-ויגיעו לא מעט שחקנים שיחלפיו אותם...

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא רוצה להספים את האיטלקי כי אתה מדבר שטויות. שהקייזר או אפילו רומינגה אמרו ניחא, אבל שואן חאל והונס מצהירים שלא יהיו יותר העברות הקיץ זה נראה די סגור. מה עוד שכמו שאמרתי כל המקורות בגרמניה מתבססים על מקורות באיטליה. אלו בעיקר לא רצינים. הקוריירה דלו ספורט כמעט בכלל לא התעסק בנושא. זה לא אומר שאין בסיס לשמועות, זה אבל אומר שזה בנתיים נראה רחוק וסביר להניח שאם וכאשר רק בעונה הבאה.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא מאמין למה שהונס ורומניגה אומרים כבר ממזמן. הם הרבה פעמים אמרו א' ועשו ב'. אם יהיה להם הזדמנות לרכש שנראה להם, הם יקחו אותו בלי לזרוק זין על אף אחד. ניסיון העבר מוכיח שלא כל שנאמר גם נעשה. אני מאמין שלא נראה רכש החורף מסיבות אחרות לגמרי (הסגל די מלא). אך מה שעובר בראש של הונס, רק הוא יודע.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/11
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שוב, רומינגה והקייזר אני מבין, תן לי דוגמא למשהו שהונס אמר והתברר כשקר?

ומעבר לזה אני כן חושב שיש סיבה לבאיירן לחזק את עמדת הבלם או המגן השמאלי.
    קונטנטו ופרנגיץ' זה גימיק לא יותר. האיטלקי הצעיר (הוא רואה את עצמו כאיטלקי אז שיחיה עם זה) נראה השנה כמו חובבן ואולי באמת עונה שעברה היתה משהו יוצא דופן. הקרואטי בכלל יותר קשר מאשר מגן.
    גוסטבו שאמור לקחת את התפקיד טוב הרבה יותר כמ"ס 6.
    טימושצ'וק כנ"ל.

באיירן היו עושים בשכל אם היו משאילים את קונטנטו, מוכרים את ואן "אבו קסאח" בומל ורוכשים מגן שמאלי סולידי.
    במקרה זה גוסטבו וטימו יחלקו בינהם את התפקידים של הבלם והקשר האחורי. פרנג'יץ' ואוטל אלרנטיבות מהספסל.
    אבל זה לא יקרה אז עד תסתפקו בגוסטבו כמגן שמאלי וההולנדי הזקן שלכם ימשיך להיות המוח בקישור (למרות שלדעתי כיום טימו עולה עליו).

14. aloneli Member

שמעתי שמיליטו מעוניין לעזוב את ברצלונה,אולי יש לנו יורש לדמיקלס חח...

15. dudi Member

השם ירחם יליטו באמת נחות מדמיקליס...