זה שמירו לא משחק תקופה לא קשור למאומה מלבד הפציעה, והכושר הבלתי יאומן שגומז היה בו מאז שהתחיל לשחק. לפני עונה המצב היה בדיוק הפוך ודיברו על למכור את גומז. עכשיו מדברים על זה שמירו סיים איתנו. לא נראה לי בכלל. בכל הזמן שאני קורא את האשכול הזה אני חושב על אינזגי, שרק בגללו רעדו לי הרגליים מלקבל את מילאן בשלב הבא בצ'מפיונס. זה אותו פיפו שהרג אותנו בכמה משחקי נוקאאוט סופר חשובים, וסיבה עיקרית לכך שמעולם לא עברנו את מילאן בשלב נוקאאוט. עדיין אנשים אומרים שלא נשאר לו מה לתת, ועדיין הוא בא וכובש ופשוט לא נגמר. אותו דבר עם מירו. תנו לו את ההזדמנות והוא כבר יעשה מה צריך לעשות. עוד חודש דברים יכולים להתהפך שוב והוא יקח את המושכות בחוד. מי יודע? אולי גומז לא ימצא את עצמו כשרובן יחזור. נחכה ונראה. בעניין השינויים בסגל, טוב שסיימו את ההתקשרות עם אלאבה. הוא לא בשבילנו, וכל טוב שיהיה לו בהמשך דרכו המקצוענית. כנל לדמיקליס שנתן תקופה יפה, ואז אחת מחורבנת. בזאת נגמרת התקופה העגומה ביותר שידעה ההגנה שלנו בשנים האחרונות. אדיוס מיקו.
נכון להיום אם אני לא טועה, גומז עושה אימונים אישיים כי הוא לא לגמרי כשיר. לא יודע אם גם עוד שבוע הוא יהיה כשיר בזמן שמספרים שקלוזה מתאמן כמו נמר. יש סיכוי שהוא יקבל את ההזדמנות שלו כבר בחזרה לליגה בשבוע הבא.
ואף אחד לא סיים את ההתקשרות עם אלאבה, הוא בסך הכל הושאל. כולה ילד בן 18. דברים דומים אמרו פה בזמנו על מאטס הומלס. היום הוא אחד הבלמים הכי טובים שיש לגרמניה להציע ולטעמי נכון להיום אפילו הטוב ביותר, במיוחד בכושר הנוכחי.
http://bilder.bild.de/BILD/Home/2011/01/07/a-sport-home-van-gaal__19047612-1294350208.Xxx המהלך הזה יכול לטרוף את כל הקלפים בפוקר עם נוייר ...
לואן חאל יש ביצים גדולות לזרוק צעירים ישר למים העמוקים. גם אני לא אתפלא אם נמצא אותו בשער בעוד שבוע. הזדמנות ענקית מבחינת קראפט, אבל אם הוא לא יהיה טוב מספיק במשך נגיד חודש עד חודשיים, אז יש סיכוי שבאיירן יסגרו עם נוייר. לדעתי לא יסגרו לנוייר את הדלת, אלא ישאירו אותו עוד קצת זמן על אש קטנה.
לפי כמעט כל מקורות התיקשורת בגרמניה: קראפט הוא מ"ס 1 של באיירן! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx החלטה אמיצה של ואן חאל. אני חושב שזה ניסיון אחרון של ואן חאל ובאיירן לפני שהולכים להשקיע מיליונים בנוייר. ולמרות זאת אני דיי בהלם, כי עד עכשיו אף אחד לא דיבר על עירעור מעמדו של בוט. ועם זאת אני חושב שזה צעד נכון, תמיד יהיה אפשר להחזיר לבוט את אפודת המספר אחד. מעניין איך בוט יגיב, להזכיר לכולם, הוא במיוחד אחרי שהיה מספר שלוש במונדיאל יצא לתיקשורת בטונים די גבוהים לגבי היכולת שלו. ואפילו דרש חוזה חדש לשנתיים. מעניין
אני חושב שזה קצת לא הוגן כלפי בוט,אפשר לבדוק את קראפט גם במשחקי אימון.בנוסף זה גם סיכון של באיירן שנותנים לקראפט לעמוד בין הקורות במצבה של באיירן כעת.
לא פייר כלפי בוט, סיכון ...אולי זה נכון, אבל רבותיי ההחלטה ככל הנראה נפלה ומי שמכיר את ההולנדי והעקשנות שלו יודע שככל הנראה דרכו של בוט בבאיירן הגיעה לקיצה.
מה זה לא הוגן? יש תחרות על ההרכב בכל עמדה ובוט צריך להכיר בזה. מה גם שהוא לא צעיר ובאיירן חייבת לחשוב על העתיד שלה בעמדה הזאת. אם קראפט לא יצליח אז יחתימו את נוייר עוד במרץ. אין סיבה שלא ננסה. http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/vereine/fc-bayern-muenchen/2010/12/10/torwart-talent-thomas-kraft-droht/FC_20Bayern_20Muenchen_20v_20FC_20Basel_20-_20UEFA_20Champions_20Lea__18774584__MBQF-1291973557,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.Xxx
באיירן כנראה תיפטר מכמה שחקנים בקיץ. ואן בומל לא יאריך את החוזה שלו ויעזוב בקיץ,קלוסה ינסה את מזלו בקבוצה אחרת,בוט עשה את שלו,ואן בויטן בסימן שאלה. לפחות 3 שחקנים חשובים בעלי נסיון רב יעזבו בקיץ הקרוב,מה שאומר שגם יגיעו לא מעט שחקנים לארינה. יהיה קיץ מעניין בבאווריה....
וואו. זה סוג של מיני הפכה בבאיירן. ככה להחליף שוער באמצע העונה? מקווה שזה יוכיח את עצמו (ושנוייר יבוא בסוף העונה). באמת שלא חשבתי אפילו לרגע על האפשרות הזאת. רק מה, אני מפחד שתתפתח מן רוטציית שוערים כי זה התפקיד שהכי צריך בו יציבות.
לא תיהיה רוטציה בין השוערים. בוט עוזב בתום העונה ולהתחיל להריץ את קראפט הוא צעד מחושב. אם השוער הצעיר לא יצליח כמו במקרה רנזינג, ינסו להביא את נוייר. תוכנית פשוטה ונכונה.
אני לא אתפלא על ואן חאל. כמו עם מולר, באדשטובר, אלבה וקונטנטו. כולם ישר קפצו למים העמוקים של ליגת האלופות בעונתם הראשונה.
כל אלו עוד אפשר לקבל, אבל כולנו יודעים מה החשיבות של שוער במשחקים כאלו. זה משהו כמו פיפטי פיפטי, זה יכול ללכת טוב ויכול להיות סינדרום רנזינג.