באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. דנידין Member

אבל ואן חאל קבע שיטה ואחרי שלקח לשחקנים כל כך הרבה זמן להתחיל להכנס לקצב, אין סיכוי שהוא פתאום אחרי חצי עונה ישנה שוב שיטה. כדי שקלוזה ישחק בהרכב הוא צריך להוריד את גומז שוב לספסל. זה לא יקרה, אבל אפשר לעשות רוטציה שכל משחק קלוזה יעלה כמחליף ל 30 דקות ובמשחקים בודדים גם יעלה בהרכב. זה דבר שמאמנים בהחלט עושים.

2. aloneli Member

שיטה הוא בטוח לא ישנה בטח לא בשביל קלוסה...

3. דנידין Member

http://www.fcbayern.telekom.de/media/images/spieler_10_11/gustavo/270/training_get_040111.Xxx

גוסטאבו כבר מתאמן עם החברים החדשים בדובאי. הוא מספר שזאת קלאסה אחרת לגמרי.

אני מניח שאחרי תקופה הוא ישולב בהרכב, כי מסתמן כרגע שואן חאל ממש מחזיק ממנו. מי אמר שואן חאל לא אוהב ברזיאלים? זה שהוא לא אהב את ריבאלדו ושיחרר את לוסיו זה כנראה מקצועי נטו. ברנו קפץ להרכב דווקא בעידן ואן חאל.

4. אפנברג Member

לא אומר שישנה שיטה אלא שימצא הדרך לשלבו. היחס לקלוזה לא ברור לי: מלך שערי גרמניה בכל הזמנים במונדיאל והחלוץ הגרמני הטוב ביותר בשנים האחרונות ומשום מה מתעקשים להדביק לו תווית של מי שגמר את הסוס. תאמינו לי שיש עוד מה לתרום.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עןד במשחק האחרון בנבחרת מול טורקיה אפילו הוא הראה שיש לו עדיין מה לתת. קלוזה הוא החלוץ הכי גדול בגרמניה מזה שנים ויש לו אופי של מקצוען, הוא ממשיך לעבוד קשה ויש לו חוש לשערים שלא נגמר. אני בעד להמשיך בשיטה ולעשות רוטציה עם גומז.

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/11
  6. aloneli Member

וזה בדיוק הקטע,אתם הבאתם דוגמאות על כמה קלוסה טוב בנבחרת(אין על זה וויכוח),בבאיירן זה קלוסה אחר לחלוטין ולא רק מהעונה שעברה שהוא עלה מהספסל אלא גם לפני זה.
    אולי קשה לו עם הסגנון או לשחק עם כוכבים כמו רוברי ומולר שגורמים לך להיראות כעוד שחקן,אבל אם להגיד את האמת קלוסה לא מספיק טוב כדי להיות חלוץ ראשון בבאיירן(גומז כן),אני מקווה שהוא יישאר כי הוא יכול לתרום הרבה כמחליף וימשיך לתת גולים משום מקום(כמו בגביע מול שטוטגארט-בחיים שלי לא ראיתי שחקן שמבקיע שני שערים במשחק כל כך גרוע שלו אפילו לא אינזאגי)..

7. אפנברג Member

וזו לפעמים הגדולה של חלוץ: משום מקום לבוא ולכבוש. קלוזה בעיניי חלוץ טוב יותר מגומז, בוודאי מנוסה יותר (אין עוררין על כך שכרגע גומז בכושר שיא ושווה הרכב) ולכן לא הגיוני שספינת הדגל של הכדורגל הגרמני תוותר על החלוץ הגרמני הטוב בשנים האחרונות. גם ההבדלים אצלו בין הנבחרת לבאיירן לא כמו אצל פודולסקי בזמנו שבאמת היו עצומים, יש לו עוד המון גולים לתת והלוואי ואנו נהיה אלו שנהנה מהם.

8. dudi Member

אדם יקר שלא נכנס לכאן אמר לי השבוע שאם לא נשנה שיטה, ונצמיד למריו חלוץ לצידו(מולר\קלוזה) 4-4-2 אז אין לנו כ"כ מה למכור בשלבים הקשים יותר..

