קודם כל שנחדש על שחקן הרכש החדש בדמותו של לואיס גוסטבו מעניין איך הוא ישתלב בקבוצה. דבר שני.. אני מאוד רוצה לראות שחקן התקפה חדש כדי לראות ריענון למרות שלא כל כך נדמה לי כי יש לנו את קלוסה,מולר,אוליץ,וגומז.. מה שמפחיד זה קלוסה נורא חלוד, אוליץ בינוני ומולר עדיף מתחת לחלוץ ככה שאכן צריך חלוץ, השאלה היא מי? לא נראה לי הגיוני שיביאו מישהו מקבוצה גדולה בגלל שרוצים אותו לחצי השני של העונה ואם הוא שחקן בכיר אז כנראה שהוא כבר שיחק באירופה העונה מה שפוסל אותו לשחק שם שוב במדי באיירן. אז אכן זה אולי איזה כישרון צעיר מבטיח מקבוצה בנינוניות בליגה מובילה ולא יותר מזה. לגבי רומינגה הונס וואן חאל... אם ואן חאל אמר משהוא הוא לבטח יעמוד מול הדברים שלו גם אם זה יעלה לו בלשבור משהו על הראש של רומינגה... הונס אמר שיהיה רכש אז יהיה.
ייתכן שרומניגה דיבר על החורף הנוכחי ולא על הקיץ. יש מצב שלא מתכוונים להביא עוד חיזוק החודש. כאשר כל הפצועים חוזרים אז אין שום בעיה שנרוץ כך עד סוף העונה.
אוליץ' סיים את העונה,קלוסה כבר חושב על הקבוצה הבאה שלו או על משחקי הנבחרת שבהם הוא מככב. אולי אפשר לחשוב לעלות איזה ילד מהנוער שיהיה למקרה בטחון..
כנראה לא יגיעו עוד שחקנים בחורף,לכן אני חושב זה ההרכב הכי טוב של באיירן: בוט ל.גוסטבו באדשטובר טימושיוק לאם שווינשטיגר ואן-בומל ריברי רובן מולר גומז
רובן כרגע כשיר,הוא אמור להיות בסגל למשחק החוץ מול וולפסבורג ב-15 לחודש,וואן חאל יחליט האם לתת לו דקות או לא-בעיקר תלוי בתוצאה...
כל עוד קלוזה נשאר עד סוף העונה וגם מולר הוא חלוץ בתפקידו בין השאר, אז אפשר לחכות עם המחליף של קלוזה לקיץ.
אני לא יודע מה רוצים מקלוזה, כמעט תמיד כשהוא מקבל הזדמנות הוא כובש (כמו במשחק הגביע מול שטוטגרט שהוציאו אותו מהנפתלין והוא כבש), הוא חלוץ מצוין אבל כשואן חאל מסמן מישהו אין מה לעשות. כשהוא נכנס בגמר הצ'מפיונס מול אינטר דברים קצת זזו בחלק הקדמי שלנו כך שיש לו המון מה להציע. יש מצב שהבאנו אותו מברמן שנה מאוחר מדי אבל גם אצלנו הוא לא קטל קנים ועשה גם חיל בנבחרת כך שלא יודע למה רוצים להיפטר ממנו.
כפיר אין טענות למירו אני רק חושב שהטענה יותר מכוונת לכך שמיר התבגר\מתבגר, וזה בסדר גדולים ממנו התבגרו להם.. מה שכן איך שסופר מריו נראה גם ככה אין מקום לחלוץ בכיר כל כך ככל הנראה מהעובדה הברורה שמריו כשיר = מריו כובש = מריו משחק בעבור כל שם אחר.
ומה נעשה אם מריו ייפצע מחר? ואנו בשלבי הנוקקאוט של הצ'מפיונס ובסיבוב השני בליגה, שם אין יותר מדי מקום לתקן. טעות לדעתי לדחוק את קלוזה לקצה הספסל, בהחלט ניתן להיעזר בו בין כחלוץ שני ליד גומז או במקום מולר, שאני מאוד אוהב אבל לא תמיד הוא מספק את הסחורה. גומז בכושר נפלא אחרי שהיה די סוס מת בבאיירן אבל צריך לזכור שההגנות של הקבוצות שאנו יכולים להתקל בהן בשלבי ההכרעה בליגת האלופות שונות מאלו של קבוצות הבונדסליגה או קבוצות שלב הבתים של הצ'מפיונס והשאלה איך גומז יתמודד איתן. אי אפשר לשים את כל יהבנו עליו כי אם יסגרו אותו הרמטית מי יכבוש? לכן לדעתי חשוב שקלוזה ייכנס לעניינים לקראת המחצית השנייה של העונה. לגבי תהליך ההתבגרות: לפעמים עדיף נסיון על דם צעיר. במשחק מכריע אני מעדיף "קשישים" בעלי נסיון כמו אינזאגי לדוגמא על צעירים. הדבר נכון גם לגבי קלוזה.
http://www.fcbayern.telekom.de/media/images/spieler_10_11/gustavo/270/gustavo_ima_030110.Xxx מהיום, ה-3 בינואר, גוסטאבו הוא רשמית שחקן באיירן.
אתה הקבוצה עם הקישור ההתקפי הכי טוב בתבל(ויסלחו לי עיתונאיי השקר של גווארדיולה...) לא החלוץ, או כושרו יכריעו במעמדים הללו,אלא אך ורק כושרם של שחקני הקישור ההתקפי שלנו מה גם שגורם ההפתעה בו השתמש אוליץ', קיים לגביו של מריו שכן הגנות אירופה עדיין לא מכירות אותו\בו כסקורר אימתני.
כשלנו יהיה קישור כמו של ברצלונה, אני חוזר בתשובה. איך אני איתך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
החתמה אדירה עם לואיז גוסטבו.. הוא הרשים אותי _מאוד_ במשחקים של הופנהיים.. היה אולי הקשר האחורי הטוב בליגה.. החתמה נהדרת שתוסיף לכם הרבה עוצמה כי הוא יגדל להיות שחקן אפילו טוב יותר, נקווה שיקבל יותר קרדיט ממאנו בנבחרת עכשיו שהוא עבר לקבוצה גדולה, כי הוא בהחלט יכול לתת ללוקאס תחרות נהדרת.. הוא משחק השנה בדיוק כמו שחשבתי שלוקאס יהיה כשיצא מברזיל. מפתיע שהוא עובר כבר עכשיו( כנראה שלא רק אותי - לראייה ההתפטרות של רנגניק), אבל רכישה מצויינת מהצד שלכם, מזל טוב! יהיה יותר כיף(וקל) לעקוב אחריו עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
בוא לא נגזים אחי...יש לנו קישור מצוין אבל לא ברמה של בארסה. נכון שהחלוצים חייבים את תמיכת הקישור אבל לפעמים בשלבי ההכרעה בצ'מפיונס, כשההגנות מאוד חזקות ויש רבע הזדמנות בכל המשחק לגול צריך חלוץ שידע להיות במקום הנכון ברגע הנכון וכאן הנסיון משחק תפקיד. בל נשכח שלקלוזה יש שם באירופה כך שכאשר הוא על המגרש אוטומטית הוא גוזל תשומת לב מההגנה, כך שהחלוץ השני יכול להיות פנוי יותר. מוכרחים את קלוזה לחצי השני של העונה לדעתי.