אולי יש משהו בדבריו לא סלע?

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אולי הוא צודק, אבל הוא גם אמר זאת לפני המונדיאל על הנבחרת שגם בסוף שיחקה 4-5-1 שהתברר כגאוני. גם ספרד שיחקה כך וגם ברצלונה משחקת כך. אפילו אינטר בגמר מולנו שיחקו עם חלוץ אחד, לכן לטעמי 5 קשרים זה כוח במרכז המגרש וזהו המאבק האמיתי על שליטה בקצב ובמשחק כולו. יותר ויותר קבוצות משחקות כך בשנים האחרונות וכנראה שיש סיבות טובות למגמה הזו.

http://www.tz-online.de/bilder/2011/01/04/1069674/124468094-demichelis_dpa.9.Xxx
    ולאן עבר דמיכאליס? למלאגה או למינכן 1860? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/11
  10. aloneli Member

מתאים לו תכלת-לבן...

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.tz-online.de/bilder/2011/01/05/1070353/1622087900-manuel-neuer.9.Xxx

הונס רומז שהכל הולך בכיוון הנכון בגיזרת נוייר. אם הוא אכן תפס שליטה על הדברים, אז אפשר להעריך שנוייר ינחת בזבנר שטראסה.

12. aloneli Member

שראיתי את התמונה,דמיינתי אותו עם מדים אדומים,והוא מרים את היידים כמו בתמונה רק שהוא מחזיק את צלחת האליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/vereine/fc-bayern-muenchen/2011/01/06/miroslav-klose/Traingslager_20FC_20Bayern_20Muenchen__19005328__MBQF-1294301722,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.Xxx

יש החושבים שקלוזה עייף וכבר ויתר על עתידו בבאיירן, אך בראיון איתו במחנה האימונים בקטאר יש שיגלו דברים אחרים לגמרי:
    החלוץ רוצה להגיע ליורו 2012 כחלוץ מספר 1 של גרמניה. כדי להשיג זאת, הוא גם מדבר על התחרות על עמדת החלוץ בבאיירן: "אני רוצה להיות שוב החלוץ מספר 1 בקבוצה" אומר החלוץ הגרמני הבינלאומי.

מה אני אומר? כבר ספדנו את קלוזה שהגיעו טוני ולאחר מכן חשבו שהוא גמור מבכדי לסחוב את היכולת המוכרת שלו במונדיאל ובסוף הוא הפתיע את כולנו. גם העונה כאשר שיחק בנבחרת ובבאיירן הוא עשה את המוטל עליו וכבש. לטעמי אפשר להאמין לקלוזה שהוא אומר שיגיע בכושר טוב ליורו 2012. כשהוא ידע שזמנו לפרוש הגיע, הוא יקום וילך. בחור סופר אינטליגנטי, אולי יותר מכולם בבאיירן. יש מצב אם כך שעוד יש לו מה לתת.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/11
  14. dudi Member

אין לי ספק שהוא יהיה מספר 1 שלנו ביורו(שיבוא עלינו לטובה!!), אך לגבי הקבוצה סופר מריו בכושר אדיר, וכמובן מעתה אם לא יהיו שיבושים של פציעות הקבוצה, ובייחוד החלק ההתקפי יצטרכו לעמוד בקצב שיגבירו רוברי, כולם חייבים להיות מהירים,חדים,ומפוקסים לכל ריבאונד, לכל יציאה לכדור גאוני, או הצטרפות קטלנית כזאת או אחרת שבגילו של מירו קצת מהווה בעיה..

ולמרות זאת מירו זה משהו מיוחד!

15. אפנברג Member

מתאים לו קבוצה ברמה של מלאגה, זה מה שמתאים לו...

לגבי קלוזה: ואן חאל יטעה בענק אם יוותר עליו. לא ברור לי כל ההספד על הקריירה שלו: הבן מצהיר שהוא רעב אז למה מחליטים בשבילו?! כמעט תמיד כשקבל הזדמנויות לקח אותן, שלאלדבר על כך שגם הנבחרת תרוויח מכך שהוא בעניינים אצלנו ולא מתייבש על הספסל